Sayfa 434 / 439 İlkİlk ... 334384424432433434435436 ... SonSon
12,991 ile 13,020 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

1. Default

ya madem denıyor kı
    santa cruz icin 11 mılyon eruo falan verıomusuz
    bu kadar para varsa
    gomis i alsınlar işte

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Batuhan İstanbul spor'a forma garantisi alınarak gönderilirse kendini iyi geliştirir.İleride ondan çok yararlanacağız.Daha geride Muhammet'de var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ORDUSPOR COŞTU BİR KERE

Fenerbahçeli M.Hanefi'nin işini büyük ölçüde bitirdiler...

HEDEF SÜPER LİG

Orduspor'da transfer taarruzu sürüyor. Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Mor-Beyazlılar kadrosuna kaleliteli isimleri katmaya devam ediyor. Mor-Beyazlılar en son uzun süredir transfer gündeminde yer alan Fenerbahçeli Mahmut Hanefi?nin işini büyük ölçüde bitirdi.

OYUNCUDA SORUN YOK

Tecrübeli futbolcuyla yapılan görüşmede her konuda anlaşmaya varılırken Fenerbahçe ile aradaki küçük pürüzleri halletmeye çalışıyor. Mahmut Hanefi?nin bonservisi için Fenerbahçe kendi alt yapısına 300 bin $ istediğini yönetimin bu fiyatı alta çekip imzayı attıracağı bildirildi.

KAYNAK:KARADENİZ GAZATESİ

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Dün Gs tv de konustular tanburacı falan dediki büyük ihtimal secimlerin bitmesini bekliyorlar dedi cünkü dolar fiyatların falan degişme olabilirmişi hele secim bir olsun sonra ekonomiye bakacaklarmıs........Mantıklı davranıyorlar secimden sonra ne olacagı belli degil....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Demirören: Golcünün kralını alacağız

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin. Dünya çapında bir golcü ve bir de savunmacı alacağız" müjdesini verdi.

Mandelli bombası

Stoper arayışlarını sürdüren Kartal, İtalyan takımı Chievo'nun oyuncusu Davide Mandelli'yi getiriyor.

Beşiktaş İtalya'da geçtiğimiz sezon küme düşen Chievo takımının stoperi tecrübeli yıldız Davide Mandelli ile prensipte anlaştı. Takımına 1.5 milyon euro bonservis bedelinde anlaşan siyah- beyazlı kulüp futbolcuyla da yıllık 800 bin euro karşılığında prensip anlaşmasına vardı. Ertuğrul Sağlam'a bu ismi öneren siyah beyazlı yönetim
    takım ikinci lige düşmesine rağmen bütün maçlarda yüksek performas sergilemesi nedeniyle onay verdi.

SAĞLAM REDDETTİ

Dün akşam saat 01.00'e kadar karşılıklı yazışmalar yapıldı ve geç saatlerde prensipte anlaşma sağlandı. 1977 doğumlu olan Mandelli 190 boyunda ve 80 kilo. Özellikle hava toplarında çok etkili olan futbolcu, tam bir istikrar abidesi. Öte yandan Sağlam'ın yönetimin gündeminde olan Real Madrid'de forma giyen Pavon'u reddettiği öğrenildi.

Fatih DOĞAN

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim ErtuğruL hoca da kimseyi beğenmiyor maşaLLah
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Neşe,uyum sorununu atLatma kendine güven futboLcu için çok önemLi etkenLer.Ben zaten geçen yıL devidin nasıL böyLe düşük performans gösterdiğine şaşmıştım.Bu yıL hakikaten çok farkLı oLucak.Ama umarım ki o kadar da iyi oLmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Golcünü kralı kafamda biraz soru işareti var

Galatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
    Unakıtan'dan Hakan açıklaması!

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, oğlu Abdullah Unakıtan'ın Hakan Şükür'e Eskişehirspor'a transfer teklif ettiği'' yönündeki iddialara, ''Tamamen uydurma'' dedi.
    Bakan Unakıtan, oğlu Abdullah Unakıtan'ın Hakan Şükür ile görüşmediğini belirterek, şöyle konuştu:
    ''Onlar birbirlerini tanımazlar bile. Bırak Abdullah'ı ben bile kendisini televizyondan, futbol dünyasından tanırım. Televizyonlardan seyrediyorum. Şimdiye kadar hiç bir araya gelmedik. Bunlar tamamen uydurma. Böyle bir şey söz konusu değildir.''
    Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu da, ''Böyle bir transfer görüşmesi yok, transfer de yok. İddia edildiği gibi bir paramız da yok. Görüldüğü kadar zengin bir kulüp değiliz. Bundan haberim olur olmaz Bakan Unakıtan'ı aradım. Bakanımız da (Benim de haberim yok) dedi. Hakan Şükür'ün ne işi var Eskişehirspor'da'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA20.07.2007document.write('');

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Paco kardes bunla iligili zaten konu var konunun acılmasına da gerek yoktu gerci.......

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Niye soru işareti oLuşturdur emrah sende bu cümLe ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mandelli'yi tanıyan biri var mı? Acaba nasıl bir oyuncu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adını ilk defa duydm fm de de hiç karşıma çkmadı..ama iyi bi oyncu olmasa ilgilenmezdi ztn BJk

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah iyi bir oyuncudur.Çok merak ediyorum gelecek 2 yabancıyı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

forvete cole gelirse taraftar coşar potansiyeli yüksek bi oyncu bikaç sezon önce birmingham da oynarken 18 gol atma başarısı göstermişti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Davide Mandelli

28/06/1977
    kg 83
    m 1,90
    defence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

30 yaşındaymış.Boyuda uzun.Acaba oyun tarzı nasıl?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

klasik italyan savunmacı uzun boy saglam vücud..

bence iyi bi adama benzyo hadi bakalm

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zaten Chievo küme düştü..Anlaşırlarsa kulüple alırlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Niye soru işareti oLuşturdur emrah sende bu cümLe ?
    Ne bilim Golcünün kralı diyor ya baskan adaylara bakınca ben pek öyle düsünümüyorum..........

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ne bilim Golcünün kralı diyor ya baskan adaylara bakınca ben pek öyle düsünümüyorum..........
    Cesar Delgado,Santa Cruz,Vassell ve Cole kalitesiz oyuncular değil ama kralı derken biraz abartmışİnşallah dediği gibi kralını alır

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dün izledim, idmanda çok taklitler yapıyordu ve takımın neşe kaynağıydı. Sonra dünkü maçta da yedek kulübesinde Carlos ile herkesi güldürmüşler. Ha oynayacağı oyunla ne alaksı var derseniz, bence alakalı, bu kadar neşeli olduğuna göre kafasında ayrılma gibi bir düşünce yok, motive olmuş ve iyi hazırlanıyor.

Geçen sene çok hata yaptı, doğrudur ama bu sezon benim de içimde farklı bir Deivid izleyecekmişiz gibi bir his var. İnşallah faydalı işler yapar ve taraftarı çıldırtmaz.
    Deivid taraftarın karşısına çıktığında da aynı rahatlığı gösterebilirse başarılı olabilir ama geçen seneki tepkiler ve bu seneye taşınan güvensizlik nedeniyle en ufak hatasında üzerine baskı yüklenecektir ben deivid'in başarılı olacağını hiç sanmıyorum.

Daha önce taraftar tepkisi ile bir maçta yollanan Enke örneği varken yönetim'in hala Deivid'i takımda tutması garip geliyor açıkcası

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Paco kardes bunla iligili zaten konu var konunun acılmasına da gerek yoktu gerci.......
    Ben konu acmadim ki .....

Burasi transfer topicigi burda olmuyacakda nerde olacak konu hayret yani .... Bence baska yerde acildiysa ona gerek yok ...

Celal Kolot, "6 yabancıyı doğru buluyoruz, bu yüzden de +1'i kullanmayacağız." demişti. Şimdi de Demirören 2 yabancı alacağız diyor. Neden bir yöneticiyle diğer yöneticinin dediklerini birbirini tutmuyor?

Bir de Ertuğrul Sağlam Gökhan Zan'a güvenmediğini, bu yüzden de stoper istediğini söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Teknik Heyetin Gönderilmesini İstediği Futbolcular

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ,Teknik Direktörümüz Metin DİYADİN´in yönetime verdiği liste içerisindeki futbolcuları açıklarken ´´Takımımızın 1.etap hazırlık çalışmalarını yaptığı Bolu Gerede kampı bugün son bulmuştur.

Teknik Heyetimizin,Yönetim Kuruluna verdiği raporda şu futbolcular yer almaktadır.Ulaş MEYAN,Bülent KARABAĞ Vedat AŞKAN,Çağrı ÇİFTÇİ,Yılmaz SAZAK ,Emrah SARI ,Uğur BALIKÇI,Taylan OZAN,Ali Fırat HORASAN ve Harun YILDIZ .Kendilerine futbol hayatlarında başarılar dileriz´´ diye konuştu.

Kaynak: Eskisehirspor.org

Vedat ve Ulaş gideceği için üzülüyorum diğerleri zaten yeni profesyonel oldu
    I'm back...

Deivid de Souza'nın menajeri İstanbul'da

Fenerbahçe Avusturya kampını sürdürürken, İstanbul'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Gönderileceği dedikoduları gündemden inmeyen Deivid de Souza'nın menajeri Juan Figer'in yardımcısı Christian dün İstanbul'a geldi ve sarı-lacivertli yöneticilerle Brezilyalı futbolcu ile ilgili görüşme yaptı.

Transfer çalışmalarını sürdüren başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Zico ile devamlı görüştükleri ve Sparta Prag maçında biraraya gelerek, konuyu sonuca bağlayacakları öğrenildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin Figer'in yardımcısı Christian'dan stoper, ön libero ve sağ kanat için oyuncu isteyeceği de öğrenildi.

VATAN

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Celal Kolot, "6 yabancıyı doğru buluyoruz, bu yüzden de +1'i kullanmayacağız." demişti. Şimdi de Demirören 2 yabancı alacağız diyor. Neden bir yöneticiyle diğer yöneticinin dediklerini birbirini tutmuyor?

Bir de Ertuğrul Sağlam Gökhan Zan'a güvenmediğini, bu yüzden de stoper istediğini söylemiş.
    Celal Kolot sonradan başka bir açıklama yaptı +1 hakkımız kullanacağımız yönünde.Ayrıca Ertuğrul hocanın güvenmemesinin sebebi daha çok sık sık sakatlanmasından kaynaklanıyordur

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim kLüpLerimizde kimsenin bir dediğini diğeri zaten aynı şekiLde söyLemiyor.Bütün kLüpLerde aynı bu oLay.Çok düşündürücü bir durum.Ama biz iki yabancı daha aLıcaz orası kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

V.Manisa Reinaldo'yu gönderdi

Vestel Manisaspor'un Kızılcahamam kampı bugün sona ererken, siyah-beyazlılar geçen sezon devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Reinaldo'yu eski kulübü Botafogo'ya verdi.

Brezilyalı futbolcunun ilk 6 ay kiralık oynadıktan sonra bonservisini de alacağı bildirildi. Teknik kadronun talebi doğrultusunda forvet arayışını sürdüren yönetimin Galatasaraylı Necati ve Hasan Kabze ile Kayserisporlu Lazarov'la ilgilendiği kaydedildi. Bu arada Kızılcahamam kampından ayrılarak oy kullanacakları illere dağılan futbolcuların pazartesi günü toplanarak ikinci etap kamp için Kocaeli Kartepe'ye gidecekleri belirtildi. Kenan'ı Adana Demirspor'a veren, Yunus için Diyarbakır ve Sakarya ile pazarlık yapan yönetimin Eren, Erman, Tuncay, Hikmet, Akif ve Ahmet ile Serkan Akın'ı tecrübe kazanmaları için kiralık vereceği açıklandı. Manisaspor, Kartepe'de 24 Temmuz'da Denizlispor, 26 Temmuz'da Kayserispor'la oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Valla Egemen ilk başta öyle dedi ama Ertuğrul hoca 2 yabancı transferi istiyince sözünden dönmüş oldu. Beşiktaş'ın menfaatlerinden daha mı önemli canım Kolot'un sözleri?
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri