steamid feuerfestw0w ekleyin beyler![]()
steamid feuerfestw0w ekleyin beyler![]()
benide ekleyin diyorsunuzda id falan yok (: akşama muhtemelen yazılı olan tüm idleri eklerim konuşmak isteyenler idlerini danışmaya bıraksınlar
Türkiye olabilir mi? Kocaelispor,Sakaryaspor gibi bir takım?
Öncelikle tebrik ederim, Cl yi almak her babayiğitin harcı değil... Lig olarakta İspanya yada Almanya diyorum ben.
Not: Steam ID rodimood26 ekleyebilirsiniz.
idleri alıyorum ufaktan eklemeye başlıyorum şimdi..takımı netleştirdim gibi aklımda birçoğuna göre süpriz bir takım (: umarım geçmişteki gibi zevkli olu 4 senede değil cl ana lige zor çıkarız bu takımlaama bilen bilir Juan Diazın 2.vatanını
daha ipucuna gerek yok bence
2.vatanın ne???![]()
İskandinavya 1.olduğuna göre 2.asya veya güney amerikamı afrikamı ne orasıdır![]()
San Marino falan mı?İtalya'dan bence...
Lech Poznan veya Neftçi Bakü
San Marino olması lazım 2.vatan
Takım olarak Juvenes Dogana olabilir![]()
Azerbaycan ligi de olabilir sanki?
Diaz'ın kimliğini buldum beyler.
Korkulur la sizden herif direk ifşa etti![]()
evet arkadaşlar bu kariyerden idleri aldım istek bölümüne kapatılmasını rica ediyorum yeni açılacak kariyerde yine id vermek isteyenler olursa ekleriz..unutmadan korner taktiği ve nrmal taktiğimi yeni açılacak kariyerimde unutturmayın şayet unutrsam..eğer gecikirse o kariyerin açılması yine bu eski kariyere yazarım bilginize..
inş diğer kariyerde de aynı ilgi devam eder ve daha zevkli şekilde ilerleriz bu kariyerde hikaye ve görsel olarak pek bişi yapmadık. Oldukça ciddi oldu gidişat bir nevi rehber niteliğindeydi..Akşam bu kariyere girip tek tek sayfalardan gerekli dökümanları alıcam (:
Aç hadi başkan!!!!
gençler sakin olun başlık arıyorum şuan ayrıca ben açar açmaz konu açılmıyor onay lazım yani ha diyince olmuyor inş tez zamanda açılır
aç la hadi![]()
konu şuan onay bekliyor hayırlı olsun (:
farklı ligler açsaydın bu sefer yeni oyuncular öğrenirdik![]()
Juan Diaz ın 1. vatanı Arjantin, 2. vatanı San MarinoTüm kariyerlerini okudum, ezbere sayarım biyografisini
![]()
İnşallah İtalya'dan bir takım değildir. :/
yeni kariyer sanırım iftardan sonraya kaldı herkese hayırlı iftarlar şimdiden (: