Sayfa 43 / 492 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Kazanan Chelsea değil, Barcelona olur bu transferden. Hem 70 milyon Euro gibi inanılmaz bir para kazanırlar, hem de Ronaldinho'dan kurtulmuş olurlar. Giovanni Dos Santos gibi bir yetenek var artık, Ronaldinho'ya gerek yok, taraftar da istemiyor, artık R10 düşüşe geçti, Chelsea akıllıca bir iş yapmadı bence, hem de o bölgede Malouda gibi bir yetenek varken...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tekrar söylüyorum Mourinho R10'nun üstüne kurulu bir düzen kurmak zorunda.Yoksa boşuna harcanmış paradan başka bir şey olmaz bu transferden.

Bu arada ben Milan'ında devreye gireceğini düşünüyorum.Barca satmaya razı olmuşken.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Default "Chelsea’nin Tesisleri Barça’nınkinden Daha İyi"

Barcelona’dan Chelsea’ye transfer olan Juliano Belletti, yeni takımının tesisleri karşısında çok şaşırdı.

Brezilyalı defans oyuncusu Belletti, geçtiğimiz ayın sonunda Chelsea’ye transfer olarak La Liga’dan Premier Lig’e geçti. Chelsea’nin tesislerini gördükten sonra çok şaşıran başarılı oyuncu, oyuncuların bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabildiğini söyledi.

“Beni en çok şaşırtan kulübün yapısı oldu. Barcelona’da iken Nou Camp’da ya da yanında bulunan ufak sahada çalışırdık. Antrenmanlar için belli bir yerimiz yoktu. Burada ise antrenman için kapsamlı bir tesisimiz var. İnsan burada ne ararsa bulabiliyor.”

Takımda sadece iki hafta bulunmasına karşın uyum sürecini atlatmışa benzeyen Belletti, sözlerine şöyle devam etti: “Chelsea’ye adapte olmakta hiç zorlanmadım. Teknik direktörümüz bizi Barça’daki gibi çalıştırıyor.”

Barcelona’nın şehir dışına yeni bir tesis yapma planı var fakat diğer harcamalar yüzünden bunu gerçekleştiremiyorlar. Eski başkan Joan Gaspart bir projeyi onaylamıştı fakat yeni başkan bu projeyi modern bulmadığından dolayı yönetim yeni bir proje arayışı içersine girdi.

Belletti son olarak çok sorulan bir soruya cevap vererek kariyerini Brezilya’da mı yoksa Chelsea’de mi noktalacağını merak edenleri üç sene daha merakta kalmalarını sağladı.

“Chelsea ile üç yıllık sözleşmeye imza attım. Sözleşmem bittiğinde 34 yaşında olacağım. Ondan sonrasını planlamadım. Bekleyip göreceğiz.”
    __________________________________________________ _________
    Moda oldu herhalde herkes eski takımını küçük görüyor.

Del Piero_10 Misafir

Bergkamp Efsaneler Listesinde

Arsenalle bütünleşmiş isimler arasında olan Dennis Bergkamp, İngiltere Ulusal Futbol Müzesi'nin efsaneleri arasına girdi.

Futbol hayatını Arsenal’de sonlandıran Hollandalı oyuncu BBC’nin futbol yorumcularının taraftarlara en değerli gördükleri oyuncuyu seçme fırsatı vermesiyle seçilmiş oldu. Bergkamp, Sir Trevor Brooking, Ray Clemence, Paul Scholes, Len Shackleton ve Ray Wilson gibi oyuncuları geride bırakarak efsaneler listesi arasına giren ilk Hollandalı oldu.

Alex James, Tony Adams, Liam Brady ve Ian Wright’tan sonra bu listeye giren 5.Arsenalli olan Bergkamp, Arsenal’de forma giydiği 10 yılda 423 maç oynamış ve 120 gol atmıştı.

2006 yılında futbola veda eden Arsenal'in sembol ismi, 1993-95 sezonları arası İnter forması giymiş; futbola başladığı Ajax'taysa 1983 yılından başlayarak 1993 yılına kadar ter dökmüştü.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default Allardyce'dan Emre'ye şok

İngiltere Premier League takımlarından Newcastle United forması giyen Emre Belözoglu'nun kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programa katılan Lig Tv Londra temsilcisi Rıdvan Ertuğ, Emre Bölezoglu'nun yaşadığı sakatlıklardan dolayı son dönemde Newcastle United'da forma bulamamasının ve yeni teknik direktör Sam Allradyce ile yaşadığı sorunlardan dolayı bu kararın alınmasında etkili olduğunu söyledi.

Sam Allardyce daha önce de, takımdaki 6-7 oyuncunun eski çalıştırıcılar Graeme Souness ve Glenn Roeder’in kovulmasında etkin bir rol oynadığını ifade etmişti.. İçinde Emre ve Michael Owen'ın da bulunduğu grubun sürekli sakat olduğuna daha önce de açıklayan Allardyce, "Oynamadan para alıyorlar. Ben futbolcuma neden sakat olduğunu sorarım. Newcastle'da büyük bir disiplinsizlik olduğu belli. Bunu en kısa zamanda çözeceğim'' diyerek Newcastle United olacak operasyonun sinyallerini vermişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre newcastle için çok değerli bir oyuncu zate iddia diyor haberde inş. doğru değildir

Gago ya katılıyorum inş haber doğru değildir Emre de en yakın zamanda sakatlıktan kurtulur ve sahalara döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Sebep çok saçma geldi.Ne biliym sakatlığından dolayı eski formu yok falan dese bir derece.Ne tür bir disiplinsizlik olabilir ki?

Disiplinsizlik derken kendine iyi bakmıyo sağlığına dikkat etimiyor demek istemiş olabilir.

10. Default

5. Hafta Maç Sonuçları
    01 Eylül 2007Bolton - Everton1 - 2 Fulham - Tottenham3 - 3 Middlesbrough - Birmingham2 - 0 Liverpool - Derby County6 - 0 Manchester Utd. - Sunderland1 - 0 Newcastle Utd - Wigan1 - 0 Reading - West Ham United0 - 3 02 Eylül 2007Arsenal - Portsmouth3 - 1 Aston Villa - Chelsea2 - 0 Blackburn - Manchester City1 - 0

6. Hafta Maçları
    15 Eylül 2007 Chelsea - Blackburn18:15 Tottenham - Arsenal14:30 Everton - Manchester Utd.13:00 Sunderland - Reading16:00 West Ham United - Middlesbrough16:00 Birmingham - Bolton16:00 Portsmouth - Liverpool13:45 Wigan - Fulham16:00 16 Eylül 2007 Manchester City - Aston Villa17:00 17 Eylül 2007 Derby County - Newcastle Utd21:00

İnş. Liverpool Şampiyon olur...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Abi olacakta görünüyor rakipleri çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Emre konusunda umudum çok az.

Sadece spekülasyon bence EmRe takımı için çok faydalı bir oyuncu...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Emre yakında Galatasaray'a geri döner.Umarım
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

menejeri yalanladı bunu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Olembe Wigan'da

Fransız ekip Marseille tarafından serbest bırakılan Kamerun'lu Milli futbolcu Salomon Olembe, Premier Lig'de mücadele eden Wigan'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.
    Wigan teknik direktörü Chris Hutchings'in, Everton'a transfer olan Leighton Baines'in sol kanatta yarattığı boşluğu doldurmayı planladığı Olembe, daha önce İngiltere'de 2003-2004 sezonunda Leeds formasını giymişti.
    26 yaşındaki futbolcu, Wigan kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Wigan kulübü ve teknik direktörüyle görüştüm. Sol kanatta benim gibi bir futbolcuyu istiyorlardı. Daha sonra menajerim buraya gelip transfer olma ihtimallerimi görüştü. Şu anda çok mutluyum ve Wigan'ın iyi bir takım olduğunu herkese göstermek için çok yardımcı olacağım. Kulüpte bir aile havası var. Teknik direktörle futbolcular arasındaki ilişkileri gördüm ve oynamak istediğim kulüp tipinin bu olması gerektiğine hemen karar verdim" dedi.
    Nantes'ta oynadığı dönemde Antoine Sibierski ile takımn arkadaşı olan ve şimdi yine Wigan'da bir araya gelen Olembe, "Antoine ile konuştum ve bana kulüpteki birçok pozitif şeyleri anlattı. Onun fikirlerine saygı duyuyorum ve bu yüzden buraya gelmek için elimden gelen herşeyi yaptım" dedi.
    Celta Vigo tarafından serbest bırakılan Arjantin'li sol bek Diego Placente ile de görüşen Wigan teknik direktörü Hutchings, "Salomon 60 defa Kamerun Milli takımının formasını giymiş çok tecrübeli bir futbolcu. Her transferimizde olduğu gibi onu almaya karar vermeden önce birçok kez seyrettim ve Premier Lig'de oynamak için yeterli özelliğe sahip. Herşeyden önce İngilizce konuşmayı biliyor ve bu çok önemli ayrıca çok zeki, mücadeleci ve hızlı bir kanat oyuncusu" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Okocha Hull City'de

Nijerya'lı futbolcu Jay-Jay Okocha, daha önce prensip anlaşmasına vardığı İngiltere Championship liginde mücadele eden Hull City ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
    Avrupa'daki futbol kariyeri 1991 yılında Almanya'nın 3. lig takımı Neunkirchen'de başlayan Okocha, 1 sezon sonra Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu. Daha sonra Fenerbahçe ve Paris St. Germain takımlarının da formasını giyen Nijerya'lı eski Milli futbolcu, 2002 yılında ise Premier Lig ekibi Bolton Wanderers renklerine bağlanmıştı.
    3 Dünya Kupası'nda mücadele ederek Nijerya futbol tarihinde bu onuru kazanan tek futbolcu olan Okocha, ayrıca 1996 Atina Olimpiyatları'nda kazanılan altın madalyada pay sahibi olmuştu. Kaptanlığını da yaptığı Nijerya Milli takımına 2006 Afrika Kupası'ndan sonra veda eden 34 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok memnunum. Hull ve Bolton arasında birçok benzerlik gördüm. Bolton'a ilk geldiğim zamanki gibi duygulara sahibim ve umarım orada olduğum kadar başarılı olurum. Stadyum çok fantastik ve taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. İyi bir atmosferde futbol oynamayı çok özledim ve burası bunun için çok uygun bir yer" dedi.
    Son olarak formasını giydiği Quatar F.C.takımından önce Bolton Wanderers'da 4 senede 106 lig maçında görev alan ve 14 gol atan tecrübeli futbolcu. 73 maçta da Nijerya Milli takımında hizmet vermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ferguson Varİsİnİ AÇikladi

21 yıldır Manchester United'ın teknik direktörlük görevini yapan Sir Alex Ferguson, kendisinden sonra İngiliz ekibin başına geçmesi gereken kişinin şu anda yardımcılığını yapan eski Real Madrid teknik direktörü Carlos Queiroz'un olduğunu söyledi.
    2002 yılında aldığı görevi bırakma kararından çabuk döndürülen 65 yaşındaki İskoç teknik adam, kendisinden sonra takımın teknik direktörünü seçecek olan kulübün sahibi Malcolm Glazer'ın bu seçimi yaparken hangi kriterlere dayanacağını bilmediğini söyledi.
    1986 yılının Kasım ayından beri kırmızı şeytanları çalıştıran Ferguson yaptığı açıklamada, "Neyse ki, kararı ben vermek zorunda değilim ancak yardımcım Carlos Queiroz'un çok güçlü bir aday olacağını düşünüyorum. Kulübün yeni sahipleri var ve onların Amerika'da hangi ölçütlere göre karar verdiğini bilmiyorum. Herşeyde çok iyi yardımcıları var ancak bu defa kendi kararlarını vermek zorundalar. Ancak bir gerçek var ki; daha ne zaman bırakacağıma karar vermedim. Bu çok zor bir karar olacak. Önemli olan şey iyi bir takım bırakmak. Şu anda takım iyi ama çok daha iyi olacaklar. 5 yıl önce bırakma kararı almıştım ancak bir gün koltukta uzanırken patron (eşi Cathy Ferguson) geldi ve ayaklarıma vurarak 'Bırakmıyorsun' dedi ve 3 çoçuğum da onun arkasındaydı. Ne yapabilirdim ki?" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ferguson'un varisi Ertuğrul Sağlam

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Queiroz, Ferguson'un sağ kolu zaten.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam asistan menajerken Real Madrid gibi bir takımın başına getirildi.Sir bıraktıktan sonra Man.Utd'yi tanıyan birisinin takımın başına getirilmesi çok mantıklı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roy Keane diye tahmin etmiştim

Takımı tanıyan bir menajerin başa geçmesi faydalı olur... Sir gzl düşünmüş...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

Bende öyle düşünmüştüm, Ferguson ve Keane baba-oğul gibiydiler..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ki en azından ben öyle bir yakıştırma yapıyorum
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

İlk defa duyuyorum bu adamı ama Roy Keane diye düşünüyodum bende

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Alex Ferguson iyi düşünmüş takıma ondan sonra Manchester Unıted'ı en iyi bilecek kişinin getirilmesi faydalı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bende Mark Hughes diye tahmin etmiştim çünkü bir kaç seneir öyle konuşuluyodu...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri