2 ön eleme maçını oynayacak ancak CAS'tan beklenen sonuç çıkmazsa men olucak.Yani düşünsenize CAS'tan olumsuz haber gelirse 2 tane boşa maç oynanıcak.Çocuk oyuncağı gibi bir şey.
2 ön eleme maçını oynayacak ancak CAS'tan beklenen sonuç çıkmazsa men olucak.Yani düşünsenize CAS'tan olumsuz haber gelirse 2 tane boşa maç oynanıcak.Çocuk oyuncağı gibi bir şey.
Katılıyormuşuz ilk ön elemeyi de oynayacakmışız sonrasında 28 ağustos'da CAS'ın kararı olumlu olursa devam edilecekmiş
Umarım Fenerbahçe ön elemeyi geçer, sonra men edilir.Sonuçta Bursaspor'un az da olsa gruplara kalma şansı vardı, gelir bölünecekti. Tek takım gidelim, fazla para göz çıkarmaz.
elenip uefa'ya düşersek ceza vermezler de, Şampiyonlar Ligi'ne ne yapar ederler almazlar gibi geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Artık bitsinde kurtulalım,lütfen. En sevdiğim spordan tiksinmiş haldeyim 2 yıldır.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari...aspx?id=297737
Muhtemel Rakiplerimiz ; PAOK, Salzburg, FC Nordsjælland, Grasshoppers, Zulte.
...
Olan Kasimpasa'ya oldu anladigim kadariyla. Hicbir kupaya gidemiyorlar bu durum itibariyle.
...
Beşiktaş da avrupaya gidecek yüksek ihtimal. Kayseri'de gidemiyor hiç bir kupaya.
Bir gsli olarak çok sevindim bu habere. En başından beri şike olayları palavraydı zaten ama aziz yıldırım bu olayı sağa sola çamur atarak çok kötü yönetti.
Bu turu geçeriz de bir sonraki tur sıkıntı. Ciddi düşüncem ceza verilip verilmeyeceği belli olur cas davası yaklaştığında. Ona göre gerekirse elenip uefaya düşelim,belki şampiyonlar ligine girmezsek ses çıkartmazlar. Onların kutsalı şampiyonlar ligi ne de olsa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Casdan gelicek olymsuz karar sonucunda fenerbahcenin cezasi artcak gibi geliyo bana bencede yazik oldu kasimpasaya oyle veya biyle alinmicak kupaya fenerbahce bos cirpinislar bunlar
Türkiye ligi bitti. Sırada Avrupa var. Orayıda alt üst edeceğiz...
Hayirlisi olsun. Umarim bu tercihin sonucunda Fenerbahce daha buyuk sorunlarla karsi karsiya kalmaz.
Hayırlısı olur inşallah ve umarım bu sürecin sonunda çok daha ağır bir durumda kalmaz Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aziz Yıldırım Perşembe günü kanalımızı izleyin diyerek boş konuşmamış demekki. Helal olsun![]()
Umarım beşiktaş da avrupaya gider bu saçma sapan şikeymiş,teşvikmiş,transfer şikesiymiş olayları kapanır
CAS'tan olumlu karar çıkarsa, bundan daha ağır bir durum olacağını sanmıyorum... Ancak turnuvaya katılsak bile Platini kesinlikle birşeyler yapar. En kötü hakem kararları bile aleyhimize olacaktır..
CAS' ta karar bozulursa sorun yokta eger ceza kabul edilrse ne olacak? Diyelim FB gruplara kalma basarisi gosterdi ve Cas' ta ceza kabul edildi.fenerbahcenin eledigi takimlarin, bursanin,kasimpasanin tazminat hakki olmayacak mi? Isler daha da karisti.
Bursaspor,Kasımpaşa ve Kayserispor'un hakkı yeniliyor diyenler de komik oluyor. Ligin 2. ve 3.'sü takımların oyuncularının emekleri boşa giderken adalet yerini buldu şikeciler sizi diye dalga geçenler,zaten piyangodan çıkmış gibi avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmiş olan takımlar için neredeyse ağıt yakacaklar.
Bu arada cas'ın yürütmeyi durdurma kararı alması olumlu yönde büyük bir adım yorumları yapılıyor. Hıncal Uluç'un da bir kaç gün önce bu konu hakkında bir yazısı var hatta.
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...ndemi?paging=2
Çok iyi oldu bu ancak ben Cas'ın kararı bozacağını düşünüyorum maalesef.
Diyelim ki Fenerbahçe gruplara kaldı, sonra men edildi. Yerine yine Bursaspor gitmeyecek mi ? Veya Fenerbahçe'nin elediği takım mı alınacak, aynı şeyler Beşiktaş için de geçerli.
Bunun yanında şimdi 1 sene sürmesi beklenilen dava 1 ayda bitecek. CAS kararı onarsa tazminat hakkı olacak mı yine, bu da aklıma takılan diğer konu.
Bursaspor veya başka takıma yazık oldu demek için CAS'dan gelecek nihai kararı görmek lazım. Belli olmaz, cezaları iptal ederlerse kimseye yazık olmamış hak yerini bulmuş olacak. Peşin hüküm vermemek lazım.
3. olarak, Fenerbahçe ön elemede elendi ve üstüne CAS da Uefa kararını onadı diyelim, o zaman bu seneyi kapsayacak mı kapsamayacak mı, sonuçta Avrupa'da maç yapmış olacak.
Bu kararlar kişilere göre değişiyorsa eğer;
Fenerbahçe elemeleri geçer de Şampiyonlar Ligi' ne kalırsa, men edilir.
Elenir de Avrupa Ligi' ne kalırsa, men edilmez.
gibi geliyor bana.
Football is simple,but Football Manager is not
Şöyle bir şey var ama HT olunca doğruluğundan şüphe ediyor insan;
Fenerbahçe’nin 2, Beşiktaş’ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin ardından, iki kulüp de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurdu.
CAS da dün yaptığı resmi açıklamayla iki kulübün başvuru dilekçelerinin kayda alındığını bildirdi. Bu gelişmenin ardından UEFA; Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki nihai kararını vermesi için CAS’a 3 tarih verdi.
UEFA tarafından CAS’a gönderilen yazıda “İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz” denildi.
Söz konusu tebligatlar kulüplere de gitti. Yani bu tarihleri kulüpler de kabul ederse işleyiş normal seyrinde gidecek.
İki takım da yarınki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılabilecek. Hatta maçlara bile çıkabilecek. Ancak bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın cezaları bir kez onanır kulüpler CAS tarafından “suçlu” bulunursa iki ekip de Avrupa’dan men edilecek. Oynadıkları maçlar “geçersiz” sayılıp yerlerine Türkiye’den başka takımlar gidecek.
Habertürk
Eger Cas cezayı tamamen iptal ederse yüklü bir tazminat alırız heralde 2+1 yıllık bir ceza var ortada büyük bir hak yenmis olacak.
Şöyle bir durum söz konusu olabilir, Eğer Fenerbahçe Avrupa müsabakalarına başlar ve yoluna devam ederse ve Cas Fenerbahçe'yi haksız bulursa Fenerbahçe bu sezon Avrupa mücadelesine devam eder, cezasını 2014-2015 sezonundan itibaren çekmeye başlar, sonuçta geçen sezon böyle bir durumda bulunmasına rağmen Avrupa Kupasında mücadele etti. Süreci bulandırmamanın en sağlıklı yolu bu.
...
Beşiktaş için resmi bi açıklama göremedim ben
Bursaspor'un hemen CL'ye çağrılmaması bir şeyler olacağını gösteriyordu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.