Oguz Yoruk oguzyoruk
Aykut Kocaman bir yabanci transferinin gerceklesecegini soyledi‚ bu transfer orta sahaya olacak duyum: Demy de Zeeuw
Oguz Yoruk oguzyoruk
Aykut Kocaman bir yabanci transferinin gerceklesecegini soyledi‚ bu transfer orta sahaya olacak duyum: Demy de Zeeuw
Demy De Zeeuw'un geleceğini pek sanmam. Bizim yönetim bizim takıma yararlı olacak transferleri genelde iknici plana atar.
de Zeeuw aradığımız tipte bir oyuncu değil. O çift yönlü bir oyuncu ve onun görevini Emre yapıyor.
Şuanda en büyük korkum Yobonun bonservisinin alınması.Yoboya ihtiyacımız var Moyes kabul etmese bile..
Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.
Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum...
Gelen haberlerde kilit bir nokta var bir detay. Bu oyuncu daha büyük bir lige gidecek deniyor. Sizce "daha büyük" lig bizim lig olabilir mi?
Kibirli Belçikalılar Türkiye ligi için "daha büyük" bir lig ibaresini kullanırlar mı?
twitter/emreutkucan
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben bigliayı istemiyorum umarım gelmez
yobonun bonservisi için girişimlerimiz varmış
everton 5 m € istiyormuş biz düşürmeye çalışıyormuşuz.
Zaten bizim için şu aşamada en iyi transfer Yobo olur. Nazara gelmezse defansın göbeğini üç-beş sene çekip çevirir. Herhalde aklı başında biri çıkar ve bu işi kökten çözer. Umarım.
Yobo ile Lugano ikilisi efsane olurlar eğer Yobo'nun bonservisi alınırsa. Efsane olurlar diyorum. Bunun olması içinde Lugano'nun kendini futbola daha çok vermesi gerekir. Bu ikilinin önemli özelliği birbirlerine hiç benzememeleri ve bu yönleri ile birbirlerini tamamlamaları.
Yobo hızlı, sakin. Lugano kesici, hırçın. Yobo pas yapabilen biri ve daha teknik. Ve ikiside çok tecrübeli. Tek dezavantajları ise yaşları.
Ben iki seneye de razıyım. Luciano, Servet, Deniz Barış, Edu, Yasin Çakmak, Can Arat, Bilica ve daha neler ve neler? Bunca ıstıraptan sonra iki yıllık bile olsa bir sükunet lazım.
Last edited by yaman76hakanFB : 31.Ocak.2011 at 18:25
galiba demy de zeeuw'u almışız.
Ajax, Fenerbahçe kulübünün Demy de Zeeuw için yaptığı 8 milyon euroluk teklifi reddetti.
tribündergi
Orta sahaya selçuğun yerine biri lazım zaten...Ama Niang'da gümlerse artık hiçbir forvet almayın Fener'in asıl forveti Semih bana göre az oynamasına karşın çok gol attı...Niang nerelerde oynuyor bilen var mı?
Veloso ve N'Diaye isimleri geçiyordu bugün de De Zeeuw diyorlar.Neyse yarın son gün.Eğer bir futbolcu alacaksak yarın açıklanır en kötü.
Transfer mransfer yapamayız biz artık..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aziz Yıldırım sen hala ne işle meşgulsün , Bursa , Beşiktaş bombaları patlatıyo bizim başkan bi ön libero transferi bile yapmıyor . Eğer yarın son gün orta sahaya transfer gelmezse bu takım şampiyon olamazsa en büyük suç Aziz Yıldırım'Indır !
Demy de Zeeuw bu aralar iyi oynamiyor Ajax'da eger dogruysa nekadar katki saglar bilemem.
Açıkçası Stoch transferinden sonra Hollanda Ligi'nin en kralıda olsa bir adam almamak lazım diye düşünüyorum. O lig bizim ligden daha düşük seviyede bir lig. Hele Kezman'da aklıma gelince Hollanda pazarı dışında Fransa Ligi bizim için hele önlibero için daha uygun gibi...
Yönetim dün geceden beri transfer çalışmalarına hız vermiş . Bugün saat 17.30'a kadar büyük ihtimal bir orta saha transferi gelecek gibi duruyor , umarım bizi hayal kırıklığınıa uğratmazlar .
Transfer sezonunun bitimine 3.5 saat civarı var . Umarım bir transfer yapılır ve biz taraftarlar ve Aykut Kocaman'a hayal kırıklığı yaşatmaz yönetim!
Son saatte yapılan transferden kim hayır görmüş.
Gelmesin transfer falan takım her maça Trabzon maçındaki istekle çıksın bu ligde tozu dumana katar.
Gelecek olan bir transfer de bu saatten sonra dünya yıldızı olup sezon kurtaramayacağına göre gelmesin arkadaş kimse.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Umut sen bir örnek verebilirsin ama ben sana birkaç örnek vereyim![]()
Devre arasında takımımıza katılıp'da faydası olan oyuncu gördük mü Nobre haricinde ?
Aklıma gelenler belki yanılıyorumdur ama G.Ünal - G.Emreciksin - Kezman vs vs..
Bu saatten sonra gelen hangi topçu kimi kesecekde kadroya girecek ? Daha'da önemlisi sen hangi paralarla bu saatten sonra bir takımın direk 11 oyuncusunu alabileceksin ? Zaten Barcelona - Manu - Chelsea - Arsenal - Real haricinde bir takım'ın yedek oyuncusunu alacaksak gülerim ağlanacak halimize.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.