Sunderland Bradley icin 5 milyon euro teklif etmis Bradley de premier ligi istiyormus GS'nin teklifi henüz yeterli degilmis.
Formica da kimle yazildiysa olmadi en sonunda bize gelecek heralde
Sunderland Bradley icin 5 milyon euro teklif etmis Bradley de premier ligi istiyormus GS'nin teklifi henüz yeterli degilmis.
Formica da kimle yazildiysa olmadi en sonunda bize gelecek heralde
Yahu ne Hakan Sukur'u boyle sacmalik olabilir mi ya. Altyapidaki oyuncuna kufurdur Hakan Sukur'un oynamasi.
Allah sabır versin !
Oldu olacak Hagi çıksın oynasın.
Bencede, biraz göbek yapmış ama olsun, Hagi bu onuda yeteneğe çevirir![]()
Metin'i Dirildin !
Kaleyede Hayrettin Tamam Kale Çözüldü, Zaten Alışkın Geçen Seneden İdmanlı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
DEDIKODU: Galatasaray'in Niko Kranjcar ile anlastigi haberleri yogunluk kazaniyor.
Bradley için yapılan teklifi kulübü kabul etmiş, son detaylar konuşuluyormuş oyuncu ile.
Lig tv de son dakika gelişmesi olarak verdi haberi, kaynakları Almanya. Gladbach kulübünün menajeri açıklamış galiba, kesinleşirse iyi transfer bence.
Nerede ilgi duyduğum,özel olarak takip ettiğim oyuncu varsa hep rakipler alıyor
Bradley transferi kesinleşirse G.Saray'ın en fazla ihtiyacı olduğu bölgeye yaptığı çok doğru bir isim diyebiliriz.
Bradley,Ernst'in genç hali.G.Saray'ın orta alanında çok iyi işler yapar.
Yalnız kontenjan sorunumuz var, misimoviç gitmezse kim gidecek merak ediyorum, Cana için teklifler var diyorlar Fransadan, valla kan çıkar Cana giderse.![]()
Misimoviç'i bir hal yolunu bularak kontejyan dışı bırakırlar.Sözleşme dondururlar,kiralarlar,satarlar vs.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
9 Yabancı var sanırım şu an.Misi'yi saymazsak 8 olur.Bradley gelse bile Baros-Kewell zaten sürekli sakatlanıyorHagi,Yabancı oyuncular konusunda sıkıntı yaşamaz.Bradley gelirse artık mümkünse Mustafa Sarp,Ayhan,Barış gibi oyuncular oynamasın.
O zaman Misimoviç'e yol görünür.Bradley gelir sorun çözülür.
Hagi kiralik oyuncu istemiyordu Insua'yi gönderebilirler. Ama su anda en mantiklisi Misimovic'i elden cikarmak olur.
Zapata, Neill, Cana, Bradley, Culio, Baros ilk 11'e.
Stancu, Kewell, Pino, Insua duruma göre yedek ya da tribün.
Tabii Bradley gelirse.
Gs Fink'i alabilirdi.Gladbach Fink'i alıp Bradley'i satıyor.Hem daha az maliyetli olurdu.
Bradley gelip Cana gidecekse yapmasinlar transfer falan.
Yok artık beyler Cana niye gitsin taraftarın sevgilisi olmuş yönetim satarsa zaten taraftar basar yönetim binasını...
Volkan Sen konusunda da gelismeler varmis.
http://radyospor.com/News.aspx?ID=137046
Bu Özgür Sancar'da da herkesin telefonu var galiba adam istedigine ulasiyor![]()
Baros mu Stancu mu derseniz, Baros derim. İşte o yüzden onu as 11'e koydum.![]()