Fatih Terim bugunkü taktik antremanda 4-5-1 e benzer bir şablon oynattırmış.
Fatih Terim bugunkü taktik antremanda 4-5-1 e benzer bir şablon oynattırmış.
FatihDemireli Fatih Demireli
@EnginSenLan Eray - Sabri, Ujfalusi, Servet, Hakan, Selcuk, Yekta, Arda, Stancu, Elmander ve aklima gelmeyen son bi isim daha.
Resimlere baktım diğer isim Pino.
-------------Eray----------------
Sabri--Ujfalusi--Servet--Balta
-------Yekta----Selçuk---------
-Pino------Stancu-----Arda---
-----------Elmander------------
Böyle olabilir.
Ya da,
-------------Eray----------------
Sabri--Ujfalusi--Servet--Balta
-------Yekta----Selçuk---------
-Pino------Arda-----Elmander-
------------Stancu---------------
böyle olabilir.
Formalar 15 temmuzda satisa cikiyormus.
Taffarel'den özel idman
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da kaleci antrenörü Claudio Taffarel, kalecilerden Ufuk Ceylan ve Eray İşcan'ı idmandan önce 1 saat özel çalıştırdı.
06 Temmuz 2011 Çarşamba - 22:58
Sporx.com
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Avusturya'nın Wörgl kentinde sürdürdüğü yeni sezon çalışmaları kapsamında günün ikinci çalışmasını yaptı.
Teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve performans uzmanı Adam Rochstein yönetiminde idman sahasında toplanan oyuncular, 1 saat 20 dakika süren bir antrenman yaptı.
Claudio Taffarel, kaleciler Ufuk Ceylan ve Eray İşcan ile idmandan bir saat önce sahaya gelerek özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Akşam antrenmanı, Adam Rochstein'ın çalışmalarıyla başladı. İkinci bölümde oyuncular, üç ayrı takıma ayrılarak çift kale maçta taktik antrenman yaptı. İki grup sahadayken üçüncü grup, Adam Rochstein yönetiminde dayanıklılık çalışmasına devam etti.
Fatih Terim, son bölümde ise hücum oyuncularına orta ve şut idmanı yaptırdı.
Antrenman sonrasında Galatasaray'ın Avusturya kampında geleneksel hâle gelen ayak tenisi maçına geçildi. Fatih Terim, Claudio Taffarel ve Metin Çakıroğlu'ndan kurulu takım, setlerde 1-0'lık üstünlük sağlamasına karşın Hasan Şaş, Ümit Davala ve Mert Çetin'in devam eden iki seti kazanarak sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını perşembe akşamı yerel saatle 18.30'da basına açık olarak yapacağı idmanla sürdürecek.
Geçen sene Emirhan'ı baya övüyolardı bu sene de Eray kampta hangisi daha iyi izleyen biri söylesin.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben Emirhan'i gecen yil cok begenmistim cidden.
28 temmuzda Liverpool-Galatasaray İstanbulda http://bit.ly/ozTkqb
24 Temmuz 18.30 Galatasaray – FC Inter (Rewirpower Stadium, Bochum) 28 Temmuz 21.00 Galatasaray – Liverpool (TT Arena, İstanbul)
Liverpool macina kesinlikle gidecegim, dunya yildizlarini izlemek muthis olacak![]()
Liverpool maçının biletleri satışa çıkacak mı acaba ? Yoksa gene mi davetiye ile ?
Hatırlamıyorum,en son ne zaman böyle güçlü ekiplerle hazırlık maçı yapmıştık.Güzel oldu bu gelişmeler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arda bu maçta Liverpool'a kendini göstermek isteyecektir. O yüzden zevkli bir maç olacaktır. Gideceğim inşallah maça![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
8 Temmuz Cuma
19.00 Berlin Türkiyemspor – Galatasaray (Kufstein Arena)
10 Temmuz Pazar
17.00 SpVgg Unterhaching – Galatasaray (Sportpark Unterhaching)
20 Temmuz Çarşamba
19.00 Galatasaray - FC Twente (Osnatel Arena, Osnabrück)
24 Temmuz Pazar
18.30 Galatasaray – FC Inter (Rewirpower Stadium, Bochum)
28 Temmuz Perşembe
21.00 Galatasaray – Liverpool FC (Türk Telekom Arena)
Real Madrid ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
inter değilde milan olsaydı keşke nese bende liverpool maçına gitcem inş![]()
Real Madrid maçı ağustosun sonuna doğru bildiğim kadarıyla.
agustosun 21"i yada 24"u real madrid maci stadda yerimi alcam gelmek isteyen buyursun gelsin misafirim olur gezdirrim![]()
Kampı takip edenler çok olumlu konuşuyor, gerçi biraz klişedir bu kamp döneminde yaratılan olumlu hava söylenen cümleler. Oyuncuların verdiği demeçler de aynı şekilde. Umarım gerçeklik payı vardır, zira çok zor geçeceğini düşündüğüm bir sezon için en ufak detaylar bile çok ama çok önemli.
Fatih Terim oldukça moralli, teknik direktörlüğü özlemiş, formda yorumlarını görüyorum. Dün Emre Çolak, gençler olarak bize güvendiğini söyledi dedi, bizzat konuşmuş oyuncularla. Kampta bir tecrübeli, bir genç oyuncu kalıyormuş. Bunlar kaynaşma açısından çok olumlu. Yapılacak transferler de bir an önce kampa katılırsa çok daha iyi olur bizim için. Ciddi hazırlık maçlarını merak ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Yalnız program şaşırtmasın yarinki maçın saatine +1 ekleyeceğiz. Yerel saatte 19'da. Türkiye'de 20'de.
Bu tür güçlü ekiplerle hazırlık maçları yapmak iyi güzel de olası farklı bir skorda oyuncuları demoralize etmez mi? Sonuçta Real Madrid'den, Liverpool'dan, İnter'den bahsediyoruz.
altunterim: Sakarya Karasu arkadaşlar.. İnşallah bir aksilik olmazsa 600 dönümlük bir arazi Galatasaray tarafından alınarak Riva'nın yerine konacak..
altunterim: G.Saray Başkanı Aysal'ın camiaya hediyesi var demiştim.. O hediye Riva arazisinin yerine G.Saray'a hibe edeceği bir arazi! Karasu'da!![]()
Kondüsyon ve maç formu açısından görece daha güçsüz ekiplerle maçlar yapılabilir. Ama kişisel olarak; hazırlık maçlarında taktiksel açıdan bakınca güçsüz alt lig takımlarına fark atmaktansa güçlü takımlardan fark yemeyi yeğlerim. Güçsüz ekiplerle yapılan hazırlık maçları makyaj gibi geliyor bana. Kusurları görmek, güçlü takımlarla yapılan maçlara göre daha zor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Böyle bir iddia vardı bir süredir, şimdi yeri de belli olmuş oldu. 9 Temmuz'daki Olağanüstü Genel Kurul'da Ünal Aysal'ın elini güçlendirir bu hamle, haliyle Galatasaray'ın geleceği açısından oldukça kritik ve bir o kadar da olumlu. Riva'dan gelecek gelirin en az 10 yıl Galatasaray çok rahat götüreceği ve borçların bitirilebileceği belirtiliyor.
Bu arada yeni gordum di canio ve Burak abi yoneticilikleriniz hayirli olsun, yakismis![]()
@Revolution
Sağolasın Kaan.
--------------------------------------------------------------
Kamp fotolarına bakıyorum da, Taffarel'i görmek hele ki Nezihi'nin yerine görmek gerçekten çok iyi hissettiriyor insana.![]()
Beyler burası Kafe değil![]()