Sayfa 436 / 896 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
13,051 ile 13,080 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman: Alex ya da benzeri oyunculardan vazgeçmek yerine onların kapasiteleri artırılmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aykut Kocaman: Alex ya da benzeri oyunculardan vazgeçmek yerine onların kapasiteleri artırılmalı.
    Alex'in kapasitesinin arttırılması demek Alex'i Fenerbahçe yerine İspanya Liginde izleyebilmek demektir Ama şuda var şuanki koşan ama takım'ın hepsi koştuğu için yine koşmayan Alex olarak gözüken KrAlex'in şuanki performansı bile bu ligi sallamaya yeter de artar.Birde Alex ile avrupada başarı gelirse o zaman tadınmaz yenmez Alex ile geçen yıllar :icon_cool:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şu an izlediğimiz Alex geldiğinden beri gördüğümüz en iyi ve istekli Alex'tir.Bu yüzden aykut kocaman'ı eleştirmek değil,takdir etmek gerek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

“2004’te başlayan hikayeyi uzattık”

Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Alex de Souza, kendisini 2 yıl daha Kulübümüze bağlayan sözleşmeye bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen bir törenle imza attı. Başkanımız Aziz Yıldırım, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile taraftarlarımıza teşekkür eden Alex duygularını, "2004’te başlayan hikayeyi biraz daha uzattık" cümlesiyle özetledi. Alex’i "Topla ilişkisi üst düzeyde olan, saha içi ve saha dışında örnek bir futbolcu" olarak tanımlayan Aykut Kocaman ise sözleşmenin uzatılmasına memnuniyetle onay verdiğini ifade etti.

Alex’in sözleşme yenilemesi nedeniyle düzenlenen imza törenine Alex de Souza ve Aykut Kocamanr’ın yanı sıra Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, Yönetim Kurulu Üyemiz Yasemin Merçil ve Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da katıldı.

Önemli olan Alex’in istemesiydi

Toplantıda ilk sözü alan Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Kulübümüzün Futbol Takımının kaptanı olan, uzun zamandır Fenerbahçe formasını son derece başarıyla temsil eden -temsil lafını özellikle kullanıyorum çünkü sadece saha içinde değil saha dışında da güçlü bir şekilde temsil eden-; ve Fenerbahçe tarihinde yer alana Alex’in sözleşmesinin uzatılması için burada toplandık. Rakamlar çok şey ifada ediyor ama rakamların ötesinde benim için en önemli olan şey, Alex’in Fenerbahçe’de kalmak istemesiydi. Rakamlardan da önemli olan şey buydu. Sportif direktör ve teknik direktör olarak söylemeliyim ki; mali taraflarını bir tarafa bırakırsak Alex’in burada kalmak istemesi hepimiz adına gurur verici. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Görüşmelerde hiç sıkıntı olmadı

Alex ise söze, "İlk başta Kulübüme ve Aykut hocama, bu söylediği güzel şeyler için teşekkür ediyorum. Kulüp olarak biri süre daha burada devam edebilme fırsatını bana sundukları için teşekkür ediyorum. Görüşmeler sırasında hiçbir sıkıntı çekmedim görüşmeler sırasında hiçbir sıkıntı çekmedim. Görüşmeleri Murat Özaydınlı ile yürüttük. İki tarafın da iyi niyeti ile görüşmeler kısa sürede bitti ve 2004’te başlayan hikayeyi biraz daha uzattık. Aynı zamanda buraya ilk geldiğimden bu yana bana sonsuz destek veren ve her ortamda sevgilerini göstermekten çekinmeyen taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyordum. Bundan sonra da bugünü kadar olduğu gibi saha içi ve saha dışı mücadelemle Takımıma ve Kulübüme katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu

Alex’le başlaması doğal

Alex’in 2 yıllık yeni sözleşmesini imzalamasından sonra Aykut Kocaman ve Alex, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Kendisinin daha önce yaptığı açıklamalar üzerine Semih Şentürk, Uğur Boral ve Joseph Yobo’nun sözleşmeleriyle ilgili görüşmelerin akıbetini soran medya mensuplarına Kocaman, "Şu anda bu görüşmeler başlamadı. Önümüzdeki günlerden itibaren bu oyuncularla ilgili görüşmeler başlayacak. Nasıl sonuçlanacağını söylemek şimdiden mümkün değil. Kişisel düşüncem; ben bu oyuncuların Fenerbahçe’ye katkı sağladıklarını düşünüyorum. Ama sonuçta ortak çıkarlar önemli transferde. Tahminen bir sorun olmadan sonuçlanacak. Alex takımın bir kaptanıdır ve çok önemli bir oyuncudur. O nedenle Alex’le başlaması doğal bir süreç" diye yanıt verdi.

Anlaşamasaydım Curitiba’ya dönecektim

Sözleşme yenileme sürecinde bir ara belirsizlikler olduğunun ve eğer Fenerbahçe ile anlaşamasaydı ne yapacağının sorulması üzerine Alex, "Fenerbahçe ile devam etmeseydim kafamda büyüdüğüm şehir Curitiba vardı. Evet bir belirsizlik oldu. Eğer Fenerbahçe ile anlaşamasaydım, Curitiba’ya dönme kararı almıştım. Aslında çok da belirsiz değildi ve ben Kulübümle görüşme yapmış ve net bir şekilde Fenerbahçeli olduğumu söylemiştim. Bu dönemde Curitiba’nın ne düşündüğünü bilmiyordum ve ayrıca Amerika’dan bir teklif gelmişti. Onları da öğrendikten sonra; eğer olmasaydı Curitiba’ya gitmeyi kafaya koymuştum. Ama Fenerbahçe ile konuşmaya ilk başladığım anda analdım ki; benim yerim Fenerbahçe’dir" diye yanıt verdi.

İki taraf da fedakarlık yaptı

Gelecek planlarıyla ilgili soruları,"Önümde iki sene var. Bu 2 sene içinde neler olur? Bana neler getirir? Bu belli olmaz. Evime dönme hayalim her zaman var bunu kafamda netleştirmek için 2 senem var. Bununu için henüz erken" diye yanıtlayan Alex, uzlaşma sürecinin karşılıklı fedakarlıklar geçtiğini belirterek, "Kontrat görüşmeleri başladığında iki taraf da iyi niyetliyse bazı şeylerden fedakarlık yapıyor. Bizim konuşmalarda da sonsuz iyi niyet vardı. Gerek ben gerek Kulüp; fedakarlık yaptık. B:öyle devam ederse sonuca gidiliyor ve böylece sonuca gittik" dedi.

Görevim oyuncuları silmek değil kazanmak

"Alex’le devam kararı alarak, Fenerbahçe’de devrim yapmaktan vazgeçmiş mi oluyorsunuz?" şeklindeki bir soruya ise Aykut Kocaman, "Devrimin ne olduğunu siz anlatırsanız iyi olur. Eğer Alex ile ili ilgiliyse bu devrim işi, bu çok yanlış bir şey. Alex gibi oyunculardan vazgeçmek değil onlarla devam etmektir amaç. Sezon başındaki tavırlarım Alex gibi bir oyuncunun gerçek seviyesine ulaşmasıyla ilgiliydi. Teknik direktörün esas görevi oyuncuları silmek değil, onların verimliliğin yükseltmektir. Sadece oyuncu olarak değil; yetenekleriyle Dünyanın sayılı oyuncularından biri olan ve topla ilişkisi üst düzeyde olan bir futbolcu Alex Sadece topla ilişkisi değil önemli olan. Alex, takımda yer alan ve yer almaya devam edecek olan genç oyuncular içinde önemli bir örnek teşkil ediyor. Saha içi ve saha dışı davranışlarıyla Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Benim bu kulüpte en çok istediğim şey: Oyuncuların kendilerine mali anlamda geniş alanlar veren Kulübümüze karşı sorumlulukları olmalı.Alex buna en güzel örnek. Alex’e teknik hem de idari anlamda son derece memnuniyetle onay verdiğimi söyleyebilirim" diye cevap verdi.

Ailemin rahatlığı, benim rahatlığımdır

Fenerbahçe’de kırdığı ve kıracağı rekorlar ile sözleşmesini uzatmasının ailesi üzerindeki etkileri hakkında ise Alex, "Aslında bu rekor dediğiniz şeyler. sizin kendinizi bulunduğunuz ortamda ne kadar iyi hissettiğinizle bağlı. Yabancı bir oyuncu geldiğinde önemli olan şeylerden biri de örnek olması ve burayı sahiplenmesi. İlk geldiğimde Türkiye benim için karanlıktı. Karanlıktan kastım, burada neler yaşayacağımı, başıma nelerin geleceğini bilmiyordum. Zaman geçtikçe, kendimi buraya ait hissettikçe bu rekorlar gelmeye başladı. Burada kontrat imzalama aşamasında en az ağırlığı olan kişi sanırım yeni doğan oğlum Felipe. Onun haricinde tüm ailemi düşündüm, imkanlarını düşündüm. Hepsine bakınca, burada ne kadar olumlu bir hayat geçirdiğimi düşününce kararımı verdim. Türkiye’nin ve İstanbul’un bana verdiği imkanlarla hiçbir sorunum olmadı. Küçük kızım Maria’nın okulu kafamı kurcaladı biraz. Brezilya’yla döndüğümüzde bu geçiş döneminde yaşayacağı sıkıntılar kafamı kurcaladı. Benim rahatlığım ailemin rahatlığından geçer. İstanbul ve Türkiye’nin bize sunduğu imkanlar o kadar olumlu ki fazla düşünmedim bu konuda" diye konuştu.

Bu fırsatı veren Başkanımıza teşekkür ediyorum

Alex son olarak basında sürekli yer alan ve Aykut Kocaman ile sorunlar yaşadığını ileri süren haberlere açıklık getirdi. Bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Alex, "Birçok kişinin izlediği gibi sezon başından beri Aykut hocamızla sıkıntılar yaşadığım, iyi anlaşamadığımız; hatta bir birbirimiz sevmediğimiz yazıldı. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Geldiği günden biri iyi niyetle çalışan Aykut Kocaman’la hiçbir sıkıntım olmadığını bir kez daha söylemek istiyorum, verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum ve de Takıma desteğini her ortamda veren Başkanımıza da buradan teşekkür ediyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte bana oynama fırsatı verdiği için teşekkürler" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex bu formaya çok yakışıyor, hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sonuçta bu olay her yıl konuşulur ve her F.Bahçeli bilir ki Alex gidecek mi lafı sadece klasikleşmiş boş bir laftır. Alex belki 1-2 yıl önceki gibi isteksiz görünse yollanabilirdi ama kalmayı kendisi hakketti...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yukarda Allah var yalan diyemem. Sezon başında gerçekleşecek yapılanmada Alex'in takımda tutulup tutulmamasından bahsediliyodu ve bende eğer gerçekten yeni bir sistem gelecekse takıma Alex'in gidebileceği kararını desteklemiştim. Ama bu Alex'i sevmediğimden yada futbolundan hoşnut olmadığımdan değil. Aksine Alex benim için bu takıma gelmiş en büyük ve sevdiğim bir iki topçudan biridir eminim bu bir çoğumuz için geçerlidir. Bunu söylememin nedeni olası bir Alex'in gidişinde düşeceğim boşluğa kendimizi hazılamamız için bunu söylemiştim. Çünkü Alex'in yakın bir zamanda buradan ayrılıp yanlış bilmiyorsam Coritiba'da futbolunu noktalamak gibi bir hayali var. E hal böyleyken yerini doldurmak çok zor bir futbolcu hem kişiliğiyle hemde futboluyla. İşte bu yüzden zamanında gitsin demiştim.

Ama şimdi bugün bakıyorumda bi yandan çok doğru düşünmüşüm diyorum bir yandanda bu sezonki futbolunu izledikçe çok saçma bi fikirmiş içimdeki diyip susuyorum. Gerçekten bu sezon oynadığı futbolu belkide böyle düşünenlerin gözüne soka soka oynayışı burda yaşadığı 7 sene içerisinde belkide en farklısıydı. Heleki o Trabzon maçında 70. dakikadan sonra yaptığı presi görünce tamam belki öyle ahım şahım bi pres değildi ama çok şey ifade ediyor bir çoğumuz için. O bir çok Fenerbahçeliden fazla inanmış bu şampiyonluğa. Bir çok şeyinde takım içindeki bu misyonu üslenmesi gereken kişiden daha fazla üstlenmiş vaziyette. O yüzden şimdi kalkıp Alex'e laf desek harbi taş oluruz yani.

Şimdi diyorum eğer yeni bir sistem dahi kurulmaya çalışılsa takımda Alex'e başka bir misyon verilmeli bu takımda. Gönül isterki bundan bir iki yıl sonra bile bu takımda kalsın 90 dakika oynamasa bile son yarım saat girsin gözümüzün pasını silsin. Şimdi ona verilen paralar konuşuluyor belki ama inanıyorum ki böyle bir durumda dahi parasını taraftar forma satışlarıyla karşılar.

Son olarak inşAllah bu takımla nice şampiyonluklar görürüz Alex'le birlikte. Keşke şimdi diyorum ki bu takımda futbolu bıraksa...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Eee hani A.Kocaman Alex'siz sistem kuruyordu, sabir gerekliydi, Dia ve Stoch 433 icin alinmisti ve patlama yapacakti? Ne oldu buyuk ve kesin konusan arkadaslara?
    Alex'in şu 2 sayfasına bakarsan daha Türkiye'de böyle istatistikler olmadığını anlarsın

http://fanatik.ekolay.net/Anladim-ki..._34_212959.htm

http://fanatik.ekolay.net/Rakamlarin..._34_212958.htm

* Fener formasını, resmi maçlarda en çok giyen yabancı futbolcu
    * Fenerbahçe’de resmi maçlarda en çok gol atan yabancı futbolcu
    * Fenerbahçe lig tarihinde Aykut Kocaman’dan sonra en çok gol atan futbolcu
    * Fenerbahçe lig tarihinde en çok gol atan yabancı futbolcu
    * Sarı-Lacivertli formayla Avrupa Kupaları’nda en çok oynayan futbolcu
    * Sarı-Lacivertli formayla Avrupa Kupaları’nda en çok gol atan futbolcu
    * Türk takımlarının Avrupa Kupası maçlarında en çok oynayan yabancı futbolcusu
    * Türk takımlarının Avrupa Kupası maçlarında en çok gol atan yabancı futbolcusu
    * Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda en çok forma giyen yabancı futbolcusu
    * Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda en çok gol atan yabancı futbolcusu

2004-2005

31 maçta 23 gol atıp, 15 asist yaptı, Fatih Tekke’nin ardından gol krallığında ikinci oldu. Verdiği 15 gol pasıyla, sezonu ‘Asist Kralığı’ olarak tamamladı. İlk sezonunda lig şampiyonluğu gören Alex, Türkiye Kupası’nda da final heyecanı yaşadı.

2005-2006

Forma giydiği 31 karşılaşmada 22 asistle, 2005-2006 sezonunun asist kralı oldu. Bu sezon şampiyonluk son haftada kaybedilirken, Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda yine finalde mücadele etti.

2006-2007

Fenerbahçe’nin 100. yılında, sezonunu ‘Gol Kralı’ olarak tamamladı. Oynadığı 32 maçta 19 gol atan Alex, Fenerbahçe’nin lig tarihindeki ilk yabancı gol kralı olmayı da başardı. Ayrıca 1994-1995 sezonunda sonra ilk kez Fenerbahçeli bir futbolcu gol kralı oldu. 2006-2007 sezonu Alex’in ligde yaşadığı ikinci şampiyonlukla tamamlandı.

2007-2008

Hemen sezon başında Süper Kupa, müzedeki yerini aldı. Büyük Usta, 2007-2008 sezonunda da Süper Ligi 14 gol, 11 asistle tamamladı. Krallık yarışında yine ilk üçün içinde yer aldı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe’nin, bu başarısında da baş mimarlardandı.

2008-2009

Alex, Aragones yönetimindeki bu sezonda da 11 gol atıp, 12 golün de pasını verdi. 2008-2009 sezonunda, asist krallığını Lincoln ile paylaştı. Fenerbahçe formasıyla 3. Türkiye Kupası finalini yaşadı.

2009-2010

Fenerbahçe, sezona Süper Kupa’yı kazanarak başladı. 2009-2010 sezonunu da başarılı bir performansla tamamlayan Alex, 26 maçta, 11 gol attı, 11 asist yaptı. Alex’li Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda yine finale yükseldi.

2010-2011
    Bu sezon da 19 maçta attığı 13 golle ‘Gol Krallığı’nda ilk sıraya yerleşen Alex, verdiği 7 gol pasıyla da Asist Krallığı’nın zirvesinde yer aldı. 22 Kasım 2010 tarihinde Bucaspor ile oynanan maçta, henüz 34. saniyede attığı golle, Fenerbahçe’nin lig tarihindeki 3000. golüne imzasını attı. 13. dakikadaki vuruşu da, Alex de Souza’yı 100’ler kulübüne taşıdı. Hem 100’ler kulübüne giren, hem de kulüp tarihinin 3 bininci golünü atan Büyük Usta, bu maçtaki forma ve kramponlarını Fenerbahçe Müzesi’ne armağan etti.

Toplam 284 maçta 135 gol 112 asist 43 sarı 2 kırmızı 28 penaltı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de yaklaşık 8 aydır forma giyemeyen Daniel Güiza konuşmasında, ''Buradan ayrılmak istiyorum. İspanya'nın benim için özel bir yer. Burada beni hesaba katmıyorlar ve inşallah İspanya'ya döneceğim o gün gelir'' şeklinde konuştu.

İspanyol kulüplerine olası transferleriyle ilgili sorulara Güiza, ''Hercules benim hoşuma gidiyordu, bir fırsat vardı ama olmadı. Ama yeni bir fırsat çıkarsa neden olmasın'' karşılığını verirken, 1. lige çıkma mücadelesi veren Granada'dan bir teklif gelmesi olasılığı için ''Elbetteki hoşuma gider. Bomba olur'' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe kulübünden her ay parasını aldığını, ancak kadroya çağırılmamaktan dolayı sıkıntı yaşadığını anlatan Güiza, ''Ben yeterince iyiyim. Forma giyebilmek, maçta dakika alabilmek için çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Sadece antrenman yapıyorum ve maksimumu vermeye çalışıyorum. Ama henüz kadroya çağırılmadım. Antrenmandan çıkıp eve gelip dinlenip, televizyonda ya maç ya da film izliyorum'' açıklamasında bulundu.

Kız arkadaşı Rocio ile birlikte İstanbulpark'ın çok yakınında bir evde oturan Güiza, sokakta bulup aldığı 4 köpeğe baktığını, hatta bir tanesini 1500 avro vererek ameliyat ettirdiğini anlattı.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ajansspor çok kesin bir dille selçuk inan fenerbahçe'de başlığı atmış. umarım doğrudur.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...de_%28%29.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk çok iyi bir hamle olur ama yetmez imkanımız olursa Ceyhun'u da alalım.İkisi de çok faydalı olurlar bizim takımda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İkisine de lüzum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre'yle birlikte harika bi ikili olurlar. Ama haberin doğruluk payı olduğuna inanmyorum. Sadri Şener , Aziz Başkan'ın çok yakın arkdaşı bu iş yaş.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'de yaklaşık 8 aydır forma giyemeyen Daniel Güiza konuşmasında, ''Buradan ayrılmak istiyorum. İspanya'nın benim için özel bir yer. Burada beni hesaba katmıyorlar ve inşallah İspanya'ya döneceğim o gün gelir'' şeklinde konuştu.

Ligtv
    İnadına göndermesinler. Kontratı bitene kadar beklesin.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    İnadına göndermesinler. Kontratı bitene kadar beklesin.
    Aynen öyle yapıyorlar zaten abi O bizi bitirdi bizde onu bitiricez belli oldu sene sonu sözleşmesi bitiyo zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1.5 sene kontratı var, Güiza gibi adama değmez salıvermek lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selçuk - Mehmet Topuz - Emre müthiş 3 lü olurlar göbekte. Alınırsa çok iyi transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla bence Fenerbahçe Guiza'dan ne kadar çabuk kurtulursa kârdır, intikam alacağım diye iki tarafı da zarara sokmanın manası yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Valla bence Fenerbahçe Guiza'dan ne kadar çabuk kurtulursa kârdır, intikam alacağım diye iki tarafı da zarara sokmanın manası yok.
    Zaten yöneticilerin intikam gibi bi düşüncelerinin olduğunu düşünmüyorum. guiza'yı alırken ödedikleri bonservisin yüksekliği yüzünden düşük ücrete göndermeye yanamıyorlar sadece. Fakat Guiza'ya da iyi para verecek kulüp yok şuan. Ya elimizde kalır ya da 1-2milyon Euro arası bi fiyata göndeririz heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ömer Güvenç'in haberi:

Gökhan Gönül, gelecek sezon İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in formasını terletecek.

F.Bahçe, Tuncay Şanlı'nın ardından dünya futbol sahnesine bir yıldız daha sunacak. Barcelona, Real Madrid, Sevilla'dan sonra 165 milyon euro ile İspanya'nın en pahalı kadrosuna sahip olan Atletico Madrid, Gökhan Gönül ile gelecek sezon için prensipte anlaştı.

İspanyol kulübünün 15 gün içinde bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlı kulübün istatistikçileri yaklaşık bir yıldır Gökhan'ın milli maçlar da dahil içeride deplasmanda bütün maçlarını izledi. İspanyollar bununla da yetinmeyip yıldız futbolcunun özel hayatını bile inceledi.

Gökhan'a hayran kalan Atletico Madrid yönetimi, yıldız futbolcuya 2+1 yıllık imza attıracak ve karşılığında yıllık 2.5 milyon euro ödeyecek. F.Bahçe de bu transfer karşılığında 10 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Akşam

İnşallah haber doğrudur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Gönül haberini Lig Tv de verdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan sağ beksiz Atletico'da banko forma giyer. Sevindirici haber.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli olarak baktığımda Gökhan'dan iyisini bulamayız onun için kalmalı diyorum diğer yandan gitsin istiyorum avrupada göstersin kendisini ve giderse inşallah yerinde okan oynamaya başlar o da çok yetenekli ve hırslı kendini geliştirirse GG kadar olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gökhan gibisini bulmak gerçekten zor olur ama Türk futbolu ve kendi iyiliği için gitmeli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Okan Alkan'ın forma şansı bulması adına da iyi haber bu.Kim bilir belki de Gökhan'ı aratmaz bizlere.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan'ın adına müthiş olur. Gideceksede Okan Alkan onun yerine monte edilmeye başlanmalı.

27. Default

Umarım gitmez , hem Gökhan Gönül gibi bir sağ bek bulamayız , hemde bulsak bile yabancı bir sağ bek alırsak ligde kontenjan nedeniyle sıkıntı yaşarız. Umarım yönetim Gökhan'ı takımda tutmayı başarır .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 M Euro çok iyi bir para. Bence gitmeli, misal GS M. Topal'ın da yerini dolduramadı veya yabancı transfer etti, ama Türk oyuncular biraz piyasa yapmalı bence. Arda yıllarca gitmedi de ne oldu? Umarım bir isteyen çıkar..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umarım gitmez. takımın en önemli parçalarından biri gökhan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Umarım gitmez , hem Gökhan Gönül gibi bir sağ bek bulamayız , hemde bulsak bile yabancı bir sağ bek alırsak ligde kontenjan nedeniyle sıkıntı yaşarız. Umarım yönetim Gökhan'ı takımda tutmayı başarır .
    Bu mantıkla Avrupa'ya oyuncu yollayamayız.

Mesaj Yetkileri