Barış iyi topçu olabilir iyi pres yapıyorda olabilir ama bi Alex değil ...
Barış iyi topçu olabilir iyi pres yapıyorda olabilir ama bi Alex değil ...
Aynen İso , Bende seviyorum Barış'ı.En azından orta alanda koşar baskı yapar rakibi yorar.Christian'dan faydalı olur.Alex tarzı oyuncuların yükünü biraz olsun hafifletir.
Kaan bana göre'de tam tersi şu hali bile yeter bizeKi pas vereceği alacağı adamlar Alex - Emre gibi Ligin bana göre en üst seviyede pas yapabilen oyuncularından 2 si olacak.Eğer transfer gerçekleşirse tabi (:
Eee evet Faruk Barış futbolu bilen bir oyuncu![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Genelde iyi olsa kulübü niye bıraksın tarzındaki yaklaşımları doğru bulmam ama Barış konusunda o düşüncedeyim. İyi olsa Galatasaray niye bıraksın ? Barış'ın eksileri artılarından çok daha fazladır. Bana göre çok kötü bir hamle olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barış'ı bende hiç sevmem ne oyununu ne karakterini.Savaşan adam istiyorsak Bank Asya Ligi savaşan futbolculardan dolu.
TR.CaPTaiN ; Bizim santos'a bakış açımız gibi olabilirmi mesela![]()
Santos iyi topçu fakat biz göndermek istiyoruz.Barış içinde aynısı olabilir mesela.
Ama ben yine diyorum Christian , Selçuk yerine Barış olabilir rotasyonda.
Haklısın Turgut abi Selçuk'tan Cristian'dan fazla katkı verebilir belki ama bu asla onların çok üstüne çıkmayacaktır. Fener'in aradığı oyuncu kesici bir ortasaha, Barış tarzı değil bence.
Kaan ; Orası öyle zaten transfer gerçekleşirse sadece Rotasyon için olmalı.Aksi halde başımızda saç kalmaz valla![]()
Muhammed ; Tabiyki ayrı dünyaların insanları ama dediğim gibi Rotasyon için iyi olabilir. Şuanki Christian ve Selçuk'dan daha bi katkılı da olabilir tabi buda şahsi fikrim.
Şu anda savaşan orta saha oyuncusu transferinde yapılabilecek en kötü transfer Barış Özbek olur sanırım. Galatasaray'dan geldiği için üstünde çok baskı olur, yeteneği kısıtlı, ayrıca hırçın. Bu ligde Fenerbahçe'de görürsem üzüleceğim sayılı oyunculardan.
Barış Özbek nedir ya? Barış'a gelene kadar alınacak birsürü yerli,savaşan ortasaha oyuncusu var bu ligde. Almayalım,kalsın![]()
Barış'tan daha iyi Gökay var baskı yapan. Saçma sapan bir transfer olur eğer alırsak. Gökay oynasın bundan sonra ki zaten oynamaya başladı çok iyi bir oyuncu olur. Hem daha modern futbola uyan bir oyuncu hem genç hemde çok iyi pres yapan bir oyuncu... Bu kadarda düşmesin büyük takımlar birbirlerinin işe yaramayan oyuncularını alarak...
Aynen.Gökay İravul gibi geleceği çok parlak bir genç kadroda dururken böyle bir hataya düşeceğimizi düşünmüyorum.
Andre Santos'un bu salı günü resmen gideceğini okudum bugün gazetede.O giderse yerine bir sol bek almak lazım.Taye Taiwo'yu alabilsek aslında o kadar güzel olur ki varya![]()
Barış kalsın, ben Sabri'yi isterim. Ya Sabri olsun, ya Ayhan Akman... Madem bir halt yiyeceğiz, yarım yamalak olmasın, en acılısından olsun.![]()
Aslında Barış çok yetenekli bir oyuncu.. Gelmesine itirazım olmaz, sevinirim.
Bari Serveti felan alsak... ağız burun dalar rakibe.
Madem mücadele konumuz...
Barış transfer edilirse bütün güvenimi kaybeder bu yönetim ve teknik kadro. Azcık akıl varsa olmaz bu transfer.
Evet Cengiz bir çok kez aşağıdaki videodaki gibi ayak, bilek hareketleri yaptığına şahit oldum. Ben burdan teknik bir oyuncu olduğu kanısına vardım.
http://www.youtube.com/watch?v=v7cASorUnh8
Transfer de yaprak kıpırdamıyor. Rezalet.
Baris biz de ilk geldigi sezon Kalli varken cok iyiydi ama sonradan ne olduysa müthis bi düsüs yasadi. Cok kostugu pres yaptigi icin de pas yapacak hali kalmiyor adaminIlk 11 degil ama cok iyi yedek olur.
bize duran değil, koşan adam lazım. barış gelse kötü olmaz. en azından selçuk'tan da cristian'dan da iyi oynar. formasının hakkını verir.
Alın şu Barış'ıda kurtarın bizdenSadece mücadele ediyor.Bana göre vasat bir oyuncu.Sadece yerli olması avantaj şu anda.Kaldıki ben Fenerbahçe'nin böyle bir hata yapcağına inanmıyorum.Mücadeleci adam istiyorsanız alın bizim Mustafa Sarp'ı 90 dakika koşsun dursun
![]()
Baris Selcuk'tan 10 kat daha iyi oyuncu gelmesini isterim kadro derinligi acisindan.
Ne kadar transfer meraklısısınız yahu..
Barcelona tarihi boyunca devre arası 10 tane adam almış, bizimkiler ise 3 4 oyuncu ister devre arası yapılan transfer tam bir göz doldurmadır, adam ülkeye alıştı takıma alıştı lige alıştı derken sezon bitiyor, sonra bir ton küfür bu adamı ben getireninde bilmem ne..