Sayfa 436 / 447 İlkİlk ... 336386426434435436437438446 ... SonSon
13,051 ile 13,080 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

İnsan merak etmeden duramıyor; Ersun hoca kalsa Diego'nun şu anki durumu ne olurdu acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Amma 3 amma 5 hafta bekler Ersun Hoca'nın elinde parlardı Diego.

Herşeyden bağımsız olarak ise bu hafta kendisi eğer hoca 90 dakika sahada tutarsa büyük oynayacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Amma 3 amma 5 hafta bekler Ersun Hoca'nın elinde parlardı Diego.

Herşeyden bağımsız olarak ise bu hafta kendisi eğer hoca 90 dakika sahada tutarsa büyük oynayacaktır.
    valla tek adamla olsa, hocanın önüne sağına soluna kimleri serpiştirceğine bağlı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hakan Cinemre diye bir çocuk var takımda stoper. İsmail Hoca biraz cesaretliyse ve kendini taraftarına sevdirmek istiyorsa bu maç stoper eksikliğinde bu çocuğu koyar stopere. Ama ihtimal vermiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kartal şu an kendini camiaya kanıtlama baskısı altında. Hele Galatasaray derbisi de kaybedilmişken bu tür riskler alacağını sanmıyorum. Fenerbahçe geleneğinin dışına çıkarak gençlere uzun bir aradan sonra ilk ve sanırım uzunca bir süre de son olarak en fazla şans veren hoca Aykut Kocaman oldu/olacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İç sahada rakipler doğru düzgün üstümüze bile gelmiyorken ben olsam aynı baskının altında risk alırdım. Risk olarak görmüyorum bile aslında bunu. Bu çocuk Buca'da 30'dan fazla maça çıktı geçen yıl. Orta sahadan stopere adam çekmek benim gözümde esas risk.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sana bana göre risk değil; ama hoca oynatır da maç kazanılamazsa hemen hemen herkes o oyuncunun neden oynatıldığını, Topal'ın MT'da stoperde de iyi oynadığını konuşur. Esas olan skor ülkemizde. FM'de olsa 16 yaşındaki çocuğu koyarım ben takıma ama İsmail Kartal'ın yerinde olsam şu an, maç kazandıracağını düşündüğüm en ideal, en tepki çekmeyecek kadrolarla çıkarım maçlara. Takımı geçen sezon Nisan'da şampiyon yapan ve kendisini ülkede fazlasıyla kanıtlamış bir hocayı türlü bahanelerle; takıma o ana kadarki en büyük Avrupa başarısını yaşatmış hocayı ligde şampiyon olamadı diye, takımın son 10 yılındaki en başarılı ve en etkili, tüm başarılarda büyük oranda pay sahibi, takımın (hatta kulübün) son zamanlardaki en büyük efsanesini bacak bacak üstüne attı, tivit mivit diye arkasına teneke bağlayarak kovan bir zihniyet var kulübün başında.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Topal'ı bir maç daha stoperde izlersem iyice soğuyacağım takımdan. Hadi geçen hafta mecbur kaldı filan gerçi orada da golleri yememizde ki en önemli sebep oldu. Wesley Selçuk'a kalmasaydı Topal o alanları vermezdi bence.

Artık genç mi oynatır yoksa Serdar mı oynar bilemem ama Topal'ı orada görmek istemiyorum. Çıksın oynasın Serdar, antrenman yapıyor herhalde bu adam, 3 eksik varken oynamayacaksa ne zaman oynayacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alves'e 2 maç ceza verilmiş, şaka gibi. Adamlar bize inat yapıyor sanki, tam seviniyoruz belki uzun süre ceza alır diye 2 maç veriliyor. Meireles olayında da aynısı oldu, Emre ile de aynılarını yaşadık Volkanla da. Bize daha fazla zarar veriyor bu cezaların az olması. Bir de Bekir iyi niyetine rağmen 2 maç ceza alırken bu adam nasıl 2 maç alıyor nasıl bir hukuk bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

En az 4 maç ceza alması lazımdı. Zaten herif kırmızı kart görmüş, sadece karta ceza verilmiş, yaptığı harekete ceza yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İsviçre federal mahkemesi başvurumuzu reddetmiş, şimdi nereye başvururuz acaba.

Kuyt'ı Southampton istiyor deniyor, aslı varsa gönderilmeli. Yenilenme zamanı artık kadro 40'a merdiven dayadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Kuyt'ı Southampton istiyor deniyor, aslı varsa gönderilmeli. Yenilenme zamanı artık kadro 40'a merdiven dayadı.
    katılmıyorum kuyt ı kaça göndericen bedava ee gerek yok o zaman dursun adam 11 oynuyor şuan kuyta gelene kadar alves, emenike, sow var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa'da başarı isteniyorsa artık Kuyt'a da yol vermek gerek. Yabancı sınırı serbest olsa kalsın ama kısıtlı yabancı ile oynarsak bence artık daha dinamik adamlara ihtiyaç var. Yarın bir gün Münihle ŞL'de felan eşleşirsek aradaki fark anlaşılır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Avrupa'da başarı isteniyorsa artık Kuyt'a da yol vermek gerek. Yabancı sınırı serbest olsa kalsın ama kısıtlı yabancı ile oynarsak bence artık daha dinamik adamlara ihtiyaç var. Yarın bir gün Münihle ŞL'de felan eşleşirsek aradaki fark anlaşılır.
    yerine adam akıllı kanat almaya kalksan kasandan 10 milyon çıkar
    yaşından dolayı gitsin diyorsanız takımda en çok koşan adam
    ayrıca kanımca seneyede (ocaktada olabilir) yabancı sınırı esnetilecek

adam hala hollanda milli takımında banko oynuyor yahu bu kadar iyi bir takım mıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Önder

Kuyt mı yoksa Gökhan Töre veya Olcay Şahan mı?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    @Önder

Kuyt mı yoksa Gökhan Töre veya Olcay Şahan mı?

abicim ben kuyt'a süper oyuncu banko her maç oynar demiyorumki kuyt'a gelene kadar takımda bi dünya çöp var

kuyt mı olcay yada gökhanmı dersen;
    önce alınık başkan ve hoca

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    abicim ben kuyt'a süper oyuncu banko her maç oynar demiyorumki kuyt'a gelene kadar takımda bi dünya çöp var
    Ama alıcıları yok sorun da orda. Şuan senin A2 takımda günde 2 saat düz koşu yapıp yıllık 2.7 milyon € alan oyuncun var. Alıcısı geldi mi affetmeyeceksin yolla gitsin. Öncesi sonrası yok.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ama alıcıları yok sorun da orda. Şuan senin A2 takımda günde 2 saat düz koşu yapıp yıllık 2.7 milyon € alan oyuncun var. Alıcısı geldi mi affetmeyeceksin yolla gitsin. Öncesi sonrası yok.
    vileda kafayı karıştımayalım

ayrıca takım kötü oynuyor bunun sebebini herkes biliyor önce alınık hoca ve volkan çetesi gitmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Böyle böyle göndereceksin işte. Kuyt gidecek, başkasının alıcısı çıkacak o gidecek tutmayacaksın elde. Şu takımda Gökhan, Caner, Topal, Alper, Diego dışında vazgeçilmeyecek oyuncu yok. Kimin talibi varsa gönder ve genç kaliteli adamları toplamaya bak.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Böyle böyle göndereceksin işte. Kuyt gidecek, başkasının alıcısı çıkacak o gidecek tutmayacaksın elde. Şu takımda Gökhan, Caner, Topal, Alper, Diego dışında vazgeçilmeyecek oyuncu yok. Kimin talibi varsa gönder ve genç kaliteli adamları toplamaya bak.
    şuan için erken işte hazarda 2 milyon fazla vermeyen başkanla o yapılanma olmaz.
    şimdi gönderse ocakta başka bir vileda kafa alıp gelirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kuyt eskisi gibi en çok koşan oyuncu da olmuyor en azından ilk yarı istatistiklerinde öyle görünüyor. Zaten ikinci yarılarda da oyundan düşüyor artık.

Bizim yeni bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Mesela hiç büyük transfer yapmadan 20 milyon euro harcamayı kabul etmeli takım. Zaten yabancı sınırı da kalkıyor 10-12 tane genç çocuk alalım bu paraya.

Zaten öyle veya böyle takımımız 1 seneyi daha götürür, Stoch döner Salih döner bişey olur. Kaldı ki hadi 2 tane de as takıma yap transfer. Kulüp bu kadar harcamayla batmaz.

yabancı sınırı kesin kalkıyor mu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da başarıyı isteyen kim, boşverin bu kadro iyi. Bu yönetimle para harcamaya değmez, umarım seneye de sadece 1 tane futbolcu alıp kapatırlar sezonu.

Diğer yandan ben de Kuyt'ın gitmesinden yanayım, ilk geldiği seneki temposu yok. Gökhan Gönül'ü birçok pozisyonda yalnız bırakıyor. Üstelik takımda teknik ve top taşıyacak adam sayısı bu kadar azken Kuyt takıma lüks kaçıyor. Benim düşüncem kanat oyuncusu kaç km koştuğundan ziyade verkaçları ve top sürmesi ile değerlendirilmeli ayrıca ortaları ile. Şuan oyuncuları satmak istesek bence sadece Sow'a 6-7 milyon civarı teklif gelir, diğerlerine teklif bile gelmez. Sow da sözleşmesi düşük olduğu için.

Kuyt bana göre gönderilmeli derken yaşını hesaba katarak söyledim. Bu yaşta adama talip varsa para vereceklerse tutmanın manası yok. Emekli sandığına döndü iyice takım, gelen burada bırakacak diye bir şart yok.

Hocam; Sow, Emenike, Alves demişsin. Bunlardan gitse gitse Alves gider, oda muhtemelen parasız gider. Diğer ikisi gitmez, en az ikişer sene daha kalırlar. Haklısın Kuyt öncelik değil ama hazır alıcısı varken takımı bir yerlerden yenilemek lazım.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    yabancı sınırı kesin kalkıyor mu
    Şu an bir şey yok. Kalkması değil zaten arttırılması söz konusu sınırın. Oda devre arasında olabilir deniyor, yok öyle bir şey. En yakın ihtimalle sezon sonunda. Rıdvan Dilmen bir laf söyledi herkes peşinden koşuyor

İsmail Kartal için bir fırsat daha. Bu hafta kazanırsa cepleri krediyle dolacaktır. Oynanan futbol onaylanmasa da derbi galibiyeti elini epey rahatlatır hocanın. Bir kırılma anı bekliyorum oyun açısından. Daha tempolu, daha baskılı bir oyun şu haftalarda gelirse devam edecektir.

Bu hafta için, kırmızı kart ve penaltılar olmadıkça beraberlik olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bjk'yi yenersek lider olma ihtimalimiz olacak.Bu kadar kötü oyunla hala böyle bir şansımızın olması ligin kalitesizligine baglı.Kolay kolay şampiyonluktan kopmayız.Kadıköy'de zaten forma kazanıyor deplasmanlarda da 3 maçta bir kazansak sampiyon oluruz heralde. Bizim kötü oldugumuz sezon sansımıza diger takımlarda kötü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence bu sene de şampiyon oluruz İsmail Kartal'a rağmen. Galatasaray zaten çok kötü bir sezon geçiriyor. Tek rakip Beşiktaş gibi. Onların da hala kırılgan bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.

İsmail Karta için büyük bir şans.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bendeki tüm kredisini Beşiktaş'dan daha formdayız diyerek tüketti hoca.

Buradan ayrılmam bir saniye ne demektir arkadaş. Daha yeni geldin. Önümüze bakıyoruz de, çalışıyoruz de, henüz sezon başı de. Yoksa herkes biliyor ayrılmanın bir saniyede olacağını. Aziz Yıldırım'ın belirleyeceği bir saniyede gidersin.
    Last edited by Seçkinn : 30.Ekim.2014 at 15:11

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sizin icin hoca ne dese kotu yav

Mesaj Yetkileri