Stoper sorunu yaşarken gönderilmemesi gereken bir adam aslında Yobo ama yabancıyı ayarlayamıyorlar zannediyorum. Ben olsam Yobo'yu tutup Kadlec'i gönderirdim.
Stoper sorunu yaşarken gönderilmemesi gereken bir adam aslında Yobo ama yabancıyı ayarlayamıyorlar zannediyorum. Ben olsam Yobo'yu tutup Kadlec'i gönderirdim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Stoper sorunumuz yok bence. Bekir maşallah çok iyi. Egemenin sürekli sakatlanıyor olması ona yaradı. Egemenin Bekir'den formayı alması zor artık. Kadlec de Alves'ten kötü stoper değil. Bu sezon en önemli transferimiz Alves'ten kurtulmak olmalıydı. Pozisyon almayı bilmeyen stoper olamaz. Yobo ise yaşlanınca hızını ve cevikliğini kaybetti. Kadlec bence net daha iyi. 6-2-1 in 1'inde hücum oyuncusu bulundurmak kanat bulundurmaktan daha iyi bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yobo dayı gitmiş, hayırlısı olsun. En başından bonservisi alınmaması gereken birisiydi, sırf 2 yıl bizde oynadı diye o yaştaki adamı aldık ve sonuç ortada. Umarım şu yaşlı stoper takıntımızdan kurtuluruz.
Dün maç stoper sorunumuzu tekrar göz önüne getirdi. Kadlec stoper değil kardeşim zorlamanın lüzumu yok. Attığı golle alakalı değil o insanlık hali sokuverdi kafasını. Maçın genelinde döküldü,karşısında biraz pırpır ya da güçlü oyuncu olduğunda vasat altı bir adam oluveriyor. "Uzun boylu ayağı iyi hadi stoper yapalım" olmuyor maalesef.
Bekir zaten saatli bomba, 2 kere iyi oynarsa 5 kez kötü oynar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aziz Yıldırım PassoLig'e geçmememizin sebebini HaberTürk'e açıklamış. PassoLig için toplantıda 5M TL harcamaya yapacağız, size 20M TL yıllık vereceğiz demişler. Aziz Yıldırım da o 5M TL'lik harcamayı biz yaparız; siz 20M TL'yi yıllık verin, 10 yıllık anlaşma yapalım. Kredi kartı ve benzer hizmetleri almıyoruz, sadece kart olacak. Bileti biz satarız ya da Biletix. Aksi durumda paranızı istemiyoruz demiş. Bir sonraki toplantıda 1.8M TL yıllık önermişler. Aziz Yıldırım da bu şartlarda asla kabul edemeyiz demiş.
Fenerbahçe bugünkü sistemine zaten 18M TL kazanıyormuş. Garanti ile anlaşmasının bozulmasını istemişler. Aziz Yıldırım kabul etmemiş, rantınıza hayır demiş.
Fenerbahçe yakında belli ki e-bilet sistemine geçecek ama kendi sistemi ile. Fenerbahçe Kart zorunlu olacak ve kartlar e-bilet sistemine göre yenilecek. Karttaki bilgiler e-bilet sistemine gönderilir. Geliri 2 katına da çıkabilir bu işlem. Kartı olmayan maça gidebilmek için kart alacak çünkü. Altyapı çalışmaları süreyi uzatacak belli ki. İlk devrede gelişme beklememek lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ahahahaha Aziz Yıldırım yine formunda beyler![]()
Ne güzel açıklamalar yapmış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İFM haberlerini de avukat yalanlamış
cok iyi ya![]()
![]()
Komik olan bir şey yok. Tüzük olmadan 1 Milyon üye yapılması imkansız. Tüzük yapıldı ama tüzükle yetkilendirilen üye alımı için gerekli olan ofisler henüz açılmadı.
1 milyon üye ütopik değil. Üyelik ücreti düşük ve alım için referans kalkıyor.
Gülünecek bir şey yok. Gayet mantıklı açıklamalar. Daha önce bilgilendirmeliydi. Fenerbahçe'ye verilen 200 bin TL'lik hukuksuz ceza sırf PassoLig'e geçmediği için. Maç başı tazminatı 100 bin TL çünkü.
Keşke Aziz Yıldırım kadar dik dursaydı Ünal Aysal, Galatasaray da biat etmeseydi.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bir kulübün üyesi olmak için üye referansı gerekir. Ayrıca başvurunun onaylanması gerekir. Şu anda o kadar zor ki, imkansıza yakın gibi. Üye olmak isteyen o kadar çok insan var ki, hayal bile edemezsiniz. Belirli bir bütçenin üzerindeki insana hitap ediyor zaten. Dünyada da bir çok insan var. Bir yılda olacak değil ama zamanla istenen rakama ulaşılacak. Ütopik bir şey değil. Kulüpte uzun vadede başkan olmanın bile yolunu açıyor.
1923'te 12 milyonluk ülke, 2014'te 76 milyon oldu. Bu işler zamanla olur. Aziz Yıldırım dememiş ki kısa zamanda yapacağız bu işleri diye. Kulübü seven 1 milyon insanı zamanla bulmak zor değil. Çok yüksek bedellerden bahsedilmiyor. Zamanla trend haline gelecek. Parti üyeliği gibidir bu işler. Her sezon forma alan adamın mantığı da aynıdır. Bağıştan bahsedilmiyor burada.
ps. (giriş ücreti 2000 TL, yıllık 100 TL aidat)
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şuanki mevcut üyeler ile Aziz Yıldırım'ın bahsettiği 1 milyon üye farklı statüler. 15 bin değil yani şuan Aziz Yıldırım'ın bahsettiği üye sayısı aslında sıfır.
Belirli miktar parayı ödeyen herkes kulübe üye olacak. Ama bu üyelerin seçimlerde vs direkt oy hakkı olmayacak. Bu 1 milyon üye seçimlerde kendilerini temsil etmesi için belirli sayıdaki üyeyi seçecek. Onlar seçimlerde oy kullanacak. Yani bir milyon üye seçileni değil seçmeni seçecek.
Komik olan bir durum yok. Biz yaparız bunu, birkaç yıla kalmaz siz de yaparsınız![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2 tip üyelik var. 10 bin TL ödeyerek üye olanlar doğrudan seçimde oy kullanabilecek. 2 bin TL ile üye olanlar bölgesindeki seçmen olacak delegeyi seçecek (toplam 10 bin yeni delege olacak bu seçimler ile). İleride yapılması beklenen değişiklik, belirli bir süreyi geçen üyenin doğrudan oy kullanma hakkı kazanması.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
FB Kart sayısını dikkate alın, o zaman 1 milyon komik mi geliyor görürsünüz, ulaşması zor bir hedef değil, sadece mevcut delegelerin haklarıyla yenilerin uyumu için tüzükte adil bir değişiklik şart, kimse mağdur olmamalı.
"YÜCE ATATÜRK"
2 yıl mı en fazla 1 yılda 1 milyon olur
Her forma alana bir tane kakalasan tamam işte![]()
Genel kurulu üyeliğiyse bahsedilen o sayı çok zor. Ben kulübe normal üye diye biliyorum.
Bir kaç yıl önce ekonomik durumum o zamanlar iyi olduğundan genel kurul üyeliği için uğraştım. 2 referans isteniyor hali hazırda genel kurul üyesi olan. Beni iyi tanıyan bir kişi vardı, ikinci kişiyi de o buldu. Yalnız kulüp ikinci kişinin beni iyi tanımadığını bir şekilde çözdü ve başvuruyu reddetti. Kast edilen üye tipi o olsa sanırım her parayı vereni alırlar.
Cengiz abi ben Melo hakkındaki açıklamalarından bahsettim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaşlar komik olan 1 Milyon üyeye yaklaşmış gibi söylemesi daha 15 bin oysa ki. Hedefimiz 1 milyon dese kimse sesini çıkarmaz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Komik olan bir şey yok ortada. 1 milyon yaklaştık derken daha alım süreci bile başlamamış olması apaçık niyeti gösteriyor. Bahane arıyorsunuz. Hedefe yaklaşmış olmak için gerekli olan ilk adımı atmaktır. Gerisi sonra deneyim kazanarak zamanla halledilir.
Buraya bir çok Ünal Aysal potu koyarım. Sonrası çok karışır. Bahane aramayalım. Niyetinizi göremeyecek kadar kör olduğumu sanmıyorum.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Özgür bahsettiği üye alımı yok henüz. Sıfır yani 15 bin değil. Evet Fenerbahçe cok yaklaştı. Mesela yavaş yavaş illerdeki dernekler Fenerbahçe'nin birer şubesi oluyor. Kulubün resmi yerleri haline geliyor. Üye alımları oradan yapılacak. Dün Antalya fenerbahçeliler derneği şube haline geldi. Bundan önemlisi tüzük değişti. Önlerinde bir engel kalmadı. O yüzden fenerbahce 1 milyon üyeye cok yakın.
ben biraktim tartismayi sizde birakin. gsliler![]()
Tartışılacak bir durum yok aslında, sadece anlamak işinize gelmiyor. gsliler
Daha önce belirttim, FB Kart alır gibi yapmak istiyor Aziz Yıldırım üyeliği ama işte bu tzüğü değiştirecek olan da o 15.000 üye. Onlar da kendi statülerini kaybetmek istemiyorlar çünkü bu sistem devreye girdiğinde ödenecek para, şu anda ödenen paradan hayli az olacak. Diğer yandan seçimler kısmı var, bunların hem yasalara hem de tüzüğe uygun şekilde, adil şekilde düzenlenmesi.
Yani yeni bir tüzükle yeni bir üyelik sistemiyle hedef 1 milyon üyeli bir kulüp olmak, yukarıda yazılmıştı, siyasi partiler gibi bir nevi.
300.000'den fazla FB Kart üyesi var, 1.000.000 olabilir mi, bu bir hedeftir, bir iddiadır bekleyip görmek lazım. 15.000 diyerek gülmeye gerek yok, mevcut sistem ayrı, düşünülen sistem ayrı çünkü.
"YÜCE ATATÜRK"
Yahu adam anlatırken hata yapmış, konuyu ayrıntılı bilmeyen ve adamın beynindekileri okuyamayan birine de komik gelmiş. Genel olarak da gülenler olmuş konuya. Siz ayrıntılı olarak konuyu bildiğiniz için haklısınız, size komik gelmemiş olabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
Egemen'in kesin bir dönüş tarihi var mı yoksa sakatlığın ucu açık mı biliyor musunuz?