iyi gecelerOriginally Posted by Kuvvetmira
iyi gecelerOriginally Posted by Kuvvetmira
OOOOOH.Kebap siz istanbulda.Biz erzurum'da hiçkimseyi karşılayamıyoruz....![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
slm gençlik gece yeni başlıyo kimse bi yere gitmesin millet gelir birasdan![]()
![]()
![]()
olsun aga galatassryda kimi karşılıycankiOriginally Posted by hp-fm-gs
Originally Posted by fenerbahce_1907
OF Ne Güzel Fotoğraf fln çekersiniz Artık ss'leri beklioz ...
Selam millet,tatilden döndüm tatildeyken ara ara girdim ama fazla kalamadım; forumu bayaga özlemişim yavv,herkese tekrar merhaba...![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
ooo hoşgeldiniz...Artık guşlukta sizi bekleriz daima tatil bittiğine göre..
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hoşbulduk kardeşim,tabii vakit buldukça guşluğa uğrucam,uğramaz mıyım hiç...Eee ne var ne yok,ben yokken bi gelişme oldu mu?
bende burdayım serkan abi. hoşgeldin abi tatil nasl geçti?
Türkçe yama çıktı en önemli gelişme bu herhalde, başka öyle akılda kalacak gelişmeler olmadı...
Originally Posted by Carlos_Kameni
ok sen de hoşgeldin. Sen fm oynamıyor muydun?..![]()
"YÜCE ATATÜRK"
tesüf ederimOriginally Posted by sekopej
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
şincik şöle oluyor oynuodum hala oynuorm ben çok yetenekliyim bilion mu hem fm hem guşluk ikisini aynı anda idare edebiorm![]()
Haa bir de en önemlisi yeni sezon formaları yayınlandı Tarık tarafından. Ben onun için ayrı konu açmayı planlıyordum o nedenle burda belirtmedim yoksa unutulacak bişey mi o?..Originally Posted by Jesus_FB
vay be işte bizim böyle gençlere ihtiyacımız var seni tebrik ediyorum....Originally Posted by Carlos_Kameni
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Of Maalesef Gitmek Zorundayım Hade Herkese Güle Güle Bu Sayfayı Görünttüleyip te Yazmamak olmaz hade herkes Yazsın GErçi Ben Göremicem Ama![]()
![]()
Hımmm gelişmeler güzelmiş,serkan sen ehliyet sınavına gircektin bi ara nooldu almaya hak kazandınmı?Yoksa ehliyet sınavına girecek kişi sen değil miydin?
ii geceler!!!!!!!!!!!!!!!.....Originally Posted by The Champion
Bendim benOriginally Posted by physicist87
cumartesi yazılı sınav var haftaya, onu geçersek 2 hafta sonra direksiyon. İkisini de başarıyla geçeceğime inanıyorum...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
serkan abi başarır alır ehliyeti kurtarır beni buralardan izmir kız cenetine götürür beni arabasıyla![]()
ooo ayıp ettin ben bir ehliyeti alayım gerisi kolay...![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hatta sen ehliyeti al gel buraya bisim arabayı kaçırırız![]()
Ben aldım B sınıfını da akabinde A2 için de girdim onu da almaya hak kazandımAma emniyete gidip daha almadım sürücü belgemi,sınavlara gelince geçersin yahu hiç merak etme,biz sana güveniyoruz
![]()
iyi güzel diyosun da ben ehliyeti alana kadar okullar başlayacak. Artık seneye yaz gelirim
Hayırlı olsun. Ben A2 düşünmüyorum şu B yi alalım da. Zaten yazılı sınavın eski sorularını hoca okumuştu artık geçemiyeceksek boşuna yaşamışız bunca sene..Originally Posted by physicist87
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sizin okul ne zaman başlıyor yaw?Bizimki 11 eylülde başlayacacakmış,ilk ve orta okullardan bile erken...![]()
ne okulu yasen ne zaman alcan ehliyeti???
Carlos seni tanımıyorum kusura bakma,yaşın kaç adın ne,okuyor musun?Ben okulu Serkan'a sormuştum üniversiteden bahsediyordum da...
Ehliyeti Antalya'ya döndüğümde alacağım![]()
olum yazdık ya 26 sında sınav var 2 hafta sonra direksiyon ondan sonra ehliyet diye
Kesin tarihi bilmemekle birlikte eğer 11'i pazartesiyse 18 inde olabilir hatta 25 de olabilir. Geçen seneyi hatırlıyorum da eylülün sonuna doğru başlamıştı. Kesin bildiğim tek şey sizinki kadar erken 11'inde değil. Öyle olsa duyardım kayıt yenilemek falan lazım
Sonuçta 14 hafta sürüyor sizinde öyleyse bizden 1 hafta önce tatile çıkacaksınız demektir....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hemen tanıtayım adım yunus yaş 17 lise 2ye geçtim seneye 40 gün izmir 40 antalyadayımabi senin isim neydi???
hosgeldin desem ayıp mı olur yaw adam bizden once wardı cunkuOriginally Posted by physicist87
Yunus kusura bakma çok şaşıracaksın ama ben bayanım,adım gökçe tanıştığıma memnun oldum...
Valla bizim Akdeniz Ünv. geçen sene de 12 Eylül'de açılmıştı ama tatile erken giriyor Allahtan, mesela okul Mayıs 5 te bitmişti,finallerde 18'inde
Wendelcim sağol sende hoşgeldin ama dediğim gibi ben bayanım![]()
Bizim geçen sene 26-27 eylül gibi başlamıştı. 5 haziran da son sınav günüydü hiç unutmam sözlü bir sınavdı geçene kadar ne terler döktüm valla...![]()
![]()
Yunus çok şaşırdı şoka girdi herhalde bişey yazamıyor....![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"