Bu da Bizden Olsun Bari
Bu da Bizden Olsun Bari
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
900M€ çok Liverpool için bence ama 450M€ az mAyg bence 600-700'de anlaşıp satar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İngiltere'nin en çok kupa kazanan , dünyada en fazla 2-3 takımın sahip olduğu bir mazisi olan ve dünyanın en çok tanınan bir takımlarından biri olan L'pool için söylediğin fiyattan çok daha yükseği verilecektir merak etme Aygün. Man City ile filan karıştırdın heralde L'pool'u =)
Konuya +18 sınırı getirmek lazım![]()
Ahanda beklenen an geldi Konuya Türkiyede dahil olduBence konunun bir an önce kilitlenmesi lazım yoksa kan çıkar
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Edit: Yarısı etmez derken yarı fiyatı da az kalır anlamında söylemiştim![]()
Hahahaha konu aştıkça aşmış bu konunun sonu nereye varır düşünmek istemiyorum![]()
Bunun üzerine sahalarda sürekli görmek istediğimiz hareketler yorumunu yaptık mı tamamdır
Bu adet tam olarak o ülkelerde yoktur, ama o ülkelerde seni öpebilirim olayı vardır bizde de olduğu gib,demek ki yurtdışında biri derse seni öpebilirim diye,tabanları yağlayacaksın
Bu adetin direkt olduğu ülke Rusya'dır.
Adamlarda haklı tüm sahanın etrafında erkek var,ya bundan sonra futbol takımları karma olsun ve öpecek biri olsun yeri geldiğinde,ya da teknik ekip biraz bayanlaşsın![]()
Ayrıca bunlar sahada böyleyse soyunma odasında kim bilir nasıl ...![]()
Vay arkadaş günümüz futbolu eskisi gibi değil derler bir de.. Baksanıza Maradona bile işi pişirmişayrıca burası Turksportal değil mi yanlış mı girdim ben girerken yaş falan da sormadı nayişeyidi =D
azından mı öpmüş?
tövbe yarabii![]()
Sadece Gerrard'ın 500 milyon avro olacağını düşünürsek çok rahat bu kadar eder.
World Kart geçerli mi, bilgisi olan var mı?![]()
tamam üstüne 300 ü ben veririm alalım şu liverpoolu
Abramovic alsin yegenine felan devreder![]()
Tarftarlar aralarında para toplayıp alsa ne güzel olur =) Şahsen benden bi 50 Euro çalışır![]()
![]()
Manchester City, İspanyol golcü için kesenin ağzını fazlasıyla açtı.
Manchester City, sezon sonunda Liverpool'dan ayrılmayı düşündüğü iddia edilen Fernando Torres için 70 milyon avro civarında bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
The Daily Star gazetesinin haberine göre Man. City'nin sahibi olan Sheikh Mansur, sezon sonunda transfer bütçesi olarak 165 milyon avro olarak belirledi.
Transfer listesinin en başına Torres'i koyan İngiliz ekibinin ilgilendiği diğer adaylar arasında ise Cesc Fabregas, Zlatan Ibrahimovic ve Jerome Boateng'in isimleri geçiyor.
Liverpool'un önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi durumunda kulüpten ayrılmasına kesin bakılan İspanyol yıldızın, Manchester City'nin teklife sıcak bakabileceği öğrenildi.
Ligin bitimine dört maçta kala Man. City, dördüncü Tottenham'ın iki puan arkasında yer alıyor.
ellerinde var elli tane forvet hala forvet almaya uraşıyorlar.
Beni de al City. 70 bin Euro'ya fitim.![]()
Umarım doğrudur umarım satarız. 70 milyona neler alınır yahu . Dzeko, Lavezzi, Gignac ohooo artan paraylada iyi bir sol açık bi de ön libero tadından yenmez vallahi =)
İyi para cidden...Ama bende borçlara gideceğini düşünüyorum...
Torres'i satması Liverpool için intihar olur