Sayfa 43 / 134 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    2 gün önceye kadar yönetim Alves`i alacak,yönetimin bir bildigi vardir,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ilgilensin diyen birisi vardi sanki burada

ne yazıkki hala ne demek istedigimi anlamadıgını görüyorum...

işin maddiyatından bahsediyorum..koneyide alabiliyoduk ama kone kendi istemedi...maddi olarak karşılayabiliyoruz..yani yönetim alabilecegi oyuncularla ilgileniyor..

bu seferde anlamadıysan sana başka sözüm yok

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca alvesi kesin alacak demedim...basına lanse ettigine göre alabilecek durumdadır dedim... yüzde yüz alamayacak olsa ilgilenmezdi dedim..

anladınmı ??

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    arkadaşım durmadan iyi biri gelicek demene gerek yok.herkes burada görüşlerini belirtiyor.ve çoğu insan artık iyi birinin alınamayacağını anladı.anlamıyorum sizin bu kadar güvenmenize neden olan şey nedir?ben hiç güvenemiyorum nedense

bizim güvenimiz kalbimizdeki Gs aşkının büyüklügünden gelir..

herkes sevdiklerine güvenir

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    herkes burda goruslerini belirtiyo diyosun sonra da ikidebir bole demene gerek yok diyosun herkes kendi dogrusunu konusuyo seni n rahatsiz olmana gerek yok

beni savundugun için teşekkürler...yönetimin transfer listesi ztn kaliteyi gösteriyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Kusura bakma ama, istediğini diyebilir bence. Ben de Erdem'in arkasındayım. Erdem'in dediklerine aynen katılıyorum. Siz Galatasaray'ın iyi bir oyuncu alamayacağını düşününce olumsuz düşünce oluyor da, Erdem iyi bir oyuncunun geleceğini düşününce poliyannacılık mı oluyor. Lütfen saçmalamayalım beyler.
    Teşekkürler Göktuğ...Gs gibi bir camiadan bahsediyorz..öyle yada böyle buraya gelen ve gelecek oyuncular belli standartta oyunculardır..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Alves`in alinamayacagini,alinmasinin imkansiz oldugunu ben belirtmistim,ama arkadas demisti bu laflari,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ingilensin,yönetime güvenin diye.Simdi soruyorum arkadasa ne oldu transfer diye
    EmperoR ben dedimki...yönetim alabilecegi oyuncuyla ilgilenir..yani alma kapasitesi olan oyuncuyla ilgilenir..bu kesin alır demek degil..alabilir demek..ve tekrarlıyorum yönetime güvenmeliyiz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yönetimin hali de ortada.Geçmişte yaptıkları da ortada.
    yönetim olarak bakmıyorum bunu anlaman için Gs li olman gerekir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Punter View Post
    Adı sanı duyulmamıs ama harikalar yaramıs bi cok futbolcu var Turkiyeye gelen. Saysak detsn olur. Azıcıkda yönetime guvenın bu saatten sonra yanlış iş yapcak olsalar bu zamana kadar bu kadar sağlam calışmazlardı. Kaliteli taraftarlık yapın birazda !

Her kim gelirse gelisn, sabredin, takıma yararlı olcaksa, bizi daha ileriye götürcekse ne adı ne kariyeri ne maliyeti umurumuzda olmamalı. Önemli olan etiketi değil, sahada futboluyla, dıaşrda ahlakıyla verdikleridir.

teşekkürler Punter..çok iyi açıkladın bu kadar çalışma emek var bunun sonucunda elbet iyi bir isim var...

2. Default

Necatiyi affetme ihtimali var mıdır sizce arkadaşlar
    Unutmadan şunu da söyleyeyim Gs çok hırslı bir takım oldu ben çok ümitliyim bu takımdan ileriki yıllarda...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Adı sanı duyulmamıs ama harikalar yaramıs bi cok futbolcu var Turkiyeye gelen. Saysak detsn olur. Azıcıkda yönetime guvenın bu saatten sonra yanlış iş yapcak olsalar bu zamana kadar bu kadar sağlam calışmazlardı. Kaliteli taraftarlık yapın birazda !

Her kim gelirse gelisn, sabredin, takıma yararlı olcaksa, bizi daha ileriye götürcekse ne adı ne kariyeri ne maliyeti umurumuzda olmamalı. Önemli olan etiketi değil, sahada futboluyla, dıaşrda ahlakıyla verdikleridir.
    gelecek futbolcu ile alakalı olarak yorumunuz güzel gerçekten yalnız bu yönetimin yaptığı sağlam iş ne olaki ?

gerçi haklılık payınız var, görev süreleri boyunca taraftarı uyuttular şimdi yaptıkları daha doğrusu yapmaya çalıştıkları şeyler(ki olması gereken şeyler) gözünüze büyük işlermiş gibi geliyor..

Adnan sezgin geçen gece fox tv ye bağlanıp 2 futbolcu alabiliriz demişdi. Adnan sezgin bağlanmadan önce ordaki adamlardan biride "ben özhan canaydını aradım ve 2 futbolcu alıcaz dedi" demiş

‘Sevilla haalt Koné wél binnen'

Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op maandag, 20 augustus om 23:20

Galatasaray was geen optie en VfL Wolfsburg leek slechts een gerucht, maar zal Arouna Koné de lokroep van Sevilla kunnen weerstaan? Volgens de Spaanse sportkrant Marca onderhandelt de kersverse winnaar van de Spaanse Super Cup met PSV over de transfer van de Ivoriaan.. '); Naar verluidt is de transfer al in kannen en kruiken en wacht Sevilla alleen nog op het jawoord van Koné zelf. De vraag is of de Ivoriaan te porren is voor een overstap naar de Primera División, omdat hij een transfer naar het Premiership nastreeft.

Vorige week vertelde Stan Valckx al dat de Eindhovenaren in principe bereid zijn om de aanvaller te laten gaan. De overgang naar Galatasaray ketste af op verzoek van Koné zelf.

“Ik denk dat wij er met Galatasaray wel waren uitgekomen. Maar de speler wil niet, dan houdt het op. Hij wil hier blijven en dat is ook prima, want Koné hoeft helemaal niet weg. Dan is het in principe van de baan", aldus de technisch directeur.

Bakalim sevillyanin teklifini kabul edecekmi KONE!!

6. Default

G.Saray, Gouffran’a yöneldi
    Kone’yi alamayan sarı-kırmızılılar Caen forması giyen 21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu için harekete geçti

FORVET sıkıntısı yaşayan G.Saray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak PSV’nin Fildişi Sahilleri’nden oyuncusu Kone için günlerce uğraşan, ancak futbolcunun gelmeyi kesin olarak reddetmesiyle hayâl kırıklığına uğrayan sarı-kırmızılılar şimdi de Fransa Ligi’ne yöneldi.

HER AN NETLEŞEBİLİR

G.SARAY’IN son hedefi ise Fransa ligi’nde Caen forması giyen Yoan Gouffran. 21 yaşındaki Fransız futbolcu 5 yıldır Caen forması giyiyor. Geçen sezon Caen’de 37 maçta forma giyip 15 gol atan genç yıldızın performansı, G.Saray yönetimini memnun etti.

Yönetimin, Fransız futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği ve pazarlıklara başlanıldığı öğrenildi. Caen Kulübü’yle bonservis bedeli konusunda anlaşılması halinde Gouffran’ın da ikna edilebileceği ve transferle ilgili gelişmelerin birkaç gün içinde netleşeceği belirtildi. Caen’de 10 numaralı formayı giyen 1986 doğumlu Gouffran, 1.75 m. boyunda ve 70 kg. ağırlığında.

vatan

inşallah dogru haberdir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlıs bilmiyorsam bu adam Fransa'nın son gözdelerinden cok yetenekli biri oldugunu duydum bence diger transferlerden daha zor bu transfer çünkü cok genc yetenekli ve peşinde büyük kulüpler var diye biliyorum ben.

Ömer Barış - Emre Aşık takası olacağı yazıyor sporx.com'da..
    Onlar da kaynak Fanatik demişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Aşık gitmeli de,Ömer Barış ne kadar faydalı olur o tartışılır.

gouffran arsenalle anlaştı bildiğim kadarıyla.caende 1 senelik kiralık oynuyor şu anda.

Arkadaşlar,

Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var ve belki geç bile kaldım. Burası benim gordugum en sağlam Galasaray taraftarlarının bulustugu en sağlam taraftar sitelerinden birisi. Burası çok kuvvetli ve bazılarımızın iyi kotu kluple bazı bağlantıları var. Bu kadar kuvvetli bir forumun katılımcılarından birisi olarak takımımıza karsı yapılan cok buyuk ve planlı bir yanlışı konusmak ıstıyorum.

Hepimizi biliyoruzkı medyanın gucu, medyanın uyutma taktıklerı ve medyaın okuyucuyu ve izleyiciyi istediği yere yonlendırme gucu cok fazla.

Yıılardır takımın yasadıgı sorunlar, habercilik hakkı adı altında oldugundan 5kat fazla ve de yanlış bir bicimde medyada yer buluyor. Bazı eski yoneticiler, hatta içimizde ki şimdiki hainler ve tabiki diger 2 buyuk İstanbul takımının medyadaki yakınları Galatasarayı kotulemek, tartaftrda umutsuzluk yaratmak için her imkanı kullanıyor.

ARKADAŞLAR !!!! AYAGA KALKIN!!! GOZUNUZU ACIN !!!!

Zamanında Hıncal Ulc'un 4 sene ust uste şampiyon oldugumuz donemde gundeme getirdiği Kutsal İttifak tekrar iş başında. Herkez ne cabuk unuttu 1 ay önce sayfalarda, tv de Galatasary'ın yaptıgı buyuk atılımdan, yapılan inanılmaz transferlerden, finansal problerin azalmasından bahsederken, aniden butun takım, yonetim tu-kaka oldu. 1 tane olumlu baer yok artık medyada arkdaslar !!!! Uyutulmaya çalısıoruz !!! Takıma sahip çıkalım !!!!

Farkındamısınz ? Medya son donemde 3 konuya odaklandı konu GS olunca ;

1) Henüz yapılamayan transfer

2) Lincolun sakatlığı

3) Ve yeni-yeniden : Finansal problemler.

Baska bi takım olsa : yoneticlr çok çalısıo, en ıyısını alcaklar die yazarlar. Pozitif bakar, olumlu olurlar. Lincol ilk basta dizinden sakttı, sonra istikrarsızdı, şimdi asıl sakatlık aslında arka adeleymiş. Kalli bavulalrını hazırlamış. Umıt Karan la Kallinin arası açılmıs. Parasını lamayan futbolcular ayrılmak için Tomas'dan yardım ısteyıp bizi Rubin'e aldır dıomus

* Baktılar GS şaka gibi transferlker yaptı. Baktılar ön liberoya İsveç'in kaptani, oyun kurucuya aşağıdaki "maç sayısından belli olan muzmin sakat ve istikrarsız" Lincoln alındı. Sol bek'e Volkan, kaleye Orkun, 2 Alman Ümit milli oyuncu Türk. Cezayiri'in stoperi, Servet ve bide forvet gelio. Ve takım para harcadı ve alcıaklar odendı ve kurt bi Kai geldi. Baktılar Adnan'lar işe el atdı....

Bundesliga kariyeri
    Sezon Takım Maç Gol
    2001-2002 Kaiserslautern 27
    2002-2003 Kaiserslautern 20
    2003-2004 Kaiserslautern 6
    2004-2005 Schalke 31
    2005-2006 Schalke 29
    2006-2007 Schalke 23

*İşte sert Alman liginin muzmın sakat ve istikrarsız oyuncusu Lincoln'un oyandıgı mac adedi !!!

Şimdi elinizi yureyınız koyun ve soyleyın:

Bu transfer sezonunda yapılan transferleri, bir tane aacagı olmayan futlbolcusu, kurt bir hocası, muhtemel bir forvet transferi, futbola bakan iki kurt yoneticisii muhtemel bir stad inşası, yepyeni bi sistemi olan takımöın adı Galatasaray değilde baska bişi olsaydı, sizce medyanın "bazı" kısımları su son 3 hafta da oldugu gıbımı yazardı ?

Arkadaslar, uyutulmaya calısılıyoruz. Yalan ve yanlış haberlerle bizlerin gözunde takım kotulenmye calısılıyor. Lutfen bu oyuna gelmeyin.

Daha 2 gun once, FOX Tv'de Altan Tanrıkulu dıoki, haberim sağlam Kalli isyan etmiş, parasını alamamış, Adnan Sezgin baglanıp diorki, elimde belge var !!! Yarın gelsin muabirin sabah, hemen göstereyim, yok bole bişli dio, Altan hala ben haberimin arkasındayım dıor !!!! BOYLE BİSİ VARMI ?

Keşke adminler bu yazıyı her GS'lin gorebilceği bir yere koysa, keşke uyesi olmadıgım di,ger forumlarda bu ayzıyı koyabilsem. Belki, bazıu GS'li arkadslar bana bu kondua yardımcı olur !!!

Sürekli negatif, planlı ve yanlı haberlerle, Galatasarayın havası sondurulmeye calısılıyor,, hayatıdaı cok buyuk anlamı olan GALATASARAY için bir taraftar olarak size YALVARIYORUM, bu buyuk oyuna ve kutsal ititfakın cabalarına kanmayın, aydınlık olun !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

punter..Katılıyorum bende birkac ilave yapmak istiyorum...

Arkadaslar şimdide basın kalli üzerinden bizi durdurmaya calısıyorlar...Artık buna bir son verilmesi lazım.

1-Arda yemege cagrılmadı,Ama yemege gittigine dahil resmi sitete resimler cıktı yani yalan haber...
    2-Galatasaray floryayı satıyor gibisnden haberler cıktı....Ama yineyalan haber
    3-Karan fenerbahceye haber gönderdi....Bu yalan yüzünden karan 2 macta kendine gelemedi..
    4-Lincoln sakat geldi....Ya adam antreamnlarda show yapıyor rize macında sürekli ayagına vurdular tabi sakatlanır..
    4-Son olarak Kalli ayrılıyor...Bu yalanları kim yapıyorsa ceza verilsin dava acılsın..Artık bir sonu gelsin...

YETER ARTIK!!!!!!!

Arkadaslar bir önerim var radyospora baglanalım........

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

@ Punter:

Abi çok kaliteli yorumlar yapıyosun söylediklerin çok doğru...

@Emurafu:

Emrah abi söylediğin bütün konularda haklısın... Hatta Ümit Karan ancak bu hafta kendine geldi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar biraz konu dısına cıktık ama..BeN şimdi Ultraslanda falan konu actım.Medya ciddi sekilde uyarılması lazım...Yayın organlarına maıl atacaz.Neyse konu dagılmasın cok..Aslında konumu acsak..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@Punter senin anlatmak istediklerini söyledigimde forumdan arkadaşlar bana çok iyimsersin demişlerdi...hatta alay edip karşı çıkmışlardı..

ama ne varki bunu yapanların Galatasaraylılıgı tartışılır...

neyse hakikatten basın bu işi abarttı..size önerim Ntv Cnn Habertürk gibi kaynaklara inanın....

neyse konumuza dönmek gerekirse...dün Adnan Polatın açıklamasını izledim

'grafite ve alves soruldu ..oda siz sadece ikisinin ismini biliyorsunuz ...hayat sürprizlerle doludur dedi...bu hafta içnde bir forvet oyuncusunu renklerimize baglyacagz ded...

ayrıca dün futbolig adlı programda ertem şener bu sabah Haldun Üstünelle konuştum çalışmaların devam ettigini ve 2-3 gün içnde bir oyuncu gelecegini falan söyledi...yine Adnan Sezginin açıklamaları var...en az 1 oyuncu alacagız...Başkan Canaydın bile açıkladı ama buna ragmen sonuna kadar karamsar olan arkadaşlarımz var..

neyse umarım gouffran ismi gerçektir..süper bir transfer olur..2 seneye kalmaz aldıgımızın 3-4 katıyla satarız...

Konu dağıldı biraz ama üstte sizin bahsettiğiniz konuya sıcak bir örnek buldum....Bu haberi okuduktan sonra artık pes dedim....

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/ye...spx?hId=445477

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Konu dağıldı biraz ama üstte sizin bahsettiğiniz konuya sıcak bir örnek buldum....Bu haberi okuduktan sonra artık pes dedim....

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/ye...spx?hId=445477

bgn kalli bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu iddaları yalanlayacak..kalli nin derdi para degil...adam bütün özverisiyle Gs için çalışıyor..

neyse konu baya saptı galiba

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ulkede OlumLu Bi İş Yapıoruz Medya Destek Vereceğine arkamızda oLacağına kotuLuo Darbe vurmaya caLısıo bunun herkes farkında bıraz sonra kaLLi basın topLnatısı yapcak her seyı soLer

İii Bi şeyLeri takdir etmek yerıne dvmLı kıskancLık cekememe qıbı oLayLar oLuo

ama bız bunLarı qormezden qeLip su ankı ii adımLar attığımız yoLda ıLerLememiz lazım

artık kotu bu transfer olMaz iide bi forvet aLıp beLkı bı tane daa transfer yapıp bomba qıbı bı takım oLmaya iice yakLasıoruz

inşaLLah eski qunLere qerız donucez

gouffran,qrafıte v postiqa ısımLerı qercekten super bekLıoruz bunLardan bırını yada ıkısını

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kamuoyuna Duyuru

Birlik ve beraberlik içinde çalışan ve hedeflerine ulaşma yolundaki takımımızı yıpratmaya yönelik olarak, 19.08.2007 tarihinde Fox TV’de Verkaç programında ve 21.08.2007 tarihinde Fanatik Gazetesi’nde “Galatasaray’da Şok Gelişme” manşeti altında yayınlanan asılsız haberler nedeniyle, Fox TV ve Fanatik Gazetesi temsilcilerinin tesislerimize girişleri ve takımızla birlikte seyahat etmeleri yasaklanmıştır.

Yukarıda adı geçen yayın kuruluşları, takımımızla röportaj yapamayacakları gibi, basın toplantılarımıza da katılamayacaklardır.

Bu tür kasıtlı ve asılsız haberlerin son bulması dileğiyle, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence çok iyi bir karar almış yönetim

İyi olmuş kolpa habercilere..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Grafite gelse cok iyi olur..Bu hafta topukla attıgı süper golü gördünüzmü??

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yapılması gereken buydu, sıradaki kurbanlar Fotomaç ve Fotospor olmalı..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kamuoyuna Duyuru

Birlik ve beraberlik içinde çalışan ve hedeflerine ulaşma yolundaki takımımızı yıpratmaya yönelik olarak, 19.08.2007 tarihinde Fox TV’de Verkaç programında ve 21.08.2007 tarihinde Fanatik Gazetesi’nde “Galatasaray’da Şok Gelişme” manşeti altında yayınlanan asılsız haberler nedeniyle, Fox TV ve Fanatik Gazetesi temsilcilerinin tesislerimize girişleri ve takımızla birlikte seyahat etmeleri yasaklanmıştır.

Yukarıda adı geçen yayın kuruluşları, takımımızla röportaj yapamayacakları gibi, basın toplantılarımıza da katılamayacaklardır.

Bu tür kasıtlı ve asılsız haberlerin son bulması dileğiyle, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.
    akılları başlarına gelsin! önce adam gibi haber yapmayı öğrensinler, sonra hakettikleri davranışları görürler. şuan bunu hakediyorlar. helal olsun kulübe...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

KALLİ; Yapılan haber ile alay etti. Toplanacak bavulum yok ben buraya spor çantası ile geldim falan dedi. Özel hayatına müdahale edilmesi halinde tepkisinin farklı olacağını söyledi. Bu haberi yapan medya kuruluşuna kulübün tavır alacağını söyledi.Kalli'yi çok sinirlendirmişler, bu basın ile ilişkilerimi gözden geçirecem diyoR

Fox her hafta seyirci cekmek ,için yalan haberlerle izleyicileri kandırıyor.....

Medyaya Ragmen çıkışımız sürecek ayrıca iyi bir forvet gelirde medya susar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İş bitme aşamasındaydı. Ne de olsa ortada müthiş bir rakam vardı. Kim çevirebilirdi ki bu parayı. Polat ve Üstünel’in içi rahattı. Ancak bir gün düşünmek için zaman isteyen Kone’yi, kesin kararını verdiğinde ikna etmek mümkün olmadı

Keşke hiç bitmeseydi Kone rüyası... Çok güzeldi! Başkan Canaydın bile uyanmak istemedi!

7’den 70’e her Galatasaraylı “civciv kafalı” futbolcunun İstanbul’a ayak basacağı anı bekledi.

Kim bilir, havaalanına kaç bin kişi gidecekti?

Ama gelmedi Kone...

Gelecekti ama gelmedi işte...

Geçen hafta Maraton’a telefonla bağlanıp, “Kone geliyor” dedim diye beni arayıp sitem edenler bile oldu... “Ne çok umutlandık abi; hani gelecekti” dediler; yanıt veremedim. Kaynağım beni hiç yanıltmamıştı ama yine de içime kurt düşmedi değil; kandırıldım mı yoksa diye şüphe ettim de...

Kısa bir araştırmadan sonra kandırılmadığımı anladım. Sahiden gelecekmiş de; son anda vazgeçmiş Kone... Serveti tepmiş hem de...

Şimdi bu transfer çalışmasını detaylı bir şekilde aktarayım size... Kone ismi gündeme gelince Haldun Üstünel, hemen Hollanda’ya gitti... Kone ile adam adama oynadı dense yeridir; sürekli yanındaydı günlerce... Ailesini, yakınlarını, eşini ikna etmek için çalıştı, çabaladı. Sıtma hastası olmadığını kanıtlayan sağlık raporunu aldı. Karşılıklı yemekler, sohbetler, hediye vermeler... Her şey iyiydi. Üstünel telefona sarıldı:

- Adnan abi iş tamam.

- Öyle mi? Bravo Haldun! Geliyorum hemen.

- Evrakları al gel abi!

Ertesi gün Adnan Polat da Hollanda’daydı.

Taraflar buluştu, tanışıldı, ailelerle görüşüldü tekrar... Bir servetti önerilen, reddedilemezdi! Bir de Song’un Polat’ın isteği üzerine defalarca kez araması vardı Kone’yi... “Şöyle ülke, böyle kulüp. Gel pişman olmazsın” diye az dil dökmedi!

Neyse... Kone “Bana yarına kadar izin verin, size yanıtımı vereceğim” deyip yanlarından ayrıldığında Polat ve Üstünel rahattı artık. Ne de olsa tam 40 trilyon vardı ortada... Kim geri çevirebilirdi ki bunu?

İşte o sırada “iş tamam, Kone geliyor” haberi çıktı ortaya...

Ben de Maraton’a bağlandım hemen, “haberi vereyim” diye...

Ama bir gün sonra anlarlar ki her şey para değilmiş demek ki...

40 trilyon lirayı elinin tersiyle iten Kone’nin kararı kesindi:

- Kusura bakmayın. Gelemem, çünkü İngiltere’de oynamak istiyorum.

“Yapma, etme, gitme, gel beriye” ısrarları boşunaydı artık...

Olayın özeti böyle işte...

Tamam, transfer gerçekleşmedi ama bir de şöyle düşünelim:

“Bence bu sıkışıklıkta 40 trilyon liralık bir kaynak bulup, bu futbolcuya talip olmak bile başarıdır. Polat ve Üstünel kutlanmalıdır.”

Ya sizce!
    Bahri Havadır'ın 40 Trilyonu Reddetti yazısından alıntıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kalli acayip kızmış yahu gülüyordu ama anlamlı gülüyordu Fanatik'te çıkan aylık 20.000€ aldığı yönündeki haberede o para için uçaktan inmem dedi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

En iyisi her hafta stadyumu izlemek orasi en azindan izleyici kandirmiyor....Neyse konu dagilmasin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yönetim alamayacagını bildigi oyuncuyla ilgilenmez demiştim..ve dün birçok arkadaş bana bu konuda yüklendi...kone nerde diye alay ettiler, alvesi alamaz bu yönetim falan dediler..

ama görüyoruzki kone ye gücü yetiyor Gs nin...aynı şekilde alvese de yetiyor..yani iş finansal boyuttan çıkmış...uAburak89 un bu yazısını dün bana laf atan bütün arkadaşların okumasını diliyorum...

alvesede grafiteyede gücü yeter bu klübün herkes bunu böyle bilsin...

30. Default

Galatasaray'a küçük Deco!..
    Kalli'nin ısrarlı forvet talebine karşılık vermek isteyen Galatasaray yönetiminin, Barcelona'lı Deco'nun Cruzerio'da oynayan kardeşi Alecsandro Barbosa ile ilgilendiği ortaya çıktı...

1.83 BOYUNDA, 27 YAŞINDA

Golcü transferinde tüm kapılar yüzüne kapanmaya başlayan Galatasaray'ın yeni hedefi Alecsandro Barbosa Felisbino... Sarı-Kırmızılı yönetimin, geçtiğimiz sezonu Portekiz Ligi takımı Sporting Lisbon'da kiralık olarak geçiren Cruzeiro'lu yıldız için girişimlerini gizli bir şekilde yürüttüğü ortaya çıktı. 1.83 boyundaki Alecsandro, 27 yaşında.

YÖNETİM 'ÖNCE GRAFITE' DİYOR

Geçen sezon Sporting formasıyla 13 maçta 8 gol atan yıldız futbolcu aynı zamanda Barcelona'da oynayan Deco'nun da kardeşi. Öte yandan Galatasaray yönetiminin kadrosuna iki forvet katmayı planladığı, bu isimlerden birisinin Le Mans'lı Grafite olacağı belirtiliyor. Sarı- Kırmızılılar, anlaşma sağlanması halinde Alecsandro Barbosa'yı da renklerine bağlayacak.

Takvim

Sayfa 43 / 134 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Mesaj Yetkileri