Sayfa 43 / 128 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu uçaklar 2 adettir. Bir tanesi Barcelona'yı uçuran Boeing 777 tipi ''Ege'' isimli uçak diğeri ise Manchester United'i taşıyan "TC-JFV" çağrı kodlu "Tunceli" adlı Boeing 737-800 model uçak. Bunlar normal olarak sefer yapıyorlar yine. Boyaları reklam amaçlı. Uçaktaki boyama işlemi milyon dolar maliyetli.

Barça uçağının boya işleminin nasıl yapıldığını aşağıdan izleyebilirsin...

http://www.facebook.com/video/video....50278793625081

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Racing Santander'de Hector Cuper dönemi

29 Haziran 2011 19:06 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanya La Liga takımlarından Racing Santander, teknik direktörlüğe Arjantinli Hector Cuper’i getirdi.

Arjantinli teknik direktör Hector Cuper, 4 yıl aradan sonra Racing Santander ile La Liga'ya geri döndü.
    55 yaşındaki Cuper'in gelecek sezon Racing'i çalıştıracağı kulübün internet sitesinden resmen duyuruldu.
    Kariyerinde Mallorca, Valencia, İnter, Parma gibi takımları çalıştıran Cuper, son olarak 2007-2008 sezonunda La Liga'da Real Betis'te teknik direktörlük yapmıştı.
    Cuper, son iki sezon Yunanistan'ın Aris Selanik takımının başındaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sahsen cok begendigim bir hoca 3 kez sampiyonlar ligi finali oynatmistir 3"unude kazanamamistir lakabai seytan hocadir racing"i ust siralara tasicaktir.. basarilar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adamda final kaybetme hastalığı var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Demek görüğüm uçak o uçakmış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default R.Madrid'in futbol direktörü Zidane oldu

7 Temmuz 2011 22:41 | NTV Spor ve Ajanslar
    Real Madrid'in futbol direktörlüğü görevine efsane Fransız oyuncu Zinedine Zidane getirildi. Zidane, yeni görevine pazartesi gününden itibaren başlayacak.

Real Madrid'in eski futbolcularından Fransız Zinedine Zidane, pazartesi gününden itibaren İspanyol ekibinin futbol direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.
    Zidane, yeni görevinden ''çok memnun'' olduğunu söylerken, ''Ne tür bir görev üstleneceğimi göreceğiz ama önemli olan Real Madrid'de olmak'' dedi. Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho'nun talebiyle yeni bir yapılanmaya giden İspanyol kulübü, geçen sezon sonunda spor direktörü olan Jorge Valdano'nun görevine son vermişti. Teknik anlamda en üst düzey yetkili olan Mourinho'nun sağ kolu olarak çalışacak olan Zidane, yeni görevi almasında gerek Portekizli teknik adamın gerekse kulüp başkanı Florentino Perez'in çok önemli payı olduğunu ifade etti.
    39 yaşındaki Zidane, 2001 yılında Juventus'tan Real Madrid'e transfer olmuş ve 5 sezon bu takımın formasını giydikten sonra futbolu bırakmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Biri Malaga'yı durdursun

Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan Malaga, kadrosuna yeni bir ismi daha kattı.

11 Temmuz 2011 Pazartesi - 22:24
    Sporx.com dış haberler

İspanyol ekibi Malaga, Valencia'nın 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Francisco Alarcon Suarez'i renklerine bağladı.

'Isco' adıyla anılan genç yıldız, 6 milyon avro karşılığında 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Katarlı Şeyh Hamit bin Halife El Thani tarafından satın alındıktan sonra bir çok önemli transfere imza atan Endülüs temsilcisi, genç yıldızın sözleşmesine 20 milyon avroluk serbest kalma maddesi de ekledi.

İspanya'da otoritelere göre önümüzdeki yıllarda büyük bir yıldız olması beklenen Isco, geçtiğimiz sezon 7 resmi maçta Valencia forması giymişti.

Malaga daha önce Ruud van Nistelrooy, Jeremy Toulalan, Joaquin, Joris Mathijsen gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Pepe 2016 Ramos 2017

Real Madrid, Sergio Ramos'un sözleşmesini 2016-17, Pepe'nin sözleşmesini de 2015-16 sezonu sonuna kadar uzattı.

Sporx

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Kaka sabırları taşırdı!

Kaka ile Real Madrid'in yolları ayrılıyor mu?

Brezilyalı yıldız Kaka'nın, Beyaz Şimşekler'in oynadığı son iki hazırlık karşılaşmasındaki kötü futbolu eleştiri oklarının yeniden kendisine yönelmesine neden oldu.

As gazetesinin iddiasına göre; Real Madrid yöneticilerinin yıllık 9 Milyon Euro alan bir oyuncudan daha yüksek bir performans bekledikleri dile getirildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da, Brezilyalı yıldızın sakatlıktan çıktıktan sonra göstereceği performanstan umutlu olduğu ancak Kaka'nın son karşılaşmalarda gösterdiği performansı 'hayal kırıklığı' olarak nitelendirdiği belirtildi

Real Madrid yönetiminin performansından memnun olmadığı yıldız oyuncuyu Milan ve Chelsea'nin transfer etmek istediği ifade edilirken, İspanyol ekibinin yıldız oyuncuyu uygun bir fiyata satmayı düşünebileceği dile getirildi.

Kaynak : Htspor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bir Kaka Leite hayranı olarak bence kesinlikle Milana gitmeli Kaka İspanyada oynayamadığı kanıtladı.Milan'a gidip bir an önce eski formunu kazanmalı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben de bir Kaka hayranıyım fakat artık Kaka'nın hangi takıma giderse gitsin o Milan'daki muhteşem performansına ulaşabileceğini sanmıyorum.Umarım yanılırım.En sevdiğim futbolculardandır çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

# 22 KaKa Leite

Keşke hep böyle kalsaydı

adamı zorla gönderdiler be ne bekleniyordu ki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kaka milanada gitse bu saaten sonra zor birseyler yapmasi..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben de bir Kaka hayranıyım fakat artık Kaka'nın hangi takıma giderse gitsin o Milan'daki muhteşem performansına ulaşabileceğini sanmıyorum.Umarım yanılırım.En sevdiğim futbolculardandır çünkü.
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    kaka milanada gitse bu saaten sonra zor birseyler yapmasi..
    Son yoruma katılmıyorum bence yine iyi oynayacaktır hiç bişey yapmasa Real'deki oyunundan daha iyi bir oyun sergileyeceği düşüncesindeyim

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye oynamasınki ? Ancelotti'yle yıldız olmuştu. Mourinho'nun sistemine uymuyor. Çünkü defansif yönü zayıf.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Milan'a dönmeli.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gelsin Galatasaray'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Gelsin Galatasaray'a.
    Hehehehehe. Kiralayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kesinlikle Milan'a dönmeli bence de. Real'de yapamadığı aşikar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Forlan tatilini yarıda kesti

27 Temmuz 2011 13:22 | NTV Spor ve Ajanslar
    Uruguaylı futbolcu Diego Forlan, Atletico Madrid'in yarın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçta forma giyebilmek için tatilini yarıda kesti.

Uruguaylı yıldız futbolcu Diego Forlan, Atletico Madrid forması giymek için sabırsızlanıyor.
    Copa America'da henüz 4 gün önce milli takımıyla final maçına çıkan 32 yaşındaki Forlan'ın, yorgun olmasına rağmen Madrid'e geldiği ve yarın Norveç'in Stromsgodset takımıyla yapılacak maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağı bildirildi.
    Copa America nedeniyle Madrid ekibinin hazırlık çalışmalarına fazla katılamayan Forlan'ın yarınki maça kenarda başlayabileceği ve Stromsgodset ile deplasmanda yapılacak rövanş maçına kadar dinlendirilebileceği belirtiliyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default ''Deneyimlerimi Fabregas'a aktarmak istiyorum''

27 Temmuz 2011 12:00 | NTV Spor
    Xavi, emekli olmadan önce, Fabregas ile birlikte forma giyip; deneyimlerine genç oyuncuya aktarmak istediğini ifade eden Xavi, transferin biran önce sonuçlanması isteğini bir kez daha dile getirdi.

Barcelona'nın deneyimli oyuncusu Xavi, bir kez daha Fabregas'a çağrıda bulundu. Xavi, emekli olmadan önce, takım sisteminin devamı için Fabregas ile yan yana oynamak istediğini söyledi.
    XAVI HALEFİNİ BULDU
    Xavi, Barcelona'nın top kontrolüne dayalı oyun anlayışının temel direği. İspanyol yıldız, halefini de şimdiden belirlemiş durumda. Xavi'ye göre, kendisi emekli olduktan sonra, Fabregas sistemin devamını sağlamak için hayati öneme sahip bir rol üstlenecek. Alman basınına konuşan Xavi; "Artık 31 yaşıma geldim. 3 - 4 yıl daha futbol oynadıktan sonra emekli olacağım. Fabregas ise henüz 24 yaşında ben futbolu bıraktıktan sonra Barcelona'nın aynı oyun sistemini korumak için ona çok ihtiyacı olacak" diye konuştu.
    Emekli olmadan önce, Fabregas ile birlikte forma giyip; deneyimlerine genç oyuncuya aktarmak istediğini ifade eden Xavi, transferin biran önce sonuçlanması isteğini bir kez daha dile getirdi.
    Xavi daha önce, Fabregas'ın Barcelona'ya gelemediği için acı çektiğini söylemişti. Arsenal menajeri Arsene Wenger, bu açıklamayı saygısızlık olarak nitelendirmiş ancak Xavi; "Sadece Fabregas'ın ruh halini ortaya koymaya çalıştım. Gerçekleri söylemenin saygısızlık olduğunu bilmiyordum" demişti.
    ARSENAL MATA'NIN PEŞİNDE
    Udinese'den Alexis Sanchez'i transfer eden Barcelona yönetimi, transfer döneminin kapanacağı 31 ağustos tarihine kadar Fabregas'ı kadrosuna katacağı konusunda umutlu görünüyor. Zira şimdiden Fabregas'a alternatif arayan Arsenal'in, Valencialı Juan Mata'yı transfer etmeye çok yaklaştığı belirtiliyor.
    Mata için 25 milyon euroyu gözden çıkaran Arsenal'in, transferin gerçekleşmesi halinde Fabregas'ı 35 milyon euroya Barcelona'ya göndermesi bekleniyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa bence Fabregas a aktaracağına Thiago ALacantra ya aktarsan daha iyi oLur. Thiago bence 1-2 sezon sonra Fabregas tan daha kaLiteLi bir oyuncu oLAcak. Birde Xavi gibi bir adam özeLLikLe onunLa iLgiLenirse geLecek 15 yıL için yeni Xavi sini BarceLona buLmuş oLur bence. O kadar para vermeye gerek yok. ELinde zaten bir tane cevher var, onu kuLLanmak daha iyi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

xavi yerine fabregas, iniesta yerine thiago.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.
    valla bunca yaygaradan sonra, fabregası almamak önce fabregasa ayıp etmektir bence.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    buradan ben barcelona xavi ve iniesta bırakınca 10 kişi oynasın, thiago 2 kişilik iş yapsın gibi bir şeyler çıkarıyorum ben ?

tamam elde thiago var ama 2 tane oyuncusu oynuyor orada.

Ayrıca parayı baydığını adam Fabregas. İnsafa gelin dünyanın en iyilerinden biri olarak lanse ediliyor bir adam ve Katalan. Belki de barcelona dışında oynayan gelmiş geçmiş en iyi katalan ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    buradan ben barcelona xavi ve iniesta bırakınca 10 kişi oynasın, thiago 2 kişilik iş yapsın gibi bir şeyler çıkarıyorum ben ?

tamam elde thiago var ama 2 tane oyuncusu oynuyor orada.

Ayrıca parayı baydığını adam Fabregas. İnsafa gelin dünyanın en iyilerinden biri olarak lanse ediliyor bir adam ve Katalan. Belki de barcelona dışında oynayan gelmiş geçmiş en iyi katalan ?

Hayır, sadece Thiago eğer şans veriLirse Fabregas tan daha iyi oLacaktır demek istedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ama fabregas barça sistemine uyabilecek hali hazırdaki çok az sayıdaki orta saha oyuncusundan biri. kaçırmak istememeleri anlaşılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Xavi Barcelonadan daha ısrarcı bu konuda anlamadım gitti

Sayfa 43 / 128 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Mesaj Yetkileri