Sayfa 43 / 43 İlkİlk ... 33414243
1,261 ile 1,288 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ersun Hoca bizde de gençleri antrenmana alıyordu ama hiç oynatmadı. Maalesef büyük takıma gelince en çok güvendiğimiz hocalar bile gençlere sırtını dönüyor. Zaten Trabzon'un as kadrosu da genç oyuncu dolu, ben şans vereceğine inanmıyorum altyapıdan gelenlere.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[MENTION=949]tribun[/MENTION]dergi: Ersun Yanal: "Trabzonspor'a geldiğimde gördüğüm idman raporlarına inanamadım. İdman teknikleri 10 yıl öncenin teknikleri."

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    [MENTION=949]tribun[/MENTION]dergi: Ersun Yanal: "Trabzonspor'a geldiğimde gördüğüm idman raporlarına inanamadım. İdman teknikleri 10 yıl öncenin teknikleri."
    Biraz sabırla takımı iyi bir noktaya getirir mutlaka. Sevin sevmeyin fark etmez ama bu adamın bir tane çok iyi özelliği var. Oda çok iyi antrenman sistemleriyle takımları-oyuncuları çok üst noktaya çıkarması. Teknoloji destekli, çağdaş antrenman yöntemlerini en iyi kullanan yerli teknik adam olduğu çok açık. Böyle bilimsel çalışmaları yapan kişilerin başarılı olması çok hoşuma gidiyor. Bu sezon zor ama dilerim seneye TS'a beklenen şampiyonluğu getirir.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Yazmayayım diyordum ama dayanamadım, kıskandım açıkçası. Ersun Hoca'yı çok sevmiştim, gönderilmesine de karşıydım ancak elden bir şey gelmiyor. Umarım başarılı olur Trabzon'da.

Konuşmak için erken gibi gelebilir ama anlaşılan TS'da yeni hocaya uyum süreci çok hızlı ilerliyor. Ligin ikinci yarısında bu takım çok farklı bir noktada olacaktır. Devre arasında Yanal'ın isteyeceği bir kaç takviye yapılırsa ligde neler olur neler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun yanal oturan kadroyu bozdu resmen saçmasapan oyuncuları oynatıyor. daha çok puan kaybeder Trabzon.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İHO,Fenerbahçe maçında "haksızlığa uğrarlarsa" takımı sahadan çekecekmiş

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    İHO,Fenerbahçe maçında "haksızlığa uğrarlarsa" takımı sahadan çekecekmiş
    Yapar mı yapar valla. Ama biraz bahane gibi geldi bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Yapar mı yapar valla. Ama biraz bahane gibi geldi bana.
    Banada öyle geldi her haksızlığa uğrayan takım sahayı terk etse 1 tane maç bitmez bu ülkede,aynı şekilde lehine bir karar çıkınca veya maçı kazanınca ne yapacaksın?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

TFF,İHO'ya 180 gün hak mahrumiyeti ve 210.000 TL para cezası verdi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

90-120 gün arası verileceği yazılıyordu birkaç sitede, 180 gün çok fazla geldi bana o yüzden. Caydırıcı olacaksa memnun oldum ama bu karara. Mikrofonu gören herkesin çıkıp ağzına geleni söylemesi, harbiden bıktırdı çünkü beni.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal takımı mahvetti ya. Komedi filmi gibi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ersun Yanal istifa etti yerine Şota Arveladze geliyormuş LİG TV'nin haberine göre..

İHO yönetimi bana göre Trabzonspor'a zarardan başka hiçbir şey vermiyor,istikrar desen yok planlama desen yok yok da yok bir tane elle tutulur bir yanı olmayan başarısız kendisini sadece 3 temmuz'a adamış bir yönetimden Trabzonspor'a fayda gelmez..

Ayrıca Şota da en fazla 1 sezon görür -tamamlayabilirse benim için sürpriz olur- kendisinin Teknik Direktörlüğünü beğenmesem de çok neşeli bir adamdır kendisi

Hayırlısı olsun.

Trabzonun Evladı Şota'ya Bence Çok Yazık Olur Güzelim Adamı Harcayacaklar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

- Kız demiş ki hadi aşkım gidelim çocuk demiş sen git ben sana yetişirim. Kız da demiş ki ne kadar
    Cavanda bir erkek -

- Sebastian Vettel'e Ferrari'den teklif geldiğinde ilk sorusu araç kaç
    Cavanda gücünde olmuş
    'Ferrari mi daha hızlı yoksa Porsche mi' diye sorulduğunda '
    Cavanda' deyip konuyu kapatıyorum. Boş yere tartışmaya gerek yok

- Yetişkin bir
    Cavanda
    12 saat depar atabilir, Cavanda diye yazılır Usain Bolt diye okunur
    - Son dakika: Cavanda radara girdi. Polisler Cavanda'yı kovalıyor ama Cavanda gözden kayboldu.

Cavanda ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şahsen benim Beşiktaş'ın kalesinde ısrarla görmek istediğim isim Tolga. Sebebi yukarıdaki mesajda saklı.

Sayfa 43 / 43 İlkİlk ... 33414243

Mesaj Yetkileri