http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23732507.asp
Hürriyet kararlar kulüplere bildirildi diyor.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23732507.asp
Hürriyet kararlar kulüplere bildirildi diyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tahir Kum @mtahirkum 3m
Uefadan gelen karar filanyok
Tahir Kum'un haberi yoksa birsey yoktur
Yarından önce herhangi bir gelişme beklemiyorum.
Çıkan haberlere göre 20.00'da açıklanacakmış kararlar,Hürriyet yine timsaha getirdi beni.
Edit:
Beşiktaş'ın cezası onandı,Fenerbahçe'nin cezası 2 yıla düşürüldü.
http://www.uefa.com/uefa/disciplinar...d=1971905.html
+1 gitmis
2 kalmis.
Besiktasin cezasinda degisiklik bekliyordum ama yaniltti tahkim.
Malesef dalga geçici bir sonu. 2+1de ki +1 kalkmış Beşiktaşta değişiklik yok.
Böyle bir karar bekliyordum. Sürekli olarak tweetler atılıyordu, FB'nin cezası düşecek, BJK'nin onaylanacak diye. +1 de olsa azaldı FB'nin cezası sonuç olarak.
Ne diyelim, Allah'ından bul UEFA! CAS'a da gidilmesin bence.
Ertelense daha kötü olacaktı böylesi daha iyi.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe'nin de cezasında bir değişiklik yoktur bana göre
Uefa kafası estikçe ceza verecek potansiyelde olduğundan +1 gitse de gitmese de bişey ifade etmez![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
sikeden olmasa da saha olaylarinda 2 yil men alicaktik zatensimdi ilk macimizda bir de olay cikaiririz ceza bitiminde, bir de ordan 2 yil yeriz temiz
![]()
Şimdi ne olacak, Bursa şampiyonlar ligi elemesine, Kayseri ve Kasımpaşa uefa'ya mı gidecek?
Şimdi hem Serdal Adalı hem Tayfur Havutçu'da büyük ihtimal ceza alacak.Hadi bunlar bir işe kalkıştı diyelim,yahu kulübün başkanı olmadan böyle bir şey mümkün değil.Demek istediğim onların adı varsa Yıldırım Demirören'in adının da olması gerekirdi.Birileri fena kolluyor bu adamı.
Bu ''işe kalkıştı'' lafı varsayım şimdi yanlış anlaşılmasın.
o takimlar da kotu degil, bari gruplara tutunabilseler. ordan iyi puan toplariz gibime geliyor. yeter ki elemelerde dusmesinler :/
beklenen kararlardi zaten, gecmis olsun. bizimki cok agir oldu, 2 yil cok uzun sure :/
Her şey tamam da, Avrupa Kupaları'na gitseydik hem prestijimizi kurtaracaktık hem de ceza almadığımız için aklanacaktık. Bununla birlikte gidilecek Avrupa Kupası'ndan (uefa veya şl) gelir de elde edilecekti.
UEFA'nın, kişilere ne ceza verileceğini de açıklaması lazım, madem cezalar onandı!
F.Bahçe de resmi sitesinden CAS'a şikayet dilekçesini yarın yollayacağını açıklamış. Beşiktaş'tan da bu hamleyi bekliyorum; fakat kararın bundan sonra değişmeyeceğini düşünüyorum.
Hala Fenerbahçeli başkan yandaşları kendilerini kandırma peşinde.
Uefa yolu
Tahkim yolu
Cas yolu
Aihm yolu
Mars yolu
Uzay yolu
yok Yargıtay daha bitmedi ıvır zıvır
Yahu bu yönetim bu olayların sorumlusu, sorumlusu olduğu kadar olaylar karşısında bir şey de yapamıyor. Kulübün haklarını savunamıyor, olmuyor, olmuyor. Az şeref ve haysiyetleri olsa kulübü içine soktukları bu karanlık durumdan ötürü İstifa ederler ama 2 gün sonra yine TV'lerde boy gösterirler. "Biz bir konuşursak..." diye.
Yazık yemin yazık bu kulübe.
...
+1'in gitmesi CAS icin olumlu diyorlar.
İnce bir detay; ama keşke Schuster, sezon sonuna kadar kalsaydı takımın başında. Şimdi böyle şeylerle, Tayfur Efendi'nin gereksiz tapeleriyle falan uğraşmıyor olurduk.
Bu süreç burada bitmez. İşler daha da büyüyecek. UEFA ile TFF zıt kararlar verdi şimdi UEFA TFF'yi tüm kulüplerinizi Avrupa'ya almam diye 'nazik' bir tehdit edecek. TFF'nin burada 2 seçeneği olacak. Ya kararımızın arkasındayız diyecek ve Türkler Avrupa'dan çekilecek ya da tamam siz haklısınız deyip - puanda başlama cezası verilecek.
Last edited by Kaka Leite : 15.Temmuz.2013 at 22:27 Reason: Son kısım editlendi / Abartmayalım.
Şu yargıtay süreci de sonlansaydı artık. Kararın açıklanması ne zamana öngörülüyor, bilgisi olan var mı?
İnsanları hala kandırıyorlar. Cas'mış neymiş yazık ya. Tescillendi mi şimdi mahkemece?