Sayfa 43 / 52 İlkİlk ... 334142434445 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takimin bel kemigi olan 5 oyuncuda takimdan ayrilfi.

Volkan Kocaloglu,Onur Nasuhogullari,Ramazan Durdu,Fatih Sen ve Aydin Cetin.

Aydin'da Boluspor'a gitmis.

Bolu ne yapcak Aydini merak ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ramazan Durdu Ç.Rizespor'a gitmiş. Fayfalı olacaktır Rize'ye, kendisini hiç sevmesemde savaşçı oyuncu.

Volkan'da Göztepe ile anlaşmış.

Yaprak dökümü sürüyor bakalım bu hafta maçta kimler oynayacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nereye yazacağımı bilemedim ama burası uygun diye düşünüyorum...Transfer yasağımız kalkmış Şaban hocanın raporu doğrultusunda 4-5 oyuncu alınacakmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ramazan Durdu Ç.Rizespor'a gitmiş. Fayfalı olacaktır Rize'ye, kendisini hiç sevmesemde savaşçı oyuncu.

Volkan'da Göztepe ile anlaşmış.

Yaprak dökümü sürüyor bakalım bu hafta maçta kimler oynayacak.
    Bu saydığın oyuncular Giresunspor'un 11'indeki oyuncular değil mi yahu ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nereye yazacağımı bilemedim ama burası uygun diye düşünüyorum...Transfer yasağımız kalkmış Şaban hocanın raporu doğrultusunda 4-5 oyuncu alınacakmış...

Gözümüz aydın kanka. Bu takıma üç tane zenci şart.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu saydığın oyuncular Giresunspor'un 11'indeki oyuncular değil mi yahu ?
    Evet o isimlerdi ancak bu akşam son dakika gelişmesi olmuş ve Volkan Koçaloğlu ile tekrardan anlaşmışız ve oyuncu kampa katılmış.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gözümüz aydın kanka. Bu takıma üç tane zenci şart.
    Aynen kanka en az 2 tane almak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bosnian starlet Edin Visca claims Arsenal have expressed an interest in his services, but he is refusing to read too much into the reports.

The 21-year-old winger has spent less than six months in Turkey with Istanbul BB, but he could be on the move again during the winter transfer window.

He says Arsenal are monitoring his progress, with Arsene Wenger always on the lookout for players of considerable potential.

Visca falls into the category and he is flattered to be linked with such a prestigious club.

He would find it difficult to snub a switch to England should the opportunity arise, but for now his focus remains locked on catching the eye in Istanbul.

"I am very proud that such a big club is interested in me," Visca told KiP.

"Who wouldn't be happy about that?

"But the truth is, right now I am an Istanbul BB player and that means I cannot think too much about the Gunners.

"Until something concrete happens, I will only think about Istanbul BB as I want to play in Turkey and be as good as I can.

"But, yes, I am happy and proud that such a big club wants me."

Kaynak: http://www1.skysports.com/football/n...s-Gunners-link

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Weeks te Göz-Gözde, İzmir cazip geldi heralde.

Eğer seneye Ankaragücü Göztepe maçı olursa büyük sıkıntılar çıkar maçta.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Boluspor Lille'den Omar Wade ile 6 aylığına anlaşmış Çok bomba bir transfer bakalım ne yapacak.

Wade Boluspor'da

Başkan Necip Çarıkçı "Omar Wade'yi canlı izleyip bizim takıma faydalı olacağına inandığımız için transferine karar verdik" dedi

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor, Omar Wade'i transfer ederek güçlendi.
    Fransa'nın Lille takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Wade, Bolu Başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticilerin katıldığı törenle kendini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

BAŞARI İÇİN GELDİM
    Omar Wade, "Boluspor'un başarısı için buradayım, çok mutluyum" dedi. Kaliteli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyleyen başkan Çarıkçı da, "Wade'nin transferine birçok maçını canlı izledikten sonra karar verdik. Kendisinin Boluspor'da başarılı olacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'dan ayrılan Fatih Şen ve Sivasspor'dan Cihan Yılmaz Karşıyaka'da.

Ayrıca tahta açıldığı anda Giresunspor Fenerbahçe alt yapısından İsmail Aslan ve Berkay Öztüvan ile kiralık olarak anlaşacak. Anlaşıldı ama tahta bekleniyor.

Daha önce ayrılacağını açıklayan Onur Nasuhoğulları'da Volkan gibi son anda ikna edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Boluspor Lille'den Omar Wade ile 6 aylığına anlaşmış Çok bomba bir transfer bakalım ne yapacak.

Wade Boluspor'da

Başkan Necip Çarıkçı "Omar Wade'yi canlı izleyip bizim takıma faydalı olacağına inandığımız için transferine karar verdik" dedi

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor, Omar Wade'i transfer ederek güçlendi.
    Fransa'nın Lille takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Wade, Bolu Başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticilerin katıldığı törenle kendini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

BAŞARI İÇİN GELDİM
    Omar Wade, "Boluspor'un başarısı için buradayım, çok mutluyum" dedi. Kaliteli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyleyen başkan Çarıkçı da, "Wade'nin transferine birçok maçını canlı izledikten sonra karar verdik. Kendisinin Boluspor'da başarılı olacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
    izleme şansım olmadı ama FM den biliyorum tebrikler Bolu. büyük iş
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasarayin Genc Oyuncusu Berkin Kamil Aslan, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'a kiralandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ali Kuçik, Cafercan Aksu ve Kürşat Ergun Aydın ile transfer görüşmesi sürüyor Giresunspor'da, bakalım sonuç alınabilecek mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Banahane'yi Giresunspor'a vermişler kiralık olarak. Bugün antrenmanlara başlamış Giresun'da. Tabii tahta açılamazsa geri dönecek o da ama

Giresun - Ordu arasında sanırım bir ilk bu yapılan olay. Bravo.

Öte yandan Giresun yönetimi'de Orduspor başkanı Nedim Türkmen'e özel olarak teşekkür edecekmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Göztepe, Theo Weeks ile resmi sözleşme imzaladı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fransa'nın Montpellier takımının formasın giyen milli futbolcumuz Hasan Kabze'yi kadrosuna dahil eden Orduspor'da, başka flaş transferlerin de yolda olduğu belirtiliyor.
    Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Fransa'nın Montpellier ekibinden Hasan Kabze'yi transfer ettiklerini açıkladı.

Transferin büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Türkmen, "Hasan Kabze'nin kalitesine inanıyoruz, Galatasaray'da ve yurt dışında önemli işler yaptı, bize de önemli katkılar sağlayacaktır. En son transfer ettiğimiz İspanyol oyuncularımıza da çok güveniyoruz. Takımdan ayrılan oyuncularımız da oldu. Genç oyuncularımızdan Caner'i Denizlispor'a kiraladık. Banahene'yi Giresunspor'a kiralık olarak verdik. Forvet oyuncumuz İbrahim Şahin'in de ayrılması gündemde" diye konuştu.

Türkmen, "Önümüzdeki 4 maçımız çok önemli. Sırasıyla deplasmanda Samsunspor, sahamızda Kardemir Karabükspor, deplasmanda Eskişehirspor ve sahamızda Ankaragücü ile oynayacağız. Bu 4 maç sezon sonundaki sıralamadaki yerimizi belirlemede çok etken olacak. Bu 4 maçtan da galip gelip Orduspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz" dedi.

Türkmen, "Teknik direktörümüz Cuper ile çok farklı bir Orduspor sahaya yansıtacağız, taraftarlarımız arzuladıkları Orduspor'u ikinci yarıda izleyeceklerdir" diyerek sözlerine son verdi.

TURKSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Harbiden Cuper'in Ordu'da çok tutacağını hissediyorum,hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hasan Kabze katıldıgı bir spor programında zaten söylemişti Türkiye'ye dönmek istediğnii ve tekliflerin oldugunu.hayırlı olsun... stancu ile iyi ikili olurlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cuper'in eski öğrencisi Javito'da takıma katıldı. Barcelona alt yapısından çıkmadı.

Fenerbahçe'den İsmail Aslan ve Berkay Öztuvan 1.5 yıllığına Giresunspor'a kiralanmışlar. Bugün Giresunspor'un Bolu maçında son 20 dakika falan oynadılar.

Takım içerisinde sırıtmadılar, iki tarafa da hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun'da iki transfer

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü'nün Başkanvekili Cindemir, son zamanlarda birçok oyuncu ile görüştüklerini ancak Galatasaraydan Serdar Eylik ve Trabzonspor'dan Hasan Ahmet Sarı ile kesin olarak anlaştıklarını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Futbolcularımızdan Burak Çalık, Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'a 31 Mayıs 2012 tarihine kadar kiralık olarak verilmiştir. Futbolcumuza başarılar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Samsunspor Kulübü
    http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=47

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor Murat Ocak ile anlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor Buca'dan Kıvanç Dağ ile, Belçika 3.Lig takımı Verviers'den Erdem Şen, K.Erciyesspor'dan Posinkoviç ve Tavşanlı Linyit'ten Ulaş Güler ile anlaştı.

Portekiz'de forma giyen Pedro Riberio ile de temaslar sürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sonunda Cafercan Aksu'da Giresunspor'da. Hayırlı olsun.

Kartalspor Boluspor'dan Erman Ergin ve Makedon forvet Muzaffer Ejubi'yi transfer etti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sporx'e konuşan Nedim Türkmen: Sezon başında Galatasaray ile bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşmede de belirtilen bazı maddeler var.

Nedim Türkmen:Sezon sonu 1.5 M Euro getirdiğimiz takdirde Culio'nun bonservisini alacağız.Culio bize satın alma opsiyonu ile kiralık verildi

Nedim Türkmen: GS'nin "Culio'yu satmıyoruz" deme durumu bulunmuyor. Biz, sezon sonunda GS'ye 1.5 milyon euro vereceğiz ve bu iş bitecek.

Nedim Türkmen: Stancu da durum daha farklı. Sanırım Fatih hoca, Culio'nun durumunu Stancu ile karıştırdı ya da sözleşme detaylarını bilmiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Culio sözleşme imzalamak istemez ise gitmez zorla almayacaklar ya. Fatih Hoca Culio' yu takımda tutmak isterse, Culio' nun gideceğini hiç zannetmiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O zaman işler baya bi karışır.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 43 / 52 İlkİlk ... 334142434445 ... SonSon

Mesaj Yetkileri