Sayfa 431 / 447 İlkİlk ... 331381421429430431432433441 ... SonSon
12,901 ile 12,930 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Zaten bu oyunculara fesih yapmayacağımız net.O parayı ödeyecez belli.Bari kiralık gönder maaşını da biz karşılayalım en azından Diegoya yer açılır.Belki Krasic bişeyler yapar okuturuz 3e 5e.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

super kupa maçına çıkıyoruz yeni transferimiz fark yaratacak isim lisansı yok diye oynayamıyor allah hepsini bildiği gibi yapsın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Krasic Elche ye gitmedi mi beyler ?

Yani şu yönetimin yaptığı gerçekten iş değil. Bakıyorum sağda solda herkes ne oldu yabancıya itiraz ediyordunuz diyor şimdilerde. Haklı insanlar bir açıdan tabi. Hoş kimseyi ilgilendirmez, Diego olmadan da oynar takım gerekiyorsa. Kulüp yabancı kuralı kalksın gibi bir şey demiyor zaten.

Ama öyle bir duruşun varsa bu konuda, bu adamları ya önceden ikna etmiş olacaksın yada bu mali yükün altına girmeyi baştan kabul edeceksin. Şu yaşanan süreç rezilliktir bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mesele Diego'nun takımda olup olmaması değil ancak bir oyuncuya imza parası + maaş 8 milyon € civarı para veriyorsan ondan yararlanacaksın. Peki kimler yüzünden yararlanamıyoruz?

7 milyon € gibi tarihin en büyük kazığı olan ve yıllık 2 milyon € üzeri alan Krasiç
    6 milyon € gibi bir bedelle senelerdir kangren olan ve yine yıllık 2 milyon € üzeri alan Cristian
    ve aynı şartları taşıyan Yobo dayı.

Bir hata diğer büyük hataları doğuruyor. Keşke Türkiye'deki tüm kulüp yöneticileri babasının parası gibi savurduğu bu paralar yüzünden hesap verse. Onlardan hesap soran yok olan kulüplere oluyor. Paraları böyle hatalı harca dara girincede garibanın sevdasını ve bağlılığını "Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarı" safsatasını kullanarak cebindeki üç kuruşa göz dik.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bu takım bu senede ligi süpürür tozunu alır Diego olsa da olmasa da.Bence Diego olursa takım sekteye uğrar.Oynarsa sol açıkta veya sağ açıkta oynamalı diyecem de hangisini keseceksin? Kuyt desen böyle prof topçuyu kesmek intihar olur.Sow ara sıra form düşüklüğü yaşıyor ama taraftarın sevgilisi.Sadece Beşiktaş kafa tutar onlar da son haftalarda geçen sene olduğu gibi kendi ayaklarına sıkar düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dün 65-70 dakika Meireles mükemmel oynadı. Bu haliyle kesilmesi mümkün değil bence. Emre kesik yer. Yabancı sınırı içinse Sow kulübeye gider Alper sola geçer.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Dün 65-70 dakika Meireles mükemmel oynadı. Bu haliyle kesilmesi mümkün değil bence. Emre kesik yer. Yabancı sınırı içinse Sow kulübeye gider Alper sola geçer.
    Meireles iyi de çok yatıyor be hocam.Emre de dün pas trafiğinin odağıydı.Bence çıkarılması bile hataydı.Meirelesi kesmez ama hoca adam koşuyor çünkü.Alperin de sola geçmesi mantıklı olur.Orta sahada çok top tutuyor ayağında çok çalıma giriyor bunlar da top kaybına neden oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre sarı kart görene kadar iyiydi. Sonra kayboldu adam. Meireles çok top kaptı ve pasları çok düzgündü. Ben olsam şu haliyle hayatta kesmem Meireles'i. Resmen fark yaratıyor. Kuyt da aynı şekilde çok iyiydi.

Kuyt-Stoper-Meireles-Diego-xx

Artık Sow mu Emenike mi olur belli değil. Aziz Yıldırım'ın Emenike aşkı yüzünden Emenike olur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Meireles gereksiz bir topçu. Hani diyorlarya bu sene nasılsa Avrupa yok transfere gerekte yok, bu sene Avrupa'da yok Meireles'e hiç gerek yok. Henüz transfer açıkken okutmak en iyisi olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Kuyt resmen fark yaratıyor takımda.Meirelesi seneye okuturuz bu sene geçti artık.Pas oranımız çok iyi ve çok iyi paslaşıyoruz hele o küçük üçgenler Salzburg tarzı çok hoşuma gitti

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zaten Meireles ve Emre'ye güvenebilsek Diego'yu da almazdık. Birincisi dün Meireles sadece ilk yarı oynadı 2. yarıda inanılmaz bir şekilde oyundan düştü. 45 dakikalık topçu, maçın başında oyunun yönünü değiştiren pasları da 2. yarıda kayboldu zaten yattı durdu. Emre de maça çok iyi başladı ama sarıyı gördüğü gibi sindi, sinmese de o da yarım saatte pili bitenlerden. Bu iki oyuncuya da hem sezonda hem de maç içerisinde güven olmaz o yüzden ben olsam ikisini dönüşümlü oynatırım. İyi oynasalar bile en fazla 4 maç, ondan sonra ya sakatlık ya cezalı duruma düşme. Geri dönüşleri de 2 ayı buluyor, bence ikisi de gereksiz, maaşları azalmayacaksa takımda tutmanın anlamı yok. Alper de oyuna girdikten sonra hiçbir şey yapmadı, galiba hoca değişikliği en çok belki de sadece onu etkiledi. Topuz'un da orta sahada daha çok düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. Sırtı dönük top alıp saklayabilecek bir oyuncu ve topu oyuna sokarken faydalı bir özellik, ayrıca orta özürlü takımımıza bu yönde sınıf atlatıyor.

Kuyt da dediğiniz gibi çok iyi oynuyor, geçen sene bir ara sallandı ama sonra toparladı ve üstüne ekleyerek devam ediyor. Dünya kupasından sonra da yan gelip yatmamış, FM itibariyle model profesyonel belki de model vatandaş.

Baroni ve Krasic'in durumları netleşmedi değil mi? Bu adamları görmek istemiyorum artık gerçekten.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Baroni veya Yoboya teklifler varmış diye biliyorum ama bakalım hayırlısı.

Klüpten açıklama geldi.Bitiriş çok etkiledi beni.Ve tekrar dedim ki;

İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM
    Last edited by Kryptonite : 26.Ağustos.2014 at 23:58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Volkan'a hala ceza gelmedi mi? şöyle 6-7 maç ceza çıksa ne güzel olur. Bir daha da kaleye geçemez o kadar ceza alırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan üzerine yapılan kampanya aslında Fenerbahçe takımının oldukça lehine olur. Arkada iki tane aslan gibi bekleyen Ertuğrul ve Mert var. İkisi de büyük bir heyecan ve azimle bu görevi yerine getirebilir. Volkan'ın hantal ve ağırlığından daha fazlasını ortaya koyarlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sarı-lacivertli yönetim, Karabük maçı için geçici kombine kartı dağıtacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ertuğrul'u Volkan ceza alırsa diye yollamayacaklarmış, Mert'in yedeği olsun diye. İyi kaleci yedek bekler mi? Düşünmüyorsan çocuğa da yazık.sat ya da kirala.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Volkan'a hala ceza gelmedi mi? şöyle 6-7 maç ceza çıksa ne güzel olur. Bir daha da kaleye geçemez o kadar ceza alırsa.
    geçer hocam geçervolkan her türlü geçer burda volkanı savunmuyorum ama realite bu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe Kulübü, yabancı kontenjanı nedeniyle Cristian Baroni ile yollarını zorunlu olarak ayırdığını duyurdu.

Hoppa boşa verilen trilyonların ardından boş pazara yollandı bakalım, Brezilya'ya mı döncek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

volkanda bu şekilde devralmıştı rüştüden daha dün gibiydi ve şimdide artık aynı şekilde merte devretme vakti 34 maç ceza versinler sevinirim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan en fazla 9 maç ceza alır diyorlar bakalım insallah 9 olur yoksa antrenörlerin Volkan'ı kesecegi yok.Ertugrul'u da bence transferin son günü yada devre arası kiralık gönderirler bizde sezonu tamamlayacagını sanmıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gitti diye seviniyorum ama kesin giderken sağlam bir para almıştır. Neyse buna da şükür umarım Yobo ve Krasic de bir an önce gönderilir. Bu sene transfer yapmadık, asıl transferlerimiz eldeki çöpleri göndermek oldu ve olacak.

Volkan da artık ceza alsa da kurtulsak, en azından 4-5 maç için. Ama ne olursa olsun döndüğünde kaleye geçer, adam hoca gönderdi Mert ve Ertuğrul kim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan 3 maç ceza almıs ya.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

İyi oldu Mert'in değeri bilinir en azından

Volkan 3 maç ceza almış. Trabzonspor maçında yok. Bu bizim için çok iyi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Volkan 3 maç ceza almış. Trabzonspor maçında yok. Bu bizim için çok iyi oldu.
    Şampiyonluğu kaybettiğiniz sene Mert'in kurtardığı penaltı sayesinde ikili averajla geriye düşmüştünüz.

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Şampiyonluğu kaybettiğiniz sene Mert'in kurtardığı penaltı sayesinde ikili averajla geriye düşmüştünüz.
    Hangi seneden bahsettiğinizi anlamadım. Zaten ben Volkan'ın kaleciliğinden korkmuyorum. Taraftarı kışkırttığı için istemiyorum. Maç İstanbul'da olsaydı Volkan'ı isterdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Volkan'ın olmaması bizim için daha avantaj. Çünkü herif artık futboldan ziyade daha çok kişisel egolarını tatmin etmek peşinde koşuyor. Bir futbolcu önce sahada sadece futbol oynamaya odaklanması lazım, çirkeflik yapmaya değil. Çirkeflik yapan her kim olursa olsun onu savunmayacağım. Bunları savundukça futbolumuz içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Mert her yönüyle örnek bir futbolcu, sessiz sakin ve şans bulduğunda da başarılı.

Volkan yine alır kaleyi. Belki beklenenden erken bile alır. Tahkim yolu açıksa cezanın bu ceza ikiye düşer. Mert iyi kaleci ama bu sezonda yüzü gülmez, belki seneye. Ertuğrul 3 maç için kalacaksa yazık.

Baroni'nin gitmesi sevindirici. Oldum olası ısınamadığım sevmediğim bir oyuncuydu. Kurtardığı maçlar filan var ama yinede sevmezdim futbolunu. Darısı Krasic'in başına. Yobo'nun bu şekilde gitmek zorunda kalmasına üzülüyorum. Fazlasıyla emek verdi zamanında ama işte bu kadar uzun kontrat niye yaparlar anlamak güç. Sanki FM oynuyorlar zaten şüpheleniyorum Aziz Yıldırım'ın oynadığından.

Mesaj Yetkileri