Söze değil icraata bakıyorsan eğer ...
1- terör bitmedi üstüne üstlük "teröristler ülkede söz sahibi oldu" , bebek katili muhattap alınır oldu
2- İnsanlar inançlarını özgür halde yaşamaya başlamadı. sadece sünniler, Aşırı dinciler , tarikatlar serbest oldu. Ülkede aleviler hiç istedikleri gibi yaşayamadılar. Müslümanlık dışındaki dinler yine yok sayılmaya devam edildi.
3- başörtülü , başörtüsüz diye bir ayrım olmaz. Kadın kadındır. Herkes kardeştir.
4- Son yıllarda dönen soru çalınma, insanların haksız yere haksız yerlere girmesine hiç değinmemişsin bile
4- pkklı öğrencilere burs verilmesi iyi birşey mi ?
5- ergenekon diye palavradan birşey uydurup sahte belgeler ile bir oluşum yarattılar bir de bunu çökerttik diyerek birçok askeri içeri aldılar. Ergenekon neden mi faso fiso diyorum. Bu haberden dolayı LİNK
Bunlara ek olarak akparti zamanında özelleşen, değerinin altına satılan yerler, tayyip erdoğan ver çevresinin ucuza kapattığı ihaleler?
[YOUTUBE="D1S8dfJl9f0"]1 basbakan 2 erdogan[/YOUTUBE]
Hiçbir partiyi tutmuyorum. Türkiye' de adam gibi siyasi parti olduğunu da düşünmüyorum. Sadece gerçeklerin görülmesini istiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Valla bu arada ülkede internet kesilecek halk tv yayını kesilecek diye korkuyorum.
Su petrolfb12 iyi provakatör durmadan resim paylaşıyor devam et![]()
yahu ne diyim bilemiyorum...Atatürkçülüğü din düşmanlığı,demokrasiyi her yeri yakıp yıkmak,milliyetçiliği sağı solu basmak,müslümanlığı ise sağa sola bakıp "ahirette cayır cayır yanacaksınız " diyerek gezmek sanan bir nesil türedi. Okullarında devletin belli yerlerine gelebilecekleri imkanları değerlendirmek yerine en arka sıraya oturanlar buralarda bize milliyetçilik taslıyorlarya,en çok da o zoruma gidiyor...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Provokatörlerle,halkı karıştırmayın,iyi polisle de kötü polisi karıştırmayın.
Rica ediyorum genellemeye yapmayın,bu direniş sopa değil,kitapla,gaz değil börekle,küfürle,hakaretle değil hakaret içermeyen protestolarla başladı ve asıl amacından hala sapmamış durumda,tepkinin yönü değişsede verilen tepki aynı kaldı.Orada bulunan provokatörlerin de Allah bin bir türlü belasını versin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu arada
@Yolcu
Başbakan , bir vatandaşa "ananı da al git" dediğinde ne düşündün ? yine de ona oy verdin mi ?
Bu provokatör lafı neymiş arkadaş herkesin dilinde herkes provokatör.
İzmir de tuhaf biraz.Dışardan geliyorum yağhanelerde 100 kişilik bir grup yolu kapatıp slogan atıyorlar geri açıyorlar 5 er dakika arayla.Bir tane vatandaş arabadan yolu açın die el hareketi yaparak bağırdı.Yolu açtılar adama gelince yolu kapatıp adamı bir güzel dövüp üstünede arabaya zarar verdiler ve 50 metre ilerde polis karakolu var.100 kişiye 1 kişi nasıl bir insiyatiftir ?
Not: Gülebilirsiniz Genç Partiliyim![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Arkadaşlar, karşıt görüşlere lütfen vereceğiniz cevaplarda üsluba dikkat edelim.
Hasan abi, haklısın söylediklerinde ama bu konuyu tartışmamak benim kanımı donduruyor. Zaten haber kanallarında penguenler, hitler belgeselleri var. Bu forumda bu konunun biraz daha tartışılmasını istiyorum.
Tek sorumlu Başbakandır. Polisi çekmiyorsan bu olayların olmasını istiyorsun derim ben de.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
http://www.ustream.tv/recorded/33718..._medium=social
polis haklıymısta zartmısta zurtmusta.. he ... he diye bir laf vardır size onu söylüyorum burdan.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
şoför koltuğundaki otobüsü parçalayan bi gösterici ( gösterici demeye dilim varmıyor)
hayır kendi zihniyetine ait araçlara zayiat vermek neyin kafası ?
Last edited by Aydin : 03.Haziran.2013 at 01:23 Reason: fotoda küfür olduğu için silmek zorunda kaldım kusura bakma
@Yolcu keşke soruma yanıt alabilsem
Başbakan , bir vatandaşa "ananı da al git" dediğinde ne düşündün ? yine de ona oy verdin mi ?
---------------
Abdüllatif Şener
"Başbakan hoşlanmadığı bir şey olduğunda kaçar."
Ankara'nın en tehlikeli yerleri ÇİNÇİN VE YENİDOĞAN,Kızılay'a geliyor Allah yardımcınız olsun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ortada dönen faşistliği göremeyenlere üzülüyorum.
(/s)
@Yolcu
Sorulara cevap versene yüreğin varsa?
FM Gazetesi
Buranın tarihini iyi öğrenin burası gene eski tarihine gelecek biryanda cami bir yanda kilise bir yandan kışla
http://tr.wikipedia.org/wiki/Taksim_...C5%9Flas%C4%B1