Yekta'yi pek izleyemedim ama nasil bi oyuncudur arkadaslar. Cift yönlü degil sanirim ama klasik bi 10 numara da degil?
Yekta'yi pek izleyemedim ama nasil bi oyuncudur arkadaslar. Cift yönlü degil sanirim ama klasik bi 10 numara da degil?
Yekta çift yönlü bir oyuncu ama hücum yönü daha ağır basıyor. Geriden topu çok iyi sokar oyuna, driblingleri de etkili.
Uzun süredir yoktum çok iyi transferler yapmışız.Stancu'yu muhtemelen Hagi istemiştir.İyi işler çıkartacağını düşünüyorum..
Stancunun bonservisi cok olsada adam 5 senede 5 milyon kazanacak. Ligimizde yabancilar iyi para goturuyor. Stancu ingiltere liginden gelseydi en az 3.5 isterdi
Cimbomun bu transferi hayirli olur insAllah
Bence Stancu döktürecek çok iyi transfer
Taner'i Cenk'i de alsak iyi olacakti yerli rotasyonu genislerdi. Yekta o zaman bizim su anki orta sahada Xavi etkisi yaratacak![]()
Stancu iyi oldu. Yekta ise bizi muhteşem üçlüden kurtarabilecek bir isim olabilir mi acaba orta sahada ? Cana-Yekta-Culio-Arda-Kazım-Stancu şeklinde bir orta saha & forvet şekillenebilir.
Tabii bu takıma Kewell ve Baros da gelecek.
Yekta - Cana - Culio iyi bir 3lü oldu bence. İleride de alternatifimiz bol; Arda, Emre, Kazım, Pino, Baros, Stancu, Kewell, Aydın.
Adam kendi takımında yıllık 120 bin avro alırken bizden 1 milyon avro alacak
Şaka maka fiyatlar Türkiye için pahalı gelecektir kim bu adam çok para gibisinden ama bu oyuncu bize iyi katkıda bulunacaktır.
'çocukluğumdan beri formasını giymek istediğim takım'
'inşallah o formayı gururla taşıyabilirim.'
'gönül isterdi ki ilk formayı ali sami yen stadı'nda giyseydim'
Yekta Adnan Polat'tan daha iyi GS'li gibi![]()
Taksit iyimiş.Yekta şimdi antalyadan istanbula gidiyormuş..Sözleşmeyi orda imzalayacakmış.kasimpasa'ya yekta icin odenecek olan 3.750.000€, 6 taksit halinde gidecek. simdi taksitleri tek tek yazmayim, aciklaninca ogrenirsiniz
KAP'tan onay bekleniyor. gun icerisinde 3 oyuncu aciklanacak. biraz sabredin. olmadi yarn aciklanr. ama eninde sonunda aciklanacak)
Şeref Aydın![]()
Yekta'yı iyi bağlamışız, taksit olayı güzel. Tribündergi Volkan Şen'in de yolda olduğunu yazmış. Bir de bu haftaki Uykusuz kapağı![]()
tribundergi DEDIKODU: Bursaspor'dan Volkan Şen de Galatasaray yolunda.
Verilecek bonservis bedeli de düşünülünce, Kazım da alındıktan sonra Volkan'ı almak ne derece mantıklı olur bilmiyorum.
Yillardir iyi yerli oyuncumuz yok ki sakatliklari da düsünürsek gelmesi mantikli. Ben hala seneye Arda'yi gönderecegimizi düsünüyorum belki seneye de kalir avrupaya gidersek, yoksa yeni Hasan Sas olma yolunda ilerler oyun stilini de yavastan o yöne kaydiriyor.
Yekta'nın bonservisine ne kadar verildiği açıklandı mı?
Sözlesme yenilememis miydi Yekta?
FCN Blog
Taner Yalçın transferinde Köln takımının 3.5 milyon euro bonservis istemesi üzerine askıya alındı.
FCN Blog
Lucas Biglia iptal oldu. Tıpkı Formica'da olduğu gibi transfer için tüm şartlar olmasına rağmen transfer askıya alındı.
Yekta sözleşme yeniledi diye hatırlıyorum bende hemde bu transfer döneminin başında. Yerli oyuncu piyasası oldukça tuzlu artık, anadolu kulüpleri güç bela çıkardıkları oyuncuları öyle kolay kolay çıkarmıyorlar ellerinden. Liverpool kalkıp Yekta'ya maksimum 750.000 € verir zaten Maxi Rodriguez'le filan kıyaslamanın pek manası yok.
Taner'i bunca haftadır alamadılarsa zaten ne diyelim, Biglia da gelmediğini açıklamıştı.
Semih Kaya verilmis ayrica
su anda romanya'da GSP tv'de Steaua Bukres'in baskani Becali ile roportaji gosterdiler Bogdan Stancu 6M euro ya Galatasaray'a geliyormus
Al işte Semih Kaya verilir mi ya? Yalnız Semih şu an da kirada, sezon sonu mu takıma katılacak? Yoksa bu Semih Ajax maçında oynayan Semih mi?
Semih Kaya diyorlar ama Semih Kartalspor'da kiralikti sanirim hala orda mi oynuyor mu bilmiyorum.Antep'de de forma sansi bulamayan oyuncu Gs'de zor oynar bence hem de agir sakatliklar gecirdi. Ama Eskisehir'de Ist. B.B'de dogru dürüst oynayamayan Aydin'a hala sans taniyoruz orasi ayri tabi.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
gkmnozdmir
Şu anda devam eden yönetim toplantısından sürpriz kararlar çıkabilir..
Adnan's birakir mi?![]()