Niang'in satilmasi sacmalik olur daha bu sene geldi son zamanlarda cok iyi performans göstermese bile bu ligin en kaliteli 2-3 forvetinden biri.
Niang'in satilmasi sacmalik olur daha bu sene geldi son zamanlarda cok iyi performans göstermese bile bu ligin en kaliteli 2-3 forvetinden biri.
Eğer iyi paraya satılacaksa olabilir.
Neden mi ?
Elimzide ne var sadece Süper Lig ! Süper Lig için Semih yeterli mi fazlasıyla yeterli.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Niang giderse intihar olur. Bizimde Süper Lig hedefimiz var Liverpool para verecek diye sen elindeki adamını satarsan büyük kulüp dünya kulübü saçmalığından bahsetme. Ne verecek 8 milyon euro - 10 milyon euro verse ne olacak?
Hedefimiz için gol kralı Semih Şentürk yeterli değilmi![]()
Dünya Klubümü.Bahseden saçmalar zaten bu saatten sonra.Başında Antrenör var fakat yok.Elinde Dünya Klubü olmaya aday 2-3 topçun var.Finansal yönden rahat değilsin.
Spor Klubü olarak iyiyiz hatta çok iyiyiz fakat Futbol şubesinde kötüyüz hatta çok kötüyüz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Benim fikrimi soracak olursan yeterli değil. Çünkü Güiza ile bu iş olmaz. Yani Güiza bu saatten sonra lig için yarışacağımız takımlarla yapılacak maçlarda o stresi kaldırayım felan diyene kadar çok sular akar. Semih ise tek başına bu kadar maçta yeterli olmaz. Niang ile Semih rotasyonla oynatılmalı. Niang bu sıralar çok formsuz sakatlandıktan sonra istenilen verim alınamıyo ama inşallah eski formunu yakalayacak.
Herkes takıma transfer beklerken para için forvetini satan bir yönetim görür vede sezon sonunda şampiyonluk kaçarsa Bu yönetimi durdurmazlar artık. Aziz Yıldırım geleceğini düşünüyorsa ki heralde öyledir en azından bu hatayı yapmamalı. Hani Niang ın olmaması şampiyonluğu kaçırmamıza engel olmasa bile taraftar zaten Niagı sattın gitti şampiyonluk satmasaydın diyecek. Satılmamalı... Bu şekil düşünüyorum.
Dünya kulübüyüz felan der yine Fb dergisinde...
Aziz Yıldırım'ın şu sıralar övgü duyacağı 3 branş takımı var. Kadın ve Erkek Basketbol ile Bayan voleybol. Bunları incelemeli ve futbol takımına uygulamalı artık.
Fenerbahçe yönetimi bir mevkide oyuncu kaybettiğimiz zaman o mevkiyi 4-5 yıl rötarlı dolduruyor. PVH gittikten sonra beklentileri karşılayabilen Niang'a 5 yıl sonra kavuşabildik. Şimdi Niang'ın gitmesi halinde beklentileri karşılayabilecek bir forvete 2016'da falan ancak kavuşabiliriz. Niang eğer Fenerbahçe bırakırsa gitmek ister ancak ısrarcı olacağını zannetmiyorum. Çünkü ülkemizde oyuncular maddi olarak fazlasıyla tatmin oluyorlar. Niang burda 3.5 m € temiz para alıyor. Liverpool'a gitse burda aldığı paranın aynısını alsa dahi yarısını vergi olarak vermek zorunda kalacak.
Semih'e gelince, ben Semih'in Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu olabileceğini artık düşünmüyorum. Semih bizim Solskjaer'imiz olmalı ve hep göreve hazır halde beklemeli. Artık bıktım yedek kalmaktan havalarına girecekse de yolu açık olsun. Avrupa'nın bir takımına gidip başarılı olmasını isterim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Semih 1. forvet olmak için yetersiz ama yedek forvet olmak için de çok kaliteli. Semih'in yıllardır yaşadığı sorunun temeli burada.
Aman kardeşim Said! Kadın Basketbolunu incelemeye kalkmasın, orası açık ara en kötü yönetilen şube... Şube değil, çiftlik. Başarı mı? O bir şekilde geliyor. İyi oyuncular alınıyor filan... Ama son iki senede şube resmen "Yalan Rüzgarı" dizisine döndü.
Erkek Basketbolu tamamen Aydın Örs'ün yetkisinde... Bayan voleybolunun durumu daha farklı... Özerk bir yer oldu. Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlığını yaptığı kulüp içinde ayrı bir kulüp gibi...
-Futbol
-Erkek Voleybol
-Kadın Basketbol
Bu üç şubeye ya Aydın Örs gibi tam yetkili bir menejer, ya maddi manevi herşeyinden mesul Mehmet Ali Aydınlar gibi bir patron lazım.
Kadın Basketbolunda yakalanan başarı kötü yönetimi gizliyor. Felaket gelip çatmadan önlem alınmalı...
Liverpool Luis Suarez'i aldı. Niang Fenerbahçe'de kalır
Kicker: Bradley icin Türkiye´den teklif yapan Fenerbahce‚ Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.
Bradley çok iyi olur bizim orta sahaya.
Stoch , Bradley cok yaratıcı transferleri var Fenerbahçe'nin adamın parası var rakip takım oyuncu almasın diye oyuncu alıyor yahu.
Ben kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, aynı pozisyon için Fenerbahçe de oyuncu arıyordu sonuçta serbest piyasa. Hem bizim yönetim açıklamadı ki istiyoruz diye, belki teklif bile yapılmadı. Stoch'dan pek verim alamadınız ama Bradley gelirse faydalı olacaktır.
miguel veloso'nun pazartesi istanbul'a geleceği iddiaları var.
Aykut Yıldırım: Transfer çalışması var ama isim belli değil. Kaynak: Twitter
_______________________Nancy´nin forumuna göz atiyorum
bazi taraftarlar N´diaye´yi begeniyorlar bazilari ise begenmiyorlar
orta saha´da çok ağirmiş‚ çok top kaybediyormuş‚ her an kirmizi
kart görebilirmiş vs
N´diaye defansin ortasinda iyi maçlar çikarmiş ama orta saha´da çok vasat
oynamiş diyorlar
alfred´i begenmeyenler 2M euro´ya bile razilar
fizik açidan çok olan N´diaye‚ teknik açidan çok vasatmiş‚ dogru düzgün
isabetli pas bile atamiyormuş‚ orta sahada pres yapmiyormuş vs
kötü performans sergiledigi için de bazi maçlarda kesik yemiş hocasi
tarafindan
http://forum.asnl.net/asnl/Le-mercat...jet_843_22.htm
not: bunlar Nancy taraftarlarin görüşleridir ve futbolcu´nun + ve -´lerini herkesten
iyi biliyorlardir
kişisel görüş: bu görüşlerden sonra bu transfer hakkinda pek iyimser değilim açikcasi
Saygilar
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Biri Q7 mi dediNe işiniz var onla arkadaşım
![]()
Aykut hoca şimdi (birkaç dakika önce) Lig Tv'nin canlı yayınındaydı. Transfer sordular. "Olma ihtimali çok fazla" dedi. Mevkii sorusuna "orta saha" dedi. İsim vermedi.
transfer gelecek.
herhalde matuidi, n'diaye, veloso üçlüsünden biri olacak.
veloso olsun bizim olsun.
Veloso sezon başı gitmedi mi Genoa'ya?Niye Genoa yollamaya çalışyor?
Demy de zeeuw deniyor cok yararli olur gelirse
katılıyorum , demy yerinde transfer olur
AZ ile oynadığımız UEFA kupası maçlarında çok beğenmiştim. Umarım gelir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti