Sayfa 438 / 1204 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
13,111 ile 13,140 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Arda'ya en uygun ligin La Liga olduğunu düşünüyorum. Umarım Atletico'ya gider.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İnşallah doğrudur.Durması hata artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda diğer liglerde oynayamaz zaten ama Atletico Madrid ayarındaki bir takım Arda'yı alır mı onu bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

git ve kendini kurtar...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gidip kendini kurtaracagina, kalsin takimini kurtarsin. Az buz bir para almiyor zaten, sadece adama kaldirabileceginden fazla sorumluluk yuklemeyin yeter. Galatasaray'i bu balciktan kurtarabilecek isimlerin en basindadir Arda Turan. Galatasaray'in cocugudur. Galatasaray'in bu zor anlarinda da ona ihtiyacimiz var.

6. Default

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gidip kendini kurtaracagina, kalsin takimini kurtarsin. Az buz bir para almiyor zaten, sadece adama kaldirabileceginden fazla sorumluluk yuklemeyin yeter. Galatasaray'i bu balciktan kurtarabilecek isimlerin en basindadir Arda Turan. Galatasaray'in cocugudur. Galatasaray'in bu zor anlarinda da ona ihtiyacimiz var.
    sen böyle diyorsunda adam bir araba aldı ilk başta galatasaray taraftarı sövmeye başladı sinemaya gidiyor sevgilisiyle ilk başta galatasaray taraftarı laflıyor.Adam kazanıyor ki yapıyor helal olsun demek yerine bi ton laf yapılıyor baskı kuruluyor üstünde

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

simao'nun boşluğunu bir türlü dolduramadılar. arda doldurur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

arda nın kalmasını beklemeyin bence. adamın en küçük bir hatasında herkes üstüne geliyor. adamın sevgilisine bile karışıldı.. arda daha genç.. ona kal bu takımı düzlüğe çıkaralım demek haksızlık. adam gitsin futbolunu oynasın. burda futboldan başka her konuya malzeme edilebiliyor. bir fenerli olarak kendisini çok severim. inşallah kalıp kendini perişan etmez..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    sen böyle diyorsunda adam bir araba aldı ilk başta galatasaray taraftarı sövmeye başladı sinemaya gidiyor sevgilisiyle ilk başta galatasaray taraftarı laflıyor.Adam kazanıyor ki yapıyor helal olsun demek yerine bi ton laf yapılıyor baskı kuruluyor üstünde
    Ben onlara Galatasarayli demiyorum zaten, adam parasini kazaniyor harcayacak tabii ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

adama demediğini bırakmıyorlar sonra git takımını kurtar diyorlar. adam aldığı her parayı olduğu gibi halka dağıtsın, film izlemesin, sevgilisi olmasın, hatta evlenmesin, yeni elbise ayakkabı almasın, acitasyon yapsın, suratını güiza gibi yapsın, heralde o zaman medya ve bir kasım gerçek! gs taraftarı rahat edecek

biz taraftar olarak maçlara gidelim, destekleyelim, orjinal ürün alabilirsek alalım. futbolu beğenmezsek maç sonu protesto edelim. bunlara eyvallah. her sene her kupa bizim mi olacak? evet olması için oynayacaklar, ama bunun için o düzeyde futbolcun olması lazım. emreye bonservisin yetmiyor alamıyorsun, adam mecbur fenere gidiyor, sonra emreye küfrediyorsun. toplaı parasızlıktan satıyorsun, sonra o iyi oyuncu neden sattın diyorsun. önce futbola ve futbolcuya bakış açın değişecek. son 3-4 maçtır iyi oynuyoruz ancak bu kadar baskı altında kalınca adamlar ne yapsın? yok köstebek varmış, yok tahribat planı varmış, yok parası yenmiş kulübün, yok stadı yalakalıkla yaptırmışız... taraftar gs nin ana-babası gibidir. sen oğlunu hep hor görürsen oğlundan ne beklersin? tamam uyarırsın yanlış yapınca ama öldürmezsin. bi de en iyi taraftar bizdeymiş... arkadaş en iyi taraftar türkiye bazında bjk da, şu an için tabi, adamlar kötü oynasa da destek veriyorlar. biz hep köstek....

neyse çok içliymişim bugün. bu arada laflarım belli bir kişiye değil, geneldir, kimse üzerine özel olarak alınmasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi ile karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilmiş.

Atletico Madrid şu anda Arda Turan'ın ilk 11 oynayabileceği en üst düzey kulüptür.Eğer bir teklif gelirse Galatasaray kulübü Arda'nın geleceğine saygı göstermeli ve onun yeteneklerini yurtdışında ispatlaması için izin vermelidir.Öyle 15 M € gibi uçuk kaçık fiyatlar istenirse,harcanan sadece Arda olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arda Galatasaray'dan Ayrılıyor!

Bu sezon hem saha içinde hem de saha dışında oldukça kötü giden Galatasaray'ın, taraftarlarca en çok tepki gösterilen oyuncularından olan Kaptan Arda, sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istiyor.

Sabahspor.com'a konuşan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda'nın Galatasaray'dan kesin olarak ayrılmak istediğini açıklayan Bulut, "Arda Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Kendisine transfer teklifleri de var. Özellikle bir kulüp kendisini ciddi şekilde istiyor ancak bu kulübü ve bulunduğu ülkeyi şu an için açıklayamam" dedi.

Bu arada Sabahspor.com'un edindiği istihbarata göre Arda'nın transferi için önümüzdeki 4-5 günlük süreç çok önemli. Yıldız oyuncunun transferiyle ilgili olarak en geç önümüzdeki hafta içine kadar somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Arda gerçekten ayrılmak istiyorsa kimse kal demez. Benim yüreğim parçalanır, eski videolarını izlerken tüylerim diken diken olur ama istemeyeni de zorla tutmanın anlamı yok. Gelsin Serdar Eylik sağlam bir teknik direktörle -bu Gerets,Luce,F.Terim olabilir.- çok iyi bir yaz dönemi geçirsin Arda'yı pek aratacağını sanmıyorum. Yeni yönetim çabuk toplanırsa iyi transferlerle gelecek sene çok sağlam bir takım kurabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Atletico Madrid Başkanı Cerezo Arda için İstanbul'da

7 Nisan 2011 17:15 | NTVSpor.net
    Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan için bir La Liga ekibi 12.5 milyon euroluk resmi teklif yaparken, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo İstanbul'a geldi.

Galatasaray kaptanı ve A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'a İspanya Ligi ekiplerinden biri resmi bir teklifte bulundu. La Liga temsilcisi Arda Turan'ı renklerine katabilmek için 12.5 milyon euroyu gözden çıkarttı ve Atletico Madrid Başkanı Cerezo Arda Turan'ı İspanya'ya götürmek için Türkiye'ye geldi.
    ATLETİCO MADRİD BAŞKANI İSTANBUL'DA!
    Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın'ın Arda Turan için 12 milyon 500 bin euroluk resmi bir teklif aldıklarını açıklamasının ardından, daha önce de genç yıldız ile ilgilendiği yönünde haberler çıkan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo İstanbul'a geldi. Milli futbolcu için sarı-kırmızılı kulüple bir araya gelecek olan Cerezo, genç yıldızın transferini bitirmeye çalışacak.
    Bu sezon sakatlıklardan dolayı cok sayıda maç kaçıran Arda'nın daha önce yakın çevresine yurt dışına gitmeyi istediğini söylediği biliniyordu. Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile de görüşerek transferine kolaylık sağlanmasını istediği de iddia edilmişti. Ancak 14 mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçim'de görevi yeni yönetime devredecek başkan Adnan Polat ve ekibinin ne yönde hareket edeceği merak konusu. Dönem dönem eleştirilse de, Galatasaray yönetiminin gelecek planlarında olan Arda için başkan Polat'ın bu kararı, göreve gelecek yeni yönetime bırakabiliceği de ifade ediliyor.
    ALTINTEPSİ'DE BAŞLADI GALATASARAY'DA YILDIZ OLDU
    Galatasaray'da 2004'te 17 yaşındayken A Takıma çıkan ve o sezon 1 maçta 25 dakika şans bulan Arda Turan, 2005-2006'da Manisaspor'da kiralık oynadıktan sonra Galatasaray'a geri döndü. Galatasaray'da 6 sezonda 167'si ilk 11 olmak üzere toplam 184 maça çıkan Arda Turan bu maçlarda 45 gole imza attı. Arda'nın Galatasaray alt yapısına katılmadan önce futbolla tanıştığı kulüp ise 1999-2000'de oynadığı İstanbul'daki Altıntepsi.
    TANER AŞKIN'IN ARDA'NIN AVRUPA'YA TRANSFERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ
    Galatasaray'da sezon sonu takımdan ayrılacağı konuşulan kaptan Arda Turan'ın Avrupa'ya transferine Taner Aşkın da yeşil ışık yaktı.
    Taner Aşkın, Arda konusunda şöyle konuştu:
    ''Arda ile bir kez konuştum. Kendisiyle ilgili, niye genç yaşta kaptan yapıldığıyla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Galatasaray'ın tarihine bakın, hep genç kaptanlar vardır. Arda, Türkiye'nin medarı iftiharı bir sporcu, bizim sporcumuz. Talihsiz bir sakatlık yaşadı. Özel yaşantısı beni alakadar etmiyor. Ben futbol oynadım, hocalık da yaptım, o psikolojiyi iyi bilirim. Arda artık kafasında Türkiye'de ve Galatasaray'da oynamasının zor olduğunu, kendisinin faydalı olamayacağını düşünüyor. Bir müddet ayrılıp kafasını dinledirme noktasına gelmiş durumda. Arda gitsin mi? Evet, net söylüyorum, Arda gitsin. Bundan sonra tutarsanız bir fayda beklemeyin. Bundan sonraki performansını, ne kadar sıkarsa sıksın yüzde 50'nin üzerine çıkaramaz. Galatasaray'a da kendisine de faydası olmaz. Biraz daha sıkarsanız, milli takıma da faydası olmaz. Bırakın genç yaşta önünü açalım ve her tarafa faydası olsun. Biz insanları yok etmek için uğraşmamalıyız. Var etmek için uğraşmalıyız. Yönetim kurulunda başkan masaya bu konuyu getirdiğinde, (Evet başkan, gitmeli) dedim. Arda'yı satmak için bahane arandığı söyleniyor, bu doğru değil. Asla böyle bir şey yok. Söylediklerim kendi fikrim. Kendisine bir İspanya takımından iyi bir teklif olduğunu biliyorum. Bu teklif 12,5 milyon euro civarında. Kulübe de teklifleri var. Ancak tabii ki başkanın tutumu önemli. Bizden sonraki yönetime kararı bırakmış olabilir.''

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

NTVSpor'a göre bir anlaşma sağlanamamış net bilgi yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"Teklif 12,5 milyon Avro'dan fazla!"
    Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, transferle ilgili son gelişmeleri Sporx'e açıkladı.

08 Nisan 2011 Cuma - 16:24
    Sporx.com
    "Teklif 12,5 milyon Avro'dan fazla!"

Haber: Hilmi SEVER
    twitter.com/hilmisever

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan editörümüz Hilmi Sever'e özel açıklamalar. Bulut, şu an Atletico Madrid Başkanı Enrico Cerezo ve Başkan Adnan Polat ile bir görüşmeye daha gireceklerini ve bu görüşmenin yaklaşık iki saat süreceğini açıkladı. Bu görüşme az sonra başlayacak ve tüm detayları Sporx'te olacak.

Bulut, Çırağan Sarayı'nda sabahın erken saatlerinden beri görüşme halinde olduklarını, Arda Turan'ın ise belirtilenin aksine Çırağan'da değil, Florya'da olduğunu söyledi.

"ÖN SÖZLEŞME DİYE BİR ŞEY YOK"
    Bulut, Arda'ın, Atletico Madrid ile ön sözleşme imzaladığı yönündeki iddiaları da yalanladı.

"TEKLİF 12,5 MİLYON AVRO'DAN YÜKSEK"
    12,5 milyon Avroluk bonservis bedeli ödeneceği yönündeki haberlerle ilgili ise Bulut çarpıcı bir açıklamada bulundu. Arda'nın bonservisi için 12,5 milyondan çok daha fazla bir ücret önerildiğini ilk kez açıkladı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Teklif 16 milyon euro galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yeni yönetim karar verecek!

Güncelleme : 8 Nisan 2011 16:28 | NTVSpor.net
    Atletıco Madrid'den Arda Turan atağı. İstanbul'a gelen İspanyol kulübünün başkanı Enrico Cereso, Adnan Polat ile görüştü. Ancak ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın transferi için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso, sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştü. Cereso, bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maç kaçıran Arda için teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç alınamadı...
    Yurtdışında oynamak istediğini bilinen Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile görüşerek, transferine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edilmişti. Ancak 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçimde görevi yeni yönetime devredecek başkan Polat ve ekibinin, son kararı göreve gelecek yeni yönetime bırakması bekleniyor...
    Galatasaray yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın, dün Arda Turan için 12 milyon 500 bin Euro’luk resmi teklif aldıklarını açıklamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence etik olan da yeni yönetimin karar verecek olması. ama arda gitmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Arda gerçekten gitmek istiyorsa gitmeli ama yeni yönetim ve teknik adamla kalmayı gerçekten isterse o rakamlara bakmadan takımda kalmalı. Arda kalitesinde oyuncu yetiştirebiliriz belki ama bu 3-4 yıl sürer. Türkiye'nin en önemli hücum oyuncusunu gönlü burada kalmaktan yanayken o kadar kolay elden çıkarmamalıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@tribundergi
    Tribun Dergi
    Ahmet Bulut: Şimdi bir açıklama yapamam onu GS kulübü yapar. Arda'nın bonservisi için 12,5 milyon eruodan daha fazla bir ücret önerildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm umutlar yeni yönetime bağlandı resmen. İnşallah gelecek yıl muhteşem bir Galatasaray izleriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tüm umutlar yeni yönetime bağlandı resmen. İnşallah gelecek yıl muhteşem bir Galatasaray izleriz.
    Bunun için eldeki artisler yollanmalı , parayı hak etmeyen oyuncular yollanmalı ..

Futbolcu kalabalığı yapan '' şöhretler '' yollanmalı ..

Şimdiden transferler yapılmaya başlanmalı , Nasıl olsa Galatasaray seneye Avrupa'da olmayacak bir dünya yıldızı alacağız diye yırtınmasına da gerek yok yönetimin sonra parayı sokağa saçıyorlar..

Futbola aç oyuncular getirilirse çok iyi olur Galatasaray için..

Afrika kökenli oyunculara yönelirdim ben olsam Gs yönetiminin yerinde.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle bende afrika kökenli oyunculara yönelirdim , en azından mücadele gücü artar ve bu durumdan en az hasarla kurtulmaya yardımcı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Afrikalı oyuncuların mental yönleri aldıkları altyapı eğitiminin kalitesizliği nedeniyle genelde zayıf. Alınan oyuncu Emenike de Youla da çıkabilir, yönetimin nokta atışı yapması zor. Aslında en garanti yol Avrupa'dan oyuncu getirmek, en çok oyun disiplinine sahip oyuncular Avrupa'da(en çok da Almanya'da) var. Japonların da milli takımlarına bakarsak disiplinli ve takım oyuncuları var ama yetenekli Japon oyuncu az.
    İyi bir scout ekibi olsa böyle millet ayrımı yapmayız ama böyle bir ekip olmadığı için bu tip şeylere güvenmeye kalıyor Türk takımları.
    Aslında Galatasaray'ın önünde çok ciddi bir şans var. Şu anki takımın durumu revizyonu mecbur kılıyor, yeni yönetim bunu kullanıp Arsenal gibi genç oyuncuları toplayıp bunları bir arada oynatmayı deneyebilir. Yeni bir nesil yaratır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasarayda eksik olan en büyük kavram mücadele azmi , hırs , başarı ..

Afrika kökenli oyuncuların da en büyük artısı mücadele , hırs , başarı '' isteği ''

Tabi bu bana göre yönetim doğru kararı kendi çapında verecektir illaki (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Arda'nın mutlaka gitmesi gerekiyor -ki bence Atletico Madrid çok iyi olur onun için.-

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda gidiyor arkadaşlar, yani gitmek istiyor. Eğer yeni yönetime bırakılmazsa bu iş Arda yüksek ihtimal gelecek sezon Atletico Madrid forması giyecek.

Kadromuza Arda kalitesinde 1-2 oyuncu daha katmamız gerekirken biz Arda'yı gönderiyoruz. Ama oyuncu gitmek istiyorsa zorla tutmanın da anlamı yok.

Son olarak;

http://www.youtube.com/watch?v=JKiY0...eature=related

Güle güle Sipsi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda gidiyor arkadaşlar, yani gitmek istiyor. Eğer yeni yönetime bırakılmazsa bu iş Arda yüksek ihtimal gelecek sezon Atletico Madrid forması giyecek.

Kadromuza Arda kalitesinde 1-2 oyuncu daha katmamız gerekirken biz Arda'yı gönderiyoruz. Ama oyuncu gitmek istiyorsa zorla tutmanın da anlamı yok.

Son olarak;

http://www.youtube.com/watch?v=JKiY0...eature=related

Güle güle Sipsi...
    Videoyu izleyince cidden duygulandım, bir Hakan Şükür'ü bu kadar sevmiştim, bir de Arda işte. Arda'nın futbolunu anlatmaya bu video yetmez. İçten içe üzülüyorum tabii ama daha Atletico Madrid yakışır Arda'ya..

Mesaj Yetkileri