Sayfa 427 / 569 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
12,781 ile 12,810 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dave S Mustaine

Boşuna Demirören deme silah mı dayadı kafasına Terim'in, Ünal Aysal de bence bu kadar diretmesinin sebebini cok ediyorum..

Terim sadık bir hoca boşa diretti..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Dave S Mustaine

Boşuna Demirören deme silah mı dayadı kafasına Terim'in, Ünal Aysal de bence bu kadar diretmesinin sebebini cok ediyorum..

Terim sadık bir hoca boşa diretti..
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada YD'yi suçlamıyorum ancak adam nereye elini atsa kurutuyor anasını satıyım.
    bundan bahsediyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sözlesme uzatmayı kabul etmedi diye mi yolladılar yani adamı ? Yahu sene sonunu beklesenize belki o zaman kabul eder ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hoca 1'er yıl istiyor adam sözleşmeyi okumadan imzayı atan birisi niye bu kadar uzattılar anlamadım içine ettiler hepten işin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ünal aysal fatih terim ego savaşında beklenen br şeydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır 1 yıl imzalasa ya da sene sonu imzalasa ne olacaktı ki ? Saçmasapan bir karar aldı Galatasaray yönetimi. Takımı başarısızlığa sürükleyecegine inanıyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın saçmalıkları, Yıldırım Demirören'in suçu yok. Milli maçlar bittikten sonra teklif etseydi ne olacaktı yani? Acelesi mi vardı sözleşmenin? Mayıs ayına kadar vakit var. Ayrıca yabancı bir antrenör de değil sonuçta Fatih Terim yani, adamın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Maçlar bitince teklif edilseydi kabul ederdi bence ama Ünal Aysal'ın tavrını beğenmedi sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yazık cidden yazık bu kadar emek ver bu kadar başarı kazan sonra kapının önüne kon.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

sezon sonu şampiyonluk ve 4.yıldız gelmesin işte o zaman görün stattaki istifa seslerini

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006

Galatasaray bitti. Sebep Aziz Yıldırım. Fatih Altaylı ne demişti A.Y istedi milli takıma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım Fener derbisini kazanırsa yeni hoca büyük hoca olur taraftarın gözünde, kaybederse istifa sesleri yükselir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003

Bence iyi olmus.

Bu sezon kafasinin takimda oldugundan suphe ediyor, oyuncularin da kendisini artik pek fazla dikkate almamaya basladigini dusunuyordum.

Bunlarin ustune bir de Milli Takim eklenince kendisini tamamen dagitti.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrilmayi kafasina koymus birisi ile (bu kisi Galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru Fatih Terim olsa da) zoraki devam etmektense, gelecek sezon planlamasini da yapacak birisiyle devam etmek bence daha dogru.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence iyi olmus.

Bu sezon kafasinin takimda oldugundan suphe ediyor, oyuncularin da kendisini artik pek fazla dikkate almamaya basladigini dusunuyordum.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrilmayi kafasina koymus birisi ile (bu kisi Galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru Fatih Terim olsa da) zoraki devam etmektense, gelecek sezon planlamasini da yapacak birisiyle devam etmek bence daha dogru.
    +1 soylenilcek birsey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence iyi olmus.

İsim önerin var mı Ömer abi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İsim önerin var mı Ömer abi
    Oyunculari kafasindaki projeye ikna kabiliyeti Fatih Terim'den daha yuksek birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyunculari kafasindaki projeye ikna kabiliyeti Fatih Terim'den daha yuksek birisi.
    Şu anda boşta olan veya tazminatını ödeyerek getirebilecekleri böyle biri var mı peki ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu anda boşta olan veya tazminatını ödeyerek getirebilecekleri böyle biri var mı peki ?
    Kafalarinda birisi olmasa, bu hamleyi simdi yapmazlardi.

En azindan simdiye kadar Unal Aysal'in verdigi izlenim bu sekilde. Once hareket edip sonra dusunen degil, once dusunen sonra hareket eden birisi oldugu icin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel de istifa etmiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel de istifa etmiş.
    FT gidince bunların istifa etmesi Fatih Hocaya saygıdandır ama yönetimin özellikle Tafiyi göndermemesi lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yönetim kesinlikle doğru karar aldı Ben Fatih Terim'i çok seviyorum fakat ortada bir gerçek var; milli takımla GS arasındaki git gelleri sürekli medyada ve futbol takımı sahaya odaklanamıyor.Antalyaspor ve Real Madrid maçı bunun en güzel örneği. Gerçek Fatih Hoca'lı Gs 3-0 bile olsa maçtan kopmazken Antalya maçında 1-0'da maçtan koptular,R.Madrid maçında motivasyon sıfırdı ve 2 defans hatasıyla yenen 2 golden sonra takım maçı bıraktı. Fatih Terim Galatasaray'da kalmak istiyorsa çıkıp "Arkadaş ben sene sonu imzayı atacagım,mili takımı düşünmüyorum" diyecek ve bu tartışmaları bitirecekti. Lig başladığından beri tüm spor programlarında Gs konusu açıldığında muhabbet milli takımla bir arada gidiyordu. FT GS için çok iyi bir çalıştırıcıdır ama Ünal Aysal aynı yönetim için seçtiği kişiler gibi daha profesyonel hareket eden,duygusallıktan uzak bir antrenör bulacaktır.Ben bıktım artık gaz ile maç kazanmaktan.Elimizde sneijder,drogba,melo,muslera ve bruma gibi yabancılar varken çok daha iyi bir futbol oynayabilir bu takım. yeterki kendini sahaya versin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Etmediler diyen de çıktı şimdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

resmi ağızdan duymak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hiç bir şekilde Fatih Terim'in yollanmasını kabul etmiyorum.Tez vakit giderler inşallah kulüpten.Bir takımın içine ancak bu kadar güzel edilebilirdi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dogru hoca bizi milli takima degisti 2.kez darbeyi vurdu... he bu arada

hazar buyuka : İsin en aci tarafi idmandan sonra Fatih Hoca kizini ariyor napiyorsunuz diye ve O'ndan isine son verildigini ogreniyor. Sözün bittigi nokta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

imparator, cesur, türk futbol tarihini değiştiren insan ama kimse galatasaray'dan önemli değildir istemiyoruz birader işte türkiye'yi çalıştırmanı niye sen bu kadar istiyorsun ya gitmek için kendini gönderttirmek için uğraşmak sözleşmelere imza atmamak nedir .tamam imparatorsun aşıksın galatasaray'a ama tavrın hiç öyle göstermiyor. bence cesaretinden dolayı yönetim takdir edilmeli.hiç beklemiyordum bu kararlarını ama bu kararı alan yönetim ileriye dönük planını yapmıştır bence ünal aysal ve ekibine güvenmelidir fatih terim'i bu takımın başına getiren de onlardı gönderen de onlar en zor dönem de cesur davranan da onlar sakin olun. fatih terim gitmek istedi göndertti kendini.
    ünal aysal bir kez daha profesyonelliğini konuşturmuş, kendisini türk futbolunun tanrısı / ilâhı / kudretlisi sanan birine gereken şekilde davranmıştır..

not: galatasaraylının dibiyim..
    ünal aysal galatasaray'ı bir yerlere getirmek icin elinden geleni yapıyor, nedir bu tepki anlamıyorum. egosuna yenik düsen bir adamın görevine son vermistir. büyük takım olmakta bunu gerektiriyor. bırakın artık su vefalı olmaya calısmayı. turk futbolu bir yerlere gelecekse ; kisilerle degil , kluplerin gucleri ile maddi durumlarla gelir. bu adam bunu yapmaya calısıyor. tas koymayın artık. ulan adamlar kimleri gonderiyor, biz halen yok bik bik bik , yok uefa kupasi, geciniz efendim. bu mantıkla lig sampiyonlugu ve uefadan ileri gidemezsiniz , real'den kendi sahanda 6 yiyip gelirsin.
    bir kaç düşünce..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hazar Büyüka'nın tweetini Buse Terim RT'lemiş.

Allah belanızı versin sizin yönetim diye.

Allah kerim,Fatih Terim !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini fazla küçümseniyor, ayrıca Lucescu veya Gerets'e de gidebilirler veya çoktan bir hoca ile anlaşmış da olabilirler. Yeni yönetimin ne yaptığı belli değil, yazılacak çok şey var ama ne yapsak ne söylesek boş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsterlerse Ferguson'u emeklilikten geri döndürsünler,isterlerse bu sene bütün kupları kazansınlar,artık gram değeri yok yönetimin gözümde.Bu belki kurumsallıktır ancak bunun Galatasaraylılık'la alakası yok.

Hiç mi düşünmediler acaba ? Takım zaten oynayamıyor,oyuncuların olmayan perfomransları da düşecek,çok iyi sıvadılar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Rasim Ozan yakın zamanda kulüp üyesi oluyormuş çok iyi...

hayri kozak az önce açıkladı;
    1. hocaya sözleşme gelmemiş.
    2. hoca kovulduğunu medya'dan öğrenmiş.
    3. telefona çıkmamaya dair hürriyet gazetesinin bu günkü yazısı (yalanlamayan!!) tamamen yalanmış.
    bizans yönetimi bunları yapmaz.
    yönetim hürriyet gazetesine yaptığı haber servisi ile taraftarı da kandırmakta.

bizans'ın yok edemeyeceği imparator.

Fatih Terim'in Ayrıldığını Duyan Semih, Emre, Burak, Selçuk, Engin, Melo, Sabri, Muslera ve Eboue Gözyaşlarını Tutamadı.

Mesaj Yetkileri