Sayfa 43 / 130 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel transfer oldu madrid için

Bu haber kesin doğru mu? Çünkü ne Porto'nun ne de Atl. Madrid'in resmi sitelerinde böyle bir haber yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hulk gelse daha iyi olurdu ama Porto Cristiano Ronaldo takasını beklediği için Falcao'da iyi transfer denebilir. Falcao iyi oyuncu ama 40 milyon € edermi bilmem.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Falcao en sevdiğim forvetlerden biridir ama içimden bir ses burada başarılı olamayacak diyor.

2-3 sene önce 3.5 mn € ya gelmişti sanırım Porto'ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Falcao geçen sezonun tartışmasız en iyi santraforuydu bence. Messi,Ronaldo falan santrafor sayılmaz.Gol atıyorlar ama SC değiler tam olarak. Falcao bu anlamda en formda SC olarak sezonu bitirdi ve Porto da "demir tavında dövülür " hesabıyla çok süper bir rakama satmış. Biz Arda'yı 12'ye verdik diye sevinirken elin adamı Falcao'ya 40'ı verdi geçti
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Fabregas ve Agüero'dan sonraki en bomba transfer .At.Madrid iyi kadro kuracak bu gidişle .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesut Özil : Villa dinime küfür ederek beni tahrik etti.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Mesut Özil : Villa dinime küfür ederek beni tahrik etti.
    Haber kaynağı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

doğan haber ajansı
    (/s)

http://twitpic.com/683x27
    Bu şekilde maç sırasında açıklamışlar. Dev ekranda göstermişler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer bu haber doğruysa Villa Barca'dan gider, bir de para cezası alır. Ayrıyetten UEFA'da ceza verebilir. Yanlış bilmiyorsam Villa'nın Barca'yla yaptığı sözleşmede herhangi bir ırkçı faaliyetten uzak durmasına dair bir madde var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bomba transfer olmuş, Hulk için bir haberde Porto'nun 78 milyon €'lik teklifi reddettiğini yazıyordu, Falcao'nun 40 milyon olması normal. Atletico Madrid kadrosunu kaliteli oyuncularla yeniledi, değişim dönemini bence kayıpsız atlattılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Çok iyi transfer yaptı A.Madrid.Aguero'nun yerini çok iyi doldurdular.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi Alex değil

Porto bu transfer işini muhteşem beceriyor gerçekten. Eğer önceden sözünün geçtiği gibi Salvio'yu verdiyse At.Madrid. 2-3 seneye Salvio'da 30-40'a gider bi yerlere en azından 20'ye satarlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tribündekiler çok şaslıymış değişik bir an olmuştur .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Agüeronun yetenekleri tam forvet değil gezici forvet oynamaya daha yatkın keza forlan'da öyle.Dikkat ederseniz en başarılı olduğu yer Forlan'ın milli takım.Orada da serbest oynuyor en önde Suarez var.Bu açıdan çok başarılı transfer oldu.Çünkü Falcao artık çok kalmayan o en ön oyuncularından ve atletico'nun da buna ihtiyacı vardı.Gelmesi Forlan'ında performansını arttıracak bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

3.9 M Euro'ya transfer etmiş zamanında Porto. Ben daha fazla bi miktar vermişti diye hatırlıyorum ama internette böyle bir rakam gördüm artık ne kadar doğru bilemem ama şuda yadsınamaz bi gerçekki Porto bu işi biliyor. Bu takım incelenmeli hatta ayrı bir tez konusu bile olabilir yani. Gerçekten takdire şayhan bi durum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burdan gelen paranın hepsi Porto'ya gitmiyor tahminimce bu Falcao'da %50'si bir menejerlik şirketindedir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Cruyff'ın yaptığını ömür boyunca yapamaz ama. Cruyff bu sistemi yaratan adam. Pep sadece işleyen çarkların başında duruyor.
    Noktası virgülüne katılıyorum. Bu sistemin mucidi Cruyff. Kim ne derse desin. O yüzden dünyaları kazansada Cruyff'un tırnağı etmez benim gözümde (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM'ye göre 5.5 milyon €. Porto'nun scoutlarının bu kadar kaliteli adamları bulabilmesi zaten çok önemli ama bu kadar pahalıya satmalarındaki başka bir etken de güvenilir satıcı olmaları, sattıkları her adam gittiği takımda başarılı oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben hala Falcao'nun bu kadar para edeceğini düşünmüyorum.İyi futbolcu ama eski tip golcü.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cruyff de yeni sistem eklemedi ki, kendisinin de oynadığı Ajax/Hollanda takımları ilk olarak Total Futbolu yarattı, Cruyff bu sistemi Barcelona'ya getirip altyapının da bu sistemi öğrenmesini sağlayarak 1974 Ajax/Hollanda kadrosuna benzer bir kadroyu Barcelona'nın yaratmasını sağladı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Çok kaliteli bir forvet Falcao.Şu transfer piyasasına göre fiyatı çok uçuk diyemez.Ama genel olarak baktığımızda bence biraz fazla bir rakam.Bi 10M falan aşşağıya alabilselermiş, Agüero'nun satışı daha karlı olmuş olurdu.Ama bir gerçek varki Agüero'nun gidişini Arda ve Falcao ile çok daha iyi bir şekilde doldurdu Atletico.Manzano'da beğendiğim hocalardan biridir.Önümüzdeki yıl Atletico ilk 4e rahat girer diye tahmin ediyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Agüero kadar iyi değil ama iyi topçu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Agüero ile aynı işleri yapan bi adam değil ki onla kıyaslıyoruz aslında.Ya da şöyle söyleyim Agüera kaç gol atmışsa bir sezonda en çok atletico'da bence en az 5 gol fazla atar, en az.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bomba transfer olmuş, Hulk için bir haberde Porto'nun 78 milyon €'lik teklifi reddettiğini yazıyordu, Falcao'nun 40 milyon olması normal. Atletico Madrid kadrosunu kaliteli oyuncularla yeniledi, değişim dönemini bence kayıpsız atlattılar.
    Porto başkanının 100 m €'dan aşağıya satmayız demesi de tamamen strateji icabı. 78 m € veren olsa Porto başkanı sırtında götürür teslim eder isteyen kulübe.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    http://twitpic.com/683x27
    Bu şekilde maç sırasında açıklamışlar. Dev ekranda göstermişler..
    40 m € verilen bir oyuncunun açıklanış şekli de böyle özel olmalıydı. Baya güzel düşünülmüş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız adam 23 yaşında ama kırmadığı rekor kalmadı, herhalde onun kırdığı rekorları tekrar kıracak adam zor gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid 25 milyona Coentrao'yu alacağına üstüne 15 daha ekleyip Falcao'yu alsaydı daha iyi iş yapardı kesinlikle Benzema ile falan uğraşacağına.At.Madrid süper bir transfer yaptı.Falcao'yu ben de çok beğeniyorum.At.Madrid'de iyi bir performans gösterecektir.Buradan sonraki durağı daha büyük bir kulüp olması muhtemel.
    So what?
    Saike

Sayfa 43 / 130 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Mesaj Yetkileri