Umarım yoktur.Merakle bekliyoruz İlhan abi.
Umarım yoktur.Merakle bekliyoruz İlhan abi.
Bekliyoruz..
Noldu abi devam etmeyecek misin?
İlhan abi bu taraftar seni bekliyooooooooooor![]()
Ilhan abi merakla bekliyoruz kariyerin devamini
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bu taraftar seninle gurur duyuyor İlhan abi.Bitireceksen böyle bitmesin ama bence devam et.
Abi hala merakla bekliyoruz.. Her siteye girişimde gözüm bu konuda![]()
Aynen benimde.Kariyerin en güzel,en başarılı sayılı kariyerlerden.Devamı gelmeyecek mi?
ya yok işi var belli ki kapatçak olsa haber verir ilhan abi bence yakında devam eder
Lütfen bizi bu kariyerden mahrum bırakmaaaaaa![]()
İlhan abinin işi çıokmıştır arkadaşlar devam eder merak etmeyin bir aksilik olmazsa
İlhan evde olmadığı için devam edemiyor. Bitirmiş olsa şimdiye konu kapanırdı. Devam edecektir, biz merakla beklemeye devam edelim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bilgi için teşekkürler Serkan abi.Merakla bekliyoruz Sır İlhan![]()
bu haberi alan VİLLANS TARAFTARLARI stadın etrafını bayram yerine çevirdi
![]()
Vallahi gerçekten başlıkta olduğu gibi ARANIYOR![]()
![]()
![]()
İlhan Aydoğan Wanted !!!!![]()
İlhan abi seni bekliyoruz İlhan abi buraya yumruk havaya![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bir kaç gündür online göremiyorum zaten. Tatilde olma ihtimali var.
Kuzenimin sözündeyim beyler, bir dahaki haftaya görüşürüz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ne sözü abi anlayamadım da ozel bır soz mu yanı kuzenın bır sey mı dedi bıraz acarmısın bu cumleyı
ya kuzeni nisan oncesi sozlenmis onun icin o da yanina gitmis yani dugun oncesi hazirliklar![]()
Bombalar yarın ve haftasonu patlayacak arkadaşlar, hazır olun...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hazırız İlhan abi![]()
hazırızabi gönderiodum mesaj çok kısa dedi yaw
![]()
Boma gibi transferler yaptık, süper maçları da vereceğim eve gidince.
oooooooo Merakla bekliyorum İlhan abi.İpucu ver bari transfer hakkında![]()
İlhan abi merakla bekliyorum
İlhan Abi merakla bekliyoruz. Bu arada ' Sana çok teşekkür ederim. ' Yeni taktiğin sayesinde Afrika'da süper gidiyoruz. Taktikte 1-2 ufak değişiklik yaptım. Tekrar çok teşekkürler.
Ayrıca başarılar İlhan Abi süper gidiyorsun.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ABICIM SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM ABI YA TAKIM DEGISTIR BENCE BUYUK TAKIMA GIT HEM TEKLIF GELIYOMU SANA ABIBIM PROFILINI GONDER ABI MERAK EDIYORUM