İTÜ çok güzel ya
![]()
İTÜ çok güzel ya
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Eşlemesende mobilden indirebilirsin şarkıları. Çalma listelerinde ya da şarkı arşivinin olduğu sayfanın başında sağ tarafta çevrimdışı dinle yazıyor ona tıklarsan indirmeye başlar. Gerçi sende iphone var yanlış hatırlamıyorsam. Benim dediğim androidde iOS'da sistem aynı mı bilmiyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Hayırlı cumalar gençler.
Hayırlı Pazarlar o zaman gençler...
Oyun nasıl bu sene? iyimi bari?
Moralim Bozuktu Bunu İzleyince Keyfim Yerine Geldi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
steam : aytekin79
ya bişey sormak istiyorum. utanarak .oyunun orjinal olmayan versiyonlarında oyuncu isimlerinde bir problem mevcut sanırım. Sahte oyuncularla oyna seçeneği aktif olmamasına rağmen oyuncu isimleri saçma. Yani ne yapıyoruz. Oyunu orjinal yada sahte oynamıyoruz.
Sitenin yeni hali güzel olmuş. Tebrik ediyorum.
Last edited by Nedvedmania : 15.Mart.2015 at 16:24 Reason: Mesajlar birleştirildi
Şu profildeki yaş kısmını gizlemenin vakti geldi sanırım. Ne ara 30 olduk ya hu.
Herkese iyi günler bol FM'li günler arkadaşlar
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Dün YGS'den sonra bir stres atalım halı saha maçı yapalım dedik,maç başlamadan ayak bileğimi burktum,bugün de dershaneye gidemedim.Bilekte davul gibi şişmişti,buz olsun,krem olsun falan şişliği indirdik ama üstüne basamıyorum,çok zor yürüyorum.LYS'nin son sınavına kadar topa değeni gondiklesinler emi,içim yanıyor beyler,zaten YGS dağıttı beni,LYS'ye kadar ders kaçırmamam lazımdı,yarın ne edip gitmem lazım dershaneye.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öncelikle Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum..
Bugünü hatırlatmak adına iki belgeseli izlememiş olanlar için paylaşmış olayım
İki farklı bakış açısıyla;
TRT ortak yapımı Belgesel:
https://www.youtube.com/watch?v=U11hA3Xt2ik
İngilizlerin Belgeseli:
https://www.youtube.com/watch?v=Z3pR-6FRNYw
Last edited by aytekin79 : 18.Mart.2015 at 14:54
Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı kutlu olsun. Tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Saygıyla ve minnetle anıyorum.
Selamlar , eski bir paylaşımı nasıl bulabilirim. Tam olarak tarih ve yıl hatırlamıyorum ama 2013 yada 2014 olacak. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Aleyküm Selam, Hangi Konuda?
Reis , şöyle ki ; ben bir ara Dortmunla oynarken kardoumu paylaşmıştım ama nerde hangi konuda paylaştım hatırlamıyorum. Bulma şansım var mı?
Hangi Oyunda? FM12? FM13
2012 olmadığına eminim , 2013 olmalı