Kardeş reklam yasak![]()
Kardeş reklam yasak![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beyler bu gece yazamayacağım.Oyunu hiç oynamadım..Yenisi ne zaman olur bilmiyorum.Belki yarın belki yarından da yakın![]()
Bugün ekleseydin iyi olurdu. Sağlık olsun.
bekliyorum
Derbi maçlar vardır..40-50 kere oynuyor kesin..Bizi yiyor sonra oynayamadım diye..Ben yer miyim?Yemem..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haydi biraz elini çabuk tut..Ayda yılda bir eklemeye başladın..
![]()
Kaan bir espriye 7 smiley de koyulmaz canım.![]()
Kaan iyice sapıttı zaten![]()
Aygün bekliyoruz yeni maçlarını...
Bugün olmayacak gibi![]()
Ama akşama olur mu bilemem..
Yarın eklerim.![]()
Başlıyoruz. Pi-nok-yooo!!!
TKL başladı.Biraz uzun sürebilir..
Evet Aygünün TKL'si başladı hayırlı olsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Devamı Gelecek Sezona..
Arkadaşlar kariyerime birkaç ay önce başlamıştım..Kariyerim çok fazla ilgi gördü.İlk 1000 mesaja ulaşan kariyer heralde benimki.Empoli'yle başlayıp Eder'e rağmen küme düşmedikSonra Fenerbahçe'den teklif geldi.Galatasaray'lı olmama rağmen teklifi kabul ettim..Fenerbahçe'yle şampiyon olduk ve yeni bir sezona başladık..Ronaldo ve Maxi Lopez gibi büyük transferler yaptık..Ama sezonu burada kapatıyorum..Birkaç ay sonra kariyerime tekrar başlayacağım.Bu sıcakta FM oynayıp,uzunca yazı yazmak çok zor..O yüzden Ağustos veya Eylül ayında kariyerime tekrar başlayacağım..Tüm yorum yazan,yazmayan,iyi yorum yazan,kötü yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler.Yeni sezona yepyeni yeniliklerle beraber sizlerle olacağım.Hoşçakalın..
Güldürüken eğlendiren,eğlendirirken dersler çıkartan bir kariyer anlattın bize.Sağol
Lise1 zordur Aygün. Bir daha başlaman dileğiyle![]()
beklerizz artıkk napallımm
Messi 'yi mil aldın :S.
.Kalbime iniyordu olum.Ne yaptın sen
![]()
ya ben sıkıldım bea
Olsun olsun sen açta![]()
İnşallah devam edersin. İyi bir kariyer oldu.
başarılar dostum