Sayfa 426 / 578 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
12,751 ile 12,780 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @Mamadou

Ayar yok, tespit var. Genellemeler beni bağlamaz, ben kendi fikrimi yazıyorum. Son dönemdeki durumun benim için özetini yazdım 4 harf ile.

Şike yapana şikeci deniliyor, tescillendiği zaman da bunu yazma hakkı doğuyor haliyle.
    Öncelikle ortada tam bir tespit maalesef yok.

Sen kendine göre tescillemişsin bence bunu şikeyi verilen cezalar tescillemez. Ortada görülen bir delil falan da olmadığına göre kimseye şikeci deme hakkı doğmuyor haliyle..

Tabii sen kendince belirlediğin tescil ile demeye devam edebilirsin bu da beni bağlamaz.

Ayrıca burası bunun konuşulacağı bir alan da değil, Fenerbahçe Sohbet Alanında devam etmek daha uygun olur.
    Last edited by Kaka Leite : 05.Eylül.2013 at 00:36 Reason: Konu Yanlışlığı Bildirimi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar konu "Galatasaray" Sohbet alanı. Fenerbahçe'nin durumunu lütfen öbür konuda tartışın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle ortada tam bir tespit maalesef yok.

Sen kendine göre tescillemişsin bence bunu şikeyi verilen cezalar tescillemez. Ortada görülen bir delil falan da olmadığına göre kimseye şikeci deme hakkı doğmuyor haliyle..

Tabii sen kendince belirlediğin tescil ile demeye devam edebilirsin bu da beni bağlamaz.

Ayrıca burası bunun konuşulacağı bir alan da değil, Fenerbahçe Sohbet Alanında devam etmek daha uygun olur.
    Konuya hakim olmadan cevap yazmasaydın iyiydi. FBJK ile ayar mı veriyorsun diye sorulmuş, tespit lafı onun içindi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fatih Terim, Galatasaray'ın yeni yıldızı Bruma'ya A Milli Takım'da oynamayı teklif etti

G.Saray'ın dünya devlerinin elinden kaptığı Bruma için dün müthiş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; G.Saray ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekizli oyuncuya Türk vatandaşlığını teklif etti. 18 yaşındaki süper yıldız Bruma'nın da hocasından gelen bu cazip teklifi hiç düşünmeden hemen kabul ettiği öğrenildi. Böylelikle Terim, Bruma transferiyle adeta bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

http://www.skorerhaber.com/defaultha...ma-Turk-oluyor
    http://www.fotomac.com.tr/galatasara...5-27f1a0ce79ad
    Last edited by SAİT71 : 05.Eylül.2013 at 04:58

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Daha ilk günden nasıl Türk oluyor ki?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Fatih Terim, Galatasaray'ın yeni yıldızı Bruma'ya A Milli Takım'da oynamayı teklif etti

G.Saray'ın dünya devlerinin elinden kaptığı Bruma için dün müthiş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; G.Saray ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekizli oyuncuya Türk vatandaşlığını teklif etti. 18 yaşındaki süper yıldız Bruma'nın da hocasından gelen bu cazip teklifi hiç düşünmeden hemen kabul ettiği öğrenildi. Böylelikle Terim, Bruma transferiyle adeta bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

http://www.skorerhaber.com/defaultha...ma-Turk-oluyor
    http://www.fotomac.com.tr/galatasara...5-27f1a0ce79ad
    bu neyin kafası ya adam nasıl hemen türk yapılcak ? hadi yapıldı diyelim portekizde oynamak varken neden daha geleli 1 gün olmuş bi ülkenin milli takımında oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahaha daha asparagası olamazdı herhalde
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma'nın dedesi Türkiye'den göç etmiş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şimdi başvursalar, sözleşmesi bittiğinde Türk olabiliyor anca. Daha maça çıkmamış adam için, Türk vatandaşlığı başvurusu yapmak pek inandırıcı gelmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İkna edilirse belki başbakan felan devreye girip Türk yapılabilir özel bir yolla

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu haberini tartıştığınız gazete FOTOMAÇ Bırakın Terim'in aklındakileri öğrenmeyi,adamlar Florya'dan içeriye giremiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    E güzel kardeşim, o Necati geldikten sonra takımda banko oynadı. Yazıyorsan bunu da yaz. O zaman transfer dönemi içinde maç yapılmasın. İhtiyacımız olan bölgeye banko oynayacak oyuncunun takımıyla transfer dönemi içinde maçımız varsa bu bizim hatamız mı? Alıp da oynatmamış olsak haklısın diyeceğim.
    He yani İbrahim Akın gelse bizim takımda oynayamayacak mıydı. İbrahim Akın o dönem kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. İBB'nin gol yükünü çeken isimdi. He transfer dönemi içerisinde maç yapılmasın diyorsun ama Bayern'de Götze'yi transfer etmişti. Yani anlayacağın çok benzer olaylar ama bir bize işledi.

Benim merak ettiğim bir şey var. Özellikle GS'lı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Necati transferini aynı şekilde FB ve BJK yapsaydı maçtan bir gün önce yorumunuz ne olurdu. İşinize geldiği gibi yorum yapmaktan, üç maymunu oynamaktan vazgeçin. Huy olmuş artık sizde.

@Mamadou

Ayar yok, tespit var. Genellemeler beni bağlamaz, ben kendi fikrimi yazıyorum. Son dönemdeki durumun benim için özetini yazdım 4 harf ile.

Şike yapana şikeci deniliyor, tescillendiği zaman da bunu yazma hakkı doğuyor haliyle.
    Beşiktaş'ı da katıyorsunuz ya daha Beşiktaş'ın aldığı cezanın şikeden dolayı olmadığı, tedbir amaçlı olduğundan bir habersin. ANÇ bizzat kendi açıklamıştı. Ya öyle sandığın gibi Beşiktaş ile Fenerbahçe kardeş takım ayaklarını geçeceksin. Kendi kafana göre bir şeyler uyduruyorsun. Isıtıp ısıtıp her yorumunda aynı şeyleri yazıyorsun. Öyle bir şey yok. Yok FBJK, şikeci gibi çocukça yorumlar 24 yaşındaki adama hiç yakışmıyor. Çocukça..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evrakta sahtecilik yazdım, o kısım sizi ilgilendirmiyor mu ? Fenerbahçe'ye söylenen lafı da üstünüze alınıyor ve savunmaya geçiyorsunuz sonra iki takımın taraftarı yakınlaştı denildiği zaman ne alakası var deniliyor. Neyin yakışıp, neyin yakışmayacağını ben iyi bilirim, seni bağlamaz. Üslubuna dikkat et.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Evrakta sahtecilik yazdım, o kısım sizi ilgilendirmiyor mu ? Fenerbahçe'ye söylenen lafı da üstünüze alınıyor ve savunmaya geçiyorsunuz sonra iki takımın taraftarı yakınlaştı denildiği zaman ne alakası var deniliyor. Neyin yakışıp, neyin yakışmayacağını ben iyi bilirim, seni bağlamaz. Üslubuna dikkat et.
    Şahsen Fenerbahçe'yi savunmuyorum. Fenerbahçe'ye şikeci diyeceksiniz orası beni ilgilendirmez. Bazıları Fenerbahçe'nin yanında Beşiktaş'a da şikeci damgası vuruyor. Eğer Ralf'ın yazdıklarına takılıyorsanız adamın şike yorumları ile ilgili yaptığı yorumlar gayet doğru. O adam Fenerbahçe'yi savunmuyor genelleme yaparak yazıyor. Diyorum ya işinize gelmeyen kısma katılmıyorsunuz. İlla dediğiniz dedik yani.

Doğru beni bağlamaz herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. Ben üslubuma dikkat ediyorum sen merak etme. Sen önce yazdıklarına dikkat et, milleti tahrik etmekten vazgeç. Yorumların çocukça ve bu forumda bir böyle düşünen ben değilimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Genelleme yapmaktan başka bir işin yok herhalde. Benim mesajımı alıntı yapıp, genelleme yapma. Bazıları, sizin taraftarınız gibi laflar beni ilgilendirmiyor. Komplo teorisyeni arkadaşının yazdıkları da neye göre doğru, kime göre doğru tartışmaya açık.

Seni bağlamıyorsa aynı lafları tekrar etmekten vazgeçmen lazım, kendinle çelişip durma. Üslubun sıkıntılı, yazdıklarımla ilgili sorunun varsa sol alt köşede uyarı butonu var sen ve diğer rahatsız olan kişilerin kullanımı için oraya yerleştirilmiş durumda. Benim de sen ve diğer pek çok kişi için düşüncelerim var ama bunları dile getirmiyorum çünkü forumun amacı bu değil. Tahrik oluyorsan, müracaat uyarı butonu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Genelleme yapmaktan başka bir işin yok herhalde. Benim mesajımı alıntı yapıp, genelleme yapma. Bazıları, sizin taraftarınız gibi laflar beni ilgilendirmiyor. Komplo teorisyeni arkadaşının yazdıkları da neye göre doğru, kime göre doğru tartışmaya açık.

Seni bağlamıyorsa aynı lafları tekrar etmekten vazgeçmen lazım, kendinle çelişip durma. Üslubun sıkıntılı, yazdıklarımla ilgili sorunun varsa sol alt köşede uyarı butonu var sen ve diğer rahatsız olan kişilerin kullanımı için oraya yerleştirilmiş durumda. Benim de sen ve diğer pek çok kişi için düşüncelerim var ama bunları dile getirmiyorum çünkü forumun amacı bu değil. Tahrik oluyorsan, müracaat uyarı butonu.
    Sana ilk mesajda cevabım özellikle FBJK ile olan kısımdı. Bir önceki konuda da yazmıştın bunu çünkü. Yani yazmaya da devam edeceksin muhakkak. Alıntı yapmam bu yüzdendi. Şike ilgili düşüncelerimi ayrı bir paragrafta yazmıştım. Yazdıklarımı okumuyor musun.
    Last edited by Mamadou : 05.Eylül.2013 at 21:12

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    He yani İbrahim Akın gelse bizim takımda oynayamayacak mıydı. İbrahim Akın o dönem kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. İBB'nin gol yükünü çeken isimdi. He transfer dönemi içerisinde maç yapılmasın diyorsun ama Bayern'de Götze'yi transfer etmişti. Yani anlayacağın çok benzer olaylar ama bir bize işledi.
    Birbirinden çok farklı 3 örneği bir araya koymuşsun.

1) İbrahim Akın'ın o dönemde sözleşmesi devam ediyordu (şimdi araştırdım sözleşmesi 2012 mayısta bitiyormuş, yani Bosman'lık bir durum dahi yok), yani bonservis için takımla da anlaşmanız gerekiyordu. Ama transfer dönemi bile değilken görüşmeler yapıldı. Hadi orası önemli değil diyelim, at muhabbetlerini bilmeyen yok sanırım. Hatta maç sonrası İbrahim'le bir anlaşma bile yapılmadı. Transfer durumu bile yok ortada yani. Zaten şike muhabbetleri başlayınca İBB İbrahim'in sözleşmesini feshetti.

2) Götze'nin sözleşmesinin son aylarında Bosman kurallarından faydalanarak Bayern Münih teklifini yaptı, Götze de kabul etti. Bence güzel bir kural değil, ancak futbol kuralları içerisinde bir durum. Bu da oldukça farklı bir durum.

3) Necati'yi aldığımız gün yanlış hatırlamıyorsam transfer sezonunun son günüydü (1 Şubat 2012). Aynı gün içinde Antalya maçı olduğu doğrudur. Ancak oyuncu ayartma yok birşey yok, transfer dönemi içinde iki takım karşılıklı anlaşıyor, Galatasaray kadrosunun en eksik bölgesini takımı tanıyan bir oyuncuyla dolduruyor ve sezonun kalanında devamlı bu oyuncudan faydalanıyor, Antalyaspor da 32 yaşında bir oyuncu için makul miktarda bonservis parasını kasasına koyuyor. Kaldı ki o maçta Antalya ile 1-1 berabere kalındı, kritik bir haftada 2 puan kaybedildi. Ömer maçın 30 dakika kadar bir kısmında vakit geçirdi. Maçı satacak takımdan pek beklenen davranışlar değil sanırım bunlar. Bu da diğer örnekle taban tabana zıt bir durum.

Yani diyeceğim şudur ki, benzer durum Trabzonspor'a da olsa Fenerbahçe'ye de olsa Beşiktaş'a da olsa Akhisar Belediyespor'a da olsa yanlış bir durum yok. Kendi adıma konuşmak gerekirse arkasında da bir artniyet aramam.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bruma Türk mü oluyor. Hayatını hatasını yapar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bruma da Türk olursa, yatmak için 2 element tamamlanmış olur.

Türk takımında oynamak
    Milli takımının Türkiye olması

Ne de olsa öyle ya da böyle parasını alacak ve milli takıma seçilmeme gibi bir korkusu da olmayacak. Çünkü o bir devşirme ve her zaman bir adım önde

Galatasaray da buna öncülük ederek 10 Milyonun çöpe atılmasındaki baş etken olur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fotomac yahu inanmayin o kadar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş bu fotomaçta bir taş atıyo sonra çıkaramıyoz valla

Eğer aşağıdaki haber dogruysa Engin Baytar konusunda yalnız değiliz

Drogba'nın Terim'den şok isteği!
    Engin Baytar'ın Galatasaray ile sözleşme yapmasının ardında DidierD rogba'nın verdiği garantinin yattığı ortaya çıktı.

Galatasaray’da, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona eren futbolculardan biri de Engin Baytar’dı. Tecrübeli futbolcu, 2012-13 futbol sezonu öncesi Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a karşı gerçekleştirdiği saldırı sonrası PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılmıştı. Ve bu olaydan sonra da Engin bir anda Sarı-Kırmızılı takımda gözden düşmüş, yedek kulübeyi bile ‘zorunlu hallerin dışında’ göremez olmuştu.
    İç transfer çalışmaları başladığında da Engin’in adı bile anılmıyordu. İşte bu dönemde ortaya dünya yıldızı Didier Drogba çıktı... Sezon bittikten sonra ABD’de tatilde bulunan Fildişi Sahilli yıldız, Engin’in sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle bir hayli tedirgindi.
    "HADDİME DEGİL AMA"
    Bunun üzerine Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Didier Drogba, teknik direktör Fatih Terim’e telefon açarak, “Hocam, bir düşüncemi seninle paylaşmak istiyorum” diye söze başladı.
    Drogba ardından şöyle devam etti: “Yanlış anlama, kesinlikle işine karışmak gibi bir düşüncem yok. Takımda karar mercii sensin. Ancak Engin Baytar ile sözleşme yenilenirse, iyi bir karar alınmış olur. Çünkü takımda direkt ileriye oynayan tek isim Engin. Onun kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman çalkantılar yaşadı ama ben ona yardımcı olurum. Engin’i bana bırakın.”
    İşte bu görüşme sonrası teknik direktör Fatih Terim de ikna olmuş olacak ki, Engin Bayter ile yeni sözleşme yapıldı ve 30 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da kalması sağlandı.
    Kaynak : Sporx

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Masabaşı değil bildiğin wordte yazılmış bu haber yahu

Drogba gibi bir profesyonelin Engin Baytar'ın sözleşmesine karışması anca böyle hikayelerde olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer bu doğruysa Engin'in yüreği yetiyorsa yamukluk yapsın bundan sonra, Fatih Hoca + Drogba abovv
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

enginle zaten sozlesme uzatildida drogba geçenlerdede dedi roportajinda engin cok yetenekli futbolcu diye fatih hocayi anlamiyorum egomu diyim ne diyim bilmiyorum koy su adami 11"e takim daha hizli oynar hamitten cok iyi olacagi kesin yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

engin gerçekten dikine oynayabilen ender oyunculardan biri ligimizde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit gibi bir kalas varken,Engin'in takımda olması büyük lütuf,Hamit gözden düştükçe Engin'de haftalar geçtikçe kendini bulmaya başlayacaktır,hoş şimdi ki hali bile Hamit'i yedek oturtmaya yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

acaba gazeteciliğe mi yönelsem ilk haberim hazır bile.

Sneijder Terim'i arayarak "Hocam Aydın Yılmaz'ı tekrar takıma alır mısın bi şey deneyecem" dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hamit gibi bir kalas varken,Engin'in takımda olması büyük lütuf,Hamit gözden düştükçe Engin'de haftalar geçtikçe kendini bulmaya başlayacaktır,hoş şimdi ki hali bile Hamit'i yedek oturtmaya yeter.
    O adamın kariyerinde Real Madrid yazması diye bir gerçek var ama

Nasıl olduysa var yani

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    O adamın kariyerinde Real Madrid yazması diye bir gerçek var ama

Nasıl olduysa var yani
    Real Madrid'e transfer olan Hamit ile bu Hamit arasında 64321654 gömlek fark var.

Mesaj Yetkileri