Günaydınlar![]()
Günaydınlar![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2 gündür raporluydum, bünye alışık değil, 3. gün de üst üste evde olunca, uyuyamadım, sabah 7'de kalktım pazar pazar. =)
"YÜCE ATATÜRK"
Bende dershaneye gidecektim,pazartesi ayağımı burkmuştum,o tekrar nüksetti,ağrısından gidemedim.
Geçmiş olsun, ders önemli, kopsa da bacağın gidecektin.Ben geciken maaş ve verilmeyen zamlar için iş yavaşlatma eylemindeydim zaten, bunu raporla destekledim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Günaydın beyler.
Finaller yaklaştıkça her gün ayrı bir işkence. 'Çalışmayı son günlere bırakırsın , son günler de kendini zorlarsın ama çalışamazsın sonra da dersten kalırsın' olayını bozmak istiyorum ama yine aynı olaylar tekrar ediyor
Mühendislik pişmanlıktır !
Günaydın. Öğrenciliğin kaderi boş ver, sınav günü resmi olarak başlamadan ders çalışmaya da başlama, gece 12'den sonra başlarsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Zaten öyle yaptığımız için hep kalıyoruz Serkan abiİşe başlasam da ben de eylem yapsam keşke
![]()
Boş ver, hem 4 senede kim okulu bitirmiş.İstedikten sonra öğrenci milleti kendini kandırmak için bulacağı bahaneler bitmez.
![]()
Örgütlenemiyoruz, işçiler destek vermiyor, bireysel takılıyorum, 1 gün grev yapsak oysa ki, her şey yoluna girecek de.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İşten atılma da![]()
Ben 3 Senede Bitirdim
Bu Arada Günaydın
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hayatta ben de FM seçmezdim tekrardan ve lise bittiğinde KPSS'ye girerdim mutlaka, okurken memurluğun başlamış oluyor daha, olmadı ki yol gösterenimiz, neymiş FM okumak adetmiş, hıh...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sonuna kadar haklısın yol gösterenimiz olmadıama salaklık biraz da bende ya. Tembel bir insan neden mühendislik seçer ki , okulu sıkıntı çalışması da ayrı sıkıntı
Memurluğu herkes söylemişti de derslere girmekten zamanım olmaz diye düşünmemiştim ama bilmiyordum ki adamakıllı derslere girdiğimiz yok
![]()
Çalışma saatlerini derslere göre ayarlıyorlardı ama geçti artık ben normal KPSS'ye bile başvuramıyorum 2 senedir yoğun çalışmaktan dolayı, o nedenle memuriyet gelmez bana.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
mühendislik okul bitene kadar pişmanlıktır omersal a katılıyorum.![]()
Fizik Kimya ve Biyoloji'm iyi olmasına rağmen TM seçtim. Avukatlık için hazırlanıyorum. Mis. çok fazla ezber gerekiyormuş üniversitede ama o da bizim işimiz zaten![]()
Bende TM seçtim ve şuan PDR'deyim.Hukuk tuttuğu halde gitmedim. İyi ki gelmişim. Yeminle yatıyorum. 3 senedir üni'de adam gibi ders çalışmadım. Hocalar hiç derse girmiyo basit basit soruyolar, Üni'de yatmak isteyenlere tavsiyem PDR'ye gelsinler![]()
FM nin bir dezavantaji da fakultede az kiz olmasi, hep sap :/
sozel oku, hayatini yasa
obur yandan FM ile bilimin engin denizinde sarhos olana kadar sonsuzlugun pesinde futursuzca kosmak da var![]()
Birde veteriner hekim olup etrafında 21312312312 tane farklı insan olmasına rağmen derslerden ve 1.30 saatlik yolun sebebiyle fazla gezememekten geçirdiğin boş günler var.Siz siz olun sırf evinizle okulunuz aynı şehirde diye evden gelmeye çalışmayın.Dersler ağırlaşınca hiç çekilmiyor.Sabah 7 akşam 6 yapmaktan imanım gevredi...![]()
Okul bittikten sonra da pişmanlık olacakmış gibi geliyor bana mühendislik. Biraz da kendini geliştirmeyle alakalı. Ben derslere bile gitmezken bizim bölümdekilerin hepsi seminerlere katılıyor , stajları aylar öncesinden ayarlıyor , yabancı dil öğreniyor hatta 1 aylık stajı 3 ay yapanlar bile bir hayli fazla. Bunları bırak eringeçliğimden KPSSye bile başvurmayan ben okul bitince de çok parlak bir geleceğim olduğunu düşünmüyorum
Kız sıkıntı olmaz diyordum zaten o işlere çok düşkün biri değilim ama cidden o da sıkıntıymış. En basitinden derste sıkılınca etrafta bir iki kız olsa da baksak diyor insanEzber de gelmez ama bana yatış olacak bir bölüm lazım
PDR iyiymiş bak , öyle yatacak bölüm olduğunu bilsem TMyi seçerdim zaten fen de kötü benim , sayısal iyidir dedik seçtik.
Bölümümün tek sevdiğim yanı (erkek fazlalığından mı bilmem) insanların kafa dengi olması. Sınıftaki hemen herkesle çok samimiyim.
@mpaker66
PDR'da iş var mı kardeş ya. Hakikaten merak ediyorum bak. O da benim düşündüğüm bölümlerden biri. Dersler falan nasıl. Biraz anlatsana![]()
Mühendislik okuyanlar okul biter bitmez 2-3 ay kursla iş güvenliği sertifikası alsın. Kuzenim İst Üni kimya müh bitirdi ve o sertifikayı aldı. Şu an mühendislik değil iş güvenliği uzmanlığı yapıyor. 3 bine yakın maaş alıyor. Üstelik sertifikayı daha almadan iş buldu. Mezun olur olmaz çalşmaya başladı.
FM Gazetesi
forum saatinde mi yoksa benim ayarlarda mı bir sıkıntı var? 1 saat ileri hatta 1 saat 5 dakika fark var.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Forum saatinde sıkıntı var abi.
Valla sana şöyle deyim 0 ile atanıyoduk geri devlet dedi ki birader böyle olmaz dedi 50 sınırı getirdi, 50 ile atandık işte.
İş olarak geniş bi yelpaze ancak herkes okul istiyor. Neden diye sorarsan 3 bin lira maaş alıyon 9-3 çalışıyon çok rahatsın hele müdürün kral adamsa. Diğer sektörlerde de iş var, adliye de bile çalışabiliyosun pedagog olarak. Ama ben RAM düşünüyorum. Daha iyi geliyo bana.
Dersler ise çok zevkli, Düşünün işte sürekli psikoloji gördüğünüzü. Ben bu dersleri aldıktan sonra sürekli karşımdaki insanın ruh halini tahmin etmeye falan çalışıyodum. Dersler zevkli ve çok kolay. Yata yata geç.
Cem başgan akıyor ya
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Cem Uzan'da okyanus mübarekCharlie'de bitmiş vallahi
Ayrıca bu adam ve ailesi başlı başına bir araştırma konusu.. Kim bilir ne bilinmeyenleri ne hikayeleri ne olayları vardır.. çok merak ediyorum bu adamın hayatını, akışını, başından geçenleri neler yaptığını ve ona neler yapıldığını![]()