Bu sezon için konuşursam, herkes bir yana Melo bir yana. Tek başına direniyormuş gibi hissediyorum bazen. Parayı alır yatar denilen adam her maç daha da utandırıyor bazılarını.
Bu sezon için konuşursam, herkes bir yana Melo bir yana. Tek başına direniyormuş gibi hissediyorum bazen. Parayı alır yatar denilen adam her maç daha da utandırıyor bazılarını.
Ronaldo inceden vermiş ayarı.![]()
Beşiktaş maçının hakemi Beşiktaş'lı Fırat Aydınus olacakmış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Burak twitter'dan açıklama yapmış akşam ki maçla ilgili;
Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.
Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayal kırıklığının boyutu arttı.
Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayal kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz.
Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı.
Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim.
Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz.
Tekrar tüm taraftarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için.
Sampiyonlar Ligi takimi sadece kadro kurarak olmuyor maalesef. Takim karakterinin oturmasi ve takimin taraftar futbolcu yonetim ucgeninin kurulmasi gerekiyor. Bu sene taraftar farkli bir dunyada futbolcular farkli sanki. Yuhlamalar yine basladi, gollerden sonra dahi susmayan Galatasaray taraftari dun kotu oynamamiza ve Real Madrid'le oynamamiza ragmen ilk golden sonra sus pus oldu. Son Sampiyonlar Ligi ceyrek finalistinin kendi evinde kimden olursa olsun 6 gol yemesi utanc vericidir Avrupa arenasinda.
Dunu birakalim artik onemli olan bundan sonrasi. Fatih Terim sever boyle cokusleri. Coktukten sonra birden 4 nala goturur cunku takimi. Bizim Besiktas macindan baslayarak saglam bir seri yakalamamiz lazim. Juventus macindan da puan alabilirsek ibre tam anlamiyla bize doner. Kendimize gelebilecegimiz macta dibe vurduk, cikmasini da bilecegiz alnimizin akiyla.
Lig ikinci yarı başlar.İlk yarıda zirveden kopmazsak ikinci yarı her türlü şampiyonluğu kovalarız.
Ancak şu anda bir belirsizlik var.Fatih hoca imzayı atmadan o belirsizlik gitmeyecek.İmzayı atsa hem kendi hem taraftar rahatlayacak ve önümüzü göreceğiz.
http://www.fanatik.com.tr/floryada-b..._32_335209.htm
Haber doğruysa ki yalanlama yok şu ana kadar sorun gerçekten büyük.Takımı taşıyan adamların ego yarıştırma işine kadar geldiyse büyük sıkıntı var.Fatih Terim'in milli takıma gitmesinin zararlarından biri.Ve Ünal Aysal'ın A.Albayrak'ı göndermesi.İlgilenecek adam yok resmen şaka gibi.
Haber yalan dogru onu tartışmam bu ulkenin medyasının ne halde oldugunu zaten biliyoruz.
Ancaaaak;
Daha bu haber çıkmadan bile, sahada takımı izlerken, böyle bir problem oldugu gozunuze carptı mı carpmadı mı ?
Acıkcası benim çarptı, futbolcular tiyatrocu değiller, hissettikleri hemen yüzlerine yansıyor. He kim kime trip yapıyor orasını tam tespit edemezsin ama az çok anlarsın.
Ayrıca buna benzer bir olay Zenit'de Hulk ve Witsel geldiğinde olmuştu. Takımı sırtlayan yerli oyuncular arasında rahatsızlık çıkmış ve kaptan Shirokov ve Zyriyanov kadro dışı bırakılmıştı.Takım da çok kötü sonuclar alıyordu o sıra. Sonra bu adamların kontratları dengelediler, sorunlar çözüldü![]()
Sanmam böyle bir şey olduğunu Fanatik,Fotomaç falan bunları pek kaale almamak lazım böyle haberleri ilk defa da yapmıyorlar hatta bin defa yapıyorlar.
Demekki sadece Fanatik yapmış ki bizim kulüpte dikkate almamıştır böyle bir haberi.Haber çoğunluğu olursa yapıyorlar o yalanlamayı diye biliyorum.Yoksa her habere yalanlama gelecekse ohooo.![]()
Ben boyle birseyin suanki Galatasaray'da olacagini pek sanmiyorum. Fatih Terim boyle bir durum olsa coktan el koymustu, ayrica Sneijder-Drogba-Burak-Selcuk bu karakterlerde insanlar degiller. Drogba her firsatta Burak'i ovup duruyor, nasil kusluk bu?
Buraya yazmak daha doğru olur başkan teknik heyeti tebrik etmemiş bence bunu unutmuş olamaz bilinçli yapmış olabilir diye düşünüyorum zaten son günlerde sık sık hoca ile başkan arasında sorunlar olduğu söyleniyordu bu iddia git gide kuvvetleniyor ama eğer ki bir sorun varsa da çözülecektir bence çünkü Ünal Aysal bu taraftarı karşısına alamaz.Terim'le bir sorun yaşadıysa da bu sorunu çözeceklerdir diye düşünüyorum.
Ünal Aysal hocayı aramış ama telefonu açmamış yazanlar var. Bilgi kirliliği çok, net bir şey var. Bu ikili camiaya zarar vermeye başladı. Göndermeler, tutarsız açıklamalar sıktı artık. İşin içine bir de Milli Takım girdi. Bu şekilde gitmez, acilen çözüm şart. Ayrıca ne olursa olsun Ünal Aysal'a yakışmamış o açıklama, Madrid maçından sonra teknik ekip ve oyuncular diyorsun, bugün sadece oyuncular. Altında birşeyler aranır bunun, kimseyi de suçlayamazsın. Koz verip duruyorlar.
Aynen öyle hiç bir şey Galatasaray'dan önemli değildir olan Galatasaray'a oluyor.Terim artık bir karar vermeli ya Milli takım ya Galatasaray.Dünya Kupasına gidersek ondan sonra bıraksın işte.Mancini falan diyorlar İstanbul'a gelecekmiş falan valla Fatih hoca Aslolan Galatasaray dedi mi dedi sözünün arkasında durmalı ve bir an önce şu olayı kapatmaya bakmalı.
Takım 2 senedir iyi giderken ve dahada iyi olabilecekken bu durumun kime ne yararı olacak? Bu ego patlaması yada anlaşmazlık takımımızın işleyen düzenini bozarken rakiplere avantaj sağlıyor.Bizi zaten bir tek biz durdurabiliriz.Umarım bu da gerçekleşmez ve şu anlaşmazlıklarda bir orta yol bulunur.
Hala Hoca' ya aynı şeyin hatırlatılması gerektiğine inanıyorum.
"Hocam, hani aslolan Galatasaray'dı ?"
Football is simple,but Football Manager is not
Artık Fatih Terim ile Ünal Aysal'ın bir karar vermesi lazım.
Fatih hoca devam edecekse imza atsın. Devam etmeyecekse de yollar en kısa zamanda ayrılsın. Bu mevzu yüzünden Galatasaray çok zarar görmeye başladı. 1 seneyi boşuna çöpe atmaya gerek yok.
Frikik sevdasından da vazgeçti mi, 11 numara, 5 yıldız. Vermiş yine coşkuyu;
http://instagram.com/p/ek1vTmujAA/
unal aysal dun siteden oyuncularimi tebrik ederim dedi dikkat ettinizmi teknik ekip vs demedi aysal ile terimin arasi açik terim mutsuz gidicek bakin gorun hatta dun mancini falan istanbula gelicek dediler
bu arada bruma cok guzel kademeye girmis..
http://s7.directupload.net/images/130923/kqnjsjes.swf
Last edited by byariff : 23.Eylül.2013 at 20:05
Fazla sıkıntıya giriyorsunuz,rahat olun bence.Sene sonu gelince konuşulur bunlar.Fatih Terim'i bilmiyormuş gibi davranıyorsunuz.Belki ayrılır belki kalır orasını bilemem ancak rahat olun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bakın olay şu fatih terim her seferinde kalacağını söyledi emirates öncesi wenger 16 yıldır burada ben 3.kez geliyorum tarzında gönderme bile yaptı belli ki uzun süre kalmak istiyor ünal aysal ne diyor ben görevde olduğum sürece fatih hoca işinin başında olacak diyor peki her ikisi de tamam
fatih hoca guardiola tarzı 1er yıllık sözleşme yapıyordu başarıya göre konuşulacaktı sözleşme imzalanıp imzalanmayacağını burda ünal aysalın hatası var ısrara gerek yok en kötü bir dünya kupası görür sonra galatasarayla devam edecektir fatih hoca 2 yıllık sözleşmeyi de ondan cevaplamadı 1'er yıllık olması iyi zaten Fatih hocanın galatasaraylılığa laf eden çarpılır bu adam sözleşme şartları okumadan imza atıyor
Sonuç Olarak
Aslolan Fatih Terim Aslolan Galatasaray
bence sıkıntı şu; Aysal; Terim'in kalmasını istiyoruz ancak onu zorlamıyoruz tarzı bir açıklama yapmıştı, Aysal'ın tavrı hocaya karşı hep böyle bence. Israr etmiyor, hatta belki kalsın bile istemiyor ama taraftar baskısından korktuğu için kalmasını istiyoruz diyor. Mesela; sizin dediğiniz gibi hani aslolan Galatasaraydı hoca? dese her şey hallolurdu. Açıklamalarında daha ısrarlı davranması gerekiyor Aysal'ın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ünal Aysal ;
Bu gemiyi limana yanaştırmak benim görevimdir. Her kararı zamanında, gecikmeden almak benim kararımdır.
Polemik beyanatla olur. Ne benim ne de Fatih Hoca'nın beyanatı yok. Son 1 aydır birçok kurgu denendi.
Fatih Hoca'mızın A Milli Takım'ı çalıştırmasıyla birlikte kontrat meselesi basında alevlendi.
Bu işler nasıl gelişti, nereden nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün bugün değil.
Ortada bir sorun olmasa dahi bu sürekli konuşulduğu zaman sorun haline gelir.
Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in düzgün çalışabilmesi için bir karar alınmalıdır. 24 veya 48 saat içinde çözülecek bir durumdur.
Hocamızla oturup konuşacağız, bir karar vereceğiz.
Şunu çok açık söylemek gerekirse bugüne kadar hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmadı. Mutlaka Galatasaray’a layık önemli teknik adamları bulup, takımın başına getirebiliriz. Ancak şu anda böyle bir arayışımız yok.
Nerede aksama varsa, tamir etmek gerekir. Kimseyi suçlamıyorum. Herkesin çalışma sistemi vardır.
Benim kimseye kırılma gibi bir lüksüm olamaz, üzerimde Galatasaray gibi bir mesuliyet var.
Fatih Hocamız Antalyaspor maçı sonrası iki yıllık sözleşme yenilemeyi kabul etmeyeceğini söyledi. Nedenini ise sözleşme süresine bağladı
Geçmiş olsun artık Fatih Terim'in kalmayacağın düşünüyorum.
Fatih Terim Galatasaray için çok büyük bir değer, sembol. Ama kendisinin dediği gibi Aslolan Galatasaray, teklifi kabul etmiyorsa kendi bilir. 3. Fatih Terim dönemi gayet iyi gidiyordu, kafasındakileri uygulamasını sağlayacak bir başkan, arkasında taraftar desteği, kendisine saygı & sevgi gösteren takımıyla devam etmek istemiyorsa yapacak bir şey yok. Umarım Galatasaray için en hayırlısı ne ise, o olur.
Bir hafta önce dedim yollar ayrılıyor G.Saray iyi yönetilmiyor diye dediklerim doğru çıktı. G.Saray şansa gelen Beşiktaş galibiyeti ile nefes aldı. Böyle giderse iyi günler beklemez.