Nihayet sonunda bir tane adam alabildiler.İhtiyacımız olan bir bölgeydi,hayırlı olsun.İnşallah beklentileri karşılar.Bir tane de stoper alabilirsek çok iyi olacak.
Nihayet sonunda bir tane adam alabildiler.İhtiyacımız olan bir bölgeydi,hayırlı olsun.İnşallah beklentileri karşılar.Bir tane de stoper alabilirsek çok iyi olacak.
So what?
Saike
Orta sahaya ilaç olur Jones , çok iyi transfer oldu cidden son anda.
Sene sonu sözleşmesi bitiyor olması lazım. Istanbul'a gelmiş zaten. Geçen sene bize karşı ilk maçta bayağı iyi oynamış ve golü de atmıştı yanlışım yoksa. Iyi transfer bence.
Ayrıca Cenk Tosunu'u da almış Beşiktaş bosman ile. Antep'li bir yönetici açıklamış.
Çünkü Atiba sağbekte oynayınca ortasahamız çok yumuşak kalıyor,ortasahada oynayınca sağbek aksıyor.Bu sorunu çözmek için ya sağbek alacaktık,ya da ortasaha.Makul bir ücret karşılığında alındığı söyleniyor,zaten böyle olmasaydı bizim yönetim almazdı.Bu yüzden Jones mantıklı bir transfer hamlesi. Gerçi alındı gibi konuşuyoruz ama Görkem'in dediği gibi pek emin olmamak lazım,her an pürüz çıktı haberleri çıkabilir.Stopere de Lescot'u alabilsek kağıt üzerinde ikinci yarıdaki yarış için hazır hale geliriz.
Cenk transferi içinse,güya profesyonel futbol ligi takımları yönetiyorlar bu yöneticiler ama hala şu amatör zihniyetten bir türlü uzaklaşamadılar.Ayrıca onu geç,zamanında bizi kazıkladıklarına saysınlar.Cenk ilk parladığı zaman alsak,yine aynı şekilde kazıklayacaklardı büyük ihtimal.İyi oldu bu transferin bedavaya gerçekleşecek olması,tabii eğer haber doğruysa.
Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Ocak.2014 at 01:56
So what?
Saike
bayağı iyi transfer böylece atiba da sağ bek oynayacak orada ki sıkıntıda giderilmiş oldu.
bu jones zirt pirt sakatlanir, biraz da agresiftir. bizim ligde cok kart gorur. cok caliskan ama teknigi sinirli bir defansif ortasaha. fizik olarak hizli ve kuvvetli, hava topunda etkili. umarim bu kisa zaman araliginda sakatlanmaz da maksimum faydalanir bjk.
Cenk'in Beşiktaş'lı olduğunu biliyordum şaşırtmadı transferi umarım sezon sonuna kadar yararlanır G.Antep
Yönetim iyi gizlemiş bu transferi
Jermaine Jones hayırlı olsun. Nihayet bir transfer yapabildik.Devamı da gelir inşallah (Lescott, Papiss Cisse vs...). Cenk Tosun için de İbrahim Kızıl boş konuşuyor. Futbolcunun sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Ayrıca, İsmail ve Tabata'da attığı kazıklara saysın beyimiz!
cenki kadro disi birakma gibi bir uyuzluk yapmaz umarim antep yonetimi. sergen buna izin vermez gerci
bu arada cenk bjk ile anlasti diye besiktasli olmasi gerekmiyor ki, amator oynamiyor bu adamlar. para kazaniyorlar.
Beşiktaş'la anlaştığı için değil de,küçüklükten gelen bir Beşiktaş taraftarlığı olduğu söyleniyor.Eskişehirsporlu Veysel için de söyleniyor bu.Fakat söylediğinde haklısın.Bunlar sonuçta profesyonel futbolcular.Çok önemli değil profesyonel olmadan önce hangi takımlı oldukları.Bunun en iyi örneği de Burak Yılmaz'dır herhalde.O da profesyonel olmadan önce Beşiktaş'lıymış.
Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Ocak.2014 at 05:01
So what?
Saike
Jones iyi transfer.Ernst etkisi yaratabilir.Hırslı ve mücadeleci yönü var ayrıca alman olmasından kaynaklanan disiplini.Hayırlı olsun.
Bu arada Jones İstanbul'a geldi.
![]()
So what?
Saike
Bizim orta sahada kesilecek son oyuncu Veli, yanına da Jones gelince Oğuzhan veya Fernandes'ten birisi yedek kalıcak.
Hayırlı olsun iyi diyebileceğimiz bir transfer, bence savunmaya takviyeyi de Almanya'dan veya soğuk ülkelerden / Danimarka-Finlandiya-Norveç \ tarzında biryelerden yapabiliriz.
Yalnız bizim takıma bir de yedek forvet lazım. Cenk işimizi görür mü bilmem, 2.Pektemek vakası da yaşatabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kesinlikle Kuzey Avrupa katılıyorum. Türk futbol yapısı için en uygunu. Çünkü sakatlanma riskleri yok, futbola başlaıkları yaşlarda hep kötü hava şartları ve zeminlerde başladılar bu yapı ülkemizde mevcut. Hem de güçlü oluyorlar. Pes etmiyorlar. Bizim lige böyle karakterli oyuncular lazım.
Jermaine jones bana göre Beşiktaş'a çok faydalı olacak. Hem hazır futbolcu hemde istikrarlı. Hayırlı olsun.
jones iyi transfer hayirli olsun
Dun iki yonetici almanyadaymis ve bu transfer bitmis. İki yonetici de italyadaymis su an. Oradanda bi stoper gelebilir.
İbrahim Kizilin aciklamalarinida sacmaligin daniskasi buldum. Neymis, eger anlasma saglandiysa kiyameti koparirmis. Ne yapacaksin ibrahim baskan? Cok merak ettim. Yillardir bizden kazandiginiz paranin haddi hesabi yok mehmetinde dedigi gibi. Asip kesecek misin ne yapacaksin![]()
FM Gazetesi
İbrahim Kızıl acayip saçmalamış
Jermaine Jones müthiş transfer bence.
Orta sahada winner karakterli, mücadeleci, oyuna isyan eden bir oyuncu.
Galatasaray'daki Melo gibi.
Zaten takımda tam süt çocukları doluydu çok güzel oldu transferi.
Bizim gibi Pascal Nouma'yla, Ali Eren Beşerler'le, İlhan Mansız'la, İbrahim Üzülmez'le büyüyen nesil çok sevecektir Jones'u.
Jones transferi ile beraber artık sahada yürüyen Fernandes abiyi görmeyiz inşallah. Jones-Veli-Oğuzhan orta sahası hem yaratıcı hemde mücadele edebilecek bir yapıda olur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Jones'in fiyatı, epey uygunmuş. 200 bin euro verip 2 yıllık imza attıracağız ve yıllık ücreti de 2 milyonun altında olacak, takımda kalırsa. Bu arada, Mangala için Porto ve M.City anlaştı haberleri çıktı; ancak Lescott için de G.Saray söylentileri var. Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacak, sadece lig için de aşırı lüks olur bence. Gerek yok yani böyle şeylere. İnşallah bizim yönetim de Lescott'u kaçırmaz elinden.
Porto City'nin teklifini kabul etti. Lescott formanın bir kolunu giydi diyebiliriz heralde![]()
Galatasaray kalabalık yapmasın,1 aydır bu adamı bekliyoruz.![]()
So what?
Saike
Bizim talip olduğumuzu sanmıyorum. Ya basın uydurmasıdır, ya da menajerinin fiyat yükseltme politikasıdır. Şampiyonlar Ligi'nde kullanamayacağımız bir stopere ihtiyacımız yok.
Beşiktaş Lescott'ı da getirirse ara transferi minimum maliyetle kapatıp eksik bölgelerini tamamlamış olacak.