Hocam Tebrıkler.Ne yaptın öyle bea
. Ben devam etmesını ısterım karıyerın cok zevklı cunku anlatımın. Ama sıkıldıysan bırak bencede=)
Sen kime neyi ispatlamaya çalışıyon , sen kendini bildikten sonra , gerisi önemli değil , kesinlikle devam et.
Burak abi doğru diyorsun ama sonuçta millet takip ediyor inanmazlarsa paylaşım yapmanında anlamı olmayacaktı ama destek var devam etsin diyenler çoğunlukta o yüzden devam etcem gibi
Olmaz diyememYenilmeden elendiğimiz leverkusen Şampiyonlar Liginde yarı final oynadı hatta deplasman golüyle finali kaçırdı. Onlar yerinde bizde olabilirdik
Doğru diyorsun kardeşim
en fazla 10. sezonu görürüm dahası sıkar. hem aklımda oynamayı düşündüğüm bir kaç takım daha var yeni kariyer yeni heycanlarda olsun değil mi
Bu arada Save dosyasını isteyen arkadaşlar kariyer hikayeleri bölmünde save paylaşım alanı var oradan bulabilirler
Teşekkür ederim dostlarım. Sizin sayenizde gerçekten oynama hevesim yine geldi![]()
Bencede devam daha şampiyonlar ligini görücez![]()
Gerçekçiliğini yitirmekle alâkası yok.Bak adam Antalyaspor'la neler yapıyor.Sen de emek vermişsin birşeyleri başarmışsın.
Bana göre meselâ Real Madrid Cl alamaz gerçekte.Ama muhteşem bir takım var ortada.Şimdi adam oyunda Cl alsa.Ya bu gerçekçiliğini yitirdi mi diyecek.Kesinlikle hayır.Olaya başka açılardan da bakmak lazım...
Save için sağol kariyer sonsuza kadar devam etsin)
Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.
Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.
Hocam 32 yaşındaki Arda Turan ı bile alamadım ne Ronaldo suAdam benden haftalık £90B istedi haliyle veremedim Fenerbahçe ye £45B a gitti
Ronaldo filan ne kadar ister bilemem. Beni "Katar" gibi zengin sanıyorlar sanırım
Biraz daha bu kariyeri devam ettireceğim sonra yeni kariyer açcam![]()
Bence başka takıma git ya . .Yada bir sezon daha kal sonra git ama mutlaka başka takım gerek . .
![]()
İtibar ne durumda ben en çok onu merak ediyorum![]()
Pana'yı geçeriz,belli bir itibar derecesi var.![]()
Süper transferler,Pana maçı ise şahane !
Arkadaşlar panathinaikos maçı sonrası bir karar verdim bunu sizinle paylaşmam lazım. Her ne kadar transferler iyi olsa , antremana çok özen göstersem ya da diğer şeylere dikkat etsem de başarıdaki en büyük katkı taktikteydi. panathinaikos maçı sonrası artık fazla abartı olduğu için taktiğimi değiştirmeye karar verdim. 4-4-2 den 4-3-3 e geçcem. Tamamen farklı bir taktik ve talimatlar olacak. İlk başlarda zorlancağım takımın alışması filan zor olacak. Bunu belirtmek istedim. Sonra takım kötü sonuçlar alınca vay efendim öyle oldu şöyle oldu denilmesin![]()