Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Avrupa liginde dev maç
Beşiktaş İnönü stadında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Trabzonspor'da eksikler göze çarpıyor.Beşiktaş takımında Selçuk,Dzudsak,Topal,Obertan Trabzonspor takımında BurakiJaja,Pacheco,Serkan Balcı,Musa Çağıran kadroda yer almayacak.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Maç
Fenerbahçe : 2 Bayern : 2
Bu maçı kazansaydık çok güzel olacakdı ama kazanamadık.İlk yarı neredeyse saha da yokduk fakat 2.yarı iyi top oynadık.Mehmet Topuz ve Lukaku ile öne geçtik ama devamını getiremedik.Eski oyuncumuz Sissokko'nun uzak mesafeden vuruşu ağlara gidince sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık.Umarım deplasmanda galip geliriz ve turu atlarız.
Rakibi tebrik ederim.Bizim eksiklerimizin yeri dolmadı ama onların eksiklerini yedekler aratmadı.
İstatistiklerde üstün olabilirler ama iki golde öyle abartılacak goller değil.İlki genç oyuncunun yaptığı hatada topu kapıp kontra diğeride bugdan gol işte.
Galatasaray : 2 Fenerbahçe : 4
Kadıköy , Ali Samiyen fark etmeden Galatasaray'ı yenmeye devam ediyoruz.Rakibimiz maçın ortalarında 10 kişi kalınca bizim işimize geldi hele ki 9 kişi kaldıklarında tek kaleye döndü maç.Fakat onlarda 4-5 kişilik oynayan Emenikeyi bi an unuttuk (: Ona rağmen sahadan 3 puan ile ayrılan biz olduk.
Şampiyonlar Liginde Yarı Finaldeyiz !!!
Bayern : 3 Fenerbahçe : 3
İlk maçta kendi sahamızda 2-2 berabere kaldığımız rakibimizle bu sefer deplasmanda karşılaştık.Maça kötü başladık rakibimiz 2-0 öne geçti.İlk yarı biterken Lukaku eşitliği sağladı.2.Yarıya başlarken biraz da olsa ümidimiz vardı.Sahaya çıkarken oyuncularımla tek tek konuştum.Ama 3.golü yedik.Sonrasında saldırmaya başladık ve Lukaku inanılmaz bir gol atarak skoru 3-2 ye getirdi.Ardından Mehmet Topuz skoru 3-3 yapınca Dünyalar bizim oldu.Son dakikalar adeta geçmek bilmedi.Turu geçen taraf olmanın verdiği huzur paha biçilemezdi.
Fenerbahöeyi canı gönülden kutluyoruz.Hop oturup hop kalktığımız maçta rakibini elemeyi başardı.
Trabzosnpor 3-0 Beşiktaş
Nöyle bir maçı bende beklemiyordum ama Jaja evet evet Jaja o adam king herşeyi o değiştirdi ve Onur kritik yerlerde kritik kurtarışlar yaptı ama istatistiklerde görünenle maçın yıldızı bence örtüşmedi.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/musty/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
Yarı finalde rakip Villareal oldu bu sezon 3.kez bir ispanyol takımla eşleştik.
Avni Aker'de büyük maç
Türkiye'de ve Avrupa'da mütevazi kadrosuyla büyük işler başaran Trabzonspor.A.madrid,Deportivo'dan sonra bir başka İspanyol devi ile karşılaşacak.Trabzonspor'da göze çarpan 2 eksik Serkan Balcı ve Musa yok.
Saraçoğlunda büyük Maç
Bu sene Avrupa'da da hedef koymuştuk kendimize , Şampiyonlar Liginde inanılmaz bir maç sonucu yarı finale kadar yükseldik.Şimdi yarı Final'de rakibimiz Liverpool oldu ve kazanırsak 2.maç öncesi avantaj yakalayacağız.
Bu arada Kadlec'de tamamıyle sakatlığını atlattı ve artık Tuncay ile uğraşmayacağız (:
Fikstür ve puan durumu için yeni sayfaya geçelim bkaalım.
Son haftalara doğru En Yoğun maç temposu bizde , Sonra Trabzonspor'da , Sonra Beşiktaş'da ..
Üstelik bu program Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupasında olası final maçları hesaba katılmadan çıkarılmıştır..
Fenerbahçe ;
Liverpool ( E ) Trabzonspor ( E ) Liverpool ( D ) Kasımpaşa ( D ) Beşiktaş ( D - Kupa ) Rize ( E ) Beşiktaş ( E - Kupa ) GaziAntepspor ( D )
Trabzonspor ;
Villereal ( E ) Fenerbahçe ( D ) Villereal ( D ) Konyaspor ( E ) Galatasaray ( D ) Sivasspor ( E )
Beşiktaş ;
Altay ( E ) İbb ( D ) Fenerbahçe ( E - Kupa ) Karabükspor ( E ) Fenerbahçe ( D - Kupa ) Gençlerbirliği ( E )
Ve Lig'de 30.Hafta Sonunda Oluşan Puan Duurmu ..
Bizi izlemeye devam edin , Daha önce hiçbir ortak kariyer bu kadar uzun sürmemişti ..
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Maç ..
Fenerbahçe : 0 Liverpool : 3
Bu maça resmen lanet ettim , Koskoca Liverpool ligimiz takımlarından Konyaspor'un efsane taktiği ile maça çıkmıştı.4-5-1 ön libero sistemi.Üstelik gollerde korner ve penaltıdan gelince daha bi delirdim.Ama biz halen daha ümidimizi kaybetmedik.Nası Bayern'i şoka uğrattısak İngilteredeki maç içinde ümitliyim.Ne yapıp ne edip en azından orada kazanmak istiyoruz.
31.Hafta : Fenerbahçe : 3 Trabzonspor : 1
Maçın ilk yarısı çok zevksizdi hiç bir atak yokdu adeta.Ama 2.yarının başında gelen Trabzon golüyle bizde hareketlendik ve hücumu düşündük.Gol ve golleri buluncada sahadan 3 puan ile ayrılan taraf olduk.Son golümüzde Cale'nin yaptığı asist paha biçilemezdi.Bu saatten sonra bu zorlu ve yoğun fikstürde oyuncularımdan harukulade performans beklemiyorum.Yeterki kazanalım.Şampiyonluğa 4 vardı kaldı 3.Üstelik 2li averajdada rakiplerimizden üstünüz.Kısacası 3 maçın 2 sinde puan kaybetmemiz gerekecek.Umarım kaybetmeyiz.
Trabzonspor 1-3 Villareal
Çok şansız bir maç oynadık.Maç 11,2e 11 iken biz iyiydik atak yapan taraftık ama golü bulamıyorduk.Rakip bitici ayaklarıyla her geldiğinde gol oldu.Kırmızı kartı yedikten sonra kontrol onlara geçti üzerine birde Sezer sakatlandı kaldık 9 kişi ama o 9 kişi 1 gol attı.Kötü oyun değil kötü bitiriclik kurbanı olduk.
Fener şanslıydı!
Maçaın hakimi bizdik ama yine bitiriclik kurbanı olduk.Maçın hemen başında Sobis'in sakatlanmasıyla forvetsiz kaldık.Şahin Aygüneş 6 pas'ta kaleciyle karşı karşıya tribüne atınca ardından gelen pozisyonda golü yedik.Aradaki fark haberde d göründü.
Last edited by Trabzonspor : 10.Mayıs.2011 at 00:35
beşiktaş'ın avrupa ligindeki şoku lige yansıtmaması iyi olmuş fener yorgun ancak 4 haftada 2 defa puan kaybetmeleri gerekecek Milevskyi süper gidiyor
Kanka haber gözükmüyor farklı bir ss var (:
Ama haberin başlığını Fenerbahçe tarafı olarak biz verelim
'' Müthiş Bitiricilik Fenerbahçe Takımına Galibiyeti Getirdi ''
Eee zaten müthiş olmasak sizle aramızda ne gibi bir fark olacak ki der basar giderim
Bende ki başlığıda söyliyin kanka 'Fenerbahçe forvetleri şanslıydı'.
Ee olsun o kadar be kanka ben daha 5 m €'yu bir arada göremezken sana böyle kök söktürüyorum,sen elinde 100 m €'larla oynarken benimle zor baş ediyorsun bende sana diyorum ki sen MÜTHİŞ'sin.