Bu arada Zapata ve Stancu'yla beraber 10 yabancımız oldu.
Bu arada Zapata ve Stancu'yla beraber 10 yabancımız oldu.
Mehmet Helvacı erken seçim teklif edecekti yönetimde.. Onun gibi düşünen 5 isim daha var.. Sonuçlarını bekliyoruz..
Gökmen Özdemir
Erken seçim olacak bence de. Mayıs'ta da kurtulacağız şu yönetimden.
Belki Baros dönünce 2 forvete döneriz eski zamanlardaki gibi..
güzel takım oldu ..
Formica eğer yabancı kontenjanı boşaltılırsa gelebilirmiş. Sezer ve Volkan'ı almak için görüşüyormuşuz cidden. Bunu öğrendiğim büyüğüm 1 ay önce Yekta'yı aldık merak etme demişti, bala tutturduBakalım dedikleri çıkacak mı şimdi.
Bizimkiler nerden buldu bu parayi yav Rijkaard adam isterken para yoktu simdi Allah kurusumuz var heralde.
Yekta'nin Gs tribünündeki fotosu
http://i56.tinypic.com/k9vxap.jpg
Bende gördüm bu resmi adam Galatasaraylıymış cidden. Önce GSCimbom'da bir arkadaş twitter paylaşıyordu Volkan Şen, Sezer Öztürk diye. Hadi oradan dedim ama cidden görüşüyormuşuz, şaşırdımGeçenlerde 30 M $ kredi almıştık onu kullanıyorlardır.
Mehmet Ekici sezon sonu Galatasaray'daymış. Şeref Aydın diyor.
Stancu kumasi cok iyi olan bir oyuncu , su anda Romanya Ligindeki en kaliteli oyuncu , yanilmiyorsam ya 13 yada 14 golu var Ligin ilk yarisi itibariyle , Stancu ne cok hizli nede yavas , ne dribling i mukemmel , nede kotu , Ne hava toplarinda etkisiz , nede bir hakan sukur , ama her seyden biraz var bu cocukda , son vuruslari cok basarilidir , unutmamak gerekki Steaua'da dogru duzgun ona pas yapicak bir tane bile orta saha yokken bu sezon 13 gol atti ama benim gorusumle kesinlikle 6 milyon Euro etmez , Galatasaray'da basarili olurmu ? buyuk piyango , cunku icine cok kapanik ve utangac bi cocuk , eger kendini rahat hissedicegi bir ortam olursa Galatasaray'a yillarca hizmet eder , uzun sure Galatasaray'in forvet problemi kalmaz ,
her seyi gozden gecirdigim zaman basarili bir transfer , basariya ac ve potansiyeli yuksek bir genc , ara transfer olmasi itibari ile bonservisi cok tuzluya patladi , ama benim gorusum istedigi rahat ortami bulursa Galatasaray'da taraftarlarin sevgilisi olabilicek derecede kaliteli bir cocuk
Çok ofansif oldu bana kalırsa, ayrıca Hagi Sabri yi özellikle sağ bekte oynatmıyor... Ben böyle bir kadroyu sahaya sürebileceğine inanmıyorum.
Pahalı ya da değil, orasını zaman gösterecek ama Galatasaray yönetimi en azından birşeyler yapmaya çalışıyor gibi... Fiyatlara fazla takılmazsak, patlama yapabilecek oyuncular alıyorlar bana göre. Kazım, Culio, Stancu, Yekta... Küstürülmemiş bir Misimoviç bu takımda iş yapabilirdi...
Son Dakika : Mehmet Helvacı yönetim kurulu toplantısında olağaüstü kontreye gitmek için çağrıda bulundu.
Kabul edilecektir bana kalırsa.
En çok istediğim oyuncuydu Yekta.Çoğu kez dile getirmiştim bunu.Adam eksilten,akıllı düşünen bir isim Yekta.Takıma vites attırabilecek bir oyuncu.Çok sevindim Yekta'nın alınmasına.
Stancu da gayet iyi bir transfer oldu.Romanya ligi de bizim ligimiz gibi sert bir lig.Herhangi bir uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tribun Dergi
Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
Mehmet Ekici gelir umarım sanırım sezon sonu sözleşmesi bitiyor Bayern ile.
tribundergi
Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
Sezer ve Volkan'da gelebilir..
Sezer için batdal
Volkan için aykut falan verilebilirmiş..Tabi 2 transferdede bir miktar parada var..Bakalım ilerki günlerde neler olacak..
Mehmet Helvaci: "Cozumun Genel Kurul'da oldugunu dusunuyorum. GS bölünmeye gidiyor, yazik"
M.Helvaci: "Geldigimiz noktada. Cok iyi isler yaptik ama artik GS camiasina zarar vermeye basladik.
"Mehmet Helvaci: "Sikintilarimizi Baskan'imiza sunduk. Adnan Polat 24 saat icinde bir karar verecegini belirtti."
Mehmet Helvaci: "Istifa edilmeli toptan ya da Genel Kurul'a gidilmeli acilen. Cozum bu kadar acik ve nettir."
Helvacı'ya helal olsun.