Yahu kim gelirse gelsin bence başarılı olamaz takımı tanıyacakta kimin ne yaptıgını antrenmanlarda görecekte, sinerji oluşturacakta, taraftarın sevgilisi olacakta, takımı ateşleyecekte.. Yok öyle bir adam.
Yahu kim gelirse gelsin bence başarılı olamaz takımı tanıyacakta kimin ne yaptıgını antrenmanlarda görecekte, sinerji oluşturacakta, taraftarın sevgilisi olacakta, takımı ateşleyecekte.. Yok öyle bir adam.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
var iste bielsa tam aradigimiz adam![]()
bana göre en mantıklı iki isim var
mustafa denizli şenol güneş
şu aşamada bu isimlerden başka kim gelirse gelsin sonu uçurum olur
Caner'i orada ilk o oynatmadı, Caner Fenerbahçe'de sol bek oynadı ve başarılı oldu, sonra milli takımda oynadı. zaten başkasını da oynatamazdı. Caner'in yedeği Hasan vardı. Hasan'ı seçse sıkıntı olurdu. yani kim olsa aynı şeyi yapacaktı.milli takımda ilk 2 maçta caneri sol beke çekip hücumcu bir oyun oynaması
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Caner Erkin 26 Mayıs 2006'da Türkiye-Gana maçında sol bek oynayarak milli oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Caner'in sol bekte bu sezon başarılı oldu. Yoksa defalarca denendi zaten. Galatasaray'da da milli takımda da Fenerbahçe'de de sol bekte oynadığı oldu. ama onu o mevkide başarılı kılan daha önce milli takımda da beraber çalıştığı hocası Ersun Yanal.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Türkiye'de takımını şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkaran adam kovulur. Hele öylesine kolay bir turu geçemezse kesinlikle kovulur! Bu kural böyledir.
Bknz: Lucescu, Fatih Terim, Zico...
Caner Fenerbahçe'de oynamadan önce CSKA'ya ve Galatasaray'a sol bek olarak transfer oldu zaten ben onu diyorum.Fenerbahçe'de başarılı olduğu yok yani,Fenerbahçe'de sol açık denendi sayısız kez,tabi sol bek olarak bir çok formsuz maçı da oldu orası ayrı.
Caner'in asıl mevkiisi sol aciktir. Bu sezon kendini solbek pozisyonunda gelistirdigi icin Milli takimda da solbek oynamaya basladi. Bu kadar kıtlık varken bile Milli takim icin dusunulmuyordu, bunun sebebi aslen sol acik olmasi.
Hem sol açık,hem sol bek deyip kapatalım mevzuyu,boş yere uzayacak.
http://amkspor.com/2013/09/26/bir-te...n-dedi-197361/
Candan Erçetin'i de kendilerine benzetmiş reziller.
bence gs rafa benitezi zorluyor ama gelirmi muamma
Rafa Benitez,Napoli ile hayatının ve Napoli'nin en iyi başlangıcını yapmış bulunmakta.Uzun zamandan sonra Liverpool'u saymıyorum kendini bulacağı takımı buldu.Heynckes gelir de Rafa gelmez.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Valla Klopp deseler Rafa'dan daha kolay derim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
canerin asıl mevkisi sol bek diyenler, fm2007 fm2008de falan amlc olduğunu da mı hatırlamıyorlar![]()
noktasina virgulune kadar dogru.. ah hoca ahh..
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1311002
bir defa terim'i gondermek isteyen adam terim'in onune 2 senelik ek mukavele neden koysun?
terim'i gondermek isteyen adam, daha bundan bir kac hafta once milyonlarca euro harcayip neden terim'in istedigi bruma'yi alsin? kulup zaten madden zor durumda..
adam geldigi gun, "basari basari basari" demis.. bu basari da terim ile gelmekteyken, buna neden comak soksun.. adam terim'i once getirip sonra gondermeyi vaad etmemis ki... bunlari birbirine karistirmamak lazim... illa ki komplo turetmenin bir manasi yok..
terim'in gidis sureci milli takim ile flortunun sonucu baslamistir..
Edit : adam çok doğru demiş
Güzel bi yazı tabi ama benim bildiğim Terim Galatasaray'ı bırakmazdı 1'er yıl istiyordur belki Aysal 2 yıl diye diretti ama Terim'in Milli takımla anlaşmasından sonra böyle bir şey olacağı da çok belliydi ya bizden gidecekti ya Milli takımdan yolu açık olsun artık olan oldu biz hep onun arkasındayız umarım ileride Avrupa'ya gider.
Kurallara aykırı mı bilmiyorum, eğer aykırı ise kaldırılır bu mesajım zaten ancak inci sözlük'te yer alan derin galatasarayı anlatıyorum yazısınını okuyun(google'a anahtar kelimeler olarak inci sözlük derin galatasaray yazınca geliyor zaten;tavsiyem sadece ilk post'un yazarının tüm postlarını okuyacak şekilde okumanız yönünde)
Link vermeme sebebim link bile küfürlü.
Bu yazıyı okurken yazıların yazıldığı tarih'e dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
Tamamını okumadım çünkü gerçekten uzun ancak şu ana kadar okuduklarım beni bazı şeyleri tekrar düşünmeye sevk etti.
Ufak bir not; ilk sayfalarda Dexer, Dexer falan geçiyor, Dexer başbakanın bu sözlükteki kod adı imiş...
ne varmis sözlükte yazsaydin bizde bilseydik acip illa orayami girelim simdi![]()
Bielsa neden hiç gündeme gelmiyor ? Bielsa boşta olan hocalar icinde bize en uygunu.
bence yabanci hoca adaylarindan heynckes haric digerleri fiyasko olur Mancini felan hoca degil City nin o kadrosunu kime versen zaten sampiyonluga oynamak zorunda... gerci heynckes de gelse bu sene ligde sampiyonluk oldukca zor gs icin bari avrupada ilerlere götürür o en azindan.. birde canerin asil mevkisi manisada oynarken forvet arkasiydi sonra canerden sol acik yaptilar simdide sol bek yaptilarzaten hep böyle degilmidir sag bekten sol bek stoperden ön Libero ön liberodan stoper yaratan bir milletiz biz..