Takım iyide Zico kötü bence...
Takım iyide Zico kötü bence...
Erdinç gibi adamı Sakaryaspora Lazaroni varken kiralıosnn ( Sakarya nasl aldı hala şaşıorm )
ziya gelio stepanovu kesiosn , Çağdaşı oynatıosnn beşiktaş kariyeri ortada , Ayman Malatyasporda aymandı snra bitti , Ömer rıza Tmm hızlı sprinter fln ama bitiricilik 0 kafa topu 0 , Ahmet şahin yediği golleri fenerin paf takm kalecisi Mert Yemez , Adnan zaten piyango , Sanrm yeterlidir bu kadr
gönderdikleri daha dogrusu batırdıkları oyncularla avrupada bile başarı gelebilrdi şmdi şu duruma bak .. fatih tekke nin transferyle başladı herşey sonra gerisi geldi
İşte Stepanov'un giderken yaptığı açıklamalar taraftar forumunda anlatılıyor:
''Şimdi Milan'la görüştüm. Son derece kötü bir ses tonuyla gidişinin sandığından zor olacağını, ama olması gerekenin bu olduğunu söyledi. Herkese çok selamı var, onun için yaptıklarımıza minnettar olduğunu ve bizi asla unutmayacağını söylüyor. Futbol hayatını bitirmeden en az bir sene daha Trabzonspor'da oynayacağı konusunda bana daha önceden söz vermişti. Bunu hatırlattım. Umarım, ama hocanın değişmesi lazım dedi, gülüştük.''
[SIGPIC][/SIGPIC]
eğer resmi siteye bakacak olursak transfer yok bu durumda kalıyor ama her an herşey olabilir... hakkımızda hayırlısı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hemde hiçç belli olmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öyle deme kardeş ya inşallah olur...ihtiyacımız var bu transfere
![]()
Stepanov-Porto
Eller-A.madrid
Bu ikisi takıma ısınsaydın suan herkez peslerınde idi
Marcelınho-Forvet arkasında oynardı
Musampa-Sol acık
oh taş gibitakım olurdunuz ama ziya hoca hep harcadı
Szymekowiak-Oda olsaydı ortsaha falan cok iyi olurdu ziya küstürdü herez ziya hocanın su huyuna gıcık gidiyorum yerlılere daha cok önem veriyor
Fenerbahçe'den bir yabancı gidecek oda: Metaus veya Dievid'dir. Dievid torpilli olduğu için gidici Metaus oluyor.
Kardes alınacak kadar adam alındı uyum sorunu öyle cok olmaz
yerlilere önem veriyo a milliye gönerdigi adam bi gökdeniz bi hüseyn
gönderdigi adamlarda biraz ısrar etseydi smdi Ts şampyon adayıyıdı
Şemsi kardes bence acele edin heleki stoper bir an önce alınsız çünkü stoper mevkisi cok önemli bu adanm uyum sorununu ne zaman atlatacak ben biraz daha hızlı olunması lazım
Kimse birşeyler beklemesin. Bu gün transfer felan yok. Siteden yalanlama geldi.![]()
ne bugün nede bu sezon artık transfer yoooookkkkkkkkkkkkkk
Adriano,Ronaldo hariç onlar taktiksel olarak yalanlanıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sizin resmi sitede böyle açıklamalar olmuyor mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gazeteler iyice saçmalamaya başladısayfalardaki boşlukları doldurmak için yalan haber karalıyorlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adriano,Ronaldo illa Türk olacaksa Halil...![]()
bence ikiside gelmeyecek çünkü morientes kulübünde mutlu santa cruzun da sevilla gibi bir taliplisi var
Bu kadar kesin konuşmaya gerek yok!Her an sürprizlere hazırlıklı olmak lazımzaten genç oyuncu aldık bize kalitesini ispat etmiş oyuncu lazım artık!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş merak etme kulüp bulunsun deividin bileti hazır bu gece gidertaraftar beklenti içinde... dediğin gibi yönetimin bunu görmesi lazım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş yapma nasıl yeterli... stoperde alternatifimiz yok! kezmana partner yok! bunları görmezden gelmeyönetim çok isterse ne zico dinler ne de başka birini saniyesinde bitirir bu işi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya stoperle forvet ne olacak?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hala bekliyoruz hala ümitliyiz![]()
Sizden ricam şu tür yorumları bırakalım morientes için Selman abi acıklama yaptı okudunmu?????????Santa cruz içinde en fazla parayı biz vermişiz hatta bütün yerde öyle yazıyor...........
lincoln le bir cok klüb ilgileniyordu
Bouzid le lyon ilgileniyordu
Oyüzden gelemz lafını bırakırsak sevinirim biz diger takımlar hakkında bu tür yorumlar yapmaktan kacanıyoruz
Acele edip hemen birini getirmeye çalışmaktansa biraz daha bekleyip en iyisini almayı tercih ederim.
So what?
Saike