Ünal Aysal'ın saçmalıkları, Yıldırım Demirören'in suçu yok. Milli maçlar bittikten sonra teklif etseydi ne olacaktı yani? Acelesi mi vardı sözleşmenin? Mayıs ayına kadar vakit var. Ayrıca yabancı bir antrenör de değil sonuçta Fatih Terim yani, adamın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Maçlar bitince teklif edilseydi kabul ederdi bence ama Ünal Aysal'ın tavrını beğenmedi sanırım.

Alıntılı Yanıtla

Ben Fatih Terim'i çok seviyorum fakat ortada bir gerçek var; milli takımla GS arasındaki git gelleri sürekli medyada ve futbol takımı sahaya odaklanamıyor.Antalyaspor ve Real Madrid maçı bunun en güzel örneği. Gerçek Fatih Hoca'lı Gs 3-0 bile olsa maçtan kopmazken Antalya maçında 1-0'da maçtan koptular,R.Madrid maçında motivasyon sıfırdı ve 2 defans hatasıyla yenen 2 golden sonra takım maçı bıraktı. Fatih Terim Galatasaray'da kalmak istiyorsa çıkıp "Arkadaş ben sene sonu imzayı atacagım,mili takımı düşünmüyorum" diyecek ve bu tartışmaları bitirecekti. Lig başladığından beri tüm spor programlarında Gs konusu açıldığında muhabbet milli takımla bir arada gidiyordu. FT GS için çok iyi bir çalıştırıcıdır ama Ünal Aysal aynı yönetim için seçtiği kişiler gibi daha profesyonel hareket eden,duygusallıktan uzak bir antrenör bulacaktır.Ben bıktım artık gaz ile maç kazanmaktan.Elimizde sneijder,drogba,melo,muslera ve bruma gibi yabancılar varken çok daha iyi bir futbol oynayabilir bu takım. yeterki kendini sahaya versin