Sayfa 425 / 436 İlkİlk ... 325375415423424425426427435 ... SonSon
12,721 ile 12,750 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhalefet mi kaldı Allah Aşkına? Ne zaman bir güç oluşmaya kalksa kendi imkanlarını tüm şekillerde kullanıp muhalefet sindirildi. Ya kulüpten ihraç oldu ya da karalama kampanyası. Maalesef Fenerbahçe taraftarı zamanında bunları yuttu, çünkü günlük başarılar daha cazipti. Ne zaman Fenerbahçe taraftarı uyandı o zaman stadda bölünmeler başladı. Yaşanan bunca tepkiyi, Sadece GFB yapıyor demek RTE'nin her şeyi güllük gülistanlık sanıp sadece Paraleller ülkeyi karıştırıyor paranoyasıyla bir. Şimdi taraftar muhalefet olmaya çalışıyor, sindirilme ve uzak tutulmaya çalışılan bu kez taraftar oluyor.

Passolig falan hikaye. Zaten Fenerbahçe 30 bin üzerinde kombine karta oynayan bir stada sahip değil miydi? Şuan alanen stadın bazı bölümlerinde bilet satılmıyor ve satılan kombinelere de el konuluyor.

https://m.facebook.com/story.php?sto...645736837&_rdr

Babasıyla maça gelen, kendi parasıyla ve hakkıyla aldığı kombine kartının iptal edilmesiyle stadın kapısından kovulan bu çocuk mu Fenerbahçe'nin refahını ve güvenliğini tehdit ediyor?

Yanlış, yanlıştır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Silinsin........

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Silinsin..........

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Silinsin..........

Uygulamayla ilgili tartışılır tabi. Bu şekilde kapıdan çevirmek bencede yanlış. En azından insanlara bilgi verip gelmeyin kardeşim dersin. Bunlara bir şey diyemem. Çocukla ilgili kısım biraz duygusala bağlamak oluyor. Tabii ki o çocuk değil bunların sorumlusu. Dediğim gibi uygulanma şekli yanlış bana göre de. Yinede yapılacak açıklamaları beklemek lazım diyorum.

Muhalefet ile ilgili kısımlarda haklı olduğunuz yerler var ancak kimse çıkamaz karşısına sindirir yıpratır gibi bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Genel kurulda Aziz Yıldırım'ın bile yanlarında el pençe divan duracağı onlarca üye var. Ha derseniz ki öyleleri de umursamıyor, görev almak istemiyor ona bir şey diyemem.

Doluluk için pasoligle filan bağlantılı değil durum bana göre, öyle demedim zaten. Esas olan daha önceki yıllarda verilen ancak artık verilemeyen beleş biletli seyirciler bence. Tüm kulüpler için geçerli bu durum. En az 10ar bin seyirci kaybı var buradan büyük takımların. Küçüklerde durum zaten hep böyleydi. Ben Gençlerbirliğinin Ankaragücünün maçlarına defalarca para vermeden binlerce seyircinin girdiğine bizzat şahit oldum. Kapıdaki güvenlik bile yahu boş zaten girinde dolsun biraz deyip adam alıyordu içeri. İstanbul'da bu işler daha sıkıdır ondan eminim. Orada da çeşitli yöneticiler üzerinden bilet verilerek bu iş görülüyordu. Olan futbol seyircisi ( evet kayıp var mutlaka ) bu kadar işte, kimse kendisini kandırmasın.

Yapılan açıklamalardan sonra fikirlerim değişmedi. Söz konusu olan bu grup oldukça da değişmeyecek. İptalin şeklini yanlış buluyorum, mağduriyetler mutlaka giderilmeli. Kalan kısımlarda kulüpten yanayım.

Emre bugün antrenmanda takımla çalışıyormuş. Eğer sıkıntı olmazsa devam edecekmiş. Yinede maçta oynayıp oynayamayacağı henüz bilinmiyor. Gökhan da takımla çalışıyormuş bir sıkıntısı yokmuş. Aynı şekilde onunda oynayıp oynamayacağı belli değilmiş.

Kaleci antrenmanında kullanılan yeni bir makineyi gösterdi ntvspor haberlerinde. Danimarka'dan ücretsiz getirilmiş. 140 km hıza ulaşan üst üste şutlar atabilen değişik bir makineymiş. Volkan ile genç çocuklar çalışıyordu Murat Öztürk'ün kontrolünde. Oyuncu çıkaramıyoruz kaleci çıkarmaya devam edelim bari

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    .

Kaleci antrenmanında kullanılan yeni bir makineyi gösterdi ntvspor haberlerinde. Danimarka'dan ücretsiz getirilmiş. 140 km hıza ulaşan üst üste şutlar atabilen değişik bir makineymiş.
    versinler bana 50 lira yapıverem o kadar uzaklara gitmeye gerek yoktu

Hocam 50 lira diyorsun, nasıl oldu bilmiyorum ama bedava getirmişler vermez başkan 50yi boş yere sana.
    Başka bir şeyler daha yapıyormuş makine ama hepsini aklımda tutamadım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nijerya Afrika kupasından elenmiş. Böylelikle Sow dışında sorun kalmadı ve zaten 3 maç olan sıkıntı ortadan kalktı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten afrika kupasi sallantida, ebola yuzunden en son kupanin yapilamayacagi soylentileri donuyordu.

Gine üstlendi sanırım turnuva yapılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salih Uçan sakatlanmış. 3 ay yok.

Ocak ayında kiralık gidecek derken çok yazık oldu. Bu seneyi de boş geçecek anlaşılan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Salih in çok buyuk bir şey yapıp kendini gosteremediği surece Roma da kalabilecegini sanmıyorum bize doner geri

Ne yaptı da 3 ay sakatlandı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

3 ay olduğuna emin misiniz, ben 3 hafta diye okudum. Rezerv takımla maça çıkmış orada da sakatlanmış. Sene başında da uzun süreli sakatlanmıştı, büyük ihtimalle devre arasında kiralanır gibi geliyor bana.

Nesil
    2006

Alex futbolu bıraktı bir kişi bahsetmemiş ne diyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sen bu yüreklerde her daim sevgi ile anılacaksın...

...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adama 2 kere veda ettik sağolsunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aziz yıldırım faktörü olmasa yeni nzesilin yüzde yetmişini fenerli yapardı Alex
    Felipeyi iyi yetişatir kaptan

Mobil

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex e çok ayıp ettik, el birliğiyle harcadılar adamı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Özledik bee, bir daha gelmez böylesi. Seni harcayanlar utansın Büyük Kaptan, herşeye rağmen onların seviyesine düşmemen bile nasıl bir karakter olduğunu ortaya koyuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.

Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.

Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.
    Diego elbet bu takımın beyni olacak biraz sabırlı olmak lazım, ben bu konuda rahatım. Hazırlık kampında sakatlanıp kampı kaçırdı, sonra insafsızca yedek bırakıldı. Tam toparladı derken bir daha sakatlandı, sağlığına kavuştuğunda bir Alex kadar olmasa bile çok iyi etkisi olacaktır. Gol atmasa, asist yapmasa bile takımı oynatması yeter.

Caner'e de geçmiş olsun, ciddi bir şeyi yokmuş galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Caner bayılmış restorandayken hastaneye kaldırılmış...

Mesaj Yetkileri