Sayfa 426 / 447 İlkİlk ... 326376416424425426427428436 ... SonSon
12,751 ile 12,780 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Azizbahçe'ye dönüştüğünün kanıtı bu ses kaydı.Bir de bize cemaatçi diye sallarlar cemaat tarzı iş yapıyorlar Yanal'ı itibarsızlaştırmak için.

İyi ki Galatasaraylıyım ulan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aziz Yıldırım bu kayıtları kendisi yayınlatmaz.

Bu kayıtlarca anlaşılıyor ki bizim oyuncularımız tembel, bizim oyuncularımız hocayı ap açık istemiyor. Hocanın da üslubu açıkcası çok büyük sıkıntı ben kendisini saygılı biri bilirdim.

Fenerbahçe hiç de dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş ben buna üzülüyorum. İçeride çok büyük dalgalar dönmüş ama bizim avantajımız ne olursa olsun bunu içimizde yaşayabiliyoruz özellikle şika olaylarından sonra.

Fenerbahçe bu gününden de kurtulur, herkes yarını düşünmeye başlasın diyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Ersun Yanal'ı severdim ama bu uslüb'ü ile kendisinden soğuttu beni ayrıca bu kayıt Ersun Yanal'ı Aziz Yıldırımın değil'de oyuncuların gönderdiğinin gösteriyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Üsluba takılanları anlamıyorum, hayatınızda hiç mi soyunma odası havası solumadınız acaba? Az bile söylemiş bana kalırsa. Bu futbolculara az.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Kayıtları FBTV alıyor arkadaşlar. Özel bir kayıt değil. Zaten seslere dikkat ederseniz Tercümanın sesi hocadan daha az geliyor, kayıt hocaya yakın yerden yapılıyor yüksek ihtimalle.

Mesele bu konuşmalarda değil zaten. Bunlar gündem oluşturma çabaları. Adamı sevmeyenler hazır gitmişken arkasından pislik yapıyor. Bu bir FBTV çalışanı bile olabilir. Futbolcu olduğunu sanmıyorum. Ama yanlış işler bunlar.

Hocanın tarzı ve konuşmalarıyla ilgilide olumsuz düşünüyorum. Onu yaparım bunu yaparım, yap ne olacak der birileri mutlaka. Ama buda futbol sonuçta. Hangi soyunma odasında kampta küfürler havada uçmuyor?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Üsluba takılanları anlamıyorum, hayatınızda hiç mi soyunma odası havası solumadınız acaba? Az bile söylemiş bana kalırsa. Bu futbolculara az.
    Ortada bir yanlış varsa herşeyiyle konuşmak gerek.

Oyuncular büyük suçlu ben buna katılıyorum artık. Ancak hocanın üslubu da pek azımsanacak bir şey değil.

Bir tane oyuncu çıkıp aynı üslupta cevap verse orada bir şey söyleyemez çünkü o seviyeye inen sensin. Ek olarak her soyunma odasında bunların olması olayı doğru kılmaz şu saçma algıdan bir vazgeçelim artık.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Bu futbolculara az, genel için haklısın ama bundan rahatsız olabilecek bir sürü düzgün adamda var orada. Yanlış düşünüyorsun o nedenle bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

helal olsun ersun hocaya bu işine duyduğu saygıyı gösteriyor disiplini gösteriyor
    ersun yanalı karalayalım derken disiplin skili hakkında on numara done vermişler elimize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Valla futbolun içinde olan bir şey küfür. Bunu kabul etmemek bana yanlış geliyor asıl.

Ayrıca futbolcu ile hoca bir mi de aynı şekilde cevap veriyormuş?

Değerli başkanınızın "s.iyim böyle fenerbahçe'yi" demesi ile çalışmayan futbolculara ne haliniz varsa görün anlamında bir küfür etmek aynı şey değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla Fener'in gittiği yol yol değil Aziz sayesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın haberi ya da katkısı yoktur bu kayıt işinde bence, her fırsatta tapelerden şikayet ederken bu işlere gireceğini sanmıyorum. Istediği zaman gönderebilecek imkanı vardı zaten, en kötü ihtimal sözleşme yenilemezdi.

Futbolcularla Ersun Yanal'ın arasının iyi olmadığı tezi kuvvetlenmiş oldu bu kayıtla. Bu ayrılık Fenerbahçe için daha iyi oldu gibi, artık daha net favori bence.

Yeniçeri sistemi hayırlı olsun fenerli dostlar.
    Biz reisleri hala temizleyemedik darısı sizin başınıza.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bencede ayrılık iyi oldu Ersun yanal ve futbolcuların arasının kötü olduğu bariz ortada başkan yalakası futbolcular gitmedikçe bu tür sorunlar doğal...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla futbolun içinde olan bir şey küfür. Bunu kabul etmemek bana yanlış geliyor asıl.

Ayrıca futbolcu ile hoca bir mi de aynı şekilde cevap veriyormuş?

Değerli başkanınızın "s.iyim böyle fenerbahçe'yi" demesi ile çalışmayan futbolculara ne haliniz varsa görün anlamında bir küfür etmek aynı şey değil.
    Teknik Direktör ile futbolcu arasında fark var haklısın ama hiç bir teknik adam oyuncuya küfür edemez kusura bakma.

Teknik Direktörlüğün temel kuralı da soyunma odasında küfür patlaması yaşamak değil. Yapan olduğu kadar yapmayan da mevcut onların da pek bir kaybı olduğunu düşünmüyorum. Ülkemizde bazı argo kelimeler artık küfür olarak bile görülmüyor bunları söylemek ayrı bir de coştukça coşmak ayrı.

Ersun Yanal maşAllah almış yürümüş. Ben orada oyuncu olsam aynı üslupta verecek çok güzel bir cevabım vardı mesela.

Bir de sizlerden ricam forumda küfürlü kelimeleri sansürleseniz bile yayınlamamanız. Ses kaydındakileri İbo sansürlü bir biçimde koymuş zaten.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya zaten bir iş yerinde alt üstü sevmeyecek denir. Bu laf çoğu zaman doğrudur. Alt üste saygı duyacak, bizimkiler maalesef saygı duymuyorlarmış. Bakalım İsmail Kartal'la işler nasıl olacak sonuç olarak aslolan fenerbahçe'dir.

Sadece büyük yemin ettim Aziz Yıldırım gidene kadar fenerium'a 1 tl bile yok.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu ayrılık Fenerbahçe için daha iyi oldu gibi, artık daha net favori bence.
    Aynı fikirdeyim. Yine bir kenetlenme olur takımda bencede. Yalnız İsmail Kartal ile olmaz. İsmail Kartal'ı futbolcular eminim çok seviyorlardır. Şu kayıttan sonra dana net anlaşılıyor ki hocanın tavrı sert. Büyük ihtimalle İsmail hoca dengeyi kurmak için çok iyi yaklaşıyor oyunculara. Takım komple ona kalınca bu iş yürümez gibi geliyor. Tavırları değişse yine aynı yere gelinecek zaten.

Off off çok darlanıyorum üç gündür. Özlemişiz şurada futbolu, lig başlayacakken olacak iş miydi şunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ya zaten bir iş yerinde alt üstü sevmeyecek denir. Bu laf çoğu zaman doğrudur. Alt üste saygı duyacak, bizimkiler maalesef saygı duymuyorlarmış. Bakalım İsmail Kartal'la işler nasıl olacak sonuç olarak aslolan fenerbahçe'dir.

Sadece büyük yemin ettim Aziz Yıldırım gidene kadar fenerium'a 1 tl bile yok.
    aslında bunu kampanya haline getirsek adamı deviririz de bu kampanyaya uyacak bütün taraftarlar
    belki kısa vadede takım zarar edebilir ama uzun vadede fenerbahçeye yapılacak en hayırlı katkı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız bu tayfa ile kim gelirse gelsin kanları uyuşmazsa yine gelecek olan hoca gönderilecektir. Bu ekiple ancak Türkiye'de şampiyonluğa oynarız dahası da olmaz. Küfür olayına çok takılmayın, bir çok hoca küfür eder o reaksiyonla.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    aslında bunu kampanya haline getirsek adamı deviririz de bu kampanyaya uyacak bütün taraftarlar
    belki kısa vadede takım zarar edebilir ama uzun vadede fenerbahçeye yapılacak en hayırlı katkı olur
    Durun be kardeşim zaten avrupa yok gelir kısıtlı. Adamı yıkacağız diye komple batırmayalım kulübü.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hemen 30 saniyelik kayıt üzerinden üsluba sallamıssınız.Acaba adam o raddeye gelene kadar neler yaşadı.Kimse durduk yere böyle küfürlü konusmaz.Artık bıkmış ne halt ederseniz edin isterseniz antrenman yapmayın konumuna gelmis.Helal olsun valla hocaya.Zaten bıraktıktan sonra yaptıgı acıklamada kafamda bırakmak vardı demisti demek ki nedeni buymus.Bu dandik futbolcularla işimiz zor bizim.Ulan senin işin bu antrenman erteletmek nedir.Dalga geciyordum ama harbiden bu takıma Yılmaz Vural lazım pozisyon kaçırdıgında sövecek bagıracak bu tür bir adam lazım.Sakin ılımlı td yaramaz bunlara.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu toplantısı sonucu teknik direktörün İsmail Kartal, Kuyt'ın ise yardımcısı olması bekleniyor (NTV Spor)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Demekki Kocaman'ın yüzü ondan gülmüyormuş adama çok kızmamak lazım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kısa ve öz; yazıklar olsun böyle takıma.

ersun hocama da helal olsun. daha çok sevdim. bir günde fikirlerim alt üst oldu bu takım hakkında. emre,volkan,gökhan,emenike kim bilir daha niceleri. yerin dibine batınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Emenike viskeyi yudumlarkene

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

5 gün önce kombine ve forma planları yapıyordum. Şimdi lig tv yi kapatma durumuna geldim. Resmen tiksindim takımdan, yıllardır Volkan, Emre gibi oyuncuların gitmesi gerektiğini düşünürüm şimdi daha derin duygulara sahibim. Kim ne derse desin ben hocanın haklı olduğuna inanıyorum. Yıllardır bütün teknik adamlarla aynı sorunlar yaşanıyor demekki sebep futbolcular anlamayacak bir şey yok.

Kesinlikle takıma yeni bir yapılanma şart. Azizin fenerbahçe sevgisi iyice takımı batırdı. Lekesiz tarihimize "Şike" terimi geldi. Ulan Galatasaraylı dayım her seferinde laf çarpıyor bana. Ersun Yanala saygı duydum. Adam disiplini uyguluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ersun yanal ın kaydını dinledim de ben böylesi iyrenç i durumu en son rijkaard ın gittiği dönemde görmüştüm bildiğin kuyusunu kazmışlar futbolcular

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İsmail Kartal'ı yarın açıklarlar diye tahmin ediyorum. ''Attan inip eşeğe binmek'' deyimini gerçekleştiren yönetimimizi çok tebrik ediyorum buradan.

Ersun Yanal'ın gitmesine çok üzülmemiştim ama yerine geleni görünce inanılmaz üzüldüğümü net söyleyebilirim. Aykut Kocaman - İsmail Kartal arasında gram fark yoktur, İsmail Kartal da oyun yapısı olarak o dönemi baz alacaktır.

Fenerbahçe'yi amatörlerin yönettiği bir kulüp yaptılar resmen kulüp kendi kendini yönetmeye çalışıyor. Bu takım bugün daha beter hallerde olabilirdi ama o kadar dirençli ki bir türlü istenileni yapıp kulübü batıramıyorlar. Bu gidişle çok da dayanacağını sanmıyorum, hayırlı olsun...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

soyunma odasinda konusunlarlarin bu sekilde basina servis edilmesi cok yanlis ersun yanali kücük düsürecek birseyde görmüyorum ben o konusmada adam hakli onu ersun yanal yapan fener olmadi ersun yanal kendi cabalariyla buralara kadar geldi 2-3 argo kelime söylemisse ne olmus yani sanki hic birimizin agzindan cikmayan laflar.. onu gectim baskanin bu konusmayi servis eden oyuncuyu/oyunculari derhal takimdan uzaklastirmasi lazim bugün ersun yanala yaptiklarni yarin öbürgün gelecek yeni hocaya yapmayacaklari ne malum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İbrahim Seten'in az önceki twiti.

Bu kadar kendini düsüremez bir insan ayıp yahu azıcık edep.O zaman deseydin o zaman kovsaydın sana bu kadar dokunuyorsa.O zaman yemediyse simdi arkasından dedikodu yapmayacaksın.Adam arkasından agzını acmamısken cıkan kayıtlar söylenen sözlere bak.Birde bu kayıtlarla Ersun Yanal'ı kötülemeye calısıyorlarken tam tersine kendilerinden iyice sogutuyorlar.
    Last edited by Kaka Leite : 12.Ağustos.2014 at 03:22 Reason: Onu foruma yansıtmasak daha iyi.

Mesaj Yetkileri