Jones 'u 1-2 maç izledim pek beğenmedim. Seneye yedek kulübesinde olur zenginlik açısından.
Jones 'u 1-2 maç izledim pek beğenmedim. Seneye yedek kulübesinde olur zenginlik açısından.
http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-tr...62/default.htm
Hunt sesleriAlmış diyorlar.
Hunt'la ilgilendiğimiz kesin,devre arasında da ismi geçmişti.Hiç izlemediğim için nasıl bir transfer olur bilmiyorum ama şu videodaki tavrı hoşuma gitti.
http://www.youtube.com/watch?v=6hZEPATNMxM
So what?
Saike
Sakatlıklardan oynayamaz bu adam paralar çöpe gider. Alınmaması en hayırlısı olur.
Bjk sakat adam sever)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde çok sakat var.
Şaka bir yana, Fernandes'in yerine düşünülebilecek bir isim; fakat sakatlık sorunu başımıza iş açacaksa ben de hiç istemem gelmesini. Hoş, sağlam adam bile bize gelince sakatlanıyor ve değişen bir şey olmuyor pek!![]()
Fanatik
Werder Bremen'le sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki orta saha oyuncu Türk basın mensuplarının, "Beşiktaş'a gidecek misiniz?" sorusuna, "Gideceğim" cevabı verdi. Werder Bremen dışında başka takımda forma giyemeyen yıldız futbolcunun takımdan ayrılacak haberleri yeşil beyazlı taraftarları üzdü. Antrenman sonrası Hunt'un yanına giden ve imza alan taraftarlar O'nun takımdan ayrılacak olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdiler.
Artık kesinleşti gibi Hunt transferi.
Hunt'un karısı Türk müş . Bundan dolayı Türk vatandaşlığı alıp Türk statusunde oyniyabilir diyorlar.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yahu karısı bence etkilemez Türk statüsünü
Karısının türk olmasıyla türk statüsünün ne alakası var yahu
FM Gazetesi
Türk vatandaşlığı için, ''her Türk annenin ya da Türk babanın çocuğu Türk'tür'' yazıyor Anayasa kitabında; ancak ben hiç ''her Türk kadının kocası ya da Türk erkeğin karısı Türk'tür'' diye bir şey görmedim.Hunt da, gelirse Türk statüsünde oynamaz bence.
http://www.nvi.gov.tr/Files/File/Mev..._nedeniyle.pdf
Burada yazıyor, 3 yıldır evliyse ve Türkiye de ikamet ederse oluyormuş. Birkaç detay daha var sanırım. Bizim bir yönetici de paylaşmış böyle bir durumun olduğunu ve değerlendirileceğini... Ayrıca DHA nın haberi var, Hunt ın ağzından Beşiktaşla anlaştım şeklinde.
Last edited by Rehavi : 29.Mart.2014 at 21:35 Reason: İkamet şartı da yokmuş yanlış okumuşum
Yalnız Hunt ın Türk Vatandaşı olması, Türk statüsünde oynaması yeterliyse ki olmaması saçma olurHunt ı kesin Türkiye den bir takım alır
![]()
Hunt evliliğinin 3. yılını doldurdu ise Almanya'dan dahi Türk konsolosluğu aracılığı ile T.C. Vatandaşlığı alabilir. Türkiye'de lisansı çıkmadan önce (burası önemli) T.C. Vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayabilir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ömer Abi de, ben de açıklamıştım daha önce. Keza kökenleri nedeni ile zaten kazanması mümkün değil. Ebeveynleri T.C. Vatandaşı değil, amcasının sonradan kazandığı vatandaşlık etki etmez.
Türkiye'de lisanslı oyunculardan T.C. Vatandaşlık kazananlar için TFF'nin tüzüğündeki maddeler geçerli.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Önder Özen Van Der Vaart ile Batefimbi Gomis'i takibe almış.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/105450/ozen-takipte
Van der Vaart'ın alınması Oğuzhan'ın yedeğe çekilmesi demek. İkisi bir arada oynayamaz. Oynasalar bile Veli'ye inanılmaz yük biner ki bu da vereceği verimi düşürür.
Ama Van der Vaart da Ajax'tan beri keşke gelse dediğim bir adam yahu![]()
V d vaart yanlış olur biraz oguzhan varken.
Bir de şu var; Oğuzhan sahada olmadığında kim oynayacak, yıllardır bir şeyler yapmasını beklediğimiz ancak henüz kendini geliştirememiş Muhammed Demirci mi? Hem bence kiralık gönderilmesi bile gerekiyor bizde forma şansı bulamadığı için. A2 takımla ya da antrenmanlarla falan geliştiremez kendisini. Sözün kısası, Fernandes'in yerine alınabilir Van Der Vaart.
Gelmesini istemem dediginiz gibi Oguzhan'in önünü keser. Oguzhan'i yedekliyebilen bir oyuncu lazim.
Oğuzhan'ın yedekleyeceği ve sorun çıkarmayacak bir futbolcu da aklıma gelmiyor benim. Yerli olarak belki Mehmet Ekici olabilir, yabancı isim bulamıyorum ama.
Torres Villarreal'de kiralık. At Madrid hayatta bırakmaz.