Şu konuyu da mutlaka okumalı ayrıca herkes, birebir uygulamasanız bile kesinlikle bir perspektik katacaktır taktiksel bilgi birikiminize.
http://forum.turksportal.net/vb/show....php?p=2571494
Şu konuyu da mutlaka okumalı ayrıca herkes, birebir uygulamasanız bile kesinlikle bir perspektik katacaktır taktiksel bilgi birikiminize.
http://forum.turksportal.net/vb/show....php?p=2571494
Hiç kimsenin sözleşme teklif etmediği adamlara siz teklif yapınca tüm kulüplerin gaza gelip teklif yağdırması sinir bozuyor.
Basına yansıyan sözleşme teklifleri için yine bir derece de ;sessiz sedasız yapılan tekliflerde aylarca yüzüne bakılmayan adamın bir anda transferin gözdesi olması saçma oluyor
Ayni hatundan hoslanan bes tane utangac adamin, bir tane cesur adamin o hatuna acilmasi sonucu harekete gecmesi gibi bir sey.
O degil de; o hatun hic benim takimda olmuyor, bedelsiz birakmak istedigim oyuncuya bile talip cikmiyor, manyak midirlar nedirler. Oyuncu satmakta hicbir seride bu kadar zorlanmamistim.![]()
Bro,hadi biz orta sıralı takımımızla utangaç adamız da elin Dortmund'u ,Arsenal'ı ,Porto'su da mı utangaç adam ?
Tamam bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır da ,bi kere de önce onlar talip olsun benim shortlist imdekliere de sonradan parayı basıp kızı alan ağa çocuğu biz olalım di mi?
Ben elden çıkarmak istediklerime kendimce şu yolu izliyorum:
Önce fiyat belirtmeden transfer listesine koyuyorum adamı.1 hafta falan geçtikten sonra da para kazandırabilecek bi adamsa yüksek fiyattan ,yok değersiz bir adamsa profildeki ederinden kulüplere öneriyorum.Elde patlayan olmadı böylece.
Bence elin Dortmund'u, Arsenal'i de sark kurnazi; kapiyi kactan acacaklar diye bekliyolar.
Ben basarim 10M'yi adami alirim ama piyasasi 7M civarinda dolasirsa niye fazladan para vereyim diyo olabilir
Butun sezon satis listesinde olup, kadroya da ara ara soktugum reservelerde de surekli oynatip form tutturdugum, hatta gelisen adamlari bile bedavaya satamiyorum.
Daha da otesinde; oyunculari ne zaman baska takimlara onersem, nadir gelen o teklifler hep pazarlik yapilmaya kapali geliyor, ucun besin hesabini yapamiyorum, "bu kadar verdi adam su kadari zorlayayim" diyemiyorum. "Ya reddet ya kabul et" diyor adam hep.
Bu seride transfer islerinden nefret ettim.
şu oyuna 80 lira verip almak ne büyük hatadır arkadaş nasıl böyle bir hata yaptım da aldım lanet olsun yahu .....
Yeni versiyonu az sonra tam anlamıyla deniyeceğim. Skor anlamında birkaç maçım daha iyi geçti, kazandım.
Kasım ayında Playstore'da en çok satılan oyun FM olmuş, ikinciliği ise Battlefield 4 almış. Sanırım şirket Türkiye satışlarından fazlasıyla memnundur.
ben hala yıldız olayına takmış durumdayım. yıldızlar oyun süresi için kısa vadede çok çabuk değişebiliyor. bir de mesela düşük yıldızlı oyuncu kötü oyuncuymuş gibi bir psikoloji oluşmaya başladı. aslında bu tamamen cm/fm ruhuna aykırı. yıldız sisteminde sanki uygulamasal olarak bir yanlışlık var. ya da benim içime sinmiyor.
Senelik 500k-600k alan futbolculara başka kulüpten teklif gelince mutsuz olmasınlar diye(burasıda ayrı bir saçmalık zaten) yeni sözleşme öneriyorum en kötü futbolcu bile en az 1.7 M civarı para istiyor. Birisi ister ikisi ister tamam ama yedek futbolculara o kadar para vermek bana biraz saçma geliyor.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Rakiplerdekilerin niye morali bozulmuyor da transfer listesine konmak istemiyor ben de bunu çözemiyorum. Steau'da iki tane eleman var; Gabriel Iancu ve Nicuşor Stanciu. Aldıkları maaş yıllık 100B Euro maksimum ama profilleri bayağı sağlamdı. ilk yılın sonunda N. Stanciu'yu aldım 500B maaş verdim yıllık. 1 yıl sonra başka takımlardan teklif geldi, adam yeni kontrat istedi ki ben zamanında 5 yıllık kontrat imzalatmıştımYok dedim kontrat falan, şimdi üzüldü öyle kaldı takımda. Transfer listesine konmak istedi ama onu da reddettim. Bir istediği maaşa bakayım dedim uçuk kaçık maaş istemiş zaten.
Gabriel Iancu'yu da çok bekledim kulübünden kontrat ister morali falan bozulur da ucuza kaparım diye ama olmadı. Adam 50B Euro yıllık maaşla iki sezon oynadı. Dortmund 18 MN Euro verip aldı, yıllık maaşına da 800B Euro verdi.
Oyuncu Kontrat Rehberi sizin sorununuza çare olabilir...
Bir de bu en dandik oyuncunun bile neden 1.7 M gibi bir para istediğini de şuradan öğrenebilirsiniz.
Tıkla Öğren - Bütçe Yönetimi ve Kar Etme Rehberi
Sentugo.
Sakatlıksız maç tamamlayamaz oldum kariyerimde..
Kaliteli ve iyi potansiyele sahip regenlerin %60'ı sözleşme yenilemiyor ve tranfer etmek çok kolay oluyor. Yabancı kontenjanım olmasa sırf bedavaya sözleşme imzalatıp 1 milyona bile olsa satarak dünyanın en zengin kulübü olurum. Ve çok iyi profillere sahip adamlara bir türlü sözleşme önerilmiyor.
Sakatlıklar da çok uzun süreli oluyor, bir adam gitti mi 3 ay falan gelmiyor.
Benim oyunumda 2021 yılında lıverpool kumeye düştü
Last edited by rammstein7 : 07.Aralık.2013 at 21:29
oyunu sanalsaray tarzı biyerden almıştım sorunlu çıktı geri verdiler paramı şimdi yeniden almak istiyorum ama fiyatlara baktım 60 civarı hep şöyle 30 lira civarına alabilecegim bir yer yokmu.bu meretin 2.elide yokki alim birinden.varmı tavsiyeniz
Son 3 mactir ofansif bir taktikle oynuyorum.
Hocam Fierro'dan memnun musun? Ben 2 yıl oynattım ve sonunda pes ettim. Önceki sezon iyiydi ama bu sene çok kötü, Santos'tan teklif geldi sattım ben de. 3 farklı taktikte de verim alamadım bir de sözleşme istedi ben de yol verdim. Sende iyi atıyor ama çoğu penaltı.
Bu arada o kadar penaltı nasıl oldu, ben senede 5 tane atamıyorum sen 3 maçta atmışsın resmen.
2016'da kontratı bitmişti Fierro'nun ve kimse teklif götürmediği için boştaydı. Bende Newcastle yeni geçmiş parasızlık ve forvetsizlikten kadroma katmıştım. İlk sezon çok iyi gitti hatta Milan, Arsenal ve City'den 55M $ gibi ciddi teklifler geldi kabul etmedim. yeni sezonda 10 maça çıktım ve Fierro yedi bitirdi resmen beni. Keşke satsaymışım..
Yanlış yazmısımyıl 2021 olucaktı
![]()
Diyelim ki bir oyuncunuza teklif geldi ama satmak istemiyorsunuz.
Mutsuz olmaması için teklifi reddetmeyin, diğer kulüpten kabul edebileceğiniz bir meblağ isteyin, mesela 3-5 katını ve nabız yokla deyin, ya teklifi iptal ederler ya kabul ederler ya da yeni bir teklif yaparlar, sürekli nabız yoklayın, en sonunda tekliften vazgeçerler, oyuncunun mutsuz olma ihtimali bu durumda daha düşüktür.
Diyelim ki yine de mutsuz oldu ve sözleşme istedi. Eğer sözleşme yenilemek isterseniz performansından vs. memnunsanız sözleşme görüşmelerine bir girin, uygun bir ücrette anlaşırsnız ne ala, anlaşamazsınız çizeceğiniz yol için önemli olan şey mevcut sözleşmesinin bitimine ne kadar kaldığıdır.
Eğer 1-2 sene içinde sözleşmesi bitiyorsa o oyuncuyu uygun bir fiyata elden çıkarmak daha akılcı olabilir ama sözleşmesinin bitimine daha uzun yıllar varsa beni transfer listesine koyun da dese koymamazlık etmeyin, oyuncular eğer teklif gelmezse bir süre sonra bu taleplerinden vazgeçip transfer listesinden çıkmak isteyebiliyorlar, teklif gelirse de yine yüksek meblağlar isteyerek diğer kulüplerin ilgisini sonlandırabilirsiniz. Kendi isteğiyle transfer listesindeki oyuncunuz onu sürekli oynatmanıza rağmen aradan uzunca bir zaman geçmesine rağmen hala bundan vazgeçmiyorsa onu satmak bu sefer en akıllıca çözüm olacaktır.
bjk'nin yen stadının on bini koltuklu ve derbide bile en fazla on bin kişi izliyor maçı..
Milli takım maçlarını neden Olimpiyatta oynuyor?