Sayfa 4246 / 4326 İlkİlk ... 324637464146419642364244424542464247424842564296 ... SonSon
127,351 ile 127,380 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Günaydınlar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 gündür raporluydum, bünye alışık değil, 3. gün de üst üste evde olunca, uyuyamadım, sabah 7'de kalktım pazar pazar. =)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende dershaneye gidecektim,pazartesi ayağımı burkmuştum,o tekrar nüksetti,ağrısından gidemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçmiş olsun, ders önemli, kopsa da bacağın gidecektin. Ben geciken maaş ve verilmeyen zamlar için iş yavaşlatma eylemindeydim zaten, bunu raporla destekledim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Günaydın beyler.

Finaller yaklaştıkça her gün ayrı bir işkence. 'Çalışmayı son günlere bırakırsın , son günler de kendini zorlarsın ama çalışamazsın sonra da dersten kalırsın' olayını bozmak istiyorum ama yine aynı olaylar tekrar ediyor

Mühendislik pişmanlıktır !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Günaydın. Öğrenciliğin kaderi boş ver, sınav günü resmi olarak başlamadan ders çalışmaya da başlama, gece 12'den sonra başlarsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten öyle yaptığımız için hep kalıyoruz Serkan abi İşe başlasam da ben de eylem yapsam keşke

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Boş ver, hem 4 senede kim okulu bitirmiş. İstedikten sonra öğrenci milleti kendini kandırmak için bulacağı bahaneler bitmez.

Örgütlenemiyoruz, işçiler destek vermiyor, bireysel takılıyorum, 1 gün grev yapsak oysa ki, her şey yoluna girecek de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İşten atılma da

10. Default

Ben 3 Senede Bitirdim

Bu Arada Günaydın

(Tapatalk)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by omersal View Post
    İşten atılma da
    Şu aşamada imkansız, değerli bir elemanım şirket için. Tabi şu rapor olayından sonra yarın nasıl bir tepkiyle karşılaşacağım bilmiyorum, Allah büyük.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ben 3 Senede Bitirdim

Bu Arada Günaydın

(Tapatalk)
    Günaydın abi, işte ben de onu diyorum, kim 4 senede bitiriyor ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Günaydın beyler.

Finaller yaklaştıkça her gün ayrı bir işkence. 'Çalışmayı son günlere bırakırsın , son günler de kendini zorlarsın ama çalışamazsın sonra da dersten kalırsın' olayını bozmak istiyorum ama yine aynı olaylar tekrar ediyor

Mühendislik pişmanlıktır !
    Sözel okuyacaktık yanlış yaptık
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Sözel okuyacaktık yanlış yaptık
    Geçmişe dönme imkanım olsa KPSS ile memur olurdum

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ben 3 Senede Bitirdim

Bu Arada Günaydın

(Tapatalk)
    Benim şimdiden 5 garanti 6 olmasın diye dua ediyorum Malum hazırlık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayatta ben de FM seçmezdim tekrardan ve lise bittiğinde KPSS'ye girerdim mutlaka, okurken memurluğun başlamış oluyor daha, olmadı ki yol gösterenimiz, neymiş FM okumak adetmiş, hıh...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hayatta ben de FM seçmezdim tekrardan ve lise bittiğinde KPSS'ye girerdim mutlaka, okurken memurluğun başlamış oluyor daha, olmadı ki yol gösterenimiz, neymiş FM okumak adetmiş, hıh...
    Sonuna kadar haklısın yol gösterenimiz olmadı ama salaklık biraz da bende ya. Tembel bir insan neden mühendislik seçer ki , okulu sıkıntı çalışması da ayrı sıkıntı Memurluğu herkes söylemişti de derslere girmekten zamanım olmaz diye düşünmemiştim ama bilmiyordum ki adamakıllı derslere girdiğimiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çalışma saatlerini derslere göre ayarlıyorlardı ama geçti artık ben normal KPSS'ye bile başvuramıyorum 2 senedir yoğun çalışmaktan dolayı, o nedenle memuriyet gelmez bana.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mühendislik okul bitene kadar pişmanlıktır omersal a katılıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fizik Kimya ve Biyoloji'm iyi olmasına rağmen TM seçtim. Avukatlık için hazırlanıyorum. Mis. çok fazla ezber gerekiyormuş üniversitede ama o da bizim işimiz zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bende TM seçtim ve şuan PDR'deyim.Hukuk tuttuğu halde gitmedim. İyi ki gelmişim. Yeminle yatıyorum. 3 senedir üni'de adam gibi ders çalışmadım. Hocalar hiç derse girmiyo basit basit soruyolar, Üni'de yatmak isteyenlere tavsiyem PDR'ye gelsinler

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FM nin bir dezavantaji da fakultede az kiz olmasi, hep sap :/
    sozel oku, hayatini yasa

obur yandan FM ile bilimin engin denizinde sarhos olana kadar sonsuzlugun pesinde futursuzca kosmak da var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Birde veteriner hekim olup etrafında 21312312312 tane farklı insan olmasına rağmen derslerden ve 1.30 saatlik yolun sebebiyle fazla gezememekten geçirdiğin boş günler var.Siz siz olun sırf evinizle okulunuz aynı şehirde diye evden gelmeye çalışmayın.Dersler ağırlaşınca hiç çekilmiyor.Sabah 7 akşam 6 yapmaktan imanım gevredi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Okul bittikten sonra da pişmanlık olacakmış gibi geliyor bana mühendislik. Biraz da kendini geliştirmeyle alakalı. Ben derslere bile gitmezken bizim bölümdekilerin hepsi seminerlere katılıyor , stajları aylar öncesinden ayarlıyor , yabancı dil öğreniyor hatta 1 aylık stajı 3 ay yapanlar bile bir hayli fazla. Bunları bırak eringeçliğimden KPSSye bile başvurmayan ben okul bitince de çok parlak bir geleceğim olduğunu düşünmüyorum

Kız sıkıntı olmaz diyordum zaten o işlere çok düşkün biri değilim ama cidden o da sıkıntıymış. En basitinden derste sıkılınca etrafta bir iki kız olsa da baksak diyor insan Ezber de gelmez ama bana yatış olacak bir bölüm lazım PDR iyiymiş bak , öyle yatacak bölüm olduğunu bilsem TMyi seçerdim zaten fen de kötü benim , sayısal iyidir dedik seçtik.

Bölümümün tek sevdiğim yanı (erkek fazlalığından mı bilmem) insanların kafa dengi olması. Sınıftaki hemen herkesle çok samimiyim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

@mpaker66

PDR'da iş var mı kardeş ya. Hakikaten merak ediyorum bak. O da benim düşündüğüm bölümlerden biri. Dersler falan nasıl. Biraz anlatsana

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    @mpaker66

PDR'da iş var mı kardeş ya. Hakikaten merak ediyorum bak. O da benim düşündüğüm bölümlerden biri. Dersler falan nasıl. Biraz anlatsana
    Geleceğin mesleklerinden biriydi en son
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mühendislik okuyanlar okul biter bitmez 2-3 ay kursla iş güvenliği sertifikası alsın. Kuzenim İst Üni kimya müh bitirdi ve o sertifikayı aldı. Şu an mühendislik değil iş güvenliği uzmanlığı yapıyor. 3 bine yakın maaş alıyor. Üstelik sertifikayı daha almadan iş buldu. Mezun olur olmaz çalşmaya başladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

forum saatinde mi yoksa benim ayarlarda mı bir sıkıntı var? 1 saat ileri hatta 1 saat 5 dakika fark var.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forum saatinde sıkıntı var abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    @mpaker66

Valla sana şöyle deyim 0 ile atanıyoduk geri devlet dedi ki birader böyle olmaz dedi 50 sınırı getirdi, 50 ile atandık işte.

İş olarak geniş bi yelpaze ancak herkes okul istiyor. Neden diye sorarsan 3 bin lira maaş alıyon 9-3 çalışıyon çok rahatsın hele müdürün kral adamsa. Diğer sektörlerde de iş var, adliye de bile çalışabiliyosun pedagog olarak. Ama ben RAM düşünüyorum. Daha iyi geliyo bana.

Dersler ise çok zevkli, Düşünün işte sürekli psikoloji gördüğünüzü. Ben bu dersleri aldıktan sonra sürekli karşımdaki insanın ruh halini tahmin etmeye falan çalışıyodum. Dersler zevkli ve çok kolay. Yata yata geç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cem başgan akıyor ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Cem başgan akıyor ya
    Cem Uzan'da okyanus mübarek Charlie'de bitmiş vallahi

Ayrıca bu adam ve ailesi başlı başına bir araştırma konusu.. Kim bilir ne bilinmeyenleri ne hikayeleri ne olayları vardır.. çok merak ediyorum bu adamın hayatını, akışını, başından geçenleri neler yaptığını ve ona neler yapıldığını

Mesaj Yetkileri