Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
Sayfa 44 / 62 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    7 yılın emeği tebrikler hocam artık 2-3 yıla cl yi alırız
    Teşekkü ederim ama bundan sonra oynar mıyım bilmiyorum

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    meşaleleri yaktık tebrik ederim hocam artık adına stad yapılması lazım
    Hocam Fatih Terim takımı 8 yıl üst üstte şampiyon yaptı 1 kez de Avrupa Ligini kazandı anca stada adını verdiler benimkiler yapmaz şimdiden

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Hocam aslında pek umudum yoktu Arsenal alır diye düşünüyordum ama şaşırttın beni.

Bundan önceki turlarda hep favorimdin biliyorsun buraya kadar gelmeni bekliyordum açıkcası ama kupayı alman ayrı bir sayfa açmış bence. Karsta bir meydana heykelini dikmeli yönetim ve taraftar bundan sonra açıkcası. Stad zaten yapılıyordu o yüzden senin adına stad yapılmasına daha var.
    Valla hocam ne yalan söyleyeyim benimde umudum yoktu. Arsenal Ajax ı farklı eleyip gelmişti kadroları da fena değildi ama golleri ard arda bulunca galibiyette geldi. Adımı vermeyecekler ama yani sanmıyorum bir Fatih Terim değilim

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Tebrik ediyorum ama eleştirmeden de geçemiycem , bu kadar kolay mı avrupa da başaılı olmak 7 yıl önce eğer süper ligden ilk 4'de bir takımla bu başarıyı yakalasaydın , bu kadar çok şaşırmazdım ama gerçekçiliği hiç yok malesef , buda tabi seninle alakalı değil sonuçta makineye karşı oynuyosun ama bu oyunu smilasyon olarak piyasaya sunuyorlar , yani bu tür takımlarla başarı bu kadar kolay olmamalı , 7 sezonda hiç başarısız olduğun bir sezon geçirmemişsin 1 sezon bile hayal kırıklığı olmamış , bence can sıkıcı bir durum Dünya'nın en iyi Tekniik direktörleri bile milyonlarca euro harcayıp 2-3 yılda bir mutlaka hayal kırıklığı yaşıyor .
    Haklısın hocam diyecek pek bir şeyim yok. Ama Türkiye'nin alt ligleri kolay 1. lige kadar hep çıkmam gayet normaldi. 7 yıl boyunca aynı taktiği kullandım artık takım alıştı taktiğe ve taktik iyiydi onun büyük etkisi var bir şey diyemem ona. Birinci lig beni çok şaşırttı. küme düşmemeye oynarım diyordum son haftalara ön kısımda girdim. 31. hafta 6. idim 34. hafta 1. olarak çıktım. Süper lig içinde iyi oyuncular bulduk. Ama bu Avrupada kupa almamı açıklıyor mu hayır. Ama kura şansı hep yanımızda oldu. Hiç puan alamayan Sociedad Schalke yi yendi son hafta biz öyle çıktık , Sion gibi güçsüz takım geldi , Toulouse un en önemli 4 oyuncusu sakattı 2. maç öncesi. Stoke maçında kaçan pozisyonların ss lerini koydum. Hep şans yanımızdaydı

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    vaybe dostum bu kadarını da beklemiyordum ha tarih yazmışız
    Bende beklemiyordum hocam

Quote Originally Posted by ceb58 View Post
    Bu konuda hemfikiriz. Her ne kadar makineye karşı oynansa bile piyasaya simülasyon adı altında bu oyunları sürüyorlarsa birebir aynı olmasa bile gerçeğe yakın olmalıdır. Örneğin: Oyunda, olumlu takım konuşması veya taoplantısı yaptığımızda morallerin zirve yapmasıyla genelde ertesi hafta/gün ki maçta yenilmiyoruz. Halbuki karşı takımın hocasıda oyuncularını moralmen destek oluyor.
    Şimdiye kadar ki cm-fm serilerinin en başarılı oyunu bana göre cm 03-04 ve fm 2005-2006-2007 serileridir. O serilerde simülasyon şimdikine oranla daha gerçekçi sonuçlar çıkarıyordu.

Bu arada kariyeriniz muhteşem şekilde devam ediyor. Sizden tek ricam bu takımı bırakmayın. Devam...
    Artık bu kadar yeter bence hocam 7 yıl geçti , Kupa geldi. Bırakmayı düşünüyorum

Tebrik ediyorum ama eleştirmeden de geçemiycem , bu kadar kolay mı avrupa da başaılı olmak 7 yıl önce eğer süper ligden ilk 4'de bir takımla bu başarıyı yakalasaydın , bu kadar çok şaşırmazdım ama gerçekçiliği hiç yok malesef , buda tabi seninle alakalı değil sonuçta makineye karşı oynuyosun ama bu oyunu smilasyon olarak piyasaya sunuyorlar , yani bu tür takımlarla başarı bu kadar kolay olmamalı , 7 sezonda hiç başarısız olduğun bir sezon geçirmemişsin 1 sezon bile hayal kırıklığı olmamış , bence can sıkıcı bir durum Dünya'nın en iyi Tekniik direktörleri bile milyonlarca euro harcayıp 2-3 yılda bir mutlaka hayal kırıklığı yaşıyor .
    altına imzamı atarım. oynayan arkadaş yanlış anlamasın sakın, benim de lafım oyunun kendisine. sen tut amatör kümeden bi takım al, 7 yılda uefa kupasını kaldır ve her sene 1 üst lige tırman. sonra da sadece gs'yi geçeme. çoooook abartı ve oyundan soğutan bir durum

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Aslında arkadaşların eleştirilerinin tamamına katılsamda , bu durum denildiği gibi tamamen oyunu piyasaya smilasyon olarak sunanların sorunu , Karsspor'un avrupa liginde kupa alması ne kadar ilginçse Gs 'nin 8 yıl üst üste şampiyon olmasıda ilginç , Birini insan yönetiyor diğerini yapay zeka , demekki yapay zeka çok ama çok zayıf . Ben kendi payıma başından beri takip ettiğim bu kariyerden çok keyif aldım , hatta zaman zaman , transfer sezonlarında beraber oyuncu arayışlarımız da oldu , ve şunuda içtenlikle söyleyim , çok doğru bir şekilde yönetti takımı , uyguladığı stratji'de ona bu başarıyı getirdi.

Hacı bırakma bizi yaa bitirme projemle uğraşıyorum, sıkıntıdan ara ara giriyorum kariyerine, baştan sona hepsini okudum, çok keyifliydi basamakları teker teker çıkıp en sonunda da uefayı alman ama henüz önünde alınmamış iki tane çok önemli kupa var biri TSL diğeri de CL yani devam etmek için sebebin de var diye düşünüyorum, şu ana kadar ilk defa bir yorum yazıyorum:

noooolur bırakma hocam bizi

asdasdasd

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Devam etmeni bekliyoruz.Sıra geldi şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi şampiyonluğuna

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Aslında arkadaşların eleştirilerinin tamamına katılsamda , bu durum denildiği gibi tamamen oyunu piyasaya smilasyon olarak sunanların sorunu , Karsspor'un avrupa liginde kupa alması ne kadar ilginçse Gs 'nin 8 yıl üst üste şampiyon olmasıda ilginç , Birini insan yönetiyor diğerini yapay zeka , demekki yapay zeka çok ama çok zayıf . Ben kendi payıma başından beri takip ettiğim bu kariyerden çok keyif aldım , hatta zaman zaman , transfer sezonlarında beraber oyuncu arayışlarımız da oldu , ve şunuda içtenlikle söyleyim , çok doğru bir şekilde yönetti takımı , uyguladığı stratji'de ona bu başarıyı getirdi.

Hocam benim demek istediğimde bu zaten, yapay zeka çok zayıf , arkadaşın başarısına emeğine asla saygısızlık yapamam benim yazdıklarım tamamen oyunu üretenlerle alakalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Helal olsun diyecek birşeyim yok ama arkadaşlara hak veriyorum yapay zeka çok çok çok çok kötü inanılmaz derecede yani neyse bravo bencede artık bırak yeterli zamanı geldi bu arada save paylaşacaktın da Sağol herşey için

tamamen yapay zekadan dolayı. kupa mücadelesinde 2. lig takımı bana 8 tane sallıyorsa karsspor'un da avrupa ligi kupasını aldığına şaşırmam. gayet güzel hamleler ve güzel bir taktik ile başarıya ulaşmış.

HOCAM 2-3TEHDİT EDİNCE İYİ GELDİ GALİBA NESE MAÇTA 200 ARSENAL TARAFTARINI HACIMAT ETTİK KARSSPOR TARAFTARLARINI HAFİFE ALDILAR

neyse adamsın heykelini dikmeye başladık ))

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    altına imzamı atarım. oynayan arkadaş yanlış anlamasın sakın, benim de lafım oyunun kendisine. sen tut amatör kümeden bi takım al, 7 yılda uefa kupasını kaldır ve her sene 1 üst lige tırman. sonra da sadece gs'yi geçeme. çoooook abartı ve oyundan soğutan bir durum
    Doğrudur hocam bir şey diyemem...

Çok teşekkür ederim Burak abi her şey için

Quote Originally Posted by tefo89uaa View Post
    Hacı bırakma bizi yaa bitirme projemle uğraşıyorum, sıkıntıdan ara ara giriyorum kariyerine, baştan sona hepsini okudum, çok keyifliydi basamakları teker teker çıkıp en sonunda da uefayı alman ama henüz önünde alınmamış iki tane çok önemli kupa var biri TSL diğeri de CL yani devam etmek için sebebin de var diye düşünüyorum, şu ana kadar ilk defa bir yorum yazıyorum:

noooolur bırakma hocam bizi

asdasdasd
    Bilmiyorum ki kararsızım ama büyük bir ihtimal bırakacağım

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Devam etmeni bekliyoruz.Sıra geldi şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi şampiyonluğuna
    Hocam içimden gelmiyor ki. Hep aklımda Avrupada kupa kazanana kadar bırakmak yok diyordum. Şimdi kazandım. Eee oyun gerçekçiliğini de kaybetti. Devam etsem mi bilemiyorum...

Hocam benim demek istediğimde bu zaten, yapay zeka çok zayıf , arkadaşın başarısına emeğine asla saygısızlık yapamam benim yazdıklarım tamamen oyunu üretenlerle alakalı.
    Sana bir şey demiyorum dostum sen gördüğün ve seni rahatsız eden şeyi söylemişsin sadece

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Helal olsun diyecek birşeyim yok ama arkadaşlara hak veriyorum yapay zeka çok çok çok çok kötü inanılmaz derecede yani neyse bravo bencede artık bırak yeterli zamanı geldi bu arada save paylaşacaktın da Sağol herşey için
    Bırakacağım büyük bir ihtimal. Save i şimdi update ettim link yolluyorum. İsteyen başka arkadaş varsa atabilirim de

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    tamamen yapay zekadan dolayı. kupa mücadelesinde 2. lig takımı bana 8 tane sallıyorsa karsspor'un da avrupa ligi kupasını aldığına şaşırmam. gayet güzel hamleler ve güzel bir taktik ile başarıya ulaşmış.
    Gerçekçiliğini kaybetti ama hocam artık devam eder miyim bilmiyorum

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    HOCAM 2-3TEHDİT EDİNCE İYİ GELDİ GALİBA NESE MAÇTA 200 ARSENAL TARAFTARINI HACIMAT ETTİK KARSSPOR TARAFTARLARINI HAFİFE ALDILAR

neyse adamsın heykelini dikmeye başladık ))
    Heykelimi dikiyorsanız gitme vaktim gelmiş demektir bari son 15 günümü iyi değerlendireyim

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kardeşim kullandığın taktiği upload edermisin bi deneyeyim
    malatyAdana!

Hocam Tebrıkler. Ne yaptın öyle bea . Ben devam etmesını ısterım karıyerın cok zevklı cunku anlatımın. Ama sıkıldıysan bırak bencede=)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Kardeşim kullandığın taktiği upload edermisin bi deneyeyim
    Akşama yapar yollarım dostum

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam Tebrıkler. Ne yaptın öyle bea . Ben devam etmesını ısterım karıyerın cok zevklı cunku anlatımın. Ama sıkıldıysan bırak bencede=)
    Hocam bende anlamadım valla
    Oylamaya göre belli olacak çünkü eğer takip edenler için bir inandırıcılığı kalmazsa ve devam etmesini istemiyorlarsa devam etmem ama devam etmesi istenirse ederim

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Sen kime neyi ispatlamaya çalışıyon , sen kendini bildikten sonra , gerisi önemli değil , kesinlikle devam et.

Sen kime neyi ispatlamaya çalışıyon , sen kendini bildikten sonra , gerisi önemli değil , kesinlikle devam et.
    yakarız bu gezegeni, yakarız.

devam et bence fm'nin tadi 2030'larda çıkar

Bencede devam daha şampiyonlar ligini görücez

Gerçekçiliğini yitirmekle alâkası yok.Bak adam Antalyaspor'la neler yapıyor.Sen de emek vermişsin birşeyleri başarmışsın.
    Bana göre meselâ Real Madrid Cl alamaz gerçekte.Ama muhteşem bir takım var ortada.Şimdi adam oyunda Cl alsa.Ya bu gerçekçiliğini yitirdi mi diyecek.Kesinlikle hayır.Olaya başka açılardan da bakmak lazım...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Save için sağol kariyer sonsuza kadar devam etsin )

Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.

Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.

Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

yada lucescu gitmeden önce shaktar'ın ne başarısı vardı , kim tanıyordu ,

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim hocam geç de olsa kariyeri okudum Süper Başarılar kazanmışsın UEFA tam anlamıyla mükemmel..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Smal View Post
    yakarız bu gezegeni, yakarız.

devam et bence fm'nin tadi 2030'larda çıkar
    Burak abi doğru diyorsun ama sonuçta millet takip ediyor inanmazlarsa paylaşım yapmanında anlamı olmayacaktı ama destek var devam etsin diyenler çoğunlukta o yüzden devam etcem gibi

Quote Originally Posted by servet17 View Post
    Bencede devam daha şampiyonlar ligini görücez
    Olmaz diyemem Yenilmeden elendiğimiz leverkusen Şampiyonlar Liginde yarı final oynadı hatta deplasman golüyle finali kaçırdı. Onlar yerinde bizde olabilirdik

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    Gerçekçiliğini yitirmekle alâkası yok.Bak adam Antalyaspor'la neler yapıyor.Sen de emek vermişsin birşeyleri başarmışsın.
    Bana göre meselâ Real Madrid Cl alamaz gerçekte.Ama muhteşem bir takım var ortada.Şimdi adam oyunda Cl alsa.Ya bu gerçekçiliğini yitirdi mi diyecek.Kesinlikle hayır.Olaya başka açılardan da bakmak lazım...
    Doğru diyorsun kardeşim
    Save için sağol kariyer sonsuza kadar devam etsin )
    en fazla 10. sezonu görürüm dahası sıkar. hem aklımda oynamayı düşündüğüm bir kaç takım daha var yeni kariyer yeni heycanlarda olsun değil mi
    Bu arada Save dosyasını isteyen arkadaşlar kariyer hikayeleri bölmünde save paylaşım alanı var oradan bulabilirler

yada lucescu gitmeden önce shaktar'ın ne başarısı vardı , kim tanıyordu ,
    Teşekkür ederim dostlarım. Sizin sayenizde gerçekten oynama hevesim yine geldi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Tebrik ederim hocam geç de olsa kariyeri okudum Süper Başarılar kazanmışsın UEFA tam anlamıyla mükemmel..
    Çok teşekkür ederim

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Çok teşekkür ederim

Hocam en guzelini yaptın Devam ette Şöyle neler yapabiliyoruz bir görelim Senden 40 yaşında Ronaldoyu 'istiyoruz :d Messi'i al karsspora

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bence başka takıma git ya . . Yada bir sezon daha kal sonra git ama mutlaka başka takım gerek . .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by akuli View Post

Hocam en guzelini yaptın Devam ette Şöyle neler yapabiliyoruz bir görelim Senden 40 yaşında Ronaldoyu 'istiyoruz :d Messi'i al karsspora
    Hocam 32 yaşındaki Arda Turan ı bile alamadım ne Ronaldo su Adam benden haftalık £90B istedi haliyle veremedim Fenerbahçe ye £45B a gitti Ronaldo filan ne kadar ister bilemem. Beni "Katar" gibi zengin sanıyorlar sanırım

Bence başka takıma git ya . . Yada bir sezon daha kal sonra git ama mutlaka başka takım gerek . .
    Biraz daha bu kariyeri devam ettireceğim sonra yeni kariyer açcam

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

İtibar ne durumda ben en çok onu merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turundaki Rakibim

panathinaikos