Sayfa 430 / 896 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
12,871 ile 12,900 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oguz Yoruk oguzyoruk

Aykut Kocaman bir yabanci transferinin gerceklesecegini soyledi‚ bu transfer orta sahaya olacak duyum: Demy de Zeeuw

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Demy De Zeeuw'un geleceğini pek sanmam. Bizim yönetim bizim takıma yararlı olacak transferleri genelde iknici plana atar.

de Zeeuw aradığımız tipte bir oyuncu değil. O çift yönlü bir oyuncu ve onun görevini Emre yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Demy De Zeeuw'un geleceğini pek sanmam. Bizim yönetim bizim takıma yararlı olacak transferleri genelde iknici plana atar.
    Neden öyle birşey yapsınlar ki Aykut Hocanın getirdiği adamlar hep istediğimiz tarzda değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Şuanda en büyük korkum Yobonun bonservisinin alınması.Yoboya ihtiyacımız var Moyes kabul etmese bile..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.

Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum...

Gelen haberlerde kilit bir nokta var bir detay. Bu oyuncu daha büyük bir lige gidecek deniyor. Sizce "daha büyük" lig bizim lig olabilir mi?

Kibirli Belçikalılar Türkiye ligi için "daha büyük" bir lig ibaresini kullanırlar mı?

twitter/emreutkucan
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bigliayı istemiyorum umarım gelmez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Şuanda en büyük korkum Yobonun bonservisinin alınması.Yoboya ihtiyacımız var Moyes kabul etmese bile..

Alınmaması olacaktı heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yobonun bonservisi için girişimlerimiz varmış

everton 5 m € istiyormuş biz düşürmeye çalışıyormuşuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Alınmaması olacaktı heralde
    Yok abi hata yok arkadaş fanatik Everton'lı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Yok abi hata yok arkadaş fanatik Everton'lı.
    Hmm anladım. Bilmiyordum

Benimde en büyük korkum alınmaması olur

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Zaten bizim için şu aşamada en iyi transfer Yobo olur. Nazara gelmezse defansın göbeğini üç-beş sene çekip çevirir. Herhalde aklı başında biri çıkar ve bu işi kökten çözer. Umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yobo ile Lugano ikilisi efsane olurlar eğer Yobo'nun bonservisi alınırsa. Efsane olurlar diyorum. Bunun olması içinde Lugano'nun kendini futbola daha çok vermesi gerekir. Bu ikilinin önemli özelliği birbirlerine hiç benzememeleri ve bu yönleri ile birbirlerini tamamlamaları.

Yobo hızlı, sakin. Lugano kesici, hırçın. Yobo pas yapabilen biri ve daha teknik. Ve ikiside çok tecrübeli. Tek dezavantajları ise yaşları.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Zaten bizim için şu aşamada en iyi transfer Yobo olur. Nazara gelmezse defansın göbeğini üç-beş sene çekip çevirir. Herhalde aklı başında biri çıkar ve bu işi kökten çözer. Umarım.
    Fenerbahçe de stoper ve santrafor oynamak çok zor... Açıkcası ben şimdiye kadar Fenerbahçe de 33 yaşında stoper in oynadığını görmedim... Yobo da 2 sene sonra kızağa çekilir gibi geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben iki seneye de razıyım. Luciano, Servet, Deniz Barış, Edu, Yasin Çakmak, Can Arat, Bilica ve daha neler ve neler? Bunca ıstıraptan sonra iki yıllık bile olsa bir sükunet lazım.
    Last edited by yaman76hakanFB : 31.Ocak.2011 at 18:25

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

galiba demy de zeeuw'u almışız.

Ajax, Fenerbahçe kulübünün Demy de Zeeuw için yaptığı 8 milyon euroluk teklifi reddetti.

tribündergi

Orta sahaya selçuğun yerine biri lazım zaten...Ama Niang'da gümlerse artık hiçbir forvet almayın Fener'in asıl forveti Semih bana göre az oynamasına karşın çok gol attı...Niang nerelerde oynuyor bilen var mı?

Veloso ve N'Diaye isimleri geçiyordu bugün de De Zeeuw diyorlar.Neyse yarın son gün.Eğer bir futbolcu alacaksak yarın açıklanır en kötü.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Transfer mransfer yapamayız biz artık..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

21. Default

Aziz Yıldırım sen hala ne işle meşgulsün , Bursa , Beşiktaş bombaları patlatıyo bizim başkan bi ön libero transferi bile yapmıyor . Eğer yarın son gün orta sahaya transfer gelmezse bu takım şampiyon olamazsa en büyük suç Aziz Yıldırım'Indır !

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Demy de Zeeuw bu aralar iyi oynamiyor Ajax'da eger dogruysa nekadar katki saglar bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Açıkçası Stoch transferinden sonra Hollanda Ligi'nin en kralıda olsa bir adam almamak lazım diye düşünüyorum. O lig bizim ligden daha düşük seviyede bir lig. Hele Kezman'da aklıma gelince Hollanda pazarı dışında Fransa Ligi bizim için hele önlibero için daha uygun gibi...

24. Default

Yönetim dün geceden beri transfer çalışmalarına hız vermiş . Bugün saat 17.30'a kadar büyük ihtimal bir orta saha transferi gelecek gibi duruyor , umarım bizi hayal kırıklığınıa uğratmazlar .

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.

Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum...

Gelen haberlerde kilit bir nokta var bir detay. Bu oyuncu daha büyük bir lige gidecek deniyor. Sizce "daha büyük" lig bizim lig olabilir mi?

Kibirli Belçikalılar Türkiye ligi için "daha büyük" bir lig ibaresini kullanırlar mı?

twitter/emreutkucan
    Bahsettiğin oyuncu Jan Polak. Bahsettiğin lig Bundesliga takımda Wolsburg..

26. Default

Transfer sezonunun bitimine 3.5 saat civarı var . Umarım bir transfer yapılır ve biz taraftarlar ve Aykut Kocaman'a hayal kırıklığı yaşatmaz yönetim!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Son saatte yapılan transferden kim hayır görmüş.

Gelmesin transfer falan takım her maça Trabzon maçındaki istekle çıksın bu ligde tozu dumana katar.

Gelecek olan bir transfer de bu saatten sonra dünya yıldızı olup sezon kurtaramayacağına göre gelmesin arkadaş kimse.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Son saatte yapılan transferden kim hayır görmüş.

Gelmesin transfer falan takım her maça Trabzon maçındaki istekle çıksın bu ligde tozu dumana katar.

Gelecek olan bir transfer de bu saatten sonra dünya yıldızı olup sezon kurtaramayacağına göre gelmesin arkadaş kimse.
    31.08.2010 TSİ 16.00

(bkz: Joseph Yobo)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    31.08.2010 TSİ 16.00

(bkz: Joseph Yobo)
    Umut sen bir örnek verebilirsin ama ben sana birkaç örnek vereyim

Devre arasında takımımıza katılıp'da faydası olan oyuncu gördük mü Nobre haricinde ?

Aklıma gelenler belki yanılıyorumdur ama G.Ünal - G.Emreciksin - Kezman vs vs..

Bu saatten sonra gelen hangi topçu kimi kesecekde kadroya girecek ? Daha'da önemlisi sen hangi paralarla bu saatten sonra bir takımın direk 11 oyuncusunu alabileceksin ? Zaten Barcelona - Manu - Chelsea - Arsenal - Real haricinde bir takım'ın yedek oyuncusunu alacaksak gülerim ağlanacak halimize.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bir tarafta NTVSpor açık bir tarafta FB TV. Transfer olmayacak gibi.

Mesaj Yetkileri