Sayfa 44 / 59 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1752 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın peşinde olduğu falan yazıyor GS'ye gelebilir ama Trabzon'a geleceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah Galatasaray'a gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hilbertte geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fink'de geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanlar başka ülkelere gitmez lafı bence biraz önyargılı bir bakış, kariyerinin sonuna gelen oyuncular iyi para veren kulübe gider çünkü kariyerlerini ilerletmek gibi bir amaçları olmaz. Yalnız Klose'yi isteyenler sadece Türk takımları değildir bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Klose büyük ihtimalle Galatasaray'a gelecekmiş..

NTVSPOR.nette varmış , Spor Servisi'nde bakmıştım.

Gelirse büyük bir patlama yaşanır finansal açıdan.Forma ve kombineler artar , Drogba'nın da geleceği söyleniyor.Eğer o da gelirse kombineler ve forma satışları derken Galatasaray'ın kasasına büyük bir para girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Klose hangi takıma gelirse gelsin faydalı olur.Golü koklayan oyuncu deyiminin tam karşılığı Klose.

sakary Ali Misafir

Default Scholl'dan Mehmet Ekici'ye övgü

Scholl'dan Mehmet Ekici'ye övgü

Werder Bremen’in yeni transferi Mehmet Ekici, eski hocası Mehmet Scholl’dan övgü aldı. Scholl, adaşının Werder Bremen’de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bild’in haberine göre, Bayern Münih’in eski futbolcusu ve şimdinin alt yapı sorumlusu Mehmet Scholl, eski öğrencisi Mehmet Ekici hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. Scholl, Ekici’ye Werder Bremen’e transfer olmasını kendisinin tavsiye ettiğini söyleyerek “Bremen onun için çok uygun. Klaus Allofs ve Thomas Schaaf, orada büyük bir uyum ve vizyonla çalışıyorlar. Şu anda Ekici’nin ihtiyacı olan şey de bu. O halen daha çok genç ve kendisini bazı yönlerden geliştirmek zorunda” dedi.

Ekici öğrenmeye açık
    Scholl, 2009-2010 sezonunda 3. ligde çalıştırdığı Mehmet Ekici için “Sadece futbolcu olarak değil, insan olarak da kalbimde ayrı bir yere sahip. Mutlaka geliştirmesi gereken yanları var ancak o buna hazır” şeklinde konuştu.

Mesut kadar hızlı değil ama daha golcü
    Mehmet Scholl, Ekici’nin Werder Bremen’de daha önce görev yapan Micouc, Diego ve Mesut Özil gibi futbolcularla aynı sınıfa girip giremeyeceğiyle ilgili olarak da “Mehmet eşsiz bir futbol kalitesine sahip. Teknik olarak mükemmel… Ona her zaman güvenebilirsiniz. Fakat Mesut Özil’den farklı bir yapısı var. Ekici o kadar hızlı değil ancak daha golcü bir oyuncu” yorumunda bulundu.

Thomas Schaaf, Mehmet Ekici için en uygun isim
    Thomas Schaaf’ın, Mehmet Ekici’nin gelişimine katkısı olacağını inandığının altını çizen Scholl, “Ekici’ye sorumluluk verilirse karşılığı mutlaka alınır. Thomas Schaaf, böyle genç oyuncularla anlaşabilecek en uygun kişidir” şeklinde konuştu.

Eurosport - Tansu Gürsel

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

5 Milyon € transfer ücreti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Gündoğan: İlk onbirde yer almak hakkım

20 Haziran 2011 13:30 | NTV Spor ve Ajanslar
    Almanya Bundesliga takımlarından FC Nürnberg'den lig şampiyonu Borussia Dortmund'a transfer olan İlkay Gündoğan, takımda ilk onbirde sürekli bir şekilde yer edinmeye hakkı olması gerektiğini söyledi.

Almanya Bundesliga takımlarından FC Nürnberg'den lig şampiyonu Borussia Dortmund'a transfer olan İlkay Gündoğan, takımda ilk onbirde sürekli bir şekilde yer edinmeye hakkı olması gerektiğini söyledi.
    Alman spor dergisi Kicker'de yer alan bir habere göre İlkay, "Burada rekabet daha fazla ama ilk onbirde sürekli yer almak benim hakkım olmalı. Sonuçta Borussia Dortmund beni kadroyu doldurmak için transfer etmedi" şeklinde konuştu.
    Orta sahada oynamak istediğini ve Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin ile mukayese edilmek istemediğini ifade eden İlkay, "O olağanüstü bir oyuncuydu ama ben onu kopyalamak için gelmedim" dedi.
    Dergide yer alan diğer bir haberde de Werder Bremen'in sportif menajeri Klaus Allofs'un, takıma yeni transfer olan Mehmet Ekici hakkında, "Ekici bize Gündoğan'dan biraz daha uygun" şeklinde görüş belirttiği bildirildi.
    Allofs'un, daha fazla ileriye dönük oynaması sebebi ile Mehmet'i tercih ettiği belirtilen haberde, Werder Bremen'in, Mehmet gibi ileriye yönelik ve oyun kurucu yeteneklere sahip bir oyuncu aramış olduğu kaydedildi.
    Mehmet'in, Werder Bremen'den Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil'in yerini doldurup dolduramayacağı sorusunun gündemde olduğu, Mehmet'in bu sezon oynadığı FC Nürnberg'deki takım arkadaşlarının, bu futbolcunun sonucu etkileyebilecek bir futbolcu olduğu görüşünü paylaştığı ifade edildi.
    Derginin haberinde, "Werder Bremen, Ekici'de doğru tipi bulduğuna inanıyor. Denemeye her halükarda değer" şeklinde ifade kullanıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Wolfsburg sağ tarafı sağlama aldı

Geçtiğimiz sezon ligde zor günler geçiren Wolfsburg bu sezona iddialı girmeyi hedefliyor. Kadrosunda milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'yı bulunduran Alman ekibi, Hasan Salihamidzic'i renklerine bağladı.

05 Temmuz 2011 Salı - 10:08
    Sporx.com dış haberler

Almanya Birinci Ligi 'Bundesliga' ekiplerinden Wolfsburg, 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Salihamidzic ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Juventus'ta tamamlayan Bosna Hersekli oyuncu ile 1 yıllık anlaşma yapılırken, transferin maliyeti hakkında ise bir bilgi verilmedi.

Yeni takımında 11 numaralı formayı giyecek olan Salihamidzic, "Bayern Münih ve Juventus'ta oynadıktan sonra her kulübün benimle ilgilendiği açıktı. Ancak Felix Magath bana oynama şansı vereceğini açıkça söyledi. Şu anda da Felix Magath'ın inşa ettiği enteresan bir projenin parçasıyım" diyerek yeni takımı Wolfsburg'un hocası Felix Magath ile çalışacak olmanın heyecanını belirtti.

Felix Magath ise "Brazzo" lakaplı yeni oyuncusu için, "O kariyeri boyunca her zaman üst düzey seviyelerde futbol oynamış bir isim. Bu transfer ile kadromuz için de derinlik ve esneklik sağlayacak bir imza attık. İnanıyorum ki Salihamidzic'in olgunluk ve deneyimleri bize çok şey katacaktır" diyerek güvenini dile getirdi.

Hasan Salihamidzic kimdir?

Doğum Tarihi: 1 ocak 1977
    Doğum Yeri: Bosna Hersek
    Boyu: 1.77 m
    Pozisyon: Sağ açık / Sağ bek
    En Son Takımı: Juventus

Futbola doğduğu kentin takımı Turbina Jablanica'da başlayan Salihamidzic, ilk profesyonel sözleşmesini Hamburg ile imzaladı. Daha sonra Bayern Münih'e transfer olan oyuncu kırmızı beyazlı forma ile altı Bundesliga şampiyonluğu bir de Şampiyonlar Ligi kupası kazandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ribery'den hocasına cevap

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Frank Ribery, takımın resmi internet sitesine önemli açıklamalada bulundu.

06 Temmuz 2011 Çarşamba - 23:14
    Reuters

Bayern Münih'in Fransız orta saha oyuncusu Frank Ribery, takımın yeni hocası Jupp Heynckes'in kendisi hakkında "Bireysel oynuyor" yorumu üzerine yaptığı açıklamada; kendisinin takım oyuncusu olduğunu söyledi.

Frank Ribery. Bayern Münih kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Yaptığım bütün her şeyi takım için yaparım. Defansa gidip savunma yapmam gerekirse, geri giderim. Atak yapmam gerekirse, ileri gider atak yaparım. Hiçbir zaman kendim için oynamıyorum, takımım için oynuyorum. Çok fazla gol atmam ama birçok golü hazırlarım" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Jupp Heynckes, geçen sezon ligi 3. sırada bitiren Münih ekibinin bu sezon daha iyi olacağını umarken, takıma defansif bir oyun nakledeceğini söyledi.

Heynckes ayrıca pazartesi günü Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Bugünün futbolunda, takımın bir fonksiyona ihtiyacı var. Defansif özellikli. Frank Ribery de diğer oyuncular gibi bu düzene uyum sağlamalı" şeklinde konuşmuştu.

Yıldız futbolcu Frank Ribery ise 66 yaşındaki hocası ile ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi.

Ribery açıklamasında, "İyi bir ilişkimiz var. Eğer hocam ile iyi bir ilişkim olmazsa, benim için zor bir durum olur. Futbolumdan zevk almam ve iyi oynamam" dedi.

Bayern Münih'te 5. sezonunu geçirecek olan Ribery, Bayern Münih'te geçirdiği son iki sezonun ilk iki sezon kadar iyi olmadığını söyledi.

Ribery açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

"Son iki yıl daha zordu. Bunun büyük bir bölümü benim sakatlık yaşamamdan dolayı idi. Benim için zor zamanlar yaratan bir çok negatif şeyler oldu. Ama ben güçlüyüm. Başımı dik tuttum ve her zaman kendi yolumu takip ettim. Şimdi her şey benim için, ailem için ve Bayern Münih için tekrardan mükemmel."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Bayern Münih'te Ribery şoku!

Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Franck Ribery, antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Franck Ribery, ayak bileğinden sakatlandı.

Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, antrenmanda sakatlanan Ribery'nin sol ayak bileğinin alçıya alındığı ve ayağının 5 gün alçıda kalacağı belirtildi.

Ribery'nin gelecek hafta Bayern Münih'in, Almanya Kupası'nda Eintracht Braunschweig'e karşı oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyeceği ifade edilen açıklamada, Bundesliga'da 7 Ağustos'ta Borussia Mönchengladbach'a karşı oynayacakları sezonun ilk maçında Ribery'nin yeşil sahalara dönebileceği kaydedildi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

messiden iyiyim mi ne demişti bi ara yazık bu adama yav

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Sakatlanmazsam Messi'yle aynı seviyedeyim" demişti ya da buna yakın bişey. İşte Messi'yle aranızdaki farklardan biri de bu Ribery. Messi sakatlanmıyor malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hiç üzülmedim aksine sevindim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hatırlatmaya gerek var mı da insan bu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sağol Berk, hatırlatma için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    bence de. ben üzüldüm açıkçası.. millet sanki düşmanına saldırıyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste vol.2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@benbenim -> Alex geldiği ilk yıl, Fenerbahçe'yi direkt basamak olarak kullanıp "Kulüpten alacağım yoktur." belgesi imzalayıp daha sonra da "paramı alamıyorum." deyip çekip gitse ne düşünürdünüz merak ediyorum. Aslında genel soruyorum bunu. Ribery'nin gözümde 5 kuruşluk değeri yoktur, -kendisinin umurunda bile değildir bu tabii ki- günahımı vermem.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kini, nefreti olan varsa kusma yeri burası değil arkadaşlar. Nihayetinde bir insan adı geçen. Nefret söylemlerinizi bu forum dışında istediğiniz gibi dile getirebilirsiniz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

bu tip durumlarda suç sadece oyuncuda değil menajerde, ailede falan da olabiliyor. yüklenilmesine karşıyım.

konuya gelirsek bir robben bir ribery, ne zaman tam oynayacak bu adamlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben de 7-8 ay falan sakatlandı sanmıştım.Sezon başına yetişecekmiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hey gidi br zamanların ferrarisi gökan zanlaştı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şansızlık bir kere geldimi yakasını bırakmıyor insanın.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bende kırıldı sandım,5 günlük alçıda birşey olmaz bacağa.1 günde kendine gelir sonra başlar antremana.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Derdiyok'un tek derdi süreklilik!

Bayer Leverkusen'in Türk kökenli golcü futbolcusu Eren Derdiyok, performansını sürekli hale getirmesi gerektiğini söyledi.

Alman Birinci Ligi takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen İsviçre milli takımının Türk kökenli oyuncusu Eren Derdiyok, performansına süreklilik getirmesi gerektiğini belirtti.
    Bayern Leverkusen'in, Belçika'nın Genk takımına karşı oynadığı ve 4-1 kazandığı hazırlık maçında 3 gol atan Eren Derdiyok, Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada, kendisine çoğu kez performansını yükseltebileceğinin söylendiğini belirterek, "Performansıma süreklilik getirmem ve teknik direktöre kendimi göstermem lazım" dedi.
    Haberde, Bayer Leverkusen'in bir hafta önce Brügge'ye karşı yaptığı karşılaşmada Eren'in, ayağındaki sakatlık nedeniyle iğne yapıldıktan sonra sahaya çıktığı, iğnenin ayağını uyuşturduğu, bu nedenle de iyi performans gösteremediği belirtildi.
    Eren'in iyi oynamaya başlamasının sebebinin, özel hayatınındaki değişime de bağlı olduğu ifade edilen haberde, nişanlısı Alev'den ayrılarak yüzüğü çıkardığı ve yeni sevgilisi Kardelen'den güç aldığı kaydedildi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Lucas Barrios en az 2 hafta yok

Copa America'da final karşılaşmasında sakatlanan Lucas Barrios'un durumu netlik kazandı. Yıldız oyuncu 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Borussia Dortmund'un Paraguay'lı golcüsü Lucas Barrios, 2-3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.
    Borussia Dortmund Kulübünden yapılan açıklamada, Amerika Kupa'sında Paraguay'ın Uruguay ile oynadığı maçta Barrios'un bacağında kas yırtılması meydana geldiği belirtildi.
    Kulübün doktoru Markus Braun, Barrios'un sakatlığının geçmesinin 2 -3 hafta süreceğini ifade etti.
    Barrios'un bu durumda Bundesliga'nın yeni sezonunda Borussia Dortmund'un 5 Ağustos'ta Hamburger SV ve bir hafta sonra Hoffenheim takımı ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyeceği kaydedildi.

Kaynak : Ntvspor

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Podolski'ye şok!

FC Köln'ün yeni teknik direktörü Stale Solbakken, kaptanlık bandını Lukas Podolski'den aldı ve Brezilyalı savunma oyuncusu Pedro Geromel'e verdi.

Norveçli teknik adam, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaptanlığı Podolski'den alma kararının bazı tepkilere yol açabileceğini ve bunu düşünerek aldığı bu karara saygı duyulmasını istediğini söyledi.

Solbakken, Podolski'nin de hayal kırıklığını kendisine ilettiğini, ancak aynı zamanda anlayışla karşıladığını belirtti.

Takımından 3 yıl ayrı kaldıktan sonra 2009 yılında FC Köln'e dönen 26 yaşındaki Podolski, geçen sezon 13 gol atmıştı.

Geromel, 2008 yılından bu yana FC Köln formasını giyiyor.

Kaynak : Htspor

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Sayfa 44 / 59 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Mesaj Yetkileri