Sayfa 431 / 1204 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
12,901 ile 12,930 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Avrupa şampiyonluğu istiyorum diye çıkmayacaksın o zaman ortaya eğer Pirlo ve Pirlo kalitesinde isimleri getiremeyeceksen Ben Cana ya da Neill kötü oyuncudur demedim. Bu oyuncularla o başarılar gelmez dedim. TR liginde yerli kalitesini arttırırsak evet Culio ,Cana,Pino ve Stancu gibi isimlerle Lig şampiyonluğuna oynarız. Fakat amaç eğer Avrupa ise bu oyunculardan kurulu kadrolar Avrupada çok fazla Bunu anlatmaya çalışıyorum. Dilersen üşenmeden yüksek kaliteli liglerden ilk 8 sıradaki takımların kadrosuna bakıver Acaba kaç tanesinin kadrosu GS kadrosundan daha güçsüz ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yukarıda da denildiği gibi gelirse gelirse bu oyuncularla lig şampiyonluğu gelir.Yüksek maliyetlerden oyunculardan vazgeçiliyor ama her sene oyuncu göndermek için üstüne para veriyoruz.Serbest oyuncu aşkıyla olmaz bu işler.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de Adnan Polat yönetimi bizleri o kadar alıştırmışki artık bu tarz oyunculara "Biglia gelirse sorunlarımız biter" , "Bradley gelirse süper olur" , "Culio tam aradığımız adam" gibi yorumlar okuyunca GS taraftarına normal geliyor. Yani GS yönetimi "bir takımın vizyonu ve misyonu nasıl küçültülür ya da değiştirilir?" üzerine tezi yaptı ve teslim ediyor şu anda fakat çoğu Galatasaray taraftarı ORTA SINIF yabancı transferlerinden hala medet bekliyor... Tabi onlar da haklı bir yönden.... Bu kadar REZALET KALİTEDE yerliler olunca , koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler misali bu oyunculara "hiç yoktan iyidir" mantığıyla yaklaşıyorlar

Biz bu yerlilerden ve yenicerilerden kurtulmadigimiz sürece basari imkansiz bir de yönetimin degismesi gerekir yeni bi kan lazim artik herkesden tepki görüyorlar futbol anlaminda geldiklerinden beri basarimiz yok.

TRANSFER: Galatasaray, Mehmet Batdal'ı sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiraladı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

abi daha lig de ilk 5 e giremiyoruz siz şampiyonluğu beyenmeyip uefa şampiyonluğundan bahsediyosunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

biz mevcut durumdan bahsetmiyoruz. mevcut durumu yorumlayacaksak bence ilk 5 büyük başarıdır şu anki tabloda.... biz kulübün genel hedeflerinden bahsediyoruz. ben galatasaray-milan maçlarını özledim.... juventus'la, real madrid'le, barcelona'yla,Chelsea ile yapılan maçları özledim. yenilsek de yensekte o maçlardaki mücadeleyi,hırsı, azmi ve kaliteli oyuncularla oyun oynamaya çalışan sarı kırmızı formayı özledim. eğer onun adı galatasaray'sa, şu anki takımın adına Galatasaray demek o kadrolara, o mücadelelere haksızlık olur,ayıp olur....

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Hakan Şükür santrafor sıkıntısını çözecektir.
    Kaleye de Turgay Şeren geçsin
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu is Hagi'yle olmaz. Hagi sportif direktor olsun, iyi transferler yapiyor ama antrenorlukte basarili oldugu soylenemez. Olamayacak da.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu is Hagi'yle olmaz. Hagi sportif direktor olsun, iyi transferler yapiyor ama antrenorlukte basarili oldugu soylenemez. Olamayacak da.
    aynen katılıyorum teknik direktörlüğe geretes gelmeli bu kadrodan anca o yararlanır ayhanı anca o oynatmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets gelirse birşeyler olur belki de, Geretes'i bilemem

Fatih Terim'e verilseydi anahtarlar devre arasında hiç değilse herkes oynaması gerektiği yerde oynardı. Açıkçası Hagi'nin Kazım'ın aslında kanat oynadığını birinin söylemesi lazım Şu Mayıs'ta mı Mart'ta mı ne yönetim gitsin de adamakıllı bir yönetim gelip şu takımın elinden tutup kaldırsın. Tek dileğim bu.

Hagi'nin istedigi her oyuncunun alinip Rijkaard'in istedigi 1 oyuncunun bile alinmamasi sacmalik. Hagi basarili olamazsa gönderilir zaten adnan polat söyledi her zaman ki gibi fatura hocaya kesilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Rijkaard gitsin , sorun onda deniliyordu , simdide bakiyorumda sira Hagi'ye gelmis , oda gider yenisi gelir yarim sezon sonra onuda gondeririz , bu yonetim , bu mantalite ve ise yaramayan 7-8 oyuncu gitmeden 4-5 teknik direktor birden calistirsa bi numara olmaz bu GSden

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mauro Formica, Blackburn'de

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hagi'nin istedigi her oyuncunun alinip Rijkaard'in istedigi 1 oyuncunun bile alinmamasi sacmalik. Hagi basarili olamazsa gönderilir zaten adnan polat söyledi her zaman ki gibi fatura hocaya kesilir.
    Hagi ucuz adamlar istiyor belliki. Rijkaard'ın istediği adamlar Kallström falan bizim Hagi Culio'ya tav oluyor .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hagi ucuz adamlar istiyor belliki. Rijkaard'ın istediği adamlar Kallström falan bizim Hagi Culio'ya tav oluyor .
    stancu da pek ucuz değil hani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Rijkaard gitsin , sorun onda deniliyordu , simdide bakiyorumda sira Hagi'ye gelmis , oda gider yenisi gelir yarim sezon sonra onuda gondeririz , bu yonetim , bu mantalite ve ise yaramayan 7-8 oyuncu gitmeden 4-5 teknik direktor birden calistirsa bi numara olmaz bu GSden
    Abi yapma gözünü seveyim. Rijkaard bizim gibi ekonomik gücü kısıtlı takımın antrenörü müydü? Kallström'ü alsak bunların hiçbirini konuşmayacaktık belki de ama dünyada başka çift yönlü oyuncu yok mu adı sanı duyulmamış ama iyi olan?

Hagi de futbolcuyken ne kadar yürekliyse, antrenörken o kadar korkak oynatıyor takımı. Şu Bursa maçında ortasahada Culio-Yekta-Ayhan, kanatlarda Kazım-Aydın ya da çok meraklıysan hadi Emre Çolak, ileride Stancu'yla başlamak çok mu zordu. Stancu'yu aldı oyuna sol açık oynattı hala. Kaleci aldık, tribünde. Hücum futbolu oynamıyoruz, iyi savunma yapmıyoruz. Anadolu takımı gibi oynuyoruz. Bu hallere düştük. Her karşımıza çıkan korkmadan, yeneriz diye çıkıyor. Bu hallere düştük.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gerets gelirse birşeyler olur belki de, Geretes'i bilemem

Fatih Terim'e verilseydi anahtarlar devre arasında hiç değilse herkes oynaması gerektiği yerde oynardı. Açıkçası Hagi'nin Kazım'ın aslında kanat oynadığını birinin söylemesi lazım Şu Mayıs'ta mı Mart'ta mı ne yönetim gitsin de adamakıllı bir yönetim gelip şu takımın elinden tutup kaldırsın. Tek dileğim bu.
    Tüzüğe göre kurultaylar 2 yılda bir yapılır. Yani yönetimin görev süresi 2012 Mart'da dolacak, bu sene değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yıl mali kongre olacak diye biliyorum, erken seçim kararı çıkarsa seve seve seçim olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çıkarsa tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birisi GSCimbom'da şunu yazmış, çok güldüm ama hakikatten doğru

Aykut
    Sabri Gökhan Servet Balta
    -------Sarpinho------
    ---Barış-------Ayhan---
    Messi-------------Ronaldo
    --------Ibrahimovic-----

Şampiyon olamayız.

@ Addolorato

Rijkaard'in verdigi listede simdi unuttum ama Hollanda liginden bir kac oyuncu ve Belcikali bir oyuncu vardi genc isimler ve bonservis paralari cok ucuk degildi. Arti adam forvet forvet diye tutturdu yine alinmadi. Kallström de alinabilirdi yine ufak paralar kalmisti ama Adnan sezgin diretince o is de yatti

@ Revolution

Usta madem Rijkaard'i getirdiler istedigi oyunculari almak zorundalar bir tane istegi yerine getirilmedi. Buna ragmen adam bi kac aciklama yapti mac sonunda transfer diye böyle de karakterli insandi. Istedigi oyunculari almicaksan neden getirdin takimin basina. Dedigin gibi Hagi cok korkak futbol oynatiyor. Lucescu da öyleydi ama basarilydi.

Umarim mali kongrede yönetimi ibraz etmezler ve secim olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    @ Addolorato

Rijkaard'in verdigi listede simdi unuttum ama Hollanda liginden bir kac oyuncu ve Belcikali bir oyuncu vardi genc isimler ve bonservis paralari cok ucuk degildi. Arti adam forvet forvet diye tutturdu yine alinmadi. Kallström de alinabilirdi yine ufak paralar kalmisti ama Adnan sezgin diretince o is de yatti

@ Revolution

Usta madem Rijkaard'i getirdiler istedigi oyunculari almak zorundalar bir tane istegi yerine getirilmedi. Buna ragmen adam bi kac aciklama yapti mac sonunda transfer diye böyle de karakterli insandi. Istedigi oyunculari almicaksan neden getirdin takimin basina. Dedigin gibi Hagi cok korkak futbol oynatiyor. Lucescu da öyleydi ama basarilydi.

Umarim mali kongrede yönetimi ibraz etmezler ve secim olur.
    Kardeşim sen haklısın tabiiki zaten kabahat Rijkaard'da değil ki. Kim bilir ne vaatlerle getirildi o adam, sonra da ortada bırakıldı istediği transferler yapılmayarak ama gidişat onun gitmesini gerektiriyordu istediklerini yansıtamayacağı için. Luce savunma futbolu oynatıyordu ama korkak oynamıyorduk, iyi savunma yapıp iş bitiriyorduk. Şimdi ne atıyoruz ne tutuyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Tüzüğe göre kurultaylar 2 yılda bir yapılır. Yani yönetimin görev süresi 2012 Mart'da dolacak, bu sene değil.
    Tüzük değişti Atıl 3 yılda bir o kurultaylar artık ama 2012 Mart'taki kurultaydan sonra geçerli olacak. Marttaki mali kongreden seçim kararı çıkmazsa gelecek seneyi beklicez artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Osman Tamburaci yarin Gs'de transfer olcak demis Baptista da bizdeydi zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bakarsın Baptista gelir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birisi gelecek ama kim bilemiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bakarsın Baptista gelir
    Şu ortamda Baptista değil gelse gelse Batista geri döner.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bakarsın Baptista gelir
    Baptista Malaga'ya gitti. Artık gazetelerin tek hedefi Emana kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic'in 2. taksidi ödendi. Sözleşmesi dondurulmazsa yabancı alınamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mehmet batdal konyaspor'a kiralanmış.

Mesaj Yetkileri