Vallahi bende çok istiyorum
Vallahi bende çok istiyorum
FM Gazetesi
isvicre kral ulke oyle boyle degil... oranin vatandasi olmasan bile devlet sana bakiyormus her turlu is falan cok iyiymis bir kisinin maasi ortalama 2500-3500 euro falanmis
Last edited by byariff : 10.Nisan.2014 at 22:31
IKEA,Ibrahimovic,Elmander,Stockholm,İsveç Köftesi,fiyort tipi kıyıları falan çok güzel ülke.Sadece bayrak renkleri sıkıntı ancak olsun baktıkça Ankara'yı hatırlarım.(bkz:Ankaragücü)
Orada yaşayamasam bile mutlaka hayatımda 1 kere gitmek için çabalayacağım tek ülke İsveç'tir kesinlikle.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
tosunum gel yanima gezdirim eglendirim seni napcan o soguk ulkelerde![]()
![]()
Yalniz cok sakin bir yer oldugu soyleniyor. Hani asiri sakin. Bana oyle bir anlattilar ki sanki emeklilikte gidip yasanacak bir yer gibi.
Bu arada, olaylar baslamadan once Ukrayna'da yasamak istiyordum bir-iki seneligine. Bir arkadasim bir yil kral gibi yasadi orada. Ulke standartlari dusuk oldugu icin, kazandigi ABD dolarlarini hunharca yedi. Tipik Ukraynali erkekler bira ile yetinirken, kendisi viski sisesi actiriyordu tabii. Kral gibi yasamamak isten bile degil ki...![]()
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Ben adrenalin dolu bir ülke arıyorum.Beni Kuzey Kure paklar
Dış dünyaya kapalı bir ülke.Kuzey Kore'ye gidildiğinde, kaldığınız otelden görevli memurlar olmadan çıkamıyorsunuz.Sokaklarda dolaşamıyorsunuz.Belli bir turları var, herkese orayı gezdiriyorlar.Halktan biriyle asla konuşamıyorsunuz, çoğu yerde fotoğraf çekmek yasak.Kesin bir şeyler saklıyor bunlar.Gidip bakmak lazım.![]()
Gelin Ulu Marino'ya gidelimOlmadı Uruguay'a gideriz, İsveç'te ırkçılık problemi var biraz. Özellikle bazı kesimleri ağır Vikingci
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gülmekten öldüm bugün şu videoya ya
http://www.youtube.com/watch?v=CU39JXSopyI
Ingiltere'ye gelin beyler. Ulke gelismis ve duzenli. Adamlarin otobusleri bile bir dakika gec kalmiyor, dusunun. Premier Lig maclarini da takip edersiniz hem. Tek dezavantaji var yalniz: kizlar.
Aynen Sevgin abi,biz güzellik yaparsın bize![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
kari kiz ortam eglence istiyorsaniz avrupada ispanya uzerine yok..
"Geleneksel TSİ İsviçre buluşmaları"
Hadin gelin gidek. Kulağa ne güzel geliyor bak.
FM Gazetesi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yanlış yazmışım İsveç olacakKonuyu başlatan benim aslan havan kime
![]()
FM Gazetesi
Ben net olarak Uruguay'a gidiyorum beyler. Ülke çok güzel siz de gelin. Hee yeterli çoğunluğu sağlarız diyosanız gelirim İsveç'e İsviçre'ye nereyeyse artık, bozmam
http://onedio.com/haber/uruguay-a-ye...3-sebep-268144
Screw you guys, I'm goin' home
Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama olsun yine söyleyeyim. Bir arkadaşım demişti, İsviçre'de insanlar okadar iyi niyetliymiş ki bir Türk gidip bir mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarmış. Bakın bir Türk dedim dikkat!
FM Gazetesi
Vizelerinizi alin, ucak biletleriniz benden. Bu arada, soylemeyi unutmusum. Ingiliz kizlar guzel degil diye uzulmeyin arkadaslar. Ozellikle buyuk sehirlerinde karsiniza daha fazla yabancilar cikacak. Ingiliz falan gormezsiniz yani. Ben mesela Italyan ve Amerikan kizlarla takiliyorum daha fazla, hayatimdan da oldukca memnunum.
Edit: Sana gonderdigim arkadasin resmini hatirlamiyor musun Ozgur? Turkiye'den kiz getirip ne yapacaksin?!![]()
Arif dönerci bildiğim kadarıyla.Serbest meslek takılıyo reis kafasına göre.
![]()