Öyle bir durumda Orduspor'un Galatasaray'ı dava etme hakkı doğar diye düşünüyorum. 1.5 verirsen alırsın demişler sonuçta. Oyuncuyu iknaya bakacaktır iş tabii ki ilk başta.
Öyle bir durumda Orduspor'un Galatasaray'ı dava etme hakkı doğar diye düşünüyorum. 1.5 verirsen alırsın demişler sonuçta. Oyuncuyu iknaya bakacaktır iş tabii ki ilk başta.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Orduspor ne diye dava edecek ki Galatasaray'ı ?Asıl olay Culio'nun isteyip istememesi.Culio istemezse zorla alamazlar ya.Nedim Türkmen opsiyonun ne demek olduğunu bilmiyor galiba.
Nedim Türkmen: Gosso'yu Manchester City, Rubin Kazan ve Anderlecht istiyor
Mersin İdman Yurdu’nda yaprak dökümü sürüyor. Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Mersin İdman Yurdu’nda Beto ve Moritz’den sonra Tisdell ve kaptan Zurita’da gönderildi.
Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon için ayıracakları transfer bütçesinin tam 50 Milyon TL olduğunu açıkladı. Kahramanlı, güçlü ve hedefleri olan bir kadro kuracaklarını vurguladı.
Tisdell kiralıktı zaten, Ankaraspor'a geri döndü. Moritz'de artık tam bi Türk oldu, bavulu elinde adım adım Anadolu![]()
eto'o bitmiş.
Moritz tercihini anlayamadım. Mersin için gerekli olabilecek bir futbolcuydu. Transfere ayrılacak 50 milyona da çok sağlam futbolcular gelebilir. Mersin, hedeflerini oldukça büyütmüş olacak ki, Moritz'den bile vazgeçmişler.![]()
50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Forlani getirebilirlermiste Cuper istememisroportajin devaminda ise Gs Stancuya 5.5 milyon verdi bu parayi vermemiz mumkun degil
Forlan bedavayami oyniyacakti
Nedim Turkmen acaip bi adam
Nedim Türkmen: Hocamız yıldız oyuncuyu sevmiyor. Cuper'in A Madrid takımından istediği bir oyuncu var.Oyuncuyla görüşmelerimiz devam sürüyor
Elazığspor'da Fabiano harekatı!
Brezilya'nın ünlü haber portallarından Bonde, Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un, dünyaca ünlü golcü Luis Fabiano için harekete geçtiğini yazdı.
"Türkler, Sao Paulo'dan Luis Fabiano'yu istiyor" başlıklı haberde şu ifadeler kullanıldı: Türkiye'nin Elazığspor Kulübü, Sao Paulo'dan Fabiano için resmi teklifini yaptı. Türkler, golcü oyuncu için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı... Sao Paulo'nun İkinci Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes, "Fabiano burada mutlu. Biz de ondan çok umutluyuz. Sakat olmasına rağmen, onu Sevilla'dan transfer ettik. Fabiano da ona olan güvenimizi boşa çıkarmayacaktır" diye konuştu. Luis Fabiano'yu sezon başında Galatasaray da istemiş ve tecrübeli oyuncu için 7 milyon Euro teklif etmişti.
Bank Asya 1.Lig'de zirvede yer alan Elazığspor, bitime 3 hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde bulunuyor. Bank Asya 1.Lig'de ilk iki sırada bulunan takımlar, Süper Lig'e direkt olarak yükselirken, 3. takım ise play-off maçları sonunda belli oluyor.
trtspor.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
oldu olacak ronaldinho yu yazsalardi o daha gercekci olurdu...
Hüseyin Kalpar Göztepenin başına geçmiş.
eto'o bitmiş.
Nizamettin Çalışkan Orduspor'da
Önümüzdeki sezon öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Orduspor, ilk imzayı attırdı.
07 Mayıs 2012 Pazartesi - 16:49
Sporx.com
Orduspor Kulübü ligin ilk transferini Manisaspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi.
Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi.
Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun tranzfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı.
Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini söyleyerek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Çok iyi bir ekip bu yıl kuracağız" dedi.
Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı" diye konuştu.
Arif Erdem'le İ.B.B. yolları ayırdı
Haydaaa.Sebep ne acaba?
Carvalhal'ın adı geçiyor İBB ile
Carvalhal ve İBB mantalite olarak birbirlerine uyuşurlar bence,iyi bir seçim olur yani.
So what?
Saike
Carvalhal Hayirli Olsun Ibb"ye.
Fm'de de hemen İbb alıyordu Carvalhal'ı.Birde fm gerçekçi değil derler![]()
Carlos Carvalhal´ı kimse beğenmiyor; ama kariyerinin başında ve gelecekte çok büyük takımları yönetecek. Demedi demeyin...
Bu seneki İBB maçlarından puan çıkartırız artık herhalde.![]()
Bu sezon Bank Asya 1. Lig'den düşen Giresunspor'da attığı gollerle dikkat geçen genç golcü Eren Tozlu, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
Eren'in adı bir dönem Galatasaray ile anılıyordu ancak orada forma bulması zordu. Umarım Mersin'de bu sene Giresun'da yakaladığı çıkışı sürdürür ve Süper Lig'in sayılı forvetlerinden olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi bir adım attı İBB. Türkiye'yi bilen en azından Türkiye'de çalışmış yabancı bir hoca ile anlaşması da Hikmet Karaman'a göre Yılmaz Vural'a göre çok çok iyi bir seçim bana göre. En azından uzun yıllar sabredilip çalışılabilirse zirve takımı olabilir. Gerçi zaten hep ilk 8 içerisinde yer alıyor İBB.
Carvalhal'a sempati duyanlardanım bende. İnönü'de attığı deparları artık Olimpiyat Stadında atar inşlAllah.
Başarılı olacaktır zaten her sezon nokta transfer atışları yapıyorlar gelecek sezon nokta transfer atışlarıyla Avrupa'ya giderler artık...2 Sezondur kapıdan döndüler gelecek sezon Avrupa'dalar bence...
carvalhal bence teknik direktör falan değil , skibbe yi getirse ibb nokta atışı olurdu bence