Sayfa 423 / 578 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
12,661 ile 12,690 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

grup çok güzel. juventus'u özlemiştik... bence r. madrid konusunu abartmayın. juventus ya da biz de lider çıkabiliriz bu gruptan. tamam kadro olarak en iyisi madrid ama bu iş sahada biter. iyi bir rüzgarı ilk maçtan arkamıza alabilrsek ve ilk 2 maçtan 4 puan çıkarırsak 5. haftaya gelindiğinde 10 puanla tepede olabiliriz... ben umutluyum ama mevcut sistemle değil. 4-4-1-1e dönülmesi ve kanatlara adam alınması lazım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bence çıkamayız biz çıkabilecek gibi olsak bile çıkarmazlar. Bu gerçekten böyle.
    Bakın aha yazıyorum buraya hakem hataları yasanıp da grupta 3. olursak Avrupa liginde aynı hakem hataları bizim lehimize olur kupayı alma ihtimalimiz de olur. Bilindik senaryolar yani.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence çıkamayız biz çıkabilecek gibi olsak bile çıkarmazlar. Bu gerçekten böyle.
    Bakın aha yazıyorum buraya hakem hataları yasanıp da grupta 3. olursak Avrupa liginde aynı hakem hataları bizim lehimize olur kupayı alma ihtimalimiz de olur. Bilindik senaryolar yani.
    Geçen yıl çıktık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalnız gruptan 3. olarak Avrupa Ligi'ne gidersek yarı final büyük ihtimal gelebilir,hatta final şansı da yüksek ancak öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde kalıcı olalım,gruptan çıkalım,turlar atlayalım,amaç bu olmalı.Neyse Aralık ayı bir gelsin o zaman ne durumdayız bakarız.

Ben şahsen 1. olabileceğimize inanıyorum.Hiç bir takım yenilmez değildir.

We have Drogba they don't desem adamlar Ronaldo'nun sadece formasını gösterseler yeter

Çok da umrumdaydı Şekli yeter;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Geçen yıl çıktık
    Geçen yıl grupta arkamızda olan klüplerin hiçbirisinin maddi getirisi ve markası bizden yukarıda değildi.
    Ne demek istediğimi tam anlamamışsın Platini UEFA'sı bu Lennart Johansson değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoca scott piriyi milli takima goturuyormus devre arasinda kim depolama yapacak takima ?... belli oldu hoca gozunde galatasarayi bitirmis veya bitirttirmisler.. yazik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hoca scott piriyi milli takima goturuyormus devre arasinda kim depolama yapacak takima ?... belli oldu hoca gozunde galatasarayi bitirmis veya bitirttirmisler.. yazik.
    Ne alaka Arif Allah'ını seversen.Piri'den başka kulüpte oyuncuları çalıştıracak adam mı yok?
    Milli arada oyuncular ŞL maçına çıkmayacak.Abartamamak lazım.Tanıdığı biri olan Piri'yi götürmesi son derece normal.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

koskoca milli takimda scottan baska adammi yok ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi ne diyim senin mantığına göre Fatih hoca Piri'yi götürerek takımın kötülüğünü istiyor.
    Avcı gittikten sonra ekipte gitti.Trabzon'dan kaleci hocasını,Hamza hocayı ve Piri'yide alarak yeni ekip oluşturuyor.Mantıklı olanda kendi ekibini kurması.
    Ümit Davala-Hasan Şaş ve diğer antrenörler eşşek değil ya antremanda çalıştırsınlar takımı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk kaç haftadır kayıp.Adama bu sene bir şeyler olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Selçuk kaç haftadır kayıp.Adama bu sene bir şeyler olmuş.
    Geçen sezon başında da böleydi. Kendini bulması 10. haftayı falan bulmuştu diye hatırlıyorum.

Ben Drogba'da çok bencillik görüyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla geçen sezonki senaryoyu izliyoruz geçen sezona da sancılı başlamıştık toparlanmamız 6.-7. haftayı bulur.Aslında kampta iyiydik ama ligle bir tutmak yanlış olur milli aradan sonra daha iyi oluruz inşAllah.Bu arada Drogba şu frikikleri Selçuk ile Sneijder'e bıraksa iyi olur artık ikna olması lazım vuramıyor işte.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabattan cok umitliydim artik umidim kalmadi basit bir oyuncu yaptgi ekstra birsey yok...

riera-dany-amrabat-eboue(her ne kadar satilmasini istemesemde) elden cikartmaliyiz...

muslera

sabri(hamit) chedjou-semih-balta

melo-selcuk

Bruma - Sneijder - Arda

Drogba

soyle bir kadro bekliyorm ama iste arda cok cok zor... arda yerine engini monte etmeliyiz yada ne bilim yerli iyi bir kanatmi aliriz artik bilemiyorum...

sahsi gorusum dogrudur burak bu ligde 2 yildir gol krali ama ayaginda top tutamayan forvetede forvet demem ben iyi bir paraya satilmali acilen.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Burak satıldı diyelim geriye tek Drogba kalıyor. Drogba sakatlanırsa forvette Umut Bulut mu oynayacak. Bu mudur yani Galatasaray'da takım mühendisliği ve planlaması. Drogba'nın sakatlanma riskini göz önüne almadan Burak'ın satılması çok saçma olur. Tek forvette as forvetini zorlayacak bir oyuncun yoksa iki kulvarda zorlanırsın. Hoş Galatasaray bu kadroyla iki kulvarı götüremez diyorum ben. Yeter ki ligde rakipler hatayı az yapsın. İyi bir kadrosu var ama geniş değil. Kenardan oyuna girip etki yapabilecek, esnekliği sağlayacak kaç oyuncusu var?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tespit yapmaktan sıkıldım artık,kendimi sıkmaktan başka bir işe yaramıyor.Her maçı kazanırız inşallah bu sezon.Bundan başka yapacak yorumun ne bana ne takıma yararı var.Sinir hastası olacağım yeminle.
    Last edited by europeanconquer : 31.Ağustos.2013 at 15:29

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bruma forvet mevkisindede oynuyabiliyor necatiyi alalim yine ona raziyim ayaginda top tutabiliyor paslari duzgun bitiriciligide fena degildir neconun..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Forvet adamının işi gol atmaktır. Burak öyle veya böyle gol atıyor mu atıyor. Savunma yapmıyor, koşmuyor, top tutamıyor diyede adam yollanmaz. Burak klasında tek vuruş ustası forvet almaya kalksan 20 M€ dan kapıyı açarlar. Hava hoş Galatasaray Burak'ı satarsa işin rengi değişir. Juve'ye karşı, Real'e karşı Necati ile saç baş yolarsınız Burak yerine Necati'yi tercih etmek epey garip geldi oyuncu havuzu bu kadar mı dar. Hep aynı isimleri isteyip duruyorsunuz. Ayrıca Galatasaray'a gerekli olan şu an kanat, Burak satılırsa forvet ihtiyacı da doğar.

Nesil
    2006

Zorunlu Açıklama

Bugün, Fotomaç Gazetesi’nde, Savaş Çorlu imzalı, Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz’ın antrenmanda “kavga ettiklerini” iddia eden bir yazı yayınlanmıştır.

Daha önce gazetecilik ahlak ve meslek ilkelerine aykırı tutumları nedeniyle futbol takımımızın idmanlarına dahi alınmayan Fotomaç Gazetesi’nin bu iddiasını 24 saatte ispat etmemesi halinde hukuki sürecin başlatılacağını ve bu yayının kulüple tüm ilişkisinin kesileceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü
    Kaynak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana kalırsa Burak ile Drogba'nın yanına bir üçüncü forvette olmalı. Kaliteli yerli bir isim olsa fena olmaz. Necati Ateş veya Muhammet Demir gibi birisi. Burak bu sezon kesinlikle kalmalı. Galatasaray'a çok büyük katkısı var. Benzema tarzında bir oyuncu. Gol atması dışında fazla bir şey beklememek lazım ondan. Bunun yanında Bruma kesinlikle alınmalı. Büyük katkısı olur. Onun haricinde keşke birde sol bek alınabilseydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuan için Hakan Balta götürüyor ama Şampiyonlar Liginde o bölgeyi hallaç pamuğuna çevirirler.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Riera oynar Şampiyonlar Liginde sıkıntı yok.Ligde de hoca biraz da Eboue'yi kesmeli bence Sabri'ye şans versin.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fenerbahçe ile Sow'un arası açık gibi gözüküyor, keşke alınabilse Sow gibi bir oyuncuyu görmeyi takımımda çok isterdim. Drogba önümüzdeki sezonu kaldırabilecek gibi durmuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Fenerbahçe ile Sow'un arası açık gibi gözüküyor, keşke alınabilse Sow gibi bir oyuncuyu görmeyi takımımda çok isterdim. Drogba önümüzdeki sezonu kaldırabilecek gibi durmuyor.
    Sow'un geleceğine %1 bile ihtimal vermiyorum ki Fenerbahçe de rakibine satmaz zaten.

Sow'un gitmek istediğine de inanmıyorum, taraftarı ve klübü ne kadar sevdiği ortada olan bir oyuncu.

Sow en başında Galatasaray da olsaydı değerini çok iyi bilirdi Terim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben de olmasını beklemiyorum, böyle bir oyuncu var ve Fenerbahçe değerini bilmiyor. Bize satacaklarına ihtimal vermiyorum ben de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nani Bruma Serdar Aziz Coentrao Erkan Zengin ... Şu transfer dönemi bitse de duyumculardan kurtulsak.

Bruma da öyle bir lanse edildi ki sanki gelip takımı kurtaracak. Gelecekte verim alabilecegin tipte bir oyuncu o.

Bjk ve FB'yi izledikten sonra bu hafta biz çok gerideyiz tempo olarak diyebilirim.
    Yani o oyuncu bu oyuncu değil. Takım halinde ortaya konan mucadele istek ve tempo. Bizde çok aşağıda, umarım en kısa zamanda form tutarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımın kurtarılmaya ihtiyacı yok.Kurtarılacaksa da bir futbolcu değil Fatih Terim kurtarır.Ayrıca Bruma her türlü Amrabat denen basit oyuncudan iyidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saçlara öl - 2007

Alman stoper

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Saçlara öl - 2007
    Çok iyi ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri