Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
Sayfa 44 / 61 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Kardeşim kullandığın taktiği upload edermisin bi deneyeyim
    Akşama yapar yollarım dostum

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam Tebrıkler. Ne yaptın öyle bea . Ben devam etmesını ısterım karıyerın cok zevklı cunku anlatımın. Ama sıkıldıysan bırak bencede=)
    Hocam bende anlamadım valla
    Oylamaya göre belli olacak çünkü eğer takip edenler için bir inandırıcılığı kalmazsa ve devam etmesini istemiyorlarsa devam etmem ama devam etmesi istenirse ederim

Hocam Tebrıkler. Ne yaptın öyle bea . Ben devam etmesını ısterım karıyerın cok zevklı cunku anlatımın. Ama sıkıldıysan bırak bencede=)

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Sen kime neyi ispatlamaya çalışıyon , sen kendini bildikten sonra , gerisi önemli değil , kesinlikle devam et.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Sen kime neyi ispatlamaya çalışıyon , sen kendini bildikten sonra , gerisi önemli değil , kesinlikle devam et.
    yakarız bu gezegeni, yakarız.

devam et bence fm'nin tadi 2030'larda çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Smal View Post
    yakarız bu gezegeni, yakarız.

devam et bence fm'nin tadi 2030'larda çıkar
    Burak abi doğru diyorsun ama sonuçta millet takip ediyor inanmazlarsa paylaşım yapmanında anlamı olmayacaktı ama destek var devam etsin diyenler çoğunlukta o yüzden devam etcem gibi

Quote Originally Posted by servet17 View Post
    Bencede devam daha şampiyonlar ligini görücez
    Olmaz diyemem Yenilmeden elendiğimiz leverkusen Şampiyonlar Liginde yarı final oynadı hatta deplasman golüyle finali kaçırdı. Onlar yerinde bizde olabilirdik

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    Gerçekçiliğini yitirmekle alâkası yok.Bak adam Antalyaspor'la neler yapıyor.Sen de emek vermişsin birşeyleri başarmışsın.
    Bana göre meselâ Real Madrid Cl alamaz gerçekte.Ama muhteşem bir takım var ortada.Şimdi adam oyunda Cl alsa.Ya bu gerçekçiliğini yitirdi mi diyecek.Kesinlikle hayır.Olaya başka açılardan da bakmak lazım...
    Doğru diyorsun kardeşim
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Save için sağol kariyer sonsuza kadar devam etsin )
    en fazla 10. sezonu görürüm dahası sıkar. hem aklımda oynamayı düşündüğüm bir kaç takım daha var yeni kariyer yeni heycanlarda olsun değil mi
    Bu arada Save dosyasını isteyen arkadaşlar kariyer hikayeleri bölmünde save paylaşım alanı var oradan bulabilirler

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.

Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

yada lucescu gitmeden önce shaktar'ın ne başarısı vardı , kim tanıyordu ,
    Teşekkür ederim dostlarım. Sizin sayenizde gerçekten oynama hevesim yine geldi

Bencede devam daha şampiyonlar ligini görücez

Gerçekçiliğini yitirmekle alâkası yok.Bak adam Antalyaspor'la neler yapıyor.Sen de emek vermişsin birşeyleri başarmışsın.
    Bana göre meselâ Real Madrid Cl alamaz gerçekte.Ama muhteşem bir takım var ortada.Şimdi adam oyunda Cl alsa.Ya bu gerçekçiliğini yitirdi mi diyecek.Kesinlikle hayır.Olaya başka açılardan da bakmak lazım...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Save için sağol kariyer sonsuza kadar devam etsin )

Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.

Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by themanticors View Post

yada lucescu gitmeden önce shaktar'ın ne başarısı vardı , kim tanıyordu ,

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim hocam geç de olsa kariyeri okudum Süper Başarılar kazanmışsın UEFA tam anlamıyla mükemmel..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Tebrik ederim hocam geç de olsa kariyeri okudum Süper Başarılar kazanmışsın UEFA tam anlamıyla mükemmel..
    Çok teşekkür ederim

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Çok teşekkür ederim

Hocam en guzelini yaptın Devam ette Şöyle neler yapabiliyoruz bir görelim Senden 40 yaşında Ronaldoyu 'istiyoruz :d Messi'i al karsspora

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by akuli View Post

Hocam en guzelini yaptın Devam ette Şöyle neler yapabiliyoruz bir görelim Senden 40 yaşında Ronaldoyu 'istiyoruz :d Messi'i al karsspora
    Hocam 32 yaşındaki Arda Turan ı bile alamadım ne Ronaldo su Adam benden haftalık £90B istedi haliyle veremedim Fenerbahçe ye £45B a gitti Ronaldo filan ne kadar ister bilemem. Beni "Katar" gibi zengin sanıyorlar sanırım

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Bence başka takıma git ya . . Yada bir sezon daha kal sonra git ama mutlaka başka takım gerek . .
    Biraz daha bu kariyeri devam ettireceğim sonra yeni kariyer açcam

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bence başka takıma git ya . . Yada bir sezon daha kal sonra git ama mutlaka başka takım gerek . .

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

İtibar ne durumda ben en çok onu merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İtibar ne durumda ben en çok onu merak ediyorum

Avrupada da önemli bir sıçrama yaptık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turundaki Rakibim

panathinaikos

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yine Galatasaray en üstte. Ama bu sefer biz sonuncu değiliz

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Pana'yı geçeriz,belli bir itibar derecesi var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Pana'yı geçeriz,belli bir itibar derecesi var.
    İtibar derecemiz çok iyi yükseldi bu sefer

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferlerimiz

Biraz pahalıya patlayan ama çok şey beklediğim yeni yıldızım ; Ruiz

Sidney - paslarını geliştirirse çok büyük bir yıldız olacak

Vera

Oğuzhan

Koray

Duran - Kiralık -

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3. Ön Eleme Turu 1. Maç

Sanırım biraz abarttık. Yeni forvetim Ruiz daha yeni geldi ve hazırlık maçı filan yapmadan çıktığı maçta 2 gol attı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ateşli bir Türk Yunan düellosu olacak..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ateşli bir Türk Yunan düellosu olacak..
    Düzeltiyorum dağıtmışızzz )
    Ateşi ilk maçtan söndürdük

Hocam bu RUIZ bu arada dağıtır. Yerden havadan koşu yoluna kafasına nereye atarsan at bitirir işi çok beğendim profilini verdiğin paraya değmiş
    Gerçekten çok iyi bir transfer oldu. Baya para harcadım ama değeceğine sonuna kadar inanıyorum

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Süper transferler,Pana maçı ise şahane !
    Teşekkür ederim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Düzeltiyorum dağıtmışızzz )

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hocam bu RUIZ bu arada dağıtır. Yerden havadan koşu yoluna kafasına nereye atarsan at bitirir işi çok beğendim profilini verdiğin paraya değmiş

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper transferler,Pana maçı ise şahane !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar panathinaikos maçı sonrası bir karar verdim bunu sizinle paylaşmam lazım. Her ne kadar transferler iyi olsa , antremana çok özen göstersem ya da diğer şeylere dikkat etsem de başarıdaki en büyük katkı taktikteydi. panathinaikos maçı sonrası artık fazla abartı olduğu için taktiğimi değiştirmeye karar verdim. 4-4-2 den 4-3-3 e geçcem. Tamamen farklı bir taktik ve talimatlar olacak. İlk başlarda zorlancağım takımın alışması filan zor olacak. Bunu belirtmek istedim. Sonra takım kötü sonuçlar alınca vay efendim öyle oldu şöyle oldu denilmesin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

İyidir hocam taktiksel çeşitlilik arkandayız

Sayfa 44 / 61 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Mesaj Yetkileri