Sayfa 436 / 492 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486 ... SonSon
13,051 ile 13,080 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iddia edildi.

Bence takımda klaır
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default 2.Terry Skandalı

2. Terry skandalı mı?

İngiltere yine bir seks skandalı iddiası ile gündemde. John Terry-Wayne Bridge olayının üzerinden çok fazla bir süre geçmemesine rağmen, bu kez Steven Gerrard-Kris Kommons skandalı patlak verdi.

The Sun'da yer alan haberde, Gerrard'ın eşi Alex Curren Gerrard'ın hafta sonu çekilen fotoğraflarında evlilik yüzüğünün parmağında olmadığı dikkat çekilirken; ikili arasında bir ayrılık söylentileri çıktı.

Alex Curren'in Derby County'nin futbolcusu Kris Kommons ile aşk yaşadığı bir çok İngiliz blog sitesinde ciddi bir biçimde yer buldu.

Bazı kaynaklara göre ise bu yasak ilişkinin salı ya da çarşamba günü gün yüzüne çıktığı öne sürüldü.

26.04.2010

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Real Madrid'e gitsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Noluyo arkadaş yaa bu İngiliz Futboluna... Coştu birer birer oyuncular...(Hemde bahsi geçen oyuncular öyle böyle değil,Gerrard-Terry :/)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Kaderimiz kendi ellerimizde"

"Kaderimiz kendi ellerimizde"

Stoke'u 7-0 yenerek liderliğini son iki haftaya taşıyan Chelsea'nin menajeri Carlo Ancelotti, şampiyonluğu kazanmanın kendi ellerinde olduğunu söyledi.

Stoke City maçından önce üzerlerinden az da olsa baskı bulunduğunu belirten İtalyan teknik adam, ''Ama olağanüstü bir performans sergiledik. Şu anda hiçbir baskı hissetmiyorum, çünkü şampiyonluk bizim elimizde'' dedi. Bu hafta deplasmanda yapacakları Liverpool maçında atak oynamak istediklerini aktaran Ancelotti, ''Bu bizim oyun felsefemiz. Zor bir maç olacaktır. Harika bir takım. Umarım Stoke City karşısında oynadığımız gibi oynarız'' dedi.

Başka takımlara mesaj göndermeye ihtiyaçlarının olmadığını kaydeden Ancelotti, ''Geçen hafta Tottenham Hotspur karşısında aldığımız yenilginin ardından iyi bir tepki vermemiz gerekiyordu ve bunu da yaptık. Manchester United'ın kalan maçlarını kazanacağını düşünüyorum. Bizim de amacımız geride kalan maçlardan galibiyetle ayrılmak'' ifadelerini kullandı.

Liverpool maçının ardından ligin son haftasında sahasında Wigan Athletic ile karşılaşacak Chelsea, en son 2005-06 sezonunda şampiyon olmuştu. Chelsea'yi 1 puan geriden takip eden Manchester United ise bu hafta deplasmanda Sunderland, ligin son haftasında da sahasında Stoke City ile karşılaşacak.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Düzelttim kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahlak düzenlerinin olmamasından kaynaklanıyo hepsi.

Bizim televizyonlarımızdan bunları izleyen kendini bilmezlerde bunu '' BATILI '' olma diye yorumluyo. Onlara göre istediğin zaman ayrılırsın istediğin zaman eşler ayrı yerlere gidebilir. Ama yok öyle memleket.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kardeşim gerard yapmamış karısı yapmış gerardda bir suç yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Torres: Premier Lig çok zor

Liverpool ve İspanya'nın yıldız golcüsü Fernando Torres, İngiltere'de futbolun çok zor olduğunu ve daha çok fizik gücünün öne çıktığını söyledi.

Liverpool ve İspanya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Fernando Torres, İngiltere futbolunda fizik gücün çok ön planda olmasından yakındı.

News of the World gazetesine açıklamada bulunan Torres, İngiltere Premier liginde fizik gücünün yoğunluğunun ''oyuncuların canını çıkardığını'' söyledi.

Torres, ''Burada oynamaya devam edersem, 5-6 yıl sonra ne durumda olacağımı düşünemiyorum. Bu, futbolu bıraktığımda bana sorun oluşturabilir. Fizik gücü yoğunluğu diğer ülkelerin liglerindekinden fazla'' dedi.

Fernando Torres, ''Premier ligde mücadele çok zor. Bu ligi ve oyuncularını her zaman beğendim. Burada 3. yılım ve Gerrard, Rooney ve Lampard seviyesindeki oyunculara şaşırıyorum, çünkü Premier Lig oyuncuların canına okuyor'' ifadesini kullandı.

Torres, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez için de ''Bildiğini okuyan ve bazen yorucu biri, ancak beni nasıl canlandıracağını biliyor. Rafa, burada olmasaydı ben de gelmezdim'' diye konuştu.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Torres ingiltere'den ayrılıyor demek oluyor heralde. Sıra Gerrard'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O kadar zor olmasına rahmen üstesinden gelebildi fazlasıyla helal olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    abi boşuna uğraşma. torres'i al sizin olsun ama gerrard'ın bünyesi torres gibi değildir emin ol

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sen ne istiyosun bizden Seko ya Rahat bırak adamlarımızı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Katılıyorum Sekocan abime.Torres Gerrard el ele hep beraner güle güle.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Edit : Beraber olacak buton yine gitmiş bir yerlere

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aygün'ünkü 2005'teki finalden kalma bir kuyruk acısı onu biliyoruzda Serkan senin bu Gerrard'ı Liverpool'dan ayırma istedin neden?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Torres ayrılacak ama Gerrard asla ayrılmaz...SeKo'nun inadına

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Torres eğer ayrılırsa İspanya'yı tercih edecektir ilk olarak ama Barça ve Real Madrid'in altında bir kulübe gitmek istemez -o kulüplerin de Torres'e ihtiyacı yok-, o nedenle Inter'le anlaşır çok da güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unutmuştur yüzüğünü ne olacak arkadaş ya

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Lightbulb Tuncay dahil 10 yolcu

Premier Lig'deki ikinci sezonlarında disiplin sorunlarıyla gündeme gelen Stoke City'de menajer Tony Pulis, 10 futbolcuyla yollarını ayırmak için hazırlık yapıyor. Bu isimler arasında kavga edenler yok ama Tuncay Şanlı var.

NTV Spor
    Güncelleme: 09:00 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba

İngiliz Guardian gazetesin haberine göre, İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Stoke City'nin menajeri Tony Pulis, "takım ruhu"nu korumak adına sezon sonu 10 futbolcuyu göndermeye çalışacak. Bu oyuncular arasında, milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da adı geçiyor.
    Son karşılaşmasında Chelsea'ye 7-0 mağlup olan Stoke City'de maçın ardından kavga ettikleri iddia edilen Abdoulaye Faye ile Glenn Whelan ise, gönderilecekler listesinde yok. Yine Guardian'in haberine göre, 7-0'lık Chelsea hezimetinden sonra soyunma odasında Abdoulaye Faye'nin takım arkadaşı Glenn Whelan'a yumruk attığı öne sürülmüştü.
    Tony Pulis'in takımdaki disiplin sorununu çözmeye çalışmak isterken, göndermek istedikleri arasında bu iki oyuncunun adının geçmemesi İngiliz basınında bu gelişmenin ilginç yanı olarak değerlendiriliyor.

10 kişilik listeden adı basına sızanlar James Beattie, Tuncay Şanlı, Liam Lawrence ve Dave Kitson olarak iddia edildi.
    Bu arada takımdan ayrılması beklenenler arasında, Pulis'in Aralık ayında kavga ettiği iddia edilen James Beattie de var. Stoke City'nin 5 Aralık 2009'da Arsenal'e 2-0 mağlup olduğu maçın ardından menajer Pulis ile James Beattie'nin yumruk yumruğa kavga ettikleri iddia edilmişti.
    Guardian, Tuncay Şanlı'nın da zamanla geçinilmesi zor bir kişi olduğunu kanıtladığını yazarken, gazete bu görüşüne örnek olarak Tuncay'ın Kasım ayında deplasmanda oynanan Hull City maçında, oyuna girmesinden yedi dakika sonra dışarı alınmasına kızarak yedek kulübesine uğramadan sahadan ayrılmasını ve Mart ayındaki Aston Villa maçında da aynı hareketi tekrarlamasını gösterdi. Bu arada Chelsea'ye 7-0 kaybedilen maçta da Kitson oyundan alındığında doğrudan soyunma odasına gitti.

Tuncay, Middlesbrough'dan 5 milyon pound karşılığında transfer edilmişti.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa gelsin artık tuncay tekrar fenere

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Yaa gelsin artık tuncay tekrar fenere
    İnşallah gelir.

Ama gelirse de Nihat gibi olmaz inşallah.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tuncay %60 Fener'e geri dönebilir aynı Nihat gibi ama Nihat gibi olacağını sanmam ya daha kötüsü olur ya da daha iyisi.. Şahsen ben Tuncay'ın İspanya - Almanya'da oynamasını isterim.. Kariyeri açısından hangisi daha iyi olacaksa ona karar versin bence..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tuncay %60 Fener'e geri dönebilir aynı Nihat gibi ama Nihat gibi olacağını sanmam ya daha kötüsü olur ya da daha iyisi.. Şahsen ben Tuncay'ın İspanya - Almanya'da oynamasını isterim.. Kariyeri açısından hangisi daha iyi olacaksa ona karar versin bence..
    Ben de öncelikli olarak Fenerbahçe'de oynamasını isterim Ama İspanya ya da İtalya'da görmek fena olmaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor'uma geri dönsün

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tuncay, Nihat gibi olmaz. Nihat çok ağır sakatlık geçirdi ve hala daha Euro2008 izleri var Nihat'ta. Amerikalı kondüsyonerler turnuva boyunca fit olmamızı sağlamıştı ama bizim futbolcularımız o kadar çalışmayı kaldıramadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay kısa dönem askerlik yapacak kadar kaldımı Avrupa'da?
    So what?
    Saike

3 yılı doldurması gerekiyor bildiğim kadarıyla kısa dönem için,bu yıl da 3.cü yılı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

West Bromwich'e gitmesi en iyisi olur...
    Ciddi Söylüyorum Tuncay Premier League çok uygun bir oyuncu ve orada futbolunu bayağı geliştirdi bana göre...West Brom'a gider inşAllah.

Mesaj Yetkileri