Sayfa 44 / 220 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bence yanlış açıdan konuya yaklaşmışsınız. Burada önemli olan oyuncuların kaç paraya alındığı değil. Olmayan paradan oyuncunun alınması. Yoksa kimse bu oyuncu neden geldi demez. Oyuncuların alındığı fiyatlar iyi güzel ama maaşlarını bile ödeyemedikten sonra hepsini bedavaya alsan ne yazar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bu akşam trt spor'da üzerine bayağı konuştular konu Yıldırım Demirören ve olası TFF adaylığına geldiğinde. Kulübün başına geldiğinde futbol şubesinin 12 milyon tl karda olduğunu, bugün 450 milyon tl zararda olduğunu dile getirdiler. Bu borcun 75 milyon kadarı Yıldırım Demirören'e olan borçmuş, 10 milyon kadarda Serdar Adalı'nın parası varmış içinde -ki Ali Ece Serdar Adalı alacaklarından feragat etti dedi. Durum vahim, daha ne kadar bu şekilde devam eder bilmiyorum ama UEFA'nın mali kriterlerine uyum sağlaması çok çok zor görünüyor Beşiktaş'ın. Yani önümüzdeki birkaç yıl içinde avrupa kupalarına bile gidemeyebilir Beşiktaş.
    Çıldırmamak elde değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Demirören Federasyon başkanı olsa bile yerine gelecek adam yine YD'nin seçeceği bir adam olacak çünkü geçen haberlerde söylüyordu kulübün günlük ihtiyaçlarını bile ödeyecek parası yokmuş o ihtiyaçları YD cebinden ödüyormuş, Eğer YD'ye rakip olmak isteyenin cebinde en az 20-25 M € gibi bir parayla gelmesi gerekiyormuş.
    Bir bu var,bir de kongrede üye yaptığı kendi adamları var Demirören'in.İşini çok çok sağlama almış durumda yani.O istemediği sürece kimse onu koltuğundan edemez.Durum bu kadar vahim.

Ek olarak Nocna Mora'nın yazısındaki ücretlerin bir çoğunda Serdal Adalı imzası var.Hani şey deniliyor ya,yıldızlar geldi,taraftar başkanı bağrına bastı,protestoların kesilmesinde yıldızlardan çok Adalı faktörü vardı aslında.Taraftar seçimlerde büyük bir zaferle ayrılan Demirören'in protestoyla gönderilemeyeceğini anlayınca Serdal Adalı'ya da güverek sesini kesti.Yoksa YD Q7'i alarak bir anda taraftarın sevgilisi olmadı.Serdal Adalı,soruşturma sürecinden sonra içeriye alınınca fark ortaya çıktı yine.Alves diye ismi duyulmamış adamın %50'sine 3 milyon verildi,sakatlanan Bebe'nin yerine Edu gibi alakasız bir adam alındı vs.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabii ki transferde var bazı hatalarda. Ama olmayan para bile olsa bu oyuncuların oldugu bir takım kalitelidir.Baskanlık konusunda önceki mesajımda da söyledim tekeline aldı YD Beşiktaş'ı. O yüzden su an ki bagımlı ekonomisinde bile kadrosu gayet iyi fakat hep bir sorun var işte. Şampiyonluktan uzak değiller fakat beklenti düşük. YD'nin gitmesi isteniyorsa yavaş yavaş geliştir sat şeklinde borç kapatılıp gönderilmeli babacan biri tarafından. Tabii o da zor bir ihtimal..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamın başımıza bela olacağı Serdar Bilgili'yi tribünden adam tutup küfür ettire ettire illallah dedirttiğinde belliydi zaten. Halbuki Beşiktaş o yönetimle bir iki sene daha devam etseydi şu an çok daha farklı bir yapı ve konumda olurduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ayrıca anlamadıgım bir diger nokta Portekizlilerin eleştirilmesi.

M. Fernandes o kadar eleştirildi sezon başında. Şimdi takımın bankosu. Gitmesin diye yalvaracak nerdeyse taraftarlar. Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu belki de. Maliyetine bakıyorum da;

Kiralık alınırken ödenen bonservis bedeli: 1.904.000 TL
    Satın alınırken ödenen bonservis bedeli: 4.760.000 TL
    Toplam: 6.610.000 TL

Bazı takımların o böylege aldığı oyunculara bir bakalım.

Yekta Kurtuluş - 8.925.000 TL
    Emmanuel Culio - 4.760.000 TL
    Misimovic - 20.230.000 TL
    Popov - 7.140.000 TL
    Adrian - 12.495.000 TL
    Sezer Öztürk - 6.545.000 TL
    Ismael Sosa - 8.330.000 TL
    Henrique - 8.925.000 TL
    Volkan Şen - 8.568.000 TL
    Riera - 7.140.000 TL

Karşılaştırılınca Beşiktaş çok ucuza kapatmış bu transferi. Ve bu adam daha 26 yaşında. Yani çok sağlam bir transfer olmuş diyebiliriz

--

Quaresma ne kadar disiplinsiz olsa da çok ama çok etkili bir oyuncu. Yetenegine şüphe yok. Sadece tek eksigi disiplinsiz olması. Son oyundan atıldığı maçta bile oyuna girdikten sonra yaptıgı dribblinglerle, paslarla Beşiktaş'ın haftalardır yaşadığı son alana topu taşıma olayını çok iyi yaptı. Bu adam kendisiyle iyi anlaşan bir teknik direktör ile çalıştıgı zaman çok ama cok etkili olabiliyor. Savunmaya da geliyor, yardımlasıyor da. Sadece kullanmayı bilmeli. 17.374.000 TL'ye gelmişti Inter'den.

Ufak bir karşılaştırma;

Abdulkader Keita - 18.000.000 TL
    Issiar Dia - 15.470.000 TL
    Stoch - 13.090.000 TL
    Mehmet Topuz - 21.500.000 TL

Yani ideal bir rakam Q7 için verilen rakam.

--

Almeida'ya gelirsek eğer; ondan beklentiler daha fazlaydı. Çünkü geldiğinde cok büyük bir forvetmiş gibi lanse edildi. Oysa değil. Tam amacı gol atmak değil. Kariyerinde zaten o kadar ahım şahım bir gol performansı yok. Canlı izledim defalarca, çok geziyor ama çok geziyor. Sağa sola oraya buraya gidiyor. Hava toplarını alıyor. Diğer oyunculara boş alan yaratıyor. Tam bir çift forvet oyuncusu aslında. Çok yararlı bir oyuncu. Daha 27 yaşında ve maliyeti sadece 4.760.000 TL.

Diğer forvet oyuncularının maliyetlerine bir bakalım;

Almeida'nın alındığı sezon Batuhan Karadeniz Eskişehirspor'a 5.000.000 TL'ye satıldı. Yani Batuhan'ın transferinden gelen para ile Almeida alındı. Aralarındaki kalite farkını konusmaya gerek yok sanırım.
    Vittek - 5.000.000 TL
    Ismael Sosa - 8.300.000 TL
    Stancu - 12.000.000 TL
    Bienvenu - 9.500.000 TL
    Bangoura - 7.900.000 TL
    Sercan - 7.100.000 TL
    Kris Boyd - 4.800.000 TL
    Sestak - 5.200.000 TL

Fiyat-performans karşılaştırması yapılırsa Beşiktaş'ın ne kadar iyi bir transfer yaptıgı görülmüş olacaktır.

--

Simao'nun bedeli 2.142.000 TL. Benim belki de en yetersiz bulduğum Portekizli. Kariyeri başarılarla dolu evet fakat 32 yaşında ve eski günlerinden cok uzak. Evet fiyatına göre iyi bir transfer fakat sorumluluk almaktan çekiniyor. Alındığı fiyata yakın bir bedelle gönderilirse hem o hem de Beşiktaş için yararlı olacaktır. Tabii diğer Portekizli arkadaşları sorun yapmayacaksa. Eğer sorun yaparız diyorlarsa gönderilmese de olur. Kaliteli bir isim çünkü. Aldığı maaşı bilmiyorum ama çok almıyorsa kalabilir yedek olarak..

--
    Julio Alves - 7.400.000 TL

Tam bir kapalı kutu. Kumaşının kaliteli oldugunu oynadıgı az dakikalardan görebildim fakat şans verilmezse bu tür oyunculara ne olacagı bilinmez. Burak Kaplan yerine bu çocuga şans verilse ya

Portekizliler'i suçlamak kolay geliyor Beşiktaş taraftarına. Anlam veremiyorum.. UEFA maçlarında grubu lider bitirmelerini sağlarken Fernandes ve Q7 çok iyiler. 2-3 hafta kötü oynadılar çok kötüler. Yok ya. Olur mu öyle şey. Her oyuncuda iniş çıkış olabilir. Önemli olan performanslarını, morallerini bozmamalarının sağlayacak bir teknik yönetimdir. Tayfur geldiginden beri takımda bir düşüş başladı. Teknik direktör olarak zaten begenmiyorum onu ve geldiginden beri çok müdahele ediyor gibi bir düşüncem var. Bu da takıma özellikle Portekizlilere zarar veriyor bence tabii ki. Carvalhal hem Portekizlilerle hem diğerleriyle iyi anlaşan bir hoca. Evet yanlışları var, oyunu cok iyi okuyamıyor ve bazı oyuncularda çok diretiyor doğru fakat herkesle iyi anlaştıgı ve savunma olayına çok önem verdigi biliniyor. Ofsayt taktiğini en iyi uygulayan takımlardan birisi Beşiktaş. Tabii as kadrosuyla. As kadro demişken bu düşüşte tabii ki de Hilbert'in yoklugu çok büyük. Eksikliği çok hissedildi. Yeri doldurulamadı resmen. Savunmanız zayıf olursa rahat hücum yapamazsınız. İşte bunun handikapını yaşadı Beşiktaş son haftalarda. Bekler hücuma cıkmayınca orta sahalar oyunu cok acamadılıar sağa sola. Pozisyon kısırlıgı oldu hep ama eğer bir günah keçisi lazımsa Portekizliler olmayacagını anlaması gerek Beşiktaş'lıların..

Kolaya kaçmaktan vazgeçmeli artık taraftar. Mesela çok koşan adamın iyi oynamadıgını görmeli. Veli'nin son oynadıgı 2-3 maç dışında hiç bir iş yapmadıgını kimse görmedi mesela. Şükür ki biraz geliştirdi kendini Veli. Sırıtmıyor eskisi kadar. Bir örnek verdim sadece. Portekizliler gitsin diyip kenara çekilmek saçmalıktan başka bir şey değil. Ucuz maliyetli, çok kaliteli oyuncular bunlar. Biraz daha objektif olmalı taraftar artık. Yoksa sadece takıma zarar verirler..

Aslında takım kötü gitmeye basladıgı her sene, gördügümüz şeyler bunlar Beşiktaş'ta. Bakalım bu sezon ki kaostan ne sonuçlar çıkacak..
    Bu transferlerin takıma olan katkıları tartışılsa da, mali başarısını alkışlarım. Fakat küçük bir detayı atlamışsınız. Aslında küçük denemez, tam tersine en büyük ve en önemli detay:

S.A.Ö. & S.A.S. (Serdal Adalı'dan önce & Serdal Adalı'dan sonra). Alves dışında kalanlar, Adalı dışardayken alınırken; Alves, Edu gibi futbolcular o içerdeyken alındı.

Diğer yazdıklarınızın da çoğunluğuna katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim olaylarını cok iyi bilmedigim için deginmedim o konulara pek. Play-offlarda bakalım ne performans gösterecek Beşiktaş. Çok merak ediyorum. Ve seneye yeniden mi yapılanacak yoksa kemik kadroyu koruyacak mı. Eger kemik kadroyu bozarsa yani portekizlileri yollarsa yerine taşları oturtması zor olur diye düşünüyorum. Avrupa'da başarı hedefleyen bir takım için özellikle büyük handikap olur yeniden yapılanmak. Eldekilerle devam edip mesela Simao'nun, Veli'nin vb. yerlerine daha iyi oyuncular alınabilir. İstikrarda sürmüş olur..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama şöyle de bir durum var. Eğer bir aksilik çıkmazsa Hugo Almeida EURO 2012'de Portekiz forması giyecek. Hatta belki Manu bile. Bu oyuncuların göstereceği performansa göre 30-40 milyon euroya yakın para kazanabiliriz. Eğer bir an önce para kazanmak istiyorsak en kolay yolu bu. Ben de satılmalarına hiç mi hiç sıcak bakmıyorum ama mali kriterler ortada.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@anil luque

O 30-40 milyon Euro sadece güzel bir hayalden öteye gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @anil luque

O 30-40 milyon Euro sadece güzel bir hayalden öteye gitmez.
    Euro 2012'de gösterecekleri performansa göre dedim kardeşim. Şu anda elbette kimse çıkıp o paraları vermez.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Euro 2012'de gösterecekleri performansa göre dedim kardeşim. Şu anda elbette kimse çıkıp o paraları vermez.
    2012'de, 2014'te ve hatta 2016'da sadece hayal olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O senin güzel görüşün o zaman kardeşim

Önümüzde Mehmet Topal , Arshavin , Modric , Mario Gomez gerçekleri var. Euro 2008 sonrası büyük kulüplerin almak için yarıştığı oyuncular bunlar. Hadi içlerinden Mario Gomez'in Stuttgart kariyeri parlaktı oradan da takipteydi. Ben şahsen Modric'i , Arshavin'i Euro 2008'e kadar pek bilmiyordum. Bunları göz önünde bulundurarak neden olmasın diyorum.
    Last edited by anil luque : 12.Şubat.2012 at 13:40

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    O senin güzel görüşün o zaman kardeşim

Önümüzde Mehmet Topal , Arshavin , Modric , Mario Gomez gerçekleri var. Euro 2008 sonrası büyük kulüplerin almak için yarıştığı oyuncular bunlar. Hadi içlerinden Mario Gomez'in Stuttgart kariyeri parlaktı oradan da takipteydi. Ben şahsen Modric'i , Arshavin'i Euro 2008'e kadar pek bilmiyordum. Bunları göz önünde bulundurarak neden olmasın diyorum.
    Arshavin euro 2008 öncesinde Uefa kupasını kazanmıştı Zenit ile.

@Nocra Mora

Transferlerin fiyatlarını karşılaştırdığın mesaj da bence Türk oyuncularla karşılaştırmak doğru olmaz çünkü yabancı kuralı olmasa o oyuncular o fiyatlara gitmez ama yine de Beşiktaş o transferleri iyi fiyata almıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kulüp yönetimi, futbolcu Mehmet Akyüz'ün transferinden kalan 300 bin lira alacağın ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Kulübü'ne icra takibi başlattı.

Komedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kulüp yönetimi, futbolcu Mehmet Akyüz'ün transferinden kalan 300 bin lira alacağın ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Kulübü'ne icra takibi başlattı.

Komedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kurtuluyor sanırım Beşiktaş'lılar sonunda. Peki yeni başkanla neler olacak ? Neler degisecek birileri anlatabilir mi.. ?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir kare olmuş;

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buda 97 yılından bir derbi bileti;

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir blog yazısı buldum sizinle paylaşmak istiyorum,

Gemisini terk eden başkan

Beklendiği gibi Yıldırım Demirören, TFF Başkanlığına adaylığını koydu. Demirören'le birlikte 20 kişi daha vardı, bugün Kürşat Tüzmen çekildiğini açıkladı ve toplam aday sayısı 20'ye indi. Diğer adaylar arasında tanıdık simalar var, adını ilk kez duyduklarımız var. Zaten oyunun 3. perdesi için başrol oynayacak kişi bellidir. Biz de izleyip göreceğiz.

Yıldırım Demirören. Beşiktaşlıların sevmediği başkanı. Tüm Beşiktaşlılar mı sevmiyor bu adamı? Hayır, seven elbette vardır. Yaptıklarını alkışlayan, onu destekleyen ve başarılı bulan bir sürü insan vardır muhakkak. Ama bunların azınlık olduğu aşikar. Tabi kongre üyelerinden bahsetmiyorum. Zira Beşiktaş kimliğini doğru yansıtmayan, Beşiktaş taraftar profilinin çoğunluğunu oluşturmayan bir kongre üyesi profili var. Onlar başkandan memnunlar. Yönetim kurulunda ise başkan sevgisi daha da fazla. Üçgenin tepesine çıktıkça sevgi oranı artıyor. Acaba neden? Siz biliyorsunuz zaten...

Yıldırım Demirören başkan adayı oldu ama kulüp başkanlığından istifa etmedi. Mete Düren'in açıklamalarını okurken iğrendim. Başkan seçilmezse geri dönecekmiş. Beşiktaş başkanlığına devam edecekmiş. Hangi yüzle?

Bir de o kadar üzülmüşler ki sormayın. Şeref Yalçın bugün "Bizi öksüz bıraktı" demiş. Daha kötüsü bir başkası çıkıp "Beşiktaş'a Demirören gibisi gelmez" diyebiliyor. Gerçekten gelmez, gelmesin de... Bu adamları anlamak mümkün değil. Her okuduğumda şok oluyorum. Yazık diyorum. Gerçekten böyle düşünüyor olmalarına yazık diyorum.

Hala çıkıp "Quaresma'yı al dediler aldı, Guti'yi al dediler aldı, Türkiye Kupasını kazandı basketbolda ama hala eleştiriliyor" diyorlar. Taraftar der, sen taraftara göre değil ihtiyaca göre transfer yapmak zorundasın. Buradan ben de derim şunu al bunu al diye ama oturur hocanla konuşursun makulse alırsın. O oyuncuyu alırsın ama taraftar dedi diye değil, hoca istedi diye. Demirören daha bunun ayrımını yapamamış ki. Kupa konusu daha vahim. Türkiye kupasının kazanılmasında aslan payı net olarak Serhat Çetin'indir. Bu adam takımdan ayrılsın diye diretilen ve ayrılmayı kabul etmediği için noter getirtilerek, sabahın köründe zorla antrenman yaptırılan adam. Sen daha kupadan mı bahsediyorsun bana? Utanmıyor musunuz?

Ben Demirören'in TFF başkanı olmasını istemem çünkü bu görev için doğru kişi değildir. Bunu söylemeye dahi gerek yok. Beşiktaşlılar haricinde isteyen kaç kişi var? İsteyen de belki bizi düşürmez diye istiyordur. Beşiktaşlılar da gitsin diye istiyor. Türk futbolunun bugünü ve yarını için TFF başkanı olmasını istemem ama Beşiktaş'ın ufacık bir kurtulma ihtimali varsa, olsun...

Demirören'e sorarım. Bugün Beşiktaş kulüp Başkanı için Beşiktaş'tan daha önemli bir şey olabilir mi? Peki o zaman bugün kulübü neden yarı yolda bırakıyorsun? Türk futbolu için mi? Senin öncelikli görevin Türk futbolu değil Beşiktaş, otur işini düzgün yap. Beşiktaş için mi? Küme düşmesini engellemek için mi? E sen bu kulübü küme düşecek duruma getirdiysen zaten burada işin yokmuş senin.

Eskiden başkan için "İyi bir Beşiktaşlı ama başkanlık için doğru adam değil" derdim. Yanılmışım. İyi Beşiktaşlı değilmiş. Hiç biri değilmiş. İyi Beşiktaşlılık kulübe zor gününde para veren onu da kara kaplı deftere yazan değildir. O zor güne getirmemek için gece gündüz çabalayandır. Yıldız oyuncu alan değil, bu takımın başka branşlarında bu kutsal forma için ter dökenlerin hakettiği parasını zamanında ödeyendir. Bunların hiçbiri iyi Beşiktaşlı değil dostlar. Hiçbiri iyi Fenerbahçeli de değil, Galatasaraylı da... Bu takımları hiçbiri benden, senden çok sevmiyor...

ALINTIDIR
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

beğencemde face değilmi bura onu farkettim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Paylasim için sagol Ralf yazanin eline saglik

Avukat Levent Erdoğan'ın yayınladığı açıklama şöyle;

Sayın Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylığını açıklaması siyah beyazlı kulübümüze Olağanüstü Kongre’nin yolunu açmıştır.

109 yıllık maziye sahip Beşiktaş’ı, içinde bunduğu hassas vaziyetten kurtaracak, camiayı bütünleştirerek kucaklayacak ve mevcut meselelerin çözüm yollarını bulacak yetkin bir yönetimin idare etmesi kaçınılmaz bir hal almıştır.

Bu bağlamda, siyah beyazlı camianın yıllarca içinde olan ve çeşitli kademelerde hizmet veren bir isim olarak, Beşiktaş’ın sorunlarına çözüm getirecek en yetkin yönetim kurulunu bir araya getireceğime inancım sonsuzdur.

Bu vesile ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna resmen duyurmak isterim.

Av. Levent Erdoğan

Kartalbakisi.com

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım ilerleyen süreçte,adam gibi bir başkan adayı çıkar.Demirören'nden sonra Levent Erdoğan,Celal Kolot,Sinan Vardar gibi adamları kaldıramaz bu camia.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben Serdal Adalı'dan bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Erdal Acar adı dolanıyordu bi ara. Şemsi gibi düşünüyorum, saydığı isimlerin en iyi yapacağı iş asbaşkanlık. O listeye Fikret Orman'ı da eklerim. Serdal Adalı soruları cevapsız bırakıyormuş bu arada.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ArapLara satabiLsek takımı asLında. Amma oLur yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mansimov vardı bir ara alsın takımı işte

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O adam tam bir fiyasko çıktı Murat abi. Herkes büyük yatırımlar bekliyordu o adamdan kulüp doğrultusunda ama sesi soluğu hiç çıkmadı bu zamana kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Demirören'den sonra; Celal Kolot, Levent Erdoğan, Murat Aksu, Sinan Vardar ve türevleri bize uzak, Allah'a yakın olsunlar. Fikret Orman'ı bir nebze kabul ederim de; bu adamlarla olmaz, olamaz.

Bu arada, başkan başkan diyip duruyoruz; fakat başkanla birlikte yönetici kadrosu da çok önemli. İstenilen bir başkan gelir, ama yönetimi iş bilmez olur, o da bir şeye benzemez. Umarım, seçimi yapacak olanlar bunu da dikkate alır.
    Last edited by footballer33 : 23.Şubat.2012 at 05:21

Bize Şöyle Seba veyahut Öğrencisi Serdar Bilgili Gibi Biri Lazım Başka Kimseden Hayır Gelmez Bize

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Levent Erdoğan adaylığı açıklamış. Allah'ım sabır ver. Bir ayyaş başkan eksiğimiz vardı zaten.

Steam ID: fotosuki

Mesaj Yetkileri