Sayfa 44 / 163 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cumhurbaşkanı neden bir şeyler yapmaz anlamak güç. Başbakan demiyorum. çünkü ; o olayı karşıklı bir şeye çevirdi ve kendine bir taraf seçti. Maalesef kontrolden çıkmış durumda. Melih Gökçek ; çok vahim durumda. Ankaralılara Allah sabır versin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu çok net ki, şu anda başbakan ve cumhurbaşkanı asli görevlerini yapmıyorlar. Zaten yıllardır Türk topraklarını karış karış satarak yapmamaları gerekeni yaptılar. Ve hala hala hala yapmamaları gerekeni yapıyorlar. Yazıklar olsun. Biraz olsun vicdan olduğuna inanmıyorum bunlarda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Gözünüzle görmediğiniz şeyleri rt lemeyin en önemlisi bu insan hayatı söz konusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalya'da sağ gözüne gaz bombası isabet eden bir öğrenci görme duyusunu kaybetmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kızılay çok kötü arkadaşlar boşaltılmaya çalışılıyor vurulan kardeşlerimiz var.

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu konuda ben rengimi belli ettim. tayyibi sevmiyorum ve herhangi bir parti sempatizanı ya da üyesi değilim. Ben Atatürkçüyüm. Sadece buyum.

Ve şunu sormak istiyorum: Polis'in olayı nedir? Halkı korumak değil mi? Daha önce bu konuda tayyibin halkı kutuplaştırdığından bahsetmiştim. Polis halkın polisiyse niye bütün tanıdığım akpliler ve akp yandaşı gruplar feysteki fotolarına polis teşkilatının logosunu koyuyorlar?

tayyip "halk bana oraya avm yetkisi yapmayı verdi" diyor. İşte sıkıntı zaten burdan kaynaklanıyor. Ona oy vermeyenlerin de başbakanı olduğunu unutuyor ve onları düşman olarak görüyor. Polisi üzerlerine salmasının, polisi hala geri çekmemesinin başka bir açıklaması var mı? Polisi geri çekse "tayyibe karşı zafer kazandık" denmesinden korkuyor. Bu korku yüzünden çıkacak olaylarda muhtemel ölüm vakalarının tek sorumlusu tayyiptir.

Cidden biri bana açıklasın. Polis halkın polisiydi. Emir kulları. Doğru. Ama niye akpliler polisi savunuyor?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla ben chp yide gördüm mhp yide gördüm akp yide dyp yide anap ıda iktidarda gördüm al birini vur ötekine hepsi hortumcu alayı değnekçi.kime oy atalım adayın kim derseniz tayyip olmayacağı belli.en azından dün başka bugün başka konuşan, beni keriz yerine koyan, pravakatörlükten sabıkalı birinin beni temsil etmesini istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aydın abi zaten gerekli cevabı vermiş. Benim üstüne söyleyecek bir şeyim yok.
    Niye , Aydin abi parti kurmusta onami oy vereceksin. Cidden merak ediyorum madem su surecte siyaset forumda acik merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Börk View Post
    @Bordo61Mavi

İngiltere'de olduğun için bir nebze basından yararlanabildiğini düşünmüştüm ama yanılmışım.İyi uykular tekrardan.
    Sen ingilteredeyken basindan cokmu yararlandin ?

Medya nedirki ? Hepsinin arkasinda baska bir siyasi kendi haberlerine bastiriyorlar. Onlarami inanacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Niye , Aydin abi parti kurmusta onami oy vereceksin. Cidden merak ediyorum madem su surecte siyaset forumda acik merak ettim
    Aydın abinin sorusuna cevap vermeyi düşün benimle uğraşacağına.Benim de söyleyeğim şeyler aşağı yukarı aynı olduğu için tekrr yazmak istemedim. Cevap ver ona, İşine mi gelmiyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güzel abim..

Olay Hükümet düşürmek değil önce bunu ANLAMAYA çağırıyorum seni..

Hiç kimse Başbakan gitsin istemiyor..

İstedikleri tek şey ÖZGÜR BİR TOPLUM..HERKESİ FİŞLEMEYEN BİR TOPLUM..

Sen bunu anladığın gün herkesle anlaşmaya başlıyıcan ..

Sağduyusu olan herkese sesleniyorum..LÜTFEN PROVEKE OLMAYIN.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Medya nedirki ? Hepsinin arkasinda baska bir siyasi kendi haberlerine bastiriyorlar. Onlarami inanacagiz.
    İngiltere'de bulunmadım.Ama inanmıyorsan bilmiyorsan bilmediğin şey hakkında da konuşmayacaksın.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

son 1 ayda 3 tane not artırımının geldiği şu süreçte bu yaşananlar çok manidar. ülke ekonomisi içerde nasıl hissediliyor bilinmez ama yabancı ülkeler bu durumdan çok rahatsızdı ve bu yaşananların patlak vermesiyle bir köşeden bize kıs kıs gülüyorlar... yazık...çok yazık...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Poliste resmen AKP'lileri savunuyor.

Dün birkaç videoda bu gözüküyordu, Akp'liler Polisin yanında eylemcilere taş atıyorlardı. Böyle bir bölücülük olabilir mi yahu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aydın abinin sorusuna cevap vermeyi düşün benimle uğraşacağına.Benim de söyleyeğim şeyler aşağı yukarı aynı olduğu için tekrr yazmak istemedim. Cevap ver ona, İşine mi gelmiyor?
    Telefondan yaziyorum ve maalesef 15 dk sonra ise basliyorum. Ben Aydin abiyle konusurum bir yazisina katilmasam. Ben sana soruyorum senin bir birey olarak dusuncen nedir?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sosyal medyada dolaşan fotoğrafları , videoları izleseniz bile biraz bilginiz olurdu. Şuan yandaş medyanın insanları nasıl bilgilendirdiği ortada.

Şuan durum şu ki bir insanın Twitter , Facebook gibi bir sosyal medya üyeliği yoksa yada rastgele dolaşırken yayın veren bi kanal bulamazlarsa ( Halk TV gibi ) hiç bir şeyden haberleri olmuyor olsada yanlış bilgilendiriliyorlar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

An İtabariyle ! Beşiktaş , İstanbul , Turkey !

NE BU KİN ÖFKE !

Barbaros Bulvarı , İstanbul ,Turkey ! Kamyonlar yolu kapattı TOMA gelmesin diye..

Bandırma , Balıkesir , Turkey !

sosyal medyanın yarısından fazlası yalan bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İngiltere'de bulunmadım.Ama inanmıyorsan bilmiyorsan bilmediğin şey hakkında da konuşmayacaksın.
    Ozaman biz forumu kapiyalim kimse konusmasin. Herkesin kendi ogrendigi sogru oluyor, bilip bilmemenin bir onemi kalmamis.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

#ATATÜRKİYİKİVARSIN

Üstlere çıkaralım arkadaşlar şu an tayyipiyikivarsın ilk sırada biz bu değiliz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

siz burada sahip olduğunuz fikirleri birbirinize kabul ettirmeye mi çalışıyorsunuz ? şu anda yapılması gereken şey soğukkanlı davranıp çözüm yolu aramak olmalı... ülke hepimizin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sosyal medyada dolaşan fotoğrafları , videoları izleseniz bile biraz bilginiz olurdu. Şuan yandaş medyanın insanları nasıl bilgilendirdiği ortada.

Şuan durum şu ki bir insanın Twitter , Facebook gibi bir sosyal medya üyeliği yoksa yada rastgele dolaşırken yayın veren bi kanal bulamazlarsa ( Halk TV gibi ) hiç bir şeyden haberleri olmuyor olsada yanlış bilgilendiriliyorlar.
    Koprudeki maraton resmini , sabah eylem icin toplanan insanlar olarak bize yedirsinler diyemi bunlari takip edim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    sosyal medyanın yarısından fazlası yalan bence
    Bilgi kirliliği elbette fazla ancak doğru şeylerde var. En azından halkı terörist polisi kahraman gösteren yandaş medyadan değiller.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telefondan yaziyorum ve maalesef 15 dk sonra ise basliyorum. Ben Aydin abiyle konusurum bir yazisina katilmasam. Ben sana soruyorum senin bir birey olarak dusuncen nedir?
    İlle de açık seçik bir cevap istiyorsan, ben solcuyum. Devrimciyim, ileri görüşlüyüm. En önemlisi de faşist değilim binlerce şükürler olsun ki. Ailemden böyle gördüm ve böyle bir aileye evlat olduğum için gurur duyuyorum. Atatürk'çüyüm. Bugün oy kullansam CHP'ye kullanırım. Sen CHP'nin iyi bir lidere sahip olmadığını düşünebilirsin. Evet, harika bir lider değil haklı olabilirsinde. Ama en azından ülkesini satıp insanları aptal yerine koymaz anladın mı? Ülke, toprak kaybedeceğine, yerinde sayar ama toprak kaybetmez. Amerika'nın köpeği olmayız. Anlatabildim mi? Ama işte siz bunu göremiyorsunuz. İstikrara devam. İsiktrarınıza devam.
    FM Gazetesi

Halk hala neden dağılmıyor ?

Parkıda aldık işte yeter bu yapılanlar kendimize zarar veriyor dünya gülüyor bize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    siz burada sahip olduğunuz fikirleri birbirinize kabul ettirmeye mi çalışıyorsunuz ? şu anda yapılması gereken şey soğukkanlı davranıp çözüm yolu aramak olmalı... ülke hepimizin.
    Çözüm yolu çok açık. Hükümetin egosunu bırakıp polisi geri çekmesi. Ama yemiyor işte.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Güzel abim..

Olay Hükümet düşürmek değil önce bunu ANLAMAYA çağırıyorum seni..

Hiç kimse Başbakan gitsin istemiyor..

İstedikleri tek şey ÖZGÜR BİR TOPLUM..HERKESİ FİŞLEMEYEN BİR TOPLUM..

Sen bunu anladığın gün herkesle anlaşmaya başlıyıcan ..

Sağduyusu olan herkese sesleniyorum..LÜTFEN PROVEKE OLMAYIN.
    Ya dusecekse dussun yeterki herkesin hemfikir olabilecegi bir aday olsun. Koalisyona bile evet derim ama kim ?

Bu ulke Cem Uzan gibi palavracilari bile meclise sokacakti az kaldi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Koprudeki maraton resmini , sabah eylem icin toplanan insanlar olarak bize yedirsinler diyemi bunlari takip edim.
    Toma'nın ezdiği insanları , polisin tekmelediği orantısız güç uyguladığı insanları görün diye takip edin yeter. Bilgi kirliliği yapan , bu işten bile kendine pay çıkarmaya çalışan çok siz doğruyu bulmaya çalışırsanız gerisi gelir.

Nesil
    2007

AKP ve polis son dönemlerde gerçekten saçma işlere imza atıyordu ve kendilerine oy vermeyenleri kızdırıyordu. İlk yıllarını hatırlıyorum da gayet normal bir yönetimdi ancak git gide daha fazla oy/güç aldıkça şımarmaya başladılar. Yaptıkları bazı kesimleri kızdıracak kararlar da doldu taştı. Sonuç buraya geldi. Bundan sonra ülkenin daha da kötüye gitmesini istemiyorsalar seçime giderler. Ben tekrar kazanacaklarını düşünüyorum zaten.

Twitter dünya gündemi ilk iki sırası Atatürkiyikivarsın ve Tayyipiyikivarsın şeklinde idi 5 dk. önce. Olay bu raddeye geldiyse kötü gerçekten. Eğer demokratik ülkeyiz diyorsak seçime gitmeliyiz. Yoksa olaylar iyice çığırından çıkacak. Tarih ders almayı bilmeyenler için tekerrürden ibarettir unutmamak gerek.

Ayrıca şu dış basın destek zırvalarına da biryerlerimle gülüyorum. Siz gerçekten bizi destekediklerini falan mı sanıyorsunuz acaba? Yine twitter da hayalgücü geniş bir gencimiz tüm yabancı haber ajanslarına AKP bize kimyasal bomba atıyor diye twit atıyordu. Bunun şakası yok kendinize gelin artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    son 1 ayda 3 tane not artırımının geldiği şu süreçte bu yaşananlar çok manidar. ülke ekonomisi içerde nasıl hissediliyor bilinmez ama yabancı ülkeler bu durumdan çok rahatsızdı ve bu yaşananların patlak vermesiyle bir köşeden bize kıs kıs gülüyorlar... yazık...çok yazık...
    bu mesaj siyasi görüş,tahrik ya da saldırı içermediği için belki gözünüzden kaçmıştır....

Mesaj Yetkileri