Sayfa 44 / 52 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bir durumda Orduspor'un Galatasaray'ı dava etme hakkı doğar diye düşünüyorum. 1.5 verirsen alırsın demişler sonuçta. Oyuncuyu iknaya bakacaktır iş tabii ki ilk başta.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orduspor ne diye dava edecek ki Galatasaray'ı ?Asıl olay Culio'nun isteyip istememesi.Culio istemezse zorla alamazlar ya.Nedim Türkmen opsiyonun ne demek olduğunu bilmiyor galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nedim Türkmen: Gosso'yu Manchester City, Rubin Kazan ve Anderlecht istiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Nedim Türkmen: Gosso'yu Manchester City, Rubin Kazan ve Anderlecht istiyor
    City'e inanmam ama diğer iki takıma gitmesi olağan gibi duruyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mersin İdman Yurdu’nda yaprak dökümü sürüyor. Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Mersin İdman Yurdu’nda Beto ve Moritz’den sonra Tisdell ve kaptan Zurita’da gönderildi.

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon için ayıracakları transfer bütçesinin tam 50 Milyon TL olduğunu açıkladı. Kahramanlı, güçlü ve hedefleri olan bir kadro kuracaklarını vurguladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tisdell kiralıktı zaten, Ankaraspor'a geri döndü. Moritz'de artık tam bi Türk oldu, bavulu elinde adım adım Anadolu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Moritz tercihini anlayamadım. Mersin için gerekli olabilecek bir futbolcuydu. Transfere ayrılacak 50 milyona da çok sağlam futbolcular gelebilir. Mersin, hedeflerini oldukça büyütmüş olacak ki, Moritz'den bile vazgeçmişler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Forlani getirebilirlermiste Cuper istememis roportajin devaminda ise Gs Stancuya 5.5 milyon verdi bu parayi vermemiz mumkun degil

Forlan bedavayami oyniyacakti

Nedim Turkmen acaip bi adam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nedim Türkmen: Hocamız yıldız oyuncuyu sevmiyor. Cuper'in A Madrid takımından istediği bir oyuncu var.Oyuncuyla görüşmelerimiz devam sürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Elazığspor'da Fabiano harekatı!

Brezilya'nın ünlü haber portallarından Bonde, Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un, dünyaca ünlü golcü Luis Fabiano için harekete geçtiğini yazdı.

"Türkler, Sao Paulo'dan Luis Fabiano'yu istiyor" başlıklı haberde şu ifadeler kullanıldı: Türkiye'nin Elazığspor Kulübü, Sao Paulo'dan Fabiano için resmi teklifini yaptı. Türkler, golcü oyuncu için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı... Sao Paulo'nun İkinci Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes, "Fabiano burada mutlu. Biz de ondan çok umutluyuz. Sakat olmasına rağmen, onu Sevilla'dan transfer ettik. Fabiano da ona olan güvenimizi boşa çıkarmayacaktır" diye konuştu. Luis Fabiano'yu sezon başında Galatasaray da istemiş ve tecrübeli oyuncu için 7 milyon Euro teklif etmişti.

Bank Asya 1.Lig'de zirvede yer alan Elazığspor, bitime 3 hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde bulunuyor. Bank Asya 1.Lig'de ilk iki sırada bulunan takımlar, Süper Lig'e direkt olarak yükselirken, 3. takım ise play-off maçları sonunda belli oluyor.

trtspor.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kim inanır kadir inanır

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

oldu olacak ronaldinho yu yazsalardi o daha gercekci olurdu...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hüseyin Kalpar Göztepenin başına geçmiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nizamettin Çalışkan Orduspor'da

Önümüzdeki sezon öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Orduspor, ilk imzayı attırdı.

07 Mayıs 2012 Pazartesi - 16:49
    Sporx.com

Orduspor Kulübü ligin ilk transferini Manisaspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi.

Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi.

Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun tranzfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı.

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini söyleyerek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Çok iyi bir ekip bu yıl kuracağız" dedi.

Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı" diye konuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arif Erdem'le İ.B.B. yolları ayırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haydaaa.Sebep ne acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Carvalhal'ın adı geçiyor İBB ile

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Carvalhal ve İBB mantalite olarak birbirlerine uyuşurlar bence,iyi bir seçim olur yani.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Carvalhal Hayirli Olsun Ibb"ye.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fm'de de hemen İbb alıyordu Carvalhal'ı.Birde fm gerçekçi değil derler

Nesil
    2006

Carlos Carvalhal´ı kimse beğenmiyor; ama kariyerinin başında ve gelecekte çok büyük takımları yönetecek. Demedi demeyin...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu seneki İBB maçlarından puan çıkartırız artık herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bu seneki İBB maçlarından puan çıkartırız artık herhalde.
    Ters tepmesinden korkuyorum ben. 2 maç 0 puan da olabilir.

Carlos, İBB'ye çok uygun. Başarılı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carvalhal: "2.evim İstanbul'a döndüğüm için mutluyum.BJK'nin değeri bende ayrı.BJK her takımı yensin ama bizi yenemesin!"

Carlos Carvalhal, 1990 yılında kurulan İstanbul Bş. Bld.'nin ilk yabancı teknik direktörü oldu. Yardımcıları şuanki İBB antrenörleri olacak
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'den düşen Giresunspor'da attığı gollerle dikkat geçen genç golcü Eren Tozlu, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eren'in adı bir dönem Galatasaray ile anılıyordu ancak orada forma bulması zordu. Umarım Mersin'de bu sene Giresun'da yakaladığı çıkışı sürdürür ve Süper Lig'in sayılı forvetlerinden olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi bir adım attı İBB. Türkiye'yi bilen en azından Türkiye'de çalışmış yabancı bir hoca ile anlaşması da Hikmet Karaman'a göre Yılmaz Vural'a göre çok çok iyi bir seçim bana göre. En azından uzun yıllar sabredilip çalışılabilirse zirve takımı olabilir. Gerçi zaten hep ilk 8 içerisinde yer alıyor İBB.

Carvalhal'a sempati duyanlardanım bende. İnönü'de attığı deparları artık Olimpiyat Stadında atar inşlAllah.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılı olacaktır zaten her sezon nokta transfer atışları yapıyorlar gelecek sezon nokta transfer atışlarıyla Avrupa'ya giderler artık...2 Sezondur kapıdan döndüler gelecek sezon Avrupa'dalar bence...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

carvalhal bence teknik direktör falan değil , skibbe yi getirse ibb nokta atışı olurdu bence

Sayfa 44 / 52 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon

Mesaj Yetkileri