Liverpool'u çok severim ama bunun kadar rezil bir durum olamaz herhalde bir kulüp için..
Liverpool'u çok severim ama bunun kadar rezil bir durum olamaz herhalde bir kulüp için..
Vay arkadaş yaa duruma bak
Kötü bir durum gerçekten.
So what?
Saike
ters açıdan bakalım adamlar ne kadar ileride futbol kültürü bakımından.. GS başına geçen başkan çıkıp ben 55 senedir FBliyim maça gidemem dicek de yer yerinden oynamıcak, 3 gün yaşamaz o başkan bizim ülkemizde böyle olsa
Düsünsenize FB'nin basina Adnan Polat yada baska bir GS'li gecmis yada GS'nin basina Aziz Yildirim gecmisSimdi anlasildi Liverpool'un niye bu kadar cöktügü.
Bende diyorum bu Liverpool neden bu kadar çöktü meyerse başkan sorunundan kaynaklanıyor![]()
kim bilir nasıl tehtid etmiştir oyuncuları yenilmezseniz sizi öldürtürüm vs.
![]()
TSL'de de böyle bi durum varsa başkanlar ayrılsın işten
![]()
![]()
İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un İspanyol Teknik Direktörü Rafael Benitez, kulüp yetkililerini, kendisine verdikleri sözleri tutmamakla suçladı.
Benitez, İngiliz gazetelerine yaptığı açıklamada, ''Liverpool ile sözleşmemi uzatmaya karar verdim, çünkü takım iyiydi ve bana transfer için paraları olduğunu söylediler, ancak şartlar değişti'' dedi.
Geçmişte Valencia'dan da ''şartlar değiştiği'' için ayrıldığını hatırlatan Benitez, ''Kötü bir sezon geçirdik, umarım gelecekte bir şeyler değişir. Ancak şu an gelecekten konuşmak istemiyorum, çünkü ne olup biteceğini bilmiyorum'' ifadesini kullandı.
Kulüp yetkililerinin sözlerini tutmadığını söyleyen Benitez, ''Oyuncular da benim kadar üzülüyor. Biliyorum, çünkü onlarla sezon boyunca konuştuk'' dedi.
6 yıldır Liverpool'un başında bulunan Benitez'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı ileri sürülmüştü. Benitez ile ilgilenen takımlar arasında Juventus'un ismi ilk sırada geçiyor.
02.05.2010Kaynak : AA
Çok haklı.
Bu forumda bile Liverpool taraftarı isyan ediyor, transferlere bakın diye. Liverpool'a yakışmıyor diye. İngilizler ne yapsın. Benitez ne yapsın.
Yönetim para veriyorda, Benitez'mi almıyor Aguero'ları,Benzema'ları,Etoo'ları. Ben olsam bende şikayetçi olurum bu durumdan. Önce verdiğin sözü tutacaksın ki sonra eleştri yapabilme hakkına sahip olasın.
Benitez'i başarısız diye kovamazlar, Benitez'de şak diye bu cevabı yapıştırır böyle.
Katılıyorum kesinlikle...
Haklıdır Benitez sonuna kadar.
İpler de biraz daha gerildi, gitsin şöyle daha güzel bir Avrupa takımına da anlasın Liverpool yaptığı hatayı.
Zaten başkanları Chelsealiymiş yahu Liver'den ayrılmalı kesinlikle böylesine tecrübeli bir teknik adama bunlar yakışmıyor Juve istiyordu galiba oraya gitsin Real'e gitsin..
Liverpool ile teknik direktör Benitez arasındaki ipler kısa bir süre içerisinde kopacak gibi görünüyor.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:05 TSİ 02 Mayıs. 2010 Pazar
Liverpool'un İspanyol Teknik Direktörü Rafael Benitez, kulüp yetkililerini, kendisine verdikleri sözleri tutmamakla suçladı.
Benitez, İngiliz gazetelerine yaptığı açıklamada, "Liverpool ile sözleşmemi uzatmaya karar verdim, çünkü takım iyiydi ve bana transfer için paraları olduğunu söylediler, ancak şartlar değişti" dedi.
Geçmişte Valencia'dan da "şartlar değiştiği" için ayrıldığını hatırlatan Benitez, "Kötü bir sezon geçirdik, umarım gelecekte bir şeyler değişir. Ancak şu an gelecekten konuşmak istemiyorum, çünkü ne olup biteceğini bilmiyorum" ifadesini kullandı.
Kulüp yetkililerinin sözlerini tutmadığını söyleyen Benitez, "Oyuncular da benim kadar üzülüyor. Biliyorum, çünkü onlarla sezon boyunca konuştuk"dedi.
6 yıldır Liverpool'un başında bulunan Benitez'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı ileri sürülmüştü. Benitez ile ilgilenen takımlar arasında Juventus'un ismi ilk sırada geçiyor.
Bu açıklamalardan sonra kalması düşünülemez sanırım
Evet, ayrıca şöyle bir durum var para hakkında çok konuşuyor. Juventus'un bu yaz transfer için 80m€ civarı para ayıracağını bildiğimize göre;
Benitez önümüzdeki sezon Juventus'da demek için kahin olmamız gerekmiyor![]()
Etsin.
Juve eski günlerine döner, söylemedi demeyin.
Bence Benitez Liverpool'un kadrosunu iyi kullanamıyor. Gitmesi hem Benitez hem de Liverpool için iyi olur.
Başkanın takımı kazandı
Şampiy'de değil Ayg...
Artık Şampiyo. Chelsea...
Haklı olduğu yerler var tabi. Kyrgiakos transferine kızanlar oldu ama bu paraya başka kimi alacak. Ama şu da var, Benito transferlerde tamamen fiyasko bir menajer. Dossena, A*quliani, Riera vb. yazmaya üşendiğim bi ton sıradan adama milyon eurolar bastı getirdi. Babel gibi müthiş bi adamı yanında çürüttü. Sonumuzu hazırlayan da Benito'nun tercihleri oldu.
L'pool'un yenilmesine hiç bu kadar sevinmemiştimŞampiyon ManU olmasında kim olursa olsun
![]()
A.Villa da Liverpool'u geçse de L'pool UEFA'ya bile gidemese![]()
Gerrard'ın ilk golde büyük hatası vardı. Bunun haricinde Chelsea oyunu istediği gibi yönlendirdi. En fazla dikkat çeken oyuncu Kalou idi. Karşısında Mascherano gibi defansif yönü çok kuvvetli olan (sağ bekte oynadı ) bir oyuncu vardı ve Mascherano'yu yerden yere vurdu. Chelsea bu sonuçla birlikte şampiyon oldu diyebiliriz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ooo harika Liverpool'u geçmiş A.VillaSon maçı da aldılar mı tamamdır
![]()
Liverpool Avrupaya gidemeyecek mi?![]()
gülerim valla
![]()
gülelim hep beraber çalsın Davut Güloğlundan "Kopalım Bari"![]()
![]()