Cumhurbaşkanı neden bir şeyler yapmaz anlamak güç. Başbakan demiyorum. çünkü ; o olayı karşıklı bir şeye çevirdi ve kendine bir taraf seçti. Maalesef kontrolden çıkmış durumda. Melih Gökçek ; çok vahim durumda. Ankaralılara Allah sabır versin.
Cumhurbaşkanı neden bir şeyler yapmaz anlamak güç. Başbakan demiyorum. çünkü ; o olayı karşıklı bir şeye çevirdi ve kendine bir taraf seçti. Maalesef kontrolden çıkmış durumda. Melih Gökçek ; çok vahim durumda. Ankaralılara Allah sabır versin.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şu çok net ki, şu anda başbakan ve cumhurbaşkanı asli görevlerini yapmıyorlar. Zaten yıllardır Türk topraklarını karış karış satarak yapmamaları gerekeni yaptılar. Ve hala hala hala yapmamaları gerekeni yapıyorlar. Yazıklar olsun. Biraz olsun vicdan olduğuna inanmıyorum bunlarda.
FM Gazetesi
Gözünüzle görmediğiniz şeyleri rt lemeyin en önemlisi bu insan hayatı söz konusu
Antalya'da sağ gözüne gaz bombası isabet eden bir öğrenci görme duyusunu kaybetmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
FM Gazetesi
Kızılay çok kötü arkadaşlar boşaltılmaya çalışılıyor vurulan kardeşlerimiz var.
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu konuda ben rengimi belli ettim. tayyibi sevmiyorum ve herhangi bir parti sempatizanı ya da üyesi değilim. Ben Atatürkçüyüm. Sadece buyum.
Ve şunu sormak istiyorum: Polis'in olayı nedir? Halkı korumak değil mi? Daha önce bu konuda tayyibin halkı kutuplaştırdığından bahsetmiştim. Polis halkın polisiyse niye bütün tanıdığım akpliler ve akp yandaşı gruplar feysteki fotolarına polis teşkilatının logosunu koyuyorlar?
tayyip "halk bana oraya avm yetkisi yapmayı verdi" diyor. İşte sıkıntı zaten burdan kaynaklanıyor. Ona oy vermeyenlerin de başbakanı olduğunu unutuyor ve onları düşman olarak görüyor. Polisi üzerlerine salmasının, polisi hala geri çekmemesinin başka bir açıklaması var mı? Polisi geri çekse "tayyibe karşı zafer kazandık" denmesinden korkuyor. Bu korku yüzünden çıkacak olaylarda muhtemel ölüm vakalarının tek sorumlusu tayyiptir.
Cidden biri bana açıklasın. Polis halkın polisiydi. Emir kulları. Doğru. Ama niye akpliler polisi savunuyor?
valla ben chp yide gördüm mhp yide gördüm akp yide dyp yide anap ıda iktidarda gördüm al birini vur ötekine hepsi hortumcu alayı değnekçi.kime oy atalım adayın kim derseniz tayyip olmayacağı belli.en azından dün başka bugün başka konuşan, beni keriz yerine koyan, pravakatörlükten sabıkalı birinin beni temsil etmesini istemiyorum
Güzel abim..
Olay Hükümet düşürmek değil önce bunu ANLAMAYA çağırıyorum seni..
Hiç kimse Başbakan gitsin istemiyor..
İstedikleri tek şey ÖZGÜR BİR TOPLUM..HERKESİ FİŞLEMEYEN BİR TOPLUM..
Sen bunu anladığın gün herkesle anlaşmaya başlıyıcan ..
Sağduyusu olan herkese sesleniyorum..LÜTFEN PROVEKE OLMAYIN.
son 1 ayda 3 tane not artırımının geldiği şu süreçte bu yaşananlar çok manidar. ülke ekonomisi içerde nasıl hissediliyor bilinmez ama yabancı ülkeler bu durumdan çok rahatsızdı ve bu yaşananların patlak vermesiyle bir köşeden bize kıs kıs gülüyorlar... yazık...çok yazık...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Poliste resmen AKP'lileri savunuyor.
Dün birkaç videoda bu gözüküyordu, Akp'liler Polisin yanında eylemcilere taş atıyorlardı. Böyle bir bölücülük olabilir mi yahu ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sosyal medyada dolaşan fotoğrafları , videoları izleseniz bile biraz bilginiz olurdu. Şuan yandaş medyanın insanları nasıl bilgilendirdiği ortada.
Şuan durum şu ki bir insanın Twitter , Facebook gibi bir sosyal medya üyeliği yoksa yada rastgele dolaşırken yayın veren bi kanal bulamazlarsa ( Halk TV gibi ) hiç bir şeyden haberleri olmuyor olsada yanlış bilgilendiriliyorlar.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
An İtabariyle ! Beşiktaş , İstanbul , Turkey !
NE BU KİN ÖFKE !
Barbaros Bulvarı , İstanbul ,Turkey ! Kamyonlar yolu kapattı TOMA gelmesin diye..
Bandırma , Balıkesir , Turkey !
![]()
sosyal medyanın yarısından fazlası yalan bence
#ATATÜRKİYİKİVARSIN
Üstlere çıkaralım arkadaşlar şu an tayyipiyikivarsın ilk sırada biz bu değiliz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
siz burada sahip olduğunuz fikirleri birbirinize kabul ettirmeye mi çalışıyorsunuz ?şu anda yapılması gereken şey soğukkanlı davranıp çözüm yolu aramak olmalı... ülke hepimizin.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İlle de açık seçik bir cevap istiyorsan, ben solcuyum. Devrimciyim, ileri görüşlüyüm. En önemlisi de faşist değilim binlerce şükürler olsun ki. Ailemden böyle gördüm ve böyle bir aileye evlat olduğum için gurur duyuyorum. Atatürk'çüyüm. Bugün oy kullansam CHP'ye kullanırım. Sen CHP'nin iyi bir lidere sahip olmadığını düşünebilirsin. Evet, harika bir lider değil haklı olabilirsinde. Ama en azından ülkesini satıp insanları aptal yerine koymaz anladın mı? Ülke, toprak kaybedeceğine, yerinde sayar ama toprak kaybetmez. Amerika'nın köpeği olmayız. Anlatabildim mi? Ama işte siz bunu göremiyorsunuz. İstikrara devam. İsiktrarınıza devam.
FM Gazetesi
Halk hala neden dağılmıyor ?
Parkıda aldık işte yeter bu yapılanlar kendimize zarar veriyor dünya gülüyor bize
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
AKP ve polis son dönemlerde gerçekten saçma işlere imza atıyordu ve kendilerine oy vermeyenleri kızdırıyordu. İlk yıllarını hatırlıyorum da gayet normal bir yönetimdi ancak git gide daha fazla oy/güç aldıkça şımarmaya başladılar. Yaptıkları bazı kesimleri kızdıracak kararlar da doldu taştı. Sonuç buraya geldi. Bundan sonra ülkenin daha da kötüye gitmesini istemiyorsalar seçime giderler. Ben tekrar kazanacaklarını düşünüyorum zaten.
Twitter dünya gündemi ilk iki sırası Atatürkiyikivarsın ve Tayyipiyikivarsın şeklinde idi 5 dk. önce. Olay bu raddeye geldiyse kötü gerçekten. Eğer demokratik ülkeyiz diyorsak seçime gitmeliyiz. Yoksa olaylar iyice çığırından çıkacak. Tarih ders almayı bilmeyenler için tekerrürden ibarettir unutmamak gerek.
Ayrıca şu dış basın destek zırvalarına da biryerlerimle gülüyorum. Siz gerçekten bizi destekediklerini falan mı sanıyorsunuz acaba? Yine twitter da hayalgücü geniş bir gencimiz tüm yabancı haber ajanslarına AKP bize kimyasal bomba atıyor diye twit atıyordu. Bunun şakası yok kendinize gelin artık.