Sayfa 4249 / 4326 İlkİlk ... 324937494149419942394247424842494250425142594299 ... SonSon
127,441 ile 127,470 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yeni emekli alman kaleci tim wiese.
    fourfourtwo paylasmis resmi, gorunce oha dedim. hulk...

bu arada federer elenmis roland garros'ta, uzuldum bea...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

NTV Spor her şeyi Lig TV'ye kaptırdığından tenis'ten de mahrum kaldık. Arkadaş Türkiye'de sporu para vermeden izleyemiyoruz yahu şaka gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O Tim Wiese gerçek mi? Bir futbolcu için fazla geldi de bana. Ronaldo, bunun yanında Ciguli gibi kalır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aşı vurdurmuştur yahu ihtimal vermiyorum ben başka türlü. Bizim topçular futbolu bırakınca yorumcu olur teknik direktör olur göbek yapar bu da vücut yapmış maşAllah.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hormon basmıştır yoksa çok aşırı bu vücut.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

beyler kaft.com tarzi guzel tsortler vs yapan siteler varmi bildiginiz ankaraya geldigimde 3-5 tanede internetten siparis ettircem

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sınavlarım bitti. Hovardalık sezonu başlasın!

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Sınavlarım bitti. Hovardalık sezonu başlasın!
    Daha bitirmeyenler var birader , şöyle yana geç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu bitirme ödevi beni bitirdi
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şu sınavlar bitti ya yeminle kuş gibi hafifledim. Hayatımın en rahat dönemlerinin geçiriyorum bitmesin şu üniversite ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 tane bütüm var o da çarşamba günü ondan sonra bitiyor benim işimde. Gerçi kalıcam bu dersten muhtemelen ama olsun seneye bi daha alırım bu sene yarım okudum zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sitede sorumsuz olduğun kadar, normal hayatta da tembelsin anlaşılan Özgür.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sitede sorumsuz olduğun kadar, normal hayatta da tembelsin anlaşılan Özgür.
    Peh sitede sorumsuzmuşum. Tapeleri ortaya dökelim istersen Sevgin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Askerliğe kalmış 5 ay , Tim Wiese'yi görünce askere gitmeden bende mi iğne vursam bunun gibi olsam diye düşünmedim değil

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu saatlerde doyumsuz muhabbetler donerdi burda, neydi eski gunler.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Uykusu kaçanlar varsa döndürelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Allah'ım sen sabır verr.. Dekanlardan birisi bu dönem dersimize girmeye başladı tabi derse girmesi sadece dersin yanındaki hoca ismi olarak kaldı koskoca 14 haftalık dönemde tatilleri vs çıkarsak 2 kere derse geldi ve vizeden de finalden de beklediğim notların çok altında aldım ( vize 30 final 60)
    o kadar sinirliyim ki işin gülünç tarafı sınıfın bir çoğunun vizesi 30 bir çoğunun da finali 60.. Belli ki kafasına göre veriyor. Kendi adıma konuşacak olursam finalinden verdiği makaleleri neredeyse eksiksiz yazarak en az 85-90 civarı bir puan alacağımı düşünürken 60 alarak 2 puan eksikle kalıyorum.. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı bütüne oturup çalışmak dışında ? Yani kağıdımın adil okunması için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dilekçe yazabilirsin tabii ki dostum ama dekanın girdiği bir ders için dilekçe yazmak okul hayatının uzamasını göze almakla eşdeğer bana kalırsa

Bu tarz hocalar maalesef var ve hatta dün bir tanesinin odasından sinirlerime zor hakim olarak çıktım. Vizesi 98 quizi 80 olan dersten 35 ile bıraktı (Geçme notu 40) Üstelik kağıdımdan rahat bir 50-55 çıkacakken.

Sen oturup efendi efendi bütüne çalış

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Yahu arkadaş çevremle de konuşuyorum, herkes öğretmenlerin adil davranmamasından veya herhangi bir adaletsizlikten bahsediyor üniversitelerde. Duyduğum şeyler gerçekten üzücü. Bir yerlerde bir yanlış var, böyle olmamalı bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

doğru tabi kimi kime şikayet edicem ki ??

Ama şöylede bir durum var bütüne çalışsam dahi geçme ümidim kalmadı diyebilirim. Şu şeyler yüzünden bağımsız bir birim olmalı ya öğrenci hakkı diye hiçbir şey yok arkadaş.. Öğrenci işlerine gidersin kadın nefret saçar, hoca odasına gidersin bir şeyi kabul etmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şahsen bu tür insanların , öğrencilik hayatları çok zor geçen ezik tipler olduklarını düşünüyorum. Şimdilerde ellerine kullanabilecekleri bir güç geçtiğinde bizden çıkartıyorlar acısını.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu arkadaş çevremle de konuşuyorum, herkes öğretmenlerin adil davranmamasından veya herhangi bir adaletsizlikten bahsediyor üniversitelerde. Duyduğum şeyler gerçekten üzücü. Bir yerlerde bir yanlış var, böyle olmamalı bu.
    Bizden olan, bizden olmayan kafası çoğu. Üniversite'de görev yapan biri olarak bizzat tanık olduğum şeyler gerçekten çok üzücü. Sınav kağıdından önce öğrencinin isminin okunup sınav kağıdı ile alakasız notlar yazılması insanı üzüyor sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bizden olan, bizden olmayan kafası çoğu. Üniversite'de görev yapan biri olarak bizzat tanık olduğum şeyler gerçekten çok üzücü. Sınav kağıdından önce öğrencinin isminin okunup sınav kağıdı ile alakasız notlar yazılması insanı üzüyor sadece.
    Pekiyi, bu sınavları sadece bir kişi mi 'kontrol' ediyor? Normalde daha adil olması için en az iki kişinin sınavlara bakması gerekmez mi? Yahut sene sonunda bağımsız bir öğrenci kurulunun toplanıp, verilen notları tek tek gözden geçirmeleri gerekmez mi? Belki bazı üniversiteler öğrencilerinin notlarını şişiriyorlar, bunu nasıl tespit edebilirler ki başka bir şekilde?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Pekiyi, bu sınavları sadece bir kişi mi 'kontrol' ediyor? Normalde daha adil olması için en az iki kişinin sınavlara bakması gerekmez mi? Yahut sene sonunda bağımsız bir öğrenci kurulunun toplanıp, verilen notları tek tek gözden geçirmeleri gerekmez mi? Belki bazı üniversiteler öğrencilerinin notlarını şişiriyorlar, bunu nasıl tespit edebilirler ki başka bir şekilde?
    işte benimde yakındığım konulardan biriside bu. Misal bir hoca var yaz okulu açtığı için vize ve final sorularını çok zor tutar ve sınıfın %80'i kalır. Açık açık söyler yaz okulunda a1, a2 ile geçersiniz diye.
    Millette bunu kabulleniyor, hiç çalışmıyor bile sınavlarına, yazın alır sınavına girer çıkarım diye bakıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sistem şu şekilde gelişiyor. Hoca kağıdı okuyor, notu sisteme geçici olarak giriyor. 3 gün içerisinde öğrencinin dilekçe ile başvurma hakkı oluyor. Dilekçe öğrenci işlerine veriliyor. Dilekçe kağıdı okuyan hocaya iletiyor. Hoca kağıda tekrar bakıp sisteme onaylı notu -büyük sıklıkla- değişmeden giriyor. Maalesef Türkiye'de işler böyle yürüyor. Haa biraz daha uzatır rektörlük kanalıyla bir şeyler yaparsan o vakit kağıt aynı konu uzmanı hocalardan oluşan bir kurul tarafından inceleniyor. Buradaki ayrıntı nedir? Aynı konu uzmanı hoca kuvvetle muhtemel aynı gakülte hocalarından biri ya da birkaçı. Biz buna Fasid Daire diyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Allah'ım sen sabır verr.. Dekanlardan birisi bu dönem dersimize girmeye başladı tabi derse girmesi sadece dersin yanındaki hoca ismi olarak kaldı koskoca 14 haftalık dönemde tatilleri vs çıkarsak 2 kere derse geldi ve vizeden de finalden de beklediğim notların çok altında aldım ( vize 30 final 60)
    o kadar sinirliyim ki işin gülünç tarafı sınıfın bir çoğunun vizesi 30 bir çoğunun da finali 60.. Belli ki kafasına göre veriyor. Kendi adıma konuşacak olursam finalinden verdiği makaleleri neredeyse eksiksiz yazarak en az 85-90 civarı bir puan alacağımı düşünürken 60 alarak 2 puan eksikle kalıyorum.. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı bütüne oturup çalışmak dışında ? Yani kağıdımın adil okunması için..
    Kardeşim nerde okuyosun. Bizim inkilapçıyı anlatıyosun aynı. Ben geçtim ama herkesi bırakıyo. Sınavları okumuyo herkes aynı notu alıyor falan. Ve o da dekan makale falan veriyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kardeşim nerde okuyosun. Bizim inkilapçıyı anlatıyosun aynı. Ben geçtim ama herkesi bırakıyo. Sınavları okumuyo herkes aynı notu alıyor falan
    Pamukkale'de okuyorum ben. Belli ki her bölümde böyle en az 1 hoca var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir de şey mevzusu var. Yaz okulundan hocalar ekstra para kazandığı için bilerek bırakıyor bazıları. Mesela Kadir Has Üni'nin yaz okulunda dersler saatlik 540TL. Ben hoca olsam ben de bırakırım açıkcası

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Sistem şu şekilde gelişiyor. Hoca kağıdı okuyor, notu sisteme geçici olarak giriyor. 3 gün içerisinde öğrencinin dilekçe ile başvurma hakkı oluyor. Dilekçe öğrenci işlerine veriliyor. Dilekçe kağıdı okuyan hocaya iletiyor. Hoca kağıda tekrar bakıp sisteme onaylı notu -büyük sıklıkla- değişmeden giriyor. Maalesef Türkiye'de işler böyle yürüyor. Haa biraz daha uzatır rektörlük kanalıyla bir şeyler yaparsan o vakit kağıt aynı konu uzmanı hocalardan oluşan bir kurul tarafından inceleniyor. Buradaki ayrıntı nedir? Aynı konu uzmanı hoca kuvvetle muhtemel aynı gakülte hocalarından biri ya da birkaçı. Biz buna Fasid Daire diyoruz.
    Diyecek pek bir şey bulamıyorum. Böyle şeyler duymak beni üzüyor gerçekten. Yanlış anlaşılmak istemem; ancak istemeden de olsa okuduğum ülkedeki üniversite sistemini, Türkiye'dekiyle karşılaştırıyorum. Zaten üniversite öncesindeki sistemi hiç konuşmamak gerek. O alanda da çok ciddi değişiklikler yapılması taraftarıyım ben. Tabii ki bu değişiklikler yakın bir zamanda olacak gibi görünmüyor ne yazık ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hoca diyo ki gençler arabamı yenilicem yaz okulu açmam lazım

Ama Allah'a şükür 3. senem bitti bu sene 3 senede ne büt ne yaz okuluna kaldım

Mesaj Yetkileri