Sayfa 435 / 578 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
13,021 ile 13,050 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hoca hazırdır elbet,yarın öbür gün açıklanır.İş adamı Ünal Bey hazırlamıştır İmparator'un alternatifini.

Tercih olarak kötü tercih yapacağını sanmam ancak İmparator'u göndererek benim gözümde ki bütün değerini,yaptığı bütün iyi şeyleri yok etti bir anda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Adnan Öztürk Ali Dürrüstten biri başkan olsa keşke

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seçim olucak illaki seneye keske ali durust yada albayrak baskan olsa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada bu olayda tek üzüldüğüm şey Scott ve Taffarel'in gitmesi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ali Dürüst'ün vakti geldi bence,hoş o gelse bile İmparator geri gelir mi bilmem ancak Ünal Aysal gitsin de Mehmet Helvacı tilkisine bile razıyım.Hocayı yollamayacaktı,yapmayacaktı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Anlamadığım bir şey var. Fatih hoca şu an başarıyı sağlayamadığı için mi gitti ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2 Yıllık sözleşmeyi kabul etmediği için gitti.Ünal Aysal benim gözümde bitmiştir şu yaptığıyla.İstediği kadar başarılı olsun Terim ile yolları böyle zor bir dönemde ayırarak büyük ayıp etmiştir.

Italyadayim sirf sunun icin girdim. Adami yediler bu yonetim ego dolu o yuzden basarisiz gunler yakindir.
    Last edited by di canio : 25.Eylül.2013 at 14:21 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kızsam da, kırılsam da, şimdiden özledim.

http://www.rerererarara.net/

Galiba futbol izlemeye, takip etmeye ara vereceğim, istek heves hiç birşey kalmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Çoğu kulüp çıkarlarını düşünür. Finansa uygun sözleşmeler, imzalar harmanlanır toplanır değerlendirilir sonuçlandırılır. Kulüp en uygun sözleşmeyi sunar. Hoca kabul eder etmez saygı duyulur ama bu da Fatih Terim'in bağımlılığını gösteren bir olaydır. Bir daha bir Galatasaray'lı olarak bu hocayı bu kulüpte görmek istemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Denizli diyorlar allah korusun insallah boyle birsey olmaz benim adayim kesinlikle bielsa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Denizli diyorlar allah korusun insallah boyle birsey olmaz benim adayim kesinlikle bielsa..
    Bielsa ile sene başı bizimkiler de konuşmuştu, Türkiye'ye gelmek istemediğini söylemişti. Ancak tabi ki futbolda para konuşur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Öncelikle hocanın bir tercih yapması gerekiyordu ve 2 yıllık sözleşmeyi reddedişi bu tercihini açıklayan bir şeydi.
    Ancak bu kulübün efsanesi durumuna gelmiş Fatih Terim yaka paça gönderilecek bir adam değildir. Her daim "kurumsallıktan" dem vuran yönetim adeta çırağını kovan mahalle bakkalı gibi davranmıştır.

En mantıklı teknik direktör adayım ise Marcelo Bielsa. Umarım yönetim bu konuda bari doğru seçimi yapar.

Nesil
    2007

Mancini'nin kariyerini pek beğenmedim. Adam M. City ile bile bir şey yapamazken bizle kim bilir ne olur.

Türk olacaksa Şenol Güneş olsun. FT'den sonra en beğendiğim kendini kanıtlamış teknik direktör. Gelir/gelmez bilemem tabi. Yabancı olacaksa Mancini dışında birini bulsunlar. Ne olacaksa da hayırlısı olsun. Açıkçası bu seneden umudu kestim zaten. Avrupa'yı geçtim FT varken ligdeki şampiyonluk şansımızı bayağı yüksek görürken şimdi favori bile olduğumuzu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun.İnsan bu durumda aslolan Galatasaray deyip önüne bakmak istiyor.Ancak hem Aysal hem Fatih hoca bu gelişen olaylarda hatalı.Fatih Terim candır elbet bir gün emekli olmazsa yeniden gelicektir.Anlaşmazlıkların ve belli bir ego savaşının olduğu ortamda Fatih hocanın gitmesini her ne kadar yadırgasamda doğru buluyorum.Her gün kalıcak mı gidicek mi diye beklemektense inceldiği yerden kopması daha iyi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İsim önerin var mı Ömer abi
    Oyunculari kafasindaki projeye ikna kabiliyeti Fatih Terim'den daha yuksek birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunculari kafasindaki projeye ikna kabiliyeti Fatih Terim'den daha yuksek birisi.
    Şu anda boşta olan veya tazminatını ödeyerek getirebilecekleri böyle biri var mı peki ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yılmaz Vural gelsin büyük takım çalıştırsın, bakalım neler yapabilecek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu Aysal'da çok garip adam.Yapısı diğer gelmiş geçmiş tüm başkanlardan farklıdır heralde.Mehmet Demirkol'un sürekli dediği gibi "batılı ülkeler için bile fazla batılı".
    Başkası olsa yine sezon sonuna kadar devam ederdi.Bu riski nasıl göze aldı enteresan.Kendide biliyordur kendi sonuna zemin hazırladı.Şu anda onun için tek şans var.Bu sezon ya ŞL'de(yada Avrupa ligi'nde)başarı yada ligde şampiyonluk.İkisinden biri olmazsa sezon sonu sanada bay bay Aysal.

Oran vermek gerekirse bence %70 Aysal'ın tavrı ve açıklamaları,%30'da Terim'in inatçılığı istifayı getirdi.

Birde Fatih hoca milli takım ile umarım sözleşme uzatır.Ben onu futbolun içinde devamlı görmek istiyorum.Her ne kadar bizi üzsede onun sevineceği her an ben daha fazla sevinirim.

Adam gibi sportif direktor gelsin madem profesyonellik!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sir Alex Ferguso gelecek...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alayınız bir yana sen bir yana.Taraftarda Florya'dan hocanın evine 100-150 araçlık konvoyla gidiyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasaray Ruhudur Fatih Terim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu anda boşta olan veya tazminatını ödeyerek getirebilecekleri böyle biri var mı peki ?
    Kafalarinda birisi olmasa, bu hamleyi simdi yapmazlardi.

En azindan simdiye kadar Unal Aysal'in verdigi izlenim bu sekilde. Once hareket edip sonra dusunen degil, once dusunen sonra hareket eden birisi oldugu icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kafalarinda birisi olmasa, bu hamleyi simdi yapmazlardi.

En azindan simdiye kadar Unal Aysal'in verdigi izlenim bu sekilde. Once hareket edip sonra dusunen degil, once dusunen sonra hareket eden birisi oldugu icin.
    Yok abi ben senin fikrini merak ettim. Şu anda en çok öne çıkan isim Mancini mesela, o uygun mu sana göre ?

Ünal Aysal'ın planını yaptığı belli zaten. Bugün 24 veya 48 saat derken, yeni hocayı 1-2 güne açıklarız demek istediği belliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merakla bekliyorum yeni teknik direktörü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kadir Çetinçalı: Jupp Heynkes zor. Dick Advocaat ismi konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ister misiniz aykut kocamanla anlaşsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yılmaz Vural, Aykut Kocaman gibi hocaların Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takımda ne işi var?
    Last edited by vivoperlei : 25.Eylül.2013 at 12:45

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ister misiniz aykut kocamanla anlaşsınlar
    Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da çalışmaz Aykut Hoca. Galatasaray yönetimi de asla düşünmez. Böyle bir ihtimal yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri